Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

labas merginos, jungiasi dar viena ligone, kuria baisia gasdina tie priepuoliai, labiausiai nerima kelia tie dusuliai ir koju sunkumas....geriu bromazepama, nors taip norisi paciai tvarka savo galvoje padaryti, gal kas zinot straipsniu arba knygu ta tema.
Papildyta:
lankausi pas psichologa, pries tai man buvo diagnozuota liga skrandzio refliuksas, kuris matyt issivyste nuo isgyvento streso, psichologas diagnozavo panikos priepuoli, antidepresantu nesirase, tik xanaxso nuo kurio pasdarydavo dar blogiau, nu kuriuo net paeit nepageldavau, dabar ekstra atveju bromazepama geriu, o kaip jus merginos gydytes?
Atsakyti
QUOTE(fifa1111 @ 2012 01 30, 15:08)
sveiukutes
kaip jus laikotes?
ar jums taip buna?vakar vakare pasijutau tokia be sveikatos,visas kunas kaip sustinges kad butu.....isgeriau xanax, dar metoprolol nes kazko sunkumas ir silpnumas jautesi ant sirdies.
siandien vel toks jausmas kad taip silpna ant sirdies,ir toks jausmas kad ant sirdies tona kokia butu uzkrauta ar taip turi buti ar cia tik man? g.gif ir kaip ismokti su tuo negalavimu susigyventi?
ruosiuosi vaziuoti i lt mastau apsilankyti Kaune "NEUROMEDA" klinikoje ar esate ten kuri buvusi jei taip gal galima placiau.manau kad pradziai man reikia pas psichiatra registruotis ar kur?

buna buna.... man dar kartais atrodo kad isvis kunas be svorio.... arba kartais atrodo kad i galva prisipylde daug kraujo kad net norysje jauciu kazkoki kraujo skoni...smile.gif ai buna visko. o ksip susigyvent?? ogi paprastai , o kas belieka? gyveni kovoji su savim ir toliau gyveni. o ka daryt?? dabar manes taip negasdina tie priepuoliai tik ziauriai nemalonu. kartais vistiek prabaega mintis o gal si kart blogai kas smile.gif)) bet praeina blogumas ir vel sviesesnes mintys ateina. ai dar buna toks jausmas kadatrodo tuoj tuoj atsjungsi... na lyg viduj kazkas ims ir issijungs
Atsakyti
o kaip jus jauciates tarp tu priepuoliu? na as tai visa diena vaikstau kaip kokiam kosmose.. zingsniai tokie tai sunkus tai lengvi. ir galva tokia suspausta.. nu nebuna normali labai jau savijauta.
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 01 31, 13:29)
o kaip jus jauciates tarp tu priepuoliu? na as tai visa diena vaikstau kaip kokiam kosmose.. zingsniai tokie tai sunkus tai lengvi. ir galva tokia suspausta.. nu nebuna normali labai jau savijauta.

Mano savijauta klaiki, ketvirtadieni netekau mamytes... Greiciau veiktu antidepresantai, geriu dar tik savaite. Padaznejo priepuoliai, tarp ju visaip jauciuosi, tai geriau, tai blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vandene*: 31 sausio 2012 - 14:18
QUOTE(Simonija @ 2012 01 30, 18:02)
lankausi pas psichologa, pries tai man buvo diagnozuota liga skrandzio refliuksas, kuris matyt issivyste nuo isgyvento streso, psichologas diagnozavo panikos priepuoli, antidepresantu nesirase, tik xanaxso nuo kurio pasdarydavo dar blogiau, nu kuriuo net paeit nepageldavau, dabar ekstra atveju bromazepama geriu, o kaip jus merginos gydytes?

ir mano tokia pati situacija, turiu skrandžio refliuksą,antidepresantų neišrašė išrašė xanakso vartoti kai užklumpa panikos atakos ir eglonyl (pusmetį naudot)..

nežinau ar čia mėnulis veikia ar vidinė būsena, jaučiuos nei šiokia nei tokia, tokia įtampa,drebuliukai.. sad.gif
Merginos o kiek jums trunka PA?
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 31, 15:15)
Mano savijauta klaiki, ketvirtadieni netekau mamytes... Greiciau veiktu antidepresantai, geriu dar tik savaite. Padaznejo priepuoliai, tarp ju visaip jauciuosi, tai geriau, tai blogiau.

verysad.gif verysad.gif o dieve..... uzuojauta............. verysad.gif tokioje situacijoje jau net ad mazai ka pades, cia reikia isgedeti ta gedula...
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 31, 16:15)

užuojauta..
viskas bus gerai laikykis,pripras organizmas prie antidepresantu ir bus lengviau ir savijauta palengves
Atsakyti
Dekui
Mamytei tik 51 metai, pati isejo is gyvenimo del gilios depresijos... Tai ivyko Anglijoje. Tai isivaizduojate, kaip as jauciausi suzinojusi sia zinia... O dar nervai visai paslije, vos nenualpau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vandene*: 31 sausio 2012 - 18:19
QUOTE(*vandene* @ 2012 01 31, 19:18)
Dekui
Mamytei tik 51 metai, pati isejo is gyvenimo del gilios depresijos... Tai ivyko Anglijoje. Tai isivaizduojate, kaip as jauciausi suzinojusi sia zinia... O dar nervai visai paslije, vos nenualpau.

didele uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
Isproteciau jei mano seimoje kas taip padarytu..... tai dvigubas skausmas

Uzeik cia http://www.gedintiems.lt/ppagalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 31 sausio 2012 - 19:50
Nuosirdziausia uzuojauta, kaip skaudu verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
kazko taip ramu cia.o as dvi dienas turejau stipru stresa, ir siandien vakare jau jauciu galvos stipru svaigima verysad.gif bet jis toks verentis.ka jus darote tokiu atveju, ar tiesiog reikia laukti kol praeis?
Atsakyti