Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Mama liala @ 2016 02 11, 13:20)
as mieste ir tarp zmoniu jauciuosi gerai  biggrin.gif man yra ligos baime  doh.gif as issitriau viska ka galiu  doh.gif visur ok,bet net balsas uzkimo  doh.gif uzsirasiau pas psichologa sakau,gal iaklauses mano gyvenimo istirja paverks o man palengves  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man gal dar metimas rykut prisidejo g.gif

Nueikite,aisku,blogiau nebus smile.gif O del rukymo,gali but.Jei rukymo stazas ne mazas.Pazistu tokiu,kuriems stogas vaziavo kai mete rukyt.Pas daktarus ejo,antidepresantus geria.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 11, 13:32)
Nueikite,aisku,blogiau nebus  smile.gif O del rukymo,gali but.Jei rukymo stazas ne mazas.Pazistu tokiu,kuriems stogas vaziavo kai mete rukyt.Pas daktarus ejo,antidepresantus geria.

stazas rukymo 15 metu doh.gif nerukymo stazas sviezias menesiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 11, 20:39)
stazas rukymo 15 metu doh.gif nerukymo stazas sviezias menesiukas thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Mano teta,kuri ruke virs 20 metu,mete,tai pradzia buvo sunki,nervuota labai buvo doh.gif Dabar viskas okey,tik,kad nakti saldainiu atsikelia pavalgyti biggrin.gif Bet geriau jau vienas kitas saldumynas,negu cigarete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 11, 21:11)
Sveikinu  4u.gif Mano teta,kuri ruke virs 20 metu,mete,tai pradzia buvo sunki,nervuota labai buvo  doh.gif Dabar viskas okey,tik,kad nakti saldainiu atsikelia pavalgyti  biggrin.gif Bet geriau jau vienas kitas saldumynas,negu cigarete  4u.gif

aplinkiniai sako,kad as kaip tik daug ramesne g.gif o va vidu matai kas per makalyne doh.gif ale xanaxo ikalu ir gyvent jau galima verysad.gif siandien vakar nu super nuotaika,sakau vyrui gal "mazgai" i vieta grizta lotuliukas.gif
norejau ir as saldainiu,bet gydytojas sake nusipirk diasporal magnio ir kai nori isgerk,zinok pageriau ir saldainiu nebesinori,nes saldumynu norisi kai magnio truksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 11 vasario 2016 - 21:15
QUOTE(Jolkuce @ 2015 09 25, 12:45)
Viskas atitinka PA, aisku isitikinsi tuo, kai visi vidaus ligu gydytojai duos tau atsakymus, kad fiziskai esi sveika.As isleidau milijonus pinigu ieshkodama sitaip ligu, ir nyc nieko, esu sveika, o gyvenu jau metus su temperatura visokiais psixosomatiniais skausmais, bet jau spjoviau, nes nusibodo kapstytis po she, tiesiog gyvenu toliau.jei tau pasitvirtins nerimo ir PA diagnoze, padeti galesi tik pati sau  4u.gif

labas likimo sese 4u.gif as va siandien pas paskutinji uzsirasiau smile.gif 17 vasario pulmonologo konsultacia ax.gif o tyrimu padaryta va tiek lotuliukas.gif bkt,bklt ,skydliaukes,hepatito c,ginekologo visom pusem isnagrineta,nuotraukos plauciu,nugaros MRT,lor,krytu echoskopas.laimo ligu tyrimai abu doh.gif ir siandien lor rado uzkimimo priezasi gerl doh.gif vaiksau su temperatura 37,2 visada o kartais su 37,4 doh.gif ir nors man visi sako,kad man viskas gerai ( konsultuojuosi su giminaite seimos gydytoja ir su savo gydytoju) vat ima ir vaidenasi pasislepe veziai kuriuos tik as zinau o va " veplos" daktarai nemato gi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif zinau kad cia reikia smegeneles atsukt,bet kolkas nu negaliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 11 vasario 2016 - 21:42
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 11, 22:11)
aplinkiniai sako,kad as kaip tik daug ramesne  g.gif o va vidu matai kas per makalyne  doh.gif ale xanaxo ikalu ir gyvent jau galima  verysad.gif siandien vakar nu super nuotaika,sakau vyrui gal "mazgai" i vieta grizta  lotuliukas.gif
norejau ir as saldainiu,bet gydytojas sake nusipirk diasporal magnio ir  kai nori isgerk,zinok pageriau ir saldainiu nebesinori,nes saldumynu norisi kai magnio truksta  smile.gif

