Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

Nauja tema, tikiuosi, kad čia žmonės dalinsis naudingais patarimais ir optimizmu... :4u:

Sena tema: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=148973&pid=52838504&st=588&#entry52838504

"Iš tiesų baimė yra didelis burbulas - atsigręžę ir peržvelgę ją kiaurai pamatysime, kad viduje nieko nėra. O visa, kas taip baugino - tik vaizduotės purslai."
Dr. Brenda Shoshanna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 sausio 2012 - 09:29
QUOTE(fifa1111 @ 2012 01 26, 01:09)
sveikutes
man irgi subyrejo sveikata,meciau xanax pries 2 men ir vel teko jo griebtis.drauges apreke mane kad cia labai prasti vaistai ir jie kaip narkotikas sako eik pas daktara keisk kazkuo kitu tik ne xanax nes mano organizmas jo gauna jau 2 metus. verysad.gif
sedejau siandien darbe ir kai jau artejo laikas eiti namo vis didejo baime kad namie turesiu buti viena su vaikais.pradejo rankos,kojos drebeti tirpti,vidinis drebulys krete,galvoja sukosi mintis bijau bijau bijau.ar jums taip yra kad bijotumete buti namuose  g.gif
uzsiimsiu rytoj daktaro paieska nes man reikia gydymo negaliu taip gyventi pastovioje baimeje verysad.gif

aisku yra taip buve. bijojau labai ir likti namie viena. bijojau net i lauka eit viena be vyro. bet po truputi truputi ejau nors bijojau aisku vaistus geriau. ir viena kart pamaciau kad nu nieko man nenutiko, kita kart .. ir taip nuotaika vis taisesi. aiku budavo visokiu dienu. bet stengiuosi vis drasinti save.kartais galvodavau na jei anakart nieko nenutiko tai kodel si kart bus kas? smile.gif susirask gera gydytoja ir pamatysi viskas bus gerai. bet ne iskart. po truputi eisis vis geryn as tuo tikiu ir labai labai tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
labutis,labai gera knyga dr Brenda Shosana ,,gyvenimas be baimes,, tikrai bent jau kuriam laikui padeda 4u.gif pati zinau kas tai yra PA, nerimo sutrikimas,sirdies permusimai ir .t.t. Labai padeda zinojimas kad nesergi konkrecia liga t.y kai atlikus visus tyrimus ju rezultatai geri.Tada uzejus PA reikia save tikinti kad jokios ligos nera,sirdis sveika,kad yra proto zaidimas su manimi.Aisku kartais tai labai sunku suvokti 4u.gif
Atsakyti
laba. koki baisu priepuoli turejau ka tik... nzn ar cia Pa ar nervinis koks bet buvo labai negera. kraciausi kaip kokio sallcio kreciama... akyse liejosi galvos nepakeliau nuo pagalves. i tualeta ejau kas 5min. isgeriau xanax 0,25 gr ir dar sirdies lasu. visas kunas toks saltas ir besvoris buvo... siaubas. toks jausmas kad tuoj tuoj atsijungsiu. einu ir atrodo tuoj truks vaizdas. po valandos pradejo tik geret... truputi nusigandu. nors zinau kad nieko nebus bet labai labai nemalonu sake kaip nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 01 26, 18:15)
laba. koki baisu priepuoli turejau ka tik... nzn ar cia Pa ar nervinis koks bet buvo labai negera. kraciausi kaip kokio sallcio kreciama... akyse liejosi galvos nepakeliau nuo pagalves. i tualeta ejau kas 5min.  isgeriau xanax 0,25 gr ir dar sirdies lasu. visas kunas toks saltas ir besvoris buvo... siaubas. toks jausmas kad tuoj tuoj atsijungsiu. einu ir atrodo tuoj truks vaizdas. po valandos pradejo tik geret... truputi nusigandu. nors zinau kad  nieko nebus bet labai labai nemalonu sake kaip nemalonu.

O pries tai stresavaisi? Daznai kartojasi PA? Ir as pries savaite turejau staigu baisu priepuoli, buvau issigandusi kad issikvieciau greitaja. Man baisu buvo del vaikuciu, butu jie didesni, gal ne taip issigasciau.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 26, 17:23)
O pries tai stresavaisi? Daznai kartojasi PA? Ir as pries savaite turejau staigu baisu priepuoli, buvau issigandusi kad issikvieciau greitaja. Man baisu buvo del vaikuciu, butu jie didesni, gal ne taip issigasciau.

