Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Lucero @ 2012 08 12, 18:42)
man irgi vakar istiko pa , nors jau senai nebuvo ... ploviau galva ir kad eme sirdis must, oro trukt, baime apeme, nu taip pora min. greit praejo prisiminus ka reik daryt , cia viena patare - reik sugniauzt kumsti-atgniauzt ir taip kol pa praeis... padejo smile.gif

Gal padejo, kad demesi sukoncentruoji y ta gniauzyma smile.gif
o sito seip buvau negirdejusi, bet noreciau kad nereiketu tokiu isbandyti ateityje schmoll.gif
Atsakyti
http://www.facebook....90197887755042/

kvieciu jungtis prie naujos panikuojanciuju grupes,grupele uzdara 4u.gif
Atsakyti
sveiki, labai retai cia uzsuku bet kartais paskaitau ka rasot... PA turiu jau 3 metai. buvo laikas jau buvo geriau.... zuvo mano sesuo pries 5 men. dabar viskas vel isnaujo. skirtumas tik tas kad as jau zinau kas tie per simptomai ir nuo ko jie.... negasdina jie manes labai jau. tik ziauriai nemalonu.... ech.. sunku labai ir liudna ir dar tos nesamonybes... bet as gyva. gyvent galima, o jos nera... sunku kai nelabai palaiko vyras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 20 rugpjūčio 2012 - 18:54
QUOTE(vabaliukste @ 2012 08 20, 19:53)
sveiki, labai retai cia uzsuku bet kartais paskaitau ka rasot... PA turiu jau 3 metai. buvo laikas jau buvo geriau.... zuvo mano sesuo pries 5 men. dabar viskas vel isnaujo. skirtumas tik tas kad as jau zinau kas tie per simptomai ir nuo ko jie.... negasdina jie manes labai jau. tik ziauriai nemalonu.... ech.. sunku labai ir liudna  ir dar tos nesamonybes... bet as gyva. gyvent galima, o jos nera... sunku kai nelabai palaiko vyras...

laikykis, turi isgyventi sita sunku laikotaropi 4u.gif 4u.gif
viskam reikia laiko, ir kiekvienam 4u.gif 4u.gif

gerai kad bent zinai nuo ko PA uzeina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 08 20, 18:53)
sveiki, labai retai cia uzsuku bet kartais paskaitau ka rasot... PA turiu jau 3 metai. buvo laikas jau buvo geriau.... zuvo mano sesuo pries 5 men. dabar viskas vel isnaujo. skirtumas tik tas kad as jau zinau kas tie per simptomai ir nuo ko jie.... negasdina jie manes labai jau. tik ziauriai nemalonu.... ech.. sunku labai ir liudna  ir dar tos nesamonybes... bet as gyva. gyvent galima, o jos nera... sunku kai nelabai palaiko vyras...

3m. o as jau 9m. is ju tik 2m. jauciausi gerai. pastaruoju metu jauciu gydytoju demesio trukuma, nes man atrodo, kad xanax ir efexor man neefektyvus, turiu vis didinti xanax doze ir man tai kelia nerima. gal pakeitus vaistus sumazetu xanax doze. xanax geriu jau 2metai verysad.gif verysad.gif gydytojas nenori keisti vaistus, sako visi vienodi. kazkada seniai pakeitus lietuvoje is sertralino i venlaflaxina jauciau pagerijima
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 21, 16:18)
3m. o as jau 9m. is ju tik 2m. jauciausi gerai. pastaruoju metu jauciu gydytoju demesio trukuma, nes man atrodo, kad xanax ir efexor man neefektyvus, turiu vis didinti xanax doze ir man tai kelia nerima. gal pakeitus vaistus sumazetu xanax doze. xanax geriu jau 2metai verysad.gif  verysad.gif gydytojas nenori keisti vaistus, sako visi vienodi. kazkada seniai pakeitus lietuvoje is sertralino i venlaflaxina jauciau pagerijima

mano mama turi stazo jau nuo 35 meu o dabar jai 56m. buna tai gerai tai vel nekaip. o dabar isvis blogai. geria xanaxa... o ka daryt...?