Cia tik draugai tave ramina,kad ramesne
irnesakyk.gif biggrin.gif Juokauju aisku,kiekvienas gi skirtingas.Teta virs 30 metu ruke.Magnio jai negalima,po onkologijos ji.Bet va ziuriu i ja ir semiuosi istvermes,pries daugiau kaip 20-metu su mazamete dukra bunant turguje,prarado samone,nualpo.Po to,kaip paaiskejo veliau(niekas gi anksciau apie juokias paniku atakas nekalbejo,nezinojo zmones,kad tokia liga yra,arba zinojo,bet geda buvo sakyti,prisipazinti)bijojo visko,ir visur.Eiti kazkur jai buvo didelis isbandymas,visur alpdavo.Sveikata tikrino-sakydavo,sveika kaip ridikas.Pries trys metus zuvo vyras,pries dviejus-onkologija,atrodo baisiau nera kur!Bet ji kaip tankas dabar,toliausiai autobusais i proceduras vaziuoja,suranda priezasti,kad tik i miesta istrukti kazko,lektuvais poilsiauti,i baznycia kiekviena savaite,kur anksciau alpdavo tik iejus.Ir kai sita paaiskinti?Tiesiog zmogus susieme,pasake noriu gyventi,noriu gerai,ramiai gyventi.
Sako,PA sugrizta,tikiuosi mano tetai tai negresia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 02 12, 00:32)
Cia tik draugai tave ramina,kad ramesne
irnesakyk.gif  biggrin.gif Juokauju aisku,kiekvienas gi skirtingas.Teta virs 30 metu ruke.Magnio jai negalima,po onkologijos ji.Bet va ziuriu i ja ir semiuosi istvermes,pries daugiau kaip 20-metu su mazamete dukra bunant turguje,prarado samone,nualpo.Po to,kaip paaiskejo veliau(niekas gi anksciau apie juokias paniku atakas nekalbejo,nezinojo zmones,kad tokia liga yra,arba zinojo,bet geda buvo sakyti,prisipazinti)bijojo visko,ir visur.Eiti kazkur jai buvo didelis isbandymas,visur alpdavo.Sveikata tikrino-sakydavo,sveika kaip ridikas.Pries trys metus zuvo vyras,pries dviejus-onkologija,atrodo baisiau nera kur!Bet ji kaip tankas dabar,toliausiai autobusais i proceduras vaziuoja,suranda priezasti,kad tik i miesta istrukti kazko,lektuvais poilsiauti,i baznycia kiekviena savaite,kur anksciau alpdavo tik iejus.Ir kai sita paaiskinti?Tiesiog zmogus susieme,pasake noriu gyventi,noriu gerai,ramiai gyventi.
Sako,PA sugrizta,tikiuosi mano tetai tai negresia  smile.gif

tai as va ir pagalvoju zinok,mes cia trizninam del nesamoniu ( nu kaip as biggrin.gif ) o zmones kurie tikrai turetu ko panikuot,vaiksto sau iskelta galva ir dar mus pamokina mirksiukas.gif su savitaiga matyt toks dalykas doh.gif as vakar visa diena sau aiskinau,kad man viskas gerai ( tiesiog kartoau istisai mintyse,kad man viskas gerai,ir koks vakaras buvo geras thumbup.gif jokio nerimo,visiska ramuma bigsmile.gif smile.gif tai siandien ryte atsikeliau ir jauciu vel nerimas,vel kazkokios mintys,tai db dirbu ir galvoju (viskas man gerai) dar xanax 0,5 isgeriau ir lyg geriau,tik pamaciau kad i darbo ataskata itraukiau "viskas man gerai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
OI mamytes kokia siandien nuotaika verysad.gif nuo ryto atsikeliau lyg ir neblogai buvo ax.gif po pietu i rankas papuole zurnalas su prasymu,kaip po uzkimimo rado vezi ir t,t doh.gif doh.gif doh.gif o dieve kokia ataka apturejau cray.gif cray.gif kas vaikus augins,ka ie be manes doh.gif o kunas kaip lapas drebejo,pakirto kojas,verkiau ilgiausiai doh.gif isgeriau xanax 1mg blush2.gif pagerejo,db va lyg ir neblogai g.gif isejau paskui i lauka tai pirma kart gyvenime jauciau,kaip i sonus meto,galva svaigsta verysad.gif oi blogyn man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 13, 21:27)
OI mamytes kokia siandien nuotaika verysad.gif nuo ryto atsikeliau lyg ir neblogai buvo  ax.gif po pietu i rankas papuole zurnalas su prasymu,kaip po uzkimimo rado vezi ir t,t  doh.gif  doh.gif  doh.gif o dieve kokia ataka apturejau cray.gif  cray.gif

