Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(linuttea @ 2012 09 19, 18:50)
Taip sunku, ir net labai  verysad.gif Pradėjau gerti vaistus, skraidžiau, kaip ant sparnų, ir atrodo tą požiūrį nebus sunku pakeisti.... ryte buvo užejęs priepuoliukas, o va vakare ir vėl visas priepuolis doh.gif Nežinau, gal aš čia per greit tikiuosi rezultatų...

Kiek laiko ir kokius vaistukus geri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 19, 21:22)
Kiek laiko ir kokius vaistukus geri? 4u.gif

Xanax, geriu dar tik tris dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuttea @ 2012 09 20, 07:14)
Xanax, geriu dar tik tris dienas  ax.gif

vien tik xanaxa? unsure.gif jie gi negydo, o tik nuima nerima. Tau reikia rimto gydymo...Neskyre AD?
Atsakyti
Laba. Vakar lankiausi pas psichoterapeutę Viliją ir ji nustatė man panikos atakas. Vyras nuvažiavo vaistukų nupirkti, nes pati iš lovos nepasikeliu verysad.gif . Tokių metų ir tokios problemos verysad.gif . Niekad negalvojau, kad teks lankytis tokioje temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 20, 08:27)
vien tik xanaxa? unsure.gif jie gi negydo, o tik nuima nerima. Tau reikia rimto gydymo...Neskyre AD?

Aš jau gal ir labai ikyriai čia rašinėju, bet dar pasipasakosiu... Buvau pas kardiologę, jos manymu čia pervargimas, bet jau tas pervargimas nuo naujujų metų, paskyre tyrimą, kurio laukiu jau pusę metų, jau nebedaug liko, nepilnas mėnuo, tai kaip padarys tą tyrimą, bus aišku ar nėra jo su širdim rimčiau, bet ir gydytoja ir aš tuo abejoju... Tai kol laukiu tyrimo šeimos daktraė parašė xanax priepuolio metu, bet aš jau neturiu ir kantrybės ir jėgu kesti tuos priepuolius, tai pasikonsultavus su pazystama gydytoja ėmiau gerti... Dar seniau tie priepuoliai užeidavo į mėnėsį kartą, paskui iį savaitę, o dabar į dieną kelis kartus... pradėjus gerti xanax tie priepuoliai pasidarė lengvesni, širdis taip nelekia, ir aš jau taip jų nebibijau, gal tie vaistai tą nerimą nuima g.gif O kokius AD skiria?
Atsakyti
QUOTE(linuttea @ 2012 09 20, 08:56)
Aš jau gal ir labai ikyriai čia rašinėju, bet dar pasipasakosiu... Buvau pas kardiologę, jos manymu čia pervargimas, bet jau tas pervargimas nuo naujujų metų, paskyre tyrimą, kurio laukiu jau pusę metų, jau nebedaug liko, nepilnas mėnuo, tai kaip padarys tą tyrimą, bus aišku ar nėra jo su širdim rimčiau, bet ir gydytoja ir aš tuo abejoju... Tai kol laukiu tyrimo šeimos daktraė parašė xanax priepuolio metu, bet aš jau neturiu ir kantrybės ir jėgu kesti tuos priepuolius, tai pasikonsultavus su pazystama gydytoja ėmiau gerti... Dar seniau tie priepuoliai užeidavo į mėnėsį kartą, paskui iį savaitę, o dabar į dieną kelis kartus... pradėjus gerti xanax tie priepuoliai pasidarė lengvesni, širdis taip nelekia, ir aš jau taip jų nebibijau, gal tie vaistai tą nerimą nuima  g.gif O kokius AD skiria?

Na, jeigu butu su sirdele bedos, xanax tau tikrai nepadetu schmoll.gif
O AD skiria priklausomai nuo visu pojuciu, cia jau gydytojas parenka labiausiai tinkancius 4u.gif
Geriau tegu tau buna PA, negu bedos su sirdim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 20, 11:07)
Na, jeigu butu su sirdele bedos, xanax tau tikrai nepadetu schmoll.gif
O AD skiria priklausomai nuo visu pojuciu, cia jau gydytojas parenka labiausiai tinkancius 4u.gif
Geriau tegu tau buna PA, negu bedos su sirdim 4u.gif