o as dabar sedziu ir verkiu.... susipykau su vyru ir jis mane isvadino psichine.. idiote, kad man tik vaistus ir gert.... kad as uzknisau ji.. uzp...au, jei as nedirbu tai as neturiu jokio balso... sako kai dirbsi galesi sprest. o gincas kilo del to kad reik ryt nuvest dukra anksti ryte pasidaryt kraujo tyrima. tai vakar kalbejom apie tai ir sutarem. o as namie pabusiu su mazium. siandien sako varau zvejot.. ir kad as jam neaiskinciau ka daryt... ai...
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 08 21, 19:05)
mano mama turi stazo jau nuo 35  meu o dabar jai 56m. buna tai gerai tai vel nekaip. o dabar isvis blogai. geria xanaxa... o ka daryt...?

o as dabar sedziu ir verkiu.... susipykau su vyru ir jis mane isvadino psichine.. idiote, kad man tik vaistus ir gert.... kad as uzknisau ji.. uzp...au,  jei as nedirbu tai as neturiu jokio balso... sako kai dirbsi galesi sprest. o gincas kilo del to kad reik ryt nuvest dukra anksti ryte  pasidaryt kraujo tyrima. tai vakar kalbejom apie tai ir sutarem. o as namie pabusiu su mazium. siandien sako varau zvejot.. ir kad as jam neaiskinciau ka daryt... ai...

4u.gif laikykis... maniskis irgi nesupranta kad nera lengva vienai su dviem vaikais, o musu busenos jie tuo labiau nesupras doh.gif sako gi issityrei, esi sveika ko dar verksleni? tikiu kad jiems nusibosta klausyt tu musu skundu, todel as stengiuosi jam nesakyt nei kada einu pas daktara nei pas koki, einu ir susitvarkau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 08 22, 08:19)
4u.gif  laikykis... maniskis irgi nesupranta kad nera lengva vienai su dviem vaikais, o musu busenos jie tuo labiau nesupras doh.gif  sako gi issityrei, esi sveika ko dar verksleni? tikiu kad jiems nusibosta klausyt tu musu skundu, todel as stengiuosi jam nesakyt nei kada einu pas daktara nei pas koki, einu ir susitvarkau cool.gif

pasakojau jam anksciau pries 3 metus, nes buvau issigandusi... ir reikejo su kazkuo issikalbet. bet labai padejo man mama... jei ne ji.. o dabar nesakau jam nieko.. bet jau turi ka prikist. iesaku darbo bet sunkiai sekasi... tad bunu namie viena.. mamai dabar turiu but parama, jai ziauriai sunku verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2012 07 11, 19:38)
As pries pritardama gydytoju nuomonei -PA,pasidariau galvos MR. Kad isitikint,kad nepraziopsojo kokio auglio. ax.gif  Geda ,bet ..nieks kitas tavim nepasirupins,jei ne pats. Atmetimo budu,atmetant IS, galvos augli..da koki velnia...lieka PA.
Jei svarbiausi tyrimai padaryti,.tada lieka kantriai gydytis ,kaip paskirta.
Kalbu kaip hipochondrike, bet man paciai buvo ramiau zinot, kad nesergu pvz.. IS.

o kur cia istiria? 4u.gif
bet velgi jeigu geri antidepresantus ir nuo ju gereja, ko gero IS negali buti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 08 22, 18:37)
o kur cia istiria? 4u.gif 
bet velgi jeigu geri antidepresantus ir nuo ju gereja, ko gero IS negali buti... g.gif

