QUOTE(sena pažįstama @ 2012 08 06, 20:10)
O jus tikra, kad jums panikos atakos? Pavyzdziui, man atrado GERLa

O jo pozymiai tokie pat, kaip panikos atakos arba infarkto: sunku kvepuoti, ant krutines akmuo, sirdis dauzosi, karstis ispila, ima svaigti galva, net nesioja i sonus, jau vairuoti nebegalejau
O beda-maiste

"Sedau ant dietos" kaip skrandininke vezininke-ir baigesi man visos bedos. O jau ruosiausi eiti pas psichiatra ir prasytis vaistu, nes nei letoxonilis, nei xanax nepadejo, as miriau ir ant lovos gulejau laukdama pabaigos, o tyrimai visi mano idealus buvo, tik kad as nepasidaviau ir tyriausi viska, nuo galvos iki gimdos. Ir blogos savijautos priezasti rado: GERLas. Tai amzina liga. Bet apvaldoma. Buna pablogejimai, buna pagerejimai. Kai man buvo visai blogai-palasino lasalines, kai pagerejo-tvarkausi su dieta. Nebereikia jokiu vaistu, net valerijono nebegeriu

Nei iseiti bijau, nei vairuoti, nei man bekarsta, o jei imu dusti, tuoj stebiu, nuo kokio maisto man taip pasidare. Pvz, dusti emiau ir sirdis perplake, kai suvalgiau jogurto indeli(125gr, o blogai jaustis pradejau tik po valandos ar pusantros, zodziu, skrandis "isspjove" jogurta i stemple ir dar pats apsinuodijo

eme po keturiu valandu galva vel suktis).
Zodziu, gal ir jusu beda ne panikoje, o ligoje, kuri nemirtina, bet duoda bjaurius simptomus.
Labuka

va va, skaitineju kaip butu apie mane parasyta

irgi turejau panikos ataku, o siuo metu kankinuosi su rugstimis, gerkle eda, krutine spaudzia, dusina kartais, galva skaudena, siandien net svaiguliavau

gastro kai tyre pries metus rado tik paraudima stemplei, ir dar sake ner ko man kartot tyrimu nes nk naujo nebus tik tas gerlas, nors siuo metu ir pilvo skausmai prasidejo ir t.t.t gerkle skauda, net zandikauly, taip pat uzeidineja karscio bangos, kurios nervina... metus laiko atgeriau CIPRALEXA, kuri gyd liepe nutraukti nes man nlb poveikis buvo, tik susivariau zarnyna su juo.... juodai minutei isgeriu valeradixo, taip pat turiu lexotanilio, nes xanaxas tai kiek zn nera geras, jau geriau lexotanili gerti... o ant dietos nemoku ir per mazai valios turiu kad sestau, o man ziauriai reikia norint susitvarkyti zarnyno bedas

( kaip jums tai pavyko?