QUOTE(Mama liala @ 2016 02 15, 18:30)
mamos pasakoju situacija ir ar atsiras panasiu

isejom siandien su sunum i parduotuve,aplamai siandien tokia verksminga diena,visa diena miego noriu

na va nuejom i parduotuve nu lyg ir nieko pradzioj o paskui,kazkoks pykinimas,nerimas sirdi,galva kaip maisas, sakau vaikui einam greiciau i kasa nes tuoj griusiu

koju sakytum neturiu

einu kaip su guminem

nu zodziu

parejau namo sakau gal geriau bus,bet mane labai migdo

ir galva suktis nenustojo kolkas,eisiu isgersiu kavos,gal praeis

ar kazkuriai pazystama situacija?
Man buna panasiai, bet man kartu daug kitu simptomu. Niekas man nepadeda, raminamieji kazkiek... laukiu visada kol praeis, diena, savaite, kaip kada... turiu ta nerima irgi, bet ne is siaip sau, kad prisigalvoju, o tiesiog simptomai kiti neduoda ramybes.
O jeigu Jums tikrai tik nerimo sutrikimas,apsilankykit gal pas gera neurologa (vel gi taip uzknysa kad reikia ieskoti to kas tikrai ne pro pirstus ziuri), veliau pas psichiatra, tegu israso vaistus, nematau nieko blogo siame.
Tik vat idomu - jei psichiatras raso vaistus, kaip tie irasai atsilieps, tarkim - kai buna sveikatos patikrinimas del darbo, vairuotojo pazymejimo, ginklo - ar praleis su tais irasais. Net tarkim skyrybu atveju - kaip jie galetu pakenkt. Butu labai gerai jei kas pakomentuotu. Gal geriausia tada pryvaciai/anonimiskai