streso turejau pries kokia savaite. turbut dabar atsiliepe viskas. kartojai nedaznai. bet jau kaip uzpuola tai.... buvo laikas kai nebuvo PA koki metai. paskui vel. budavo tokie negerumai.. bet siandien keistai taip. buvau dar maximoj ir ten jau bunant tokios kojos pasidare sunkios... lyg kas spaustu mane zemyn o man reik eit. kaip kas presuotu mano galva nuo virsaus... ir apie 16 val uzejo. man padeda kalbejimas su mama... vyras dar leptelejo kad oo primaisysi cia visko bus dar blogiau... po tokiu zodziu tik prakaitas ismuse akyse juoda. nualpt man visada buvo baisu.. ir mazai ir paauglei visada.. sakau o tu negali manes bent paguosti o ne gasdinti. tada nutilo. ir dabar dar nera labai gerai... bet jau geriau vaistai suveike.
Atsakyti
O as buvau issigandusi del koleges stipraus epilepsijos priepuolio, visa savaite jauciau drebuli viduje ir tada atsirado staigus baisus PA. Negreitai atsigaunu po PA, tik kita diena geriau jauciuosi. Turbut siaip sau neuzeina PA g.gif Ar nebuna igimtu PA? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vandene*: 26 sausio 2012 - 17:48
Labas mergaites, kaip sakant "panikos koleges" smile.gif. As dar kazkaip mastau, kad tie panikos rpiepuoliai gali buti ir paveldejimas. Na tiesiog paveldejome labai jautria nervu sistema is tevu. Man mama yra sakiusi, kad jai jaunystej (nu turiu minty apie 30-ies metu) yra buve kazkas panasaus, kaip as papasakoju dabar. Tik tiesiog tais laikais niekas nekalbejo apie tai, ji net sako nesupratusi, kas jai darosi.
Atsakyti
QUOTE(Sandrute11 @ 2012 01 27, 15:54)
Labas mergaites, kaip sakant "panikos koleges" smile.gif. As dar kazkaip mastau, kad tie panikos rpiepuoliai gali buti ir paveldejimas. Na tiesiog paveldejome labai jautria nervu sistema is tevu. Man mama yra sakiusi, kad jai jaunystej (nu turiu minty apie 30-ies metu) yra buve kazkas panasaus, kaip as papasakoju dabar. Tik tiesiog tais laikais niekas nekalbejo apie tai, ji net sako nesupratusi, kas jai darosi.

pritariu.mano mamai ir tas pats. ir ka gyva po siai dienai. buna geru dienu buna blogu. jai ir buvo apie 33 metus kai jos tevas susirgo veziu o jai tai buvo sokas.... as jauciu biski reciau cia uzsuksiu.. man bus lengviau taip.
Atsakyti
QUOTE(Sandrute11 @ 2012 01 27, 16:54)

labukas,labai teisingai,jautri nervu sistema paveldima.Deja ir mano mamai buna PA,o taip pat gydesi nuo gilios depresijos.Taip kad tikrai tie priepuoliai is dangaus nenukrenta.stiprybes mergaites 4u.gif
Atsakyti
Manau šiai temai labai tinka...

Profesorius paėmė stiklinę vandens ir ištiesęs į priekį paklausė savo studentų:
- Kaip jūs manote, kiek sveria ši stiklinė?
Auditorija pradėjo gyvai tartis...
- Maždaug 200 gramų! Ne, galbūt 300! O gal visus 500! - Girdėjosi atsakymai.
- Išties, aš ir pats tiksliai nežinau kiek ji sveria, - pasakė profesorius, - bet tai ir nėra taip svarbu. Mano klausimas štai koks: kas nutiks, jei šią stiklinę taip laikysiu kelias minutes?
- Nieko!
- Tikrai, turbūt, kad nieko, - sutiko profesorius. - O kas atsitiks, jei taip ištiesęs ranką, palaikysiu kokių porą valandų?
- Jums ims skaudėti ranką.
- O jei visą dieną?
- Ranka nutirps, turėsite stiprų raumenų sutrikimą ir paralyžių. Gal net teks važiuoti į ligoninę, - atsakė vienas iš studentų.
- Ar visa tai dėl to, jog stiklinės svoris pasikeitė, belaikant ją visą dieną rankoje?
- Ne! - sutrikę atsakė studentai.
- O koks tada būtų šios problemos sprendimas?
- Pastatyti stiklinę ant stalo! - Linksmai atsakė kažkas iš auditorijos.
- Būtent! - Džiugiai sutiko profesorius. - Ir taip praktiškai yra su visais sunkumais gyvenime. Pagalvokite apie kokią problemą kiek ilgėliau ir ji lyg palengva ima sunkėti. Galvokite apie ją kelias valandas ir ji ims čiulpti jūsų jėgas. Jei galvosite visą dieną - tai jus tiesiog paralyžiuos, apsės taip, kad nebegalėsite niekam daugiau susikaupti, kažką kita veikti ar galvoti apskritai. Galima labai ilgai galvoti apie kažkokią problemą - bet tai nieko neduos. Jos "svoris" nesumažės. Susidorojame atlikdami konkrečius veiksmus. Išspręskite, arba atidėkite. Nėra jokios prasmės nešiotis sunkų akmenį ant širdies ir taip save paralyžiuoti.
Atsakyti
sveiukutes
kaip jus laikotes?
ar jums taip buna?vakar vakare pasijutau tokia be sveikatos,visas kunas kaip sustinges kad butu.....isgeriau xanax, dar metoprolol nes kazko sunkumas ir silpnumas jautesi ant sirdies.
siandien vel toks jausmas kad taip silpna ant sirdies,ir toks jausmas kad ant sirdies tona kokia butu uzkrauta ar taip turi buti ar cia tik man? g.gif ir kaip ismokti su tuo negalavimu susigyventi?
ruosiuosi vaziuoti i lt mastau apsilankyti Kaune "NEUROMEDA" klinikoje ar esate ten kuri buvusi jei taip gal galima placiau.manau kad pradziai man reikia pas psichiatra registruotis ar kur?
Atsakyti