Tai jau gal ir geriau PA tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 09 20, 08:44)
Laba. Vakar lankiausi pas psichoterapeutę Viliją ir ji nustatė man panikos atakas. Vyras nuvažiavo vaistukų nupirkti, nes pati iš lovos nepasikeliu  verysad.gif . Tokių metų ir tokios problemos  verysad.gif . Niekad negalvojau, kad teks lankytis tokioje temoje  4u.gif

isgyvensi 4u.gif
o tai kiek metuku, kad sakai nesitikejai tokiu problemu? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
prie xanax labai priprantama kiek zinau
jo negalima ilgai gert
todel siulau jums juo labai nesidziaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 20, 12:10)
isgyvensi 4u.gif
o tai kiek metuku, kad sakai nesitikejai tokiu problemu?  4u.gif  blush2.gif

21-eri blush2.gif .išgėriau pusę lexotanilio, bet nepasakyčiau , kad savijauta labai jau pasitaisė. Miegas tik imt pradėjo doh.gif . Bet ir iki tol apspangus buvau . Na tikiuosi , kad bent išgyvendinsiu parduotuvėse apsipirkinėjant panikos atakas, nes kaskart jose pasidaro bloga ir vos įėjus išeit noriu, o mašinoje vėl atsigaunu verysad.gif . Gal jau bent iš namų viena išeit sugebėsiu, nes atrodo išeisiu, apspanksiu ir nugriūsiu tai jau metai laiko tik su vyru visur išeinu ir tai būna užeina priepuoliai kai jau vsikas kyla aukštyn, kojos nelaiko , silpna pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 09 20, 11:25)
prie xanax labai priprantama kiek zinau
jo negalima ilgai gert
todel siulau jums juo labai nesidziaugti smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(MeiLLi @ 2012 09 20, 12:34)
21-eri  blush2.gif .išgėriau pusę lexotanilio, bet nepasakyčiau , kad savijauta labai jau pasitaisė. Miegas tik imt pradėjo  doh.gif .  Bet ir iki tol apspangus buvau . Na tikiuosi , kad bent išgyvendinsiu parduotuvėse apsipirkinėjant panikos atakas, nes kaskart jose pasidaro bloga ir vos įėjus išeit noriu, o mašinoje vėl atsigaunu  verysad.gif . Gal jau bent iš namų viena išeit sugebėsiu, nes atrodo išeisiu, apspanksiu ir nugriūsiu tai jau metai laiko tik su vyru visur išeinu ir tai būna užeina priepuoliai kai jau vsikas kyla aukštyn,  kojos nelaiko , silpna pasidaro  doh.gif

tau prie PA dar, panasu, ir agarofobija - dideliu, atviru patalpu baime g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 09 20, 12:34)
21-eri  blush2.gif .išgėriau pusę lexotanilio, bet nepasakyčiau , kad savijauta labai jau pasitaisė. Miegas tik imt pradėjo  doh.gif .  Bet ir iki tol apspangus buvau . Na tikiuosi , kad bent išgyvendinsiu parduotuvėse apsipirkinėjant panikos atakas, nes kaskart jose pasidaro bloga ir vos įėjus išeit noriu, o mašinoje vėl atsigaunu  verysad.gif . Gal jau bent iš namų viena išeit sugebėsiu, nes atrodo išeisiu, apspanksiu ir nugriūsiu tai jau metai laiko tik su vyru visur išeinu ir tai būna užeina priepuoliai kai jau vsikas kyla aukštyn,  kojos nelaiko , silpna pasidaro  doh.gif

jei tau vaistu israse gerk juos ir pati pasistenk labai labai ta baime nugalet... neleisk jai vadovaut.. zinau pati kad tai yra labai sunku.buna dienu kad atrodo kalnus nuversiu, o buna kad oi kokia as vargse... svarbu negailet saves o kovot.. .yra zmoniu kam simta kart blogiau buna... i parduotuves man ir budavo ir dabar kartais sunku uzeit.. dabar nera taip jau bloga bet kartais uzeina toks lengvas svaigulys.. bet mintyse pagalvoju viskas bus gerai , nurimk, cia tik nemalonus pojutis, nervai. nes jei pati nesistengsi nieks tau nepades, nei AD, nei raminamieji. tai sunkus ir negreitas kelias... 4u.gif
Atsakyti