Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Nidulia @ 2016 02 14, 23:06)
1 kam tokia didele doze? manau, kad pakaktu 0.25mg., na 0.5mg, bet 1 mg - labai didele doze
Panasu I nerimo sutrikima, gerai, kad uzsiraset pas psichiatra.

1mg nes nu jau pati issigandau to kas vyksta sad.gif bet as db pastebejau nepadeda man tas xanaxas visai doh.gif doh.gif ,isgeriau o va kaip spaidzia nerimas sirdele taip spaudzia sad.gif baisiausi rytai,visi dar miega o as guliu ir nekvepuoju,kad tik nepabustu kiti sad.gif o nerimas,prakaitavimas,baime lipa per krastus sad.gif guliu ir pati sau sakau viskas gerai,tu sveika ,bet nuneveikia sad.gif((( jau kokia baisi busena dieve dieve sad.gif
Atsakyti
mamos pasakoju situacija ir ar atsiras panasiu blush2.gif isejom siandien su sunum i parduotuve,aplamai siandien tokia verksminga diena,visa diena miego noriu doh.gif na va nuejom i parduotuve nu lyg ir nieko pradzioj o paskui,kazkoks pykinimas,nerimas sirdi,galva kaip maisas, sakau vaikui einam greiciau i kasa nes tuoj griusiu doh.gif koju sakytum neturiu doh.gif einu kaip su guminem doh.gif nu zodziu doh.gif parejau namo sakau gal geriau bus,bet mane labai migdo doh.gif ir galva suktis nenustojo kolkas,eisiu isgersiu kavos,gal praeis g.gif ar kazkuriai pazystama situacija? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 15 vasario 2016 - 16:32
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 15, 12:22)
bet as db pastebejau nepadeda man tas xanaxas visai  doh.gif  doh.gif ,isgeriau o va kaip spaidzia nerimas sirdele taip spaudzia sad.gif

QUOTE(Mama liala @ 2016 02 15, 17:30)
galva kaip maisas, sakau vaikui einam greiciau i kasa nes tuoj griusiu doh.gif koju sakytum neturiu  doh.gif einu kaip su guminem doh.gif nu zodziu

ar kazkuriai pazystama situacija? verysad.gif

Pažįstama: suveikė Xanaxas lotuliukas.gif Aš ir sakau,kad Xanaxas negydo,o apglušina žmogų, padaro jį daržove doh.gif Xanaxa geriu,kai reikia skristi lėktuvu, tada dzin būna daržovės būsena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 15, 17:30)
mamos pasakoju situacija ir ar atsiras panasiu blush2.gif isejom siandien su sunum i parduotuve,aplamai siandien tokia verksminga diena,visa diena miego noriu  doh.gif na va nuejom i parduotuve nu lyg ir nieko pradzioj o paskui,kazkoks pykinimas,nerimas sirdi,galva kaip maisas, sakau vaikui einam greiciau i kasa nes tuoj griusiu doh.gif koju sakytum neturiu  doh.gif einu kaip su guminem doh.gif nu zodziu  doh.gif parejau namo sakau gal geriau bus,bet mane labai migdo  doh.gif ir galva suktis nenustojo kolkas,eisiu isgersiu kavos,gal praeis  g.gif ar kazkuriai pazystama situacija? verysad.gif

Man siandien lygiai taip pat.Spaudima jau gal 10 kartu matavau,normoj.Bet galva kaip ne manosuspausta,ryskumo akyse ner.Silpnumas nezmoniskas,net siubuoju.Vos prisiruosiau sriuba issivirti.As tai primetu viska pavasariui,kuris ne uz kalnu.Vitaminu trukumas.Plius oras bjaurus,pilka aplink,niuru.Is pazistamu daug kas skundziasi tokia busena.Laukiu sugriztancio vyro is darbo,konjako ikalsim gal kiek akyse pasvieses unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 15, 18:30)
mamos pasakoju situacija ir ar atsiras panasiu blush2.gif isejom siandien su sunum i parduotuve,aplamai siandien tokia verksminga diena,visa diena miego noriu  doh.gif na va nuejom i parduotuve nu lyg ir nieko pradzioj o paskui,kazkoks pykinimas,nerimas sirdi,galva kaip maisas, sakau vaikui einam greiciau i kasa nes tuoj griusiu doh.gif koju sakytum neturiu  doh.gif einu kaip su guminem doh.gif nu zodziu  doh.gif parejau namo sakau gal geriau bus,bet mane labai migdo  doh.gif ir galva suktis nenustojo kolkas,eisiu isgersiu kavos,gal praeis  g.gif ar kazkuriai pazystama situacija? verysad.gif

