Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(*vandene* @ 2012 01 31, 14:15)
Mano savijauta klaiki, ketvirtadieni netekau mamytes... Greiciau veiktu antidepresantai, geriu dar tik savaite. Padaznejo priepuoliai, tarp ju visaip jauciuosi, tai geriau, tai blogiau.

nuosirdzi uzuojauta tau mieloji . apkabinu tave tyliai tyliai ...
Papildyta:
QUOTE(fifa1111 @ 2012 02 02, 01:31)
sveikutes 4u.gif
kazko taip ramu cia.o as dvi dienas turejau stipru stresa, ir siandien vakare jau jauciu galvos stipru svaigima verysad.gif bet jis toks verentis.ka jus darote tokiu atveju, ar tiesiog reikia laukti kol praeis?

as isgeriu xanaxo 0.25. kartais isgeriu plecianciu. ir man pagereja. na valerijono isgerk.
Atsakyti
sveikutes
na toks slegiantis svaigimas buvo,man kai galva svaigsta nera baisiau apima panika kad jau dabar gali kazkas negero nutikti.bet vat ka daro stresai su mumis verysad.gif
Atsakyti
sveikutes
kuir visos mergaites dinge? smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Kaip Jums visoms sekasi?
Atsakyti
Labu,
nedinge, bet kad ner ka pozityvaus parasyti, tai tyli matyt...Kaip ir as...
Atsinaujint pradejo keisti tokie, kaip ir priepuoliai...Net nzn kaip ivardinti...Kai staiga pradei jausti jog nekontroliuoji proto, samones...ji rieda savoo keliu ...Ir I ta samone lenda tai, kad lb baugina...Pvz, prarasti kontrole, pradeti rekti, blaskytis...dar blogiau, kazka blogo pasidaryti...sau...O jeigu salia yra vaikai - jiems......tiesiog matau vaizdus kaip tai vyksta...jau taip budavo seniau, ypac naktimis...arba, pvz., vaziuojant masina imi galvoti kaip tu vaika istumi pro dureles...arba namie, pro langa, balkona...Peiliai irgi bauginacius paveikslus piesia...Baisu...tai pradejo atsinaujinti...Ir tai nekontroliuojama tuo momentu...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 13, 19:02)
Labu,
nedinge, bet kad ner ka pozityvaus parasyti, tai tyli matyt...Kaip ir as...
Atsinaujint pradejo keisti tokie, kaip ir priepuoliai...Net nzn kaip ivardinti...Kai staiga pradei jausti jog nekontroliuoji proto, samones...ji rieda savoo keliu ...Ir I ta samone lenda tai, kad lb baugina...Pvz, prarasti kontrole, pradeti rekti, blaskytis...dar blogiau, kazka blogo pasidaryti...sau...O jeigu salia yra vaikai - jiems......tiesiog matau vaizdus kaip tai vyksta...jau taip budavo seniau, ypac naktimis...arba, pvz., vaziuojant masina imi galvoti kaip tu vaika istumi pro dureles...arba namie, pro langa, balkona...Peiliai irgi bauginacius paveikslus piesia...Baisu...tai pradejo atsinaujinti...Ir tai nekontroliuojama tuo momentu...

o kokia tavo pati didziausia baime? kai as nesupratau, kas yra tas PA, kas cia su manimi vyksta, as labai bijojau isproteti. ax.gif Manau kad tavo mintis kelia butent ta baime.Kiek zinau, skaiciau, kad esant PA daugelis bijo kad prades nekontroliuoti saves, prades elgtis kaip beprotis ir t.t. BET TAIP NEBUS-PATIKEK! Psichoterapeutai tai vadina-PA triuku. gasdinti gasdinti ir dar karta gasdinti.Stai jos tikslas. Nup PA neisprotejama, tai tik triukas, priverciantis tave dar labiau bijoti, dar labiau uzsidaryti.Man irgi buna geru dienu, buna blogu dienu.Bet kam ju nebuna?! Mes panikierkos labai viska sureiksminam. Sako labai gerai, kai tokios mintys aplanko, nesistengti j7 nebetur4ti, taip negalvoti, lai jos buna, tegul, tai tavo mintys, jos kyla del nerimo, kai jo nebus-nebus ir minciu.Pvz. as labai bijau vartoti raminamusisu vaistus, atrodo kad tada reiks tai, jog as nebemoku susitvarkyti pati. O juk panika dazniausia ir kamuoja tuos, kurie nori buti stiprus, kurie nori viska daryti patys, kurie nori kad viskas gyvenime butu suplanuota, slepia savo jausmus savyje. ( Bent jau as tai tikrai tokia, man nieko nera baisiau kaip pasielgti kazkaip netinkamai) . doh.gif O siaip as galvoju pradeti lankytis pas psichoterapeuta dar karta, kad tiesiog sudelioti visus tasku ant I. Suvokti, kodel jos man kyla, kas tokio vyksta mano gyvenime ir ka reikia keisti. Laikykites, jus ne viena! O dar kai paskaitineju uzsienip puslapius ta tema -tai nustembu be galo keik daug zmoniu turi sia problema blink.gif
Atsakyti
sveikos. Pirma karta panikos atakos mane uzpuole pries pusantru metu.Po vaiko gimimo praejus porai menesiu.Tada baisiai issigandau.Nesupratau kas darosi. Veliau emiau lankytis pas psichiatra,nes susirgau depresija. PA nesikartojo. Vartoju Asentra iki siol,jau pusantru metu. Siandien tai pasikartojo du kartus verysad.gif Nezinau,gal tai susije su tuo,kad savaite laiko pykstames su vyru,jauciuosi nevisaverte,niekam nereikalinga,viskuo kaltinama ir t.t. Visa ta savaite jauciausi kazkaip keitai: nesinorejo nieko veikti,apatija,nebuvo nuotaikos. Norejosi vis atsigulti.Labai keista,bet atsigulus viskas pasikeisdavo i gera. Jausdavausi gerai,jokio nerimo ar kazko.Atrode lygtai kalnus nuversciau.Atsistojus-nieko gero,vel noredavosi prigulti.Ar kazkam is jusu taip buna?
Na ir syvakar, apeme klaikus jausmas,nebeistveriau ir pradejau verkti,prisiglaudziau prie vyro,nors dar pykomes,pasakiau apie situacija,vienu zodziu,issakiau savo jausmus,norejosi jo artumo,nebebuvo savrbu kad pykomes ta savaite. Jei jo nebutu buve,nezinau ka buciau dariusi... Ir tada prasidejo... Pirma ataka baisi,jauciau visus imanomus simptomus: intensyvaus, dažno širdies plakimo pojūtis, prakaitavimas,drebulys,oro trūkumo pojūtis,dusinimo pojūtis,diskomfortas krūtinėje,pykinimas, diskomfortas pilve,galvos svaigimas, nestabilumo, apsvaigimo pojūtis, jausmas, kad tuoj nualpsiu, atsiskyrimo nuo savęs pojūtis, baimė išprotėti, prarasti kontrolę,baimė numirti, nutirpimo pojūtis,šalčio pylimas. Praejo viskas po keliu minuciu.Jau maniau kviesiu greitaja. Paskui dar vienas... Labiausiai pergyvenu del to,ar nieko nenutiks vaikui,nes per ataka jauciu lyg isejusi is saves ir nezinau kiek tai tesis.Ar realiai tokios gresmes nera kad atsijungsiu nuo aplinkos ir krisiu i lova be samones?o vaikas liks be prieziuros kazkuri laika? lauksiu jusu atsakymu. Ramios nakteles! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, manau,kad man tokia pati problema kaip ir jums cia visoms, pirma karta su panikos ataka susiduriau dar paauglysteje budama kokiu 17 metu. buvo karta iskviesta greitoji ,nes as visai buvau isjusi is saves ,bet niekas nieko nerado tiesiok itampos padarinys. Dbr vel prasidejo viskas,lb baisu nes nes tiesiok nemoku paaiskinti kas darosi pasamoneje , kai iseinu is saves , lb bijau vis kad neprasidetu priepoliai nors sia savaite galima sakyti as esu visiskai nesava ,dar daug duoda kad vyras pakeite darba ir lieku viena namie,kas man lb baisu. stengiuosi istisai bendrauti su kuo nors skype ar fb ,kad raminciausi ir negalvociau.I gydytojus nesikreipiau dbr, geriu valerijona ir zolines relaxor tabletes, tai va tokia beda ....ir kartais nzn kur detis sad.gif
Atsakyti
Kazkaip kai paskaitau jusu visu busena atakos metu geriau pasidaro smile.gif tada tikrai atrodo kad cia tik musu protas ir tik reikia ji kontroliuoti arba per prievarta sustabdyti, as sukandu dantis ir einu i lauka nors ir svinines kojos, ir dusulys ir t.t. bet tai tikrai padeda: grynas oras ir ejimas....laukiu to pavasario, atrodo kad jis niekada nebeateis smile.gif tos saules taip truksta. tikrai giliai savy zinau kad pati sau issaukiu tas panikas nes per daug gilinuosi i save, analizuoju visus pojucius. tablete bromazepamo labai apramina kaizinau kad jinai saugiai guli mano pinigineje smile.gif visoms geros dienos
Atsakyti
Jei kas gyvenate Klaipedoje ar Palangoje tai yra toks centras "streso ligu skyrius. dienos stacionaras". uz suemimai vyksta nuo 1-dienio iki 5-dienio, galit pasirinkti ar likti miegot ar ne. ten yra dailes terapija, gydytoju vizitacija, sokio ir judesio terapija, raimenu terapija ir t.t. kiek zinau jei esate draustos tai nemokai. menesi trunka ta reabilitacija. jei ka domina turiu ir tel. rasykit butinai parasykit.
Atsakyti
Sveikutes
Kadangi Airijos daktarai neskyre jokiu vaistu PA gydyti,teko lekti i LT pas daktarus.Jie paskyre Xanax geriau virs 2 metu ir nusprendziau eiti cia pas juos vel israse pagaliau LEXAPRO nezinau yra tokie vaistai LT ar ne idomu butu isgirsti atsiliepimu.Ir tokia vidine baime jauciu nustoti gerti Xanax ir pradeti naujasias tabletes,nes mintys visokios, o jei jie netiks, o jei tas o jei anas.Kaip jums ar nesusiduret su vaistu keitimo situacija ir kaip ortganizmas i tai reagavo?
Atsakyti
QUOTE(fifa1111 @ 2012 02 26, 02:40)
Sveikutes
Kadangi Airijos daktarai neskyre jokiu vaistu PA gydyti,teko lekti i LT pas daktarus.Jie paskyre Xanax geriau virs 2 metu ir nusprendziau eiti cia pas juos vel israse pagaliau LEXAPRO nezinau yra tokie vaistai LT ar ne idomu butu isgirsti atsiliepimu.Ir tokia vidine baime jauciu nustoti gerti Xanax ir pradeti naujasias tabletes,nes mintys visokios, o jei jie netiks, o jei tas o jei anas.Kaip jums ar nesusiduret su vaistu keitimo situacija ir kaip ortganizmas i tai reagavo?

Kas liečia Xanax, tai jie negydo, keista, kad tiek laiko jums juos išrašinėjo... Jie tik palengvina arba nuima simptomus... Kažkada man jie buvo paskirti, bet pamenu sakė, kad ne ilgiau 6 - 8 sav., ilgiau ne... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 vasario 2012 - 09:07