O kodėl būtent vėžys? Artimoj aplinkoj turėjot sergantį vėžiu? g.gif
Žinokit, yra ligų, baisesnių, nei vėžys mirksiukas.gif Va, nuo gripo komplikacijų miršta žmonės žaibiškai. Infarktai dar baisūs būna-viskas staiga, o jei automobilio avarija-taigi vietoj galima mirti unsure.gif O būna, kad ir plytos, kad varvekliai ant galvos užkrenta...

Ar suprantat, kad jūsų panika-visai nepagrįsta? mirksiukas.gif Kad neturite to vėžio, neturite, nes atlikti VISI tyrimai, ir nė vienas nerodo nė menkiausio vėžio buvimo galimybės. 4u.gif Sakykim, vienas gydytojas gali ir nepastebėti, na bet keli nepastebėti-negali schmoll.gif Jei yra vėžio baimė, kam tyčia ją provokuojate skaitydama įvairius straipsnius? Mazochizmas čia kažkoks?
Jei bus ramiau, pasakysiu, jog jei jums pakilusi temperatūra, jei jums kažką skauda,jei jūs blogai kažkur jaučiatės, vadinasi, tai ne vėžys schmoll.gif Vėžys-tai mutavusios ląstelės. O ląsteliniame lygmenyje mes nejaučiame jokių pokyčių. Štai kodėl ginekologai,mamologai pataria kartą per metus pasitikrinti, nes moterys absoliučiai vėžio nejaučia. schmoll.gif Ir jei jūs tikrinatės-tikrai tikrai ramiai galite gyventi, nes vėžys per kelias dienas neišsivysto.

Pagrindinis patarimas: neskaityti tų straipsnių. Jie šiek tiek padaryti baisesni, nes žmonės nebesikreipia eiliniams, metiniams tyrimams, galvoja, ai, man nieko neskauda, tai ko čia eiti pas daktarus? irnesakyk.gif Štai ir baugina gydytojai tokiais straipsniais, kad prisikviestų žmonių bent iš baimės tyrimus atlikti. drinks_cheers.gif
Xanaxas per PA ne išeitis. Prie jo priprantama, o jis nė velnio negydo, tik apglušina. Ar jums saugu namuose likti su vaikais apglušintai, tarsi per sapną vaikščiojančiai? Ne, reikia išlikti šviesaus proto. Pačiai su savimi reikia dirbti:užėjo PA, raskit jam "priešnuodį", gal kokia meditacija, gal atvirkščiai, intensyvūs sporto pratimai, gal kvėpavimas į maišelį ir pan. Garantuoju, kad įkalat xanaxo-ir jums iškart atleidžia, o iš tiesų, jis suveikia tik po pusvalandžio, jums atleidžia saviįtaiga, kad xanaxas-tai momentinis vaistas mirksiukas.gif Tiek pat padėtų ir ledinuko sučiulpimas(beje, pažinojau tokią moterį, kuri per PA turėdavo Mynton ledinukus ir juos čiulpdavo, sakydavo, kad jie vaistas nuo blogossavijautos), kiti, žinau, mažais gurkšniukais geria šaltą vandenį-jis lėtai atvėsina skrandį ir vėsina tarsi verdančią kraujotaką, irgi palengvina būseną. Žodžiu, ieškokit sau priimtinos formos įveikti PA, nebeprisigalvokit apie ligas, kurių neturite. 4u.gif
Atsakyti
kazkodel neleidzia atrasyti doh.gif gal temuke baigesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 14, 08:36)
O kodėl būtent vėžys? Artimoj aplinkoj turėjot sergantį vėžiu? g.gif
Žinokit, yra ligų, baisesnių, nei vėžys mirksiukas.gif Va, nuo gripo komplikacijų miršta žmonės žaibiškai. Infarktai dar baisūs būna-viskas staiga, o jei automobilio avarija-taigi vietoj galima mirti unsure.gif O būna, kad ir plytos, kad varvekliai ant galvos užkrenta...

Ar suprantat, kad jūsų panika-visai nepagrįsta? mirksiukas.gif Kad neturite to vėžio, neturite, nes atlikti VISI tyrimai, ir nė vienas nerodo nė menkiausio vėžio buvimo galimybės. 4u.gif Sakykim, vienas gydytojas gali ir nepastebėti, na bet keli nepastebėti-negali schmoll.gif Jei yra vėžio baimė, kam tyčia ją provokuojate skaitydama įvairius straipsnius? Mazochizmas čia kažkoks?
Jei bus ramiau, pasakysiu, jog jei jums pakilusi temperatūra, jei jums kažką skauda,jei jūs blogai kažkur jaučiatės, vadinasi, tai ne vėžys schmoll.gif Vėžys-tai mutavusios ląstelės. O ląsteliniame lygmenyje mes nejaučiame jokių pokyčių. Štai kodėl ginekologai,mamologai pataria kartą per metus pasitikrinti, nes moterys absoliučiai vėžio nejaučia. schmoll.gif Ir jei jūs tikrinatės-tikrai tikrai ramiai galite gyventi, nes vėžys per kelias dienas neišsivysto.

Pagrindinis patarimas: neskaityti tų straipsnių. Jie šiek tiek padaryti baisesni, nes žmonės nebesikreipia eiliniams, metiniams tyrimams, galvoja, ai, man nieko neskauda, tai ko čia eiti pas daktarus? irnesakyk.gif  Štai ir baugina gydytojai tokiais straipsniais, kad prisikviestų žmonių bent iš baimės tyrimus atlikti. drinks_cheers.gif
Xanaxas per PA ne išeitis. Prie jo priprantama, o jis nė velnio negydo, tik apglušina. Ar jums saugu namuose likti su vaikais apglušintai, tarsi per sapną vaikščiojančiai? Ne, reikia išlikti šviesaus proto. Pačiai su savimi reikia dirbti:užėjo PA, raskit jam "priešnuodį", gal kokia meditacija, gal atvirkščiai, intensyvūs sporto pratimai, gal kvėpavimas į maišelį ir pan. Garantuoju, kad įkalat xanaxo-ir jums iškart atleidžia, o iš tiesų, jis suveikia tik po pusvalandžio, jums atleidžia saviįtaiga, kad xanaxas-tai momentinis vaistas mirksiukas.gif Tiek pat padėtų ir ledinuko sučiulpimas(beje, pažinojau tokią moterį, kuri per PA turėdavo Mynton ledinukus ir juos čiulpdavo, sakydavo, kad jie vaistas nuo blogossavijautos), kiti, žinau, mažais gurkšniukais geria šaltą vandenį-jis lėtai atvėsina skrandį ir vėsina tarsi verdančią kraujotaką, irgi palengvina būseną. Žodžiu, ieškokit sau priimtinos formos įveikti PA, nebeprisigalvokit apie ligas, kurių neturite. 4u.gif

vat nezinau kodel butinai vezys doh.gif bniekada niekas seimoj nesirgo thumbup.gif ir neserga thumbup.gif nu o man va nezinau kaip ilindo doh.gif uzsirasiau 23 dienai pas psichiatra,nes jau pusantro menesio zbandau pati o va nieko nesigauna doh.gif neskaitau as tokiu zurnalu,man uztenka vien antraste pamatyt,ir prasideda,bet zinokit antra diena man istisas nerimas,ne taip kad uzeina ,bet istisas g.gif gal cia visai nebe PA o jau depresija prasidejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 13, 21:27)
isgeriau xanax 1mg  blush2.gif pagerejo,db va lyg ir neblogai 

1 kam tokia didele doze? manau, kad pakaktu 0.25mg., na 0.5mg, bet 1 mg - labai didele doze

QUOTE(Mama liala @ 2016 02 14, 15:37)
vat nezinau kodel butinai vezys doh.gif bniekada niekas seimoj nesirgo thumbup.gif ir neserga thumbup.gif nu o man va nezinau kaip ilindo doh.gif uzsirasiau 23 dienai pas psichiatra,nes jau pusantro menesio zbandau pati o va nieko nesigauna  doh.gif neskaitau as tokiu zurnalu,man uztenka vien antraste pamatyt,ir prasideda,bet zinokit antra diena man istisas nerimas,ne taip kad uzeina ,bet istisas g.gif gal cia visai nebe PA o jau depresija prasidejus  doh.gif

Panasu I nerimo sutrikima, gerai, kad uzsiraset pas psichiatra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 vasario 2016 - 22:12