Man buna panasiai, bet man kartu daug kitu simptomu. Niekas man nepadeda, raminamieji kazkiek... laukiu visada kol praeis, diena, savaite, kaip kada... turiu ta nerima irgi, bet ne is siaip sau, kad prisigalvoju, o tiesiog simptomai kiti neduoda ramybes.
O jeigu Jums tikrai tik nerimo sutrikimas,apsilankykit gal pas gera neurologa (vel gi taip uzknysa kad reikia ieskoti to kas tikrai ne pro pirstus ziuri), veliau pas psichiatra, tegu israso vaistus, nematau nieko blogo siame.
Tik vat idomu - jei psichiatras raso vaistus, kaip tie irasai atsilieps, tarkim - kai buna sveikatos patikrinimas del darbo, vairuotojo pazymejimo, ginklo - ar praleis su tais irasais. Net tarkim skyrybu atveju - kaip jie galetu pakenkt. Butu labai gerai jei kas pakomentuotu. Gal geriausia tada pryvaciai/anonimiskai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2016 02 15, 18:03)
Man buna panasiai, bet man kartu daug kitu simptomu. Niekas man nepadeda, raminamieji kazkiek... laukiu visada kol praeis, diena, savaite, kaip kada...  turiu ta nerima irgi, bet ne is siaip sau, kad prisigalvoju, o tiesiog simptomai kiti neduoda ramybes.
O jeigu Jums tikrai tik nerimo sutrikimas,apsilankykit gal pas gera neurologa (vel gi taip uzknysa kad reikia ieskoti to kas tikrai ne pro pirstus ziuri), veliau pas psichiatra, tegu israso vaistus, nematau nieko blogo siame.
Tik vat idomu - jei psichiatras raso vaistus, kaip tie irasai atsilieps, tarkim - kai buna sveikatos patikrinimas del darbo, vairuotojo pazymejimo, ginklo - ar praleis su tais irasais. Net tarkim skyrybu atveju - kaip jie galetu pakenkt. Butu labai gerai jei kas pakomentuotu. Gal geriausia tada pryvaciai/anonimiskai  4u.gif

Tik privaciai.Mano pazistama iki siol.vairuotoju teisiu negali islaikyti.Vaikysteje pateko i avarija,tevai nuvede i poliklinika pas psichiatra,net blogai naktim megojo,bijojo kazkur vaziuoti,isterekavo.Po daugiau kaip 20 metu atejo med pazimos i poliklinika,pateko pas ta pati psichiatra.Patikrino ja,pasake,kad jys iki siol ne sveika doh.gif nors tikrai su ja viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 15, 19:12)
Tik privaciai.Mano pazistama iki siol.vairuotoju teisiu negali islaikyti.Vaikysteje pateko i avarija,tevai nuvede i poliklinika pas psichiatra,net blogai naktim megojo,bijojo kazkur vaziuoti,isterekavo.Po daugiau kaip 20 metu atejo med pazimos i poliklinika,pateko pas ta pati psichiatra.Patikrino ja,pasake,kad jys iki siol ne sveika  doh.gif nors tikrai su ja viskas gerai.

Va, va... man atsirado kruva visokiu simptomu vienu kartu, niusiunte pas psichosomatika, o veliau rado organine liga.
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2016 02 15, 18:03)
Tik vat idomu - jei psichiatras raso vaistus, kaip tie irasai atsilieps, tarkim - kai buna sveikatos patikrinimas del darbo, vairuotojo pazymejimo, ginklo - ar praleis su tais irasais. Net tarkim skyrybu atveju - kaip jie galetu pakenkt. Butu labai gerai jei kas pakomentuotu. Gal geriausia tada pryvaciai/anonimiskai  4u.gif

Tikrai atsilieps. Ginklui leidimo garantuota neduos, dėl teisių- priklausys nuo to pačio psichiatro, bet jei išrašomi rimti vaistai- gali kilti problemų. Aišku, vartojant tokius vaistus vairuoti bet kokiu atveju negalima, bet juk ne amžinai juos vartosit? Tai geriau privačiai, kad niekur tie įrašai nesimakaluotų.
Atsakyti
[quote=denaxa,2016 02 15, 18:56]
Tikrai atsilieps. Ginklui leidimo garantuota neduos, dėl teisių- priklausys nuo to pačio psichiatro, bet jei išrašomi rimti vaistai- gali kilti problemų. Aišku, vartojant tokius vaistus vairuoti bet kokiu atveju negalima, bet juk ne amžinai juos vartosit? Tai geriau privačiai, kad niekur tie įrašai nesimakaluotų.
[/quote
mazas musu miestukas,privataus neturim verysad.gif eisiu pas valstybini smile.gif bet zinokit as galvoju,dar kokie tie susirgimai manau priklauso,cia gi ne sizofrenija,ne nearkomanija ar alkoholizmas smile.gif cia yra nerimo sutrikimai kurie yra gydomi i pagydomi o ne nuolatine bukle blush2.gif nu as taip galvoju ax.gif
Papildyta:
[quote=Gella*,2016 02 15, 18:31]Va, va... man atsirado kruva visokiu simptomu vienu kartu, niusiunte pas psichosomatika, o veliau rado organine liga.
[/quote]
gal gali papasakot savo istorija blush2.gif kokia liga tau rado ? ax.gif as pries 7 metus buvau pas psichiatra,israse AD bet ne vienos tabletes as neisgeriau,susitvarkiau pati o db va nebegaliu doh.gif bet man tada ir db kokie panasus simptomai sakes,tik as tada turejau galimybe miegot diena ( as miegodavau 16- 18 val per para ) o db neturiu nors ziauriai noriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 15 vasario 2016 - 20:16
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 15, 22:15)
gal gali papasakot savo istorija blush2.gif kokia liga tau rado ?  ax.gif as pries 7 metus buvau pas psichiatra,israse AD bet ne vienos tabletes as neisgeriau,susitvarkiau pati o db va nebegaliu  doh.gif bet man tada ir db kokie panasus simptomai sakes,tik as tada turejau galimybe miegot diena ( as miegodavau 16- 18 val per para ) o db neturiu nors ziauriai noriu  doh.gif

Jei sergate hipochondrija - nepasakosiu, tai reumatine liga. Iki to nesigylinau i gydytoju darba, tik turint rimtu priezasciu kreipdavausi, pasitikejau.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti