Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Gevalia @ 2012 07 05, 23:06)
aisku kad gali, kiekvieno organizmas skirtingas kas tinka vienam netinka kitam, vieni pripranta kiti ne. vieni greit meta kiti sunkiau. Pvz as dabar geriu seroxata o atrodo tas pats paroxetinas  nu ir netinka pajauciau visus salutinius poveikius. ka geriau pries 7 metus paroxetina tiko o va dabar kitas pavadinimas bet netinka smile.gif

kreipkites pas gydytojus, kad pakeistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 07 05, 22:42)
kreipkites pas gydytojus, kad pakeistu  4u.gif

jau viskas suderinta beliko nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
Galvojau, kad pasveikau sad.gif pasirodo, ne! Kol nebuvo nervu, viskas buvo ok gyvenau normalu gyvenima. Pries dvi sav. Turejau nedideli stresa, na ir lyga gryzo sad.gif Vel kovoju, vel pradejau eiti i masazus, nes deka ju, ana karta pasveikau. 1,5 men. Vaiksciojau i visokias terapijas - nepadejo... Nuo balandzio men. Neeinu i darba, bet jau kita sav. Pagal viska buvo planuose sugrizti, pinigai is dangaus gi nekrenta reikia dirti, o kaip ta padaryti jei vos pastovi ant koju...
Vaistu negeriau ir negersiu, antra syki gydysiuos masazais, nuima man ta itampa. Tikiuosi po dvieju sav. Busiu vel, kaip visi normalus zmones.
Atsakyti
Sveikos,

ilgai galvojau kas čia man galėtų būti, kol pagaliau atkasiau, kad greičiausiai PA...užeina tokie momentai, kad nežinau nei kur dėtis nei ka daryti...atrodo širdis iššoks, gumulas gerklej, ašaros kaupias, rankos kojos tirpsta, atrodo nei daryt kažką nei kalbėt, smilksta visas kunas...net paaiskinti nemoku... ir užeina nei iš šio nei iš to "lygioj vietoj" atrodo išmiegojau gerai viskas gerai ir staigiai.... aišku kartais užeina iš nervu staigiai "suima" nors į žemę lysk, tada norisi staigiai namo, pasislėpt nuo viso pasaulio, nors pries valandą buvo viskas kaip ir ok. O paskutiniu metu man baisu važiuot į ilgas keliones po LT net va ilgajį savaitgali važiavom į kitą Lt gala nucvažiuojant dar nieko, gryžtant galvojau išprotėsiu...nežinojau kur dėtis...o užmėnesio žadam keliaut mašina 3000km tai pagalvojus silpna pasidaro net... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laimingoji* @ 2012 07 09, 15:53)
Sveikos,

ilgai galvojau kas čia man galėtų būti, kol pagaliau atkasiau, kad greičiausiai PA...užeina tokie momentai, kad nežinau nei kur dėtis nei ka daryti...atrodo širdis iššoks, gumulas gerklej, ašaros kaupias, rankos kojos tirpsta, atrodo nei daryt kažką nei kalbėt, smilksta visas kunas...net paaiskinti nemoku... ir užeina nei iš šio nei iš to "lygioj vietoj" atrodo išmiegojau gerai viskas gerai ir staigiai.... aišku kartais užeina iš nervu staigiai "suima" nors į žemę lysk, tada norisi staigiai namo, pasislėpt nuo viso pasaulio, nors pries valandą buvo viskas kaip ir ok. O paskutiniu metu man baisu važiuot į ilgas keliones po LT net va ilgajį savaitgali važiavom į kitą Lt gala nucvažiuojant dar nieko, gryžtant galvojau išprotėsiu...nežinojau kur dėtis...o užmėnesio žadam keliaut mašina 3000km tai pagalvojus silpna pasidaro net...  verysad.gif

pradek jau dabar rupintis savimi smile.gif
pasibandyk vienokiu, ar kitokiu vaistuku, lasiuku, arbatu pagerk. Atrask kas tau galetu labiausiai padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 07 09, 17:41)
pradek jau dabar rupintis savimi smile.gif
pasibandyk vienokiu, ar kitokiu vaistuku, lasiuku, arbatu pagerk. Atrask kas tau galetu labiausiai padeti  smile.gif

vakar po darbo buvo visai blogai verysad.gif išgeriau tabletę brozepamo, bet matyt per daug buvo tai kokią valandą "apspangus "tokia buvau, poto jau pagerėjo sugrįžau į normalų gyvenimą.... kažkaip pergalvojau viską nuo ko man prasideda PA tai tereikia tik susinervinti ir viskas žiuriu iškart... verysad.gif
Atsakyti
ar gali PA testis pastoviai,ta prasme geriu vaistus bet bloga svaijauta(galvos svaigimas,akiu "zvairavimas"vizualiai to nesimato ta tik jauciu)nepraeit?manau cia ne PA....
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2012 07 10, 22:41)
ar gali PA testis pastoviai,ta prasme geriu vaistus bet bloga svaijauta(galvos svaigimas,akiu "zvairavimas"vizualiai to nesimato ta tik jauciu)nepraeit?manau cia ne PA....

na manau ta pastoviai galima keliais budais suprasti. galima galvoti kad pastoviai tai kiekviena diena smile.gif
bet man pvz tesiasi irgi pastoviai, tai y savaites du kart, paskui savaite pora ramu buna, laikas nuo laikas vis atsiranda unsure.gif
Atsakyti
ne man nuo ryto iki vakaro...nuo kito ryto iki vakaro vel...galva sukasi,akys"zvairuoja""sukasi irgi,ausys uzkritusios...isvada PA,juokas ima jau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2012 07 11, 19:05)
ne man nuo ryto iki vakaro...nuo kito ryto iki vakaro vel...galva sukasi,akys"zvairuoja""sukasi irgi,ausys uzkritusios...isvada PA,juokas ima jau.... verysad.gif

As pries pritardama gydytoju nuomonei -PA,pasidariau galvos MR. Kad isitikint,kad nepraziopsojo kokio auglio. ax.gif Geda ,bet ..nieks kitas tavim nepasirupins,jei ne pats. Atmetimo budu,atmetant IS, galvos augli..da koki velnia...lieka PA.
Jei svarbiausi tyrimai padaryti,.tada lieka kantriai gydytis ,kaip paskirta.
Kalbu kaip hipochondrike, bet man paciai buvo ramiau zinot, kad nesergu pvz.. IS.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2012 07 11, 19:38)
As pries pritardama gydytoju nuomonei -PA,pasidariau galvos MR. Kad isitikint,kad nepraziopsojo kokio auglio. ax.gif  Geda ,bet ..nieks kitas tavim nepasirupins,jei ne pats. Atmetimo budu,atmetant IS, galvos augli..da koki velnia...lieka PA.
Jei svarbiausi tyrimai padaryti,.tada lieka kantriai gydytis ,kaip paskirta.
Kalbu kaip hipochondrike, bet man paciai buvo ramiau zinot, kad nesergu pvz.. IS.

taip tu visiskai teisi,eisiu 17d pas neurologe prasysiu kad duotu siuntima persisviest galva....IS tai cia issetine skleroze?kaip ja istiria?dar reikia eiti pas endokrinologe nes mano skaiciai hormonu dideli nors gydymo jokio neskyre,gal cia beda.....
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2012 07 11, 18:05)

O as istisai vaikstau kaip girta....Galva svaigsta,lygioj vietoj kartais uzkliuvu,bijau kad gatvej kada nenugriuciau nuo to nestabilumo jausmo... verysad.gif
Atsakyti