Del IS as tyriausi KMUK, buvo neurologes paskirti tyrimai smile.gif
visus atmete, na po menesio paliko pakartoti akiu dugno tyrimus, nes poliklinikoj as kai tikrinau akiu dugnus atseit matesi pasvieseje akiu nervu galiukai, del to toliau siunte pasitiktinti, bet viska atmete. Isvadose, maziau nervuotis, ir tik pats sau padeti gali unsure.gif kas sunkiai sekasi labai... schmoll.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 08 22, 17:05)
pasakojau jam anksciau pries 3 metus, nes buvau issigandusi... ir reikejo su kazkuo issikalbet. bet labai padejo man mama... jei ne ji..  o dabar nesakau jam nieko.. bet jau turi ka prikist. iesaku darbo bet sunkiai sekasi... tad bunu namie viena.. mamai dabar turiu but parama, jai ziauriai sunku  verysad.gif  verysad.gif

uzjauciu tave. maniskis man nieko nesako, kad nedirbu, nes esu uzsieniete jo salyje ir dabartiniu krizes metu labai sunku rasti darba. is dalies supranta mano problema, bet nesupranta, kodel geriu tiek daug vaistu
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 08 06, 20:10)
O jus tikra, kad jums panikos atakos? Pavyzdziui, man atrado GERLa doh.gif O jo pozymiai tokie pat, kaip panikos atakos arba infarkto: sunku kvepuoti, ant krutines akmuo, sirdis dauzosi, karstis ispila, ima svaigti galva, net nesioja i sonus, jau vairuoti nebegalejau doh.gif
O beda-maiste unsure.gif "Sedau ant dietos" kaip skrandininke vezininke-ir baigesi man visos bedos. O jau ruosiausi eiti pas psichiatra ir prasytis vaistu, nes nei letoxonilis, nei xanax nepadejo, as miriau ir ant lovos gulejau laukdama pabaigos, o tyrimai visi mano idealus buvo, tik kad as nepasidaviau ir tyriausi viska, nuo galvos iki gimdos. Ir blogos savijautos priezasti rado: GERLas. Tai amzina liga. Bet apvaldoma. Buna pablogejimai, buna pagerejimai. Kai man buvo visai blogai-palasino lasalines, kai pagerejo-tvarkausi su dieta. Nebereikia jokiu vaistu, net valerijono nebegeriu thumbup.gif Nei iseiti bijau, nei vairuoti, nei man bekarsta, o jei imu dusti, tuoj stebiu, nuo kokio maisto man taip pasidare. Pvz, dusti emiau ir sirdis perplake, kai suvalgiau jogurto indeli(125gr, o blogai jaustis pradejau tik po valandos ar pusantros, zodziu, skrandis "isspjove" jogurta i stemple ir dar pats apsinuodijo doh.gif eme po keturiu valandu galva vel suktis).
Zodziu, gal ir jusu beda ne panikoje, o ligoje, kuri nemirtina, bet duoda bjaurius simptomus. 4u.gif

Labuka 4u.gif va va, skaitineju kaip butu apie mane parasyta doh.gif irgi turejau panikos ataku, o siuo metu kankinuosi su rugstimis, gerkle eda, krutine spaudzia, dusina kartais, galva skaudena, siandien net svaiguliavau doh.gif gastro kai tyre pries metus rado tik paraudima stemplei, ir dar sake ner ko man kartot tyrimu nes nk naujo nebus tik tas gerlas, nors siuo metu ir pilvo skausmai prasidejo ir t.t.t gerkle skauda, net zandikauly, taip pat uzeidineja karscio bangos, kurios nervina... metus laiko atgeriau CIPRALEXA, kuri gyd liepe nutraukti nes man nlb poveikis buvo, tik susivariau zarnyna su juo.... juodai minutei isgeriu valeradixo, taip pat turiu lexotanilio, nes xanaxas tai kiek zn nera geras, jau geriau lexotanili gerti... o ant dietos nemoku ir per mazai valios turiu kad sestau, o man ziauriai reikia norint susitvarkyti zarnyno bedas sad.gif( kaip jums tai pavyko?
Atsakyti