Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž

QUOTE(iowa @ 2012 03 26, 11:26)
o man geda buti lietuve ...

nu normaliai..
tai kam tada išvis lietuvių kalbą naudoji ir su lietuviais bendrauji. negėda?
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2012 03 26, 13:14)
nepuolu as taves asmeniškai  schmoll.gif  tik uždaviau klausima  biggrin.gif .O jeigu tu i viska kas nesutampa su tavo nuomone iškarto kaip puolima supranti tai..... Jeigu nesutampa mano nuomone su kažkieno tai neturi reiksti ,kad is to negali išsivystyti įdomi diskusija  biggrin.gif

Nu man uz davei klausima ka padariau, kad nebutu geda lietuvai biggrin.gif O ka tada pati i tai atsakysi g.gif
Atsakyti
[quote=myglle,2012 03 26, 10:31]o jei as dabar tik uz kokiu 2 menesiu gausiu kita ameldung.nebus man problumu?

juk kažkur tame dviejų mėn tarpe vis tiek gyvensi. iš ten negali gauti?

šiaip ir man aktualu. nes keisim butą. bet gal iškart registraciją pavyks padaryti. dar tiksliai nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 26 kovo 2012 - 12:25
QUOTE(arbataa @ 2012 03 26, 13:16)
nu normaliai..
tai kam tada išvis lietuvių kalbą naudoji ir su lietuviais bendrauji. negėda?

Nesikonkretinsiu schmoll.gif
vistiek man rusu ir prancuzu kalbos mielesnes laugh.gif

Keiciant buta gali kad ir ta pacia diena perisregistuot i kita aisku jei leidzia seimininkai g.gif o nauja adresa i visas instancijas isiuntinet jau kelias savaites pries issikraustyma cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 26 kovo 2012 - 12:26
QUOTE(iowa @ 2012 03 26, 11:18)
Nu man uz davei klausima ka padariau, kad nebutu geda lietuvai  biggrin.gif  O ka tada pati i tai atsakysi  g.gif

Pries isvaziuodama dirbau ir atlyginima ne vokeliuose gaudavau.Taip, as su LT kaip ir nieko bendro nebeturiu schmoll.gif atostogauti tenai nevaziuoju, dantu ir sveikatos nesitikrinu, kirpėju ir kosmetologu paslaugomis nesinaudoju ir taip.... schmoll.gif , bet sakyti ,kad man geda tureti Lietuvos pilietybe irgi negaliu jau vien tik ir del tos priežasties ,kad gyvendama LT tikrai nepadariau nieko naudingo, kad gyvenimas LT geresnis butu, taipogi teigiamais pasiekimais negarsinau pasaulyje LT vardo ....... Lietuvos valstybe tikrai nera atsakinga, kad as isvaziavau !
Atsakyti

QUOTE(Bremen @ 2012 03 26, 13:30)
Pries isvaziuodama dirbau ir atlyginima ne vokeliuose gaudavau.Taip, as su LT kaip ir nieko bendro nebeturiu  schmoll.gif atostogauti tenai nevaziuoju, dantu ir sveikatos nesitikrinu, kirpėju ir kosmetologu paslaugomis nesinaudoju ir taip....  schmoll.gif , bet sakyti ,kad man geda tureti Lietuvos pilietybe irgi negaliu jau vien tik ir del tos priežasties ,kad gyvendama LT tikrai nepadariau nieko naudingo, kad gyvenimas LT geresnis butu, taipogi teigiamais pasiekimais negarsinau pasaulyje LT vardo ....... Lietuvos valstybe tikrai nera atsakinga, kad as isvaziavau !

Kaip protingai atsakei biggrin.gif As nuo 17 metu ariau lt irgi ne uz vokelius ... I gydytojus senai ten nesikreipiu ,nu tik jei jau nuvykstu i lt retai ,bet pasinaudoju seses kirpejos paslaugom biggrin.gif
O ka gali vienas vienintelis zmogus padaryt Lt kad ji pasikeistu ?
Ogi nieko ,toks jau musu mentalitetas mirksiukas.gif O mano atveju kalta lietuva kad turejau begt ,zmogus dirbantis po 16 val per para ,negali islaikyt seimos doh.gif susimoket uz buta ... kalta valdzia ... nupirkt vaikui banana doh.gif jei cia arciau po 16 val blink.gif reik paskaiciuot ka uzdirbciau g.gif nu apie 2500 euru ,nu neblogai neblogai .. o lietuvoi uzdirbdavau 250e ..
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 03 26, 11:26)

o man geda buti lietuve ...

blogas tas paukshtis, kuris i savo lizda shika, tik tiek galiu pasakyt...

yra mase zhmoniu, kurie dirba, uzhdirba ir vargo nemato LT. Niekas nesuskirsto kam kiek duonytes atriekt, o kam dar ir sviestuko uzhtept....
Atsakyti
tema pavirto i balagana. g.gif
reiks kurt nauja tema,kad gaketume pamojuot kumsciais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gruode1123 @ 2012 03 26, 14:48)

nereiks ,tik i mane reik maziau demesio vokytkom kreipt irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(gruode1123 @ 2012 03 26, 12:48)

nu jau tikrai.. doh.gif kazkaip pastebejau laikas nuo laiko cia megstama issirinkt vis kokia auka..kiekvienas turim teise issakyti savo nuomone,aisku galima su ja ir nesutikti..ir kiekvienas savo atsirenka,bet prikaisioti zmogui kad gavo kazkokias pasalpas ar maista veltui,cia jau spjuvis i veida blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegenele @ 2012 03 26, 14:56)
nu jau tikrai.. doh.gif kazkaip pastebejau laikas nuo laiko cia megstama issirinkt vis kokia auka..kiekvienas turim teise issakyti savo nuomone,aisku galima su ja ir nesutikti..ir kiekvienas savo atsirenka,bet prikaisioti zmogui kad gavo kazkokias pasalpas ar maista veltui,cia jau spjuvis i veida blink.gif

Tik vat nieks nepagalvojo kad i lt as isvis sansu neturejau gryzt .. nes draudimas sveikatos mano tik cia ,... visas uzgyventas turtas tik cia ,jokiu butu lt neturiu ir neturejau ,,legaliai isdirbta 4 metai irgi cia g.gif taip legaliai man viskas ir priklause biggrin.gif brolis moka cia i men 1000e mokesciu jis mane ir islaike biggrin.gif
Matyt turejau dingt is cia ir lt po tiltu gyvent!

Ir ta sunku savo gyvenimo laikotarpi as tai pamirsau ,tik vat atsiranda kas to pamirst negali cool.gif
Ir del visu situ nesamoniu mano anketa buvo istrinta ir vel prikelta ,kad neliktu praeties cool.gif senbuve as cia jau 4 metai ,tik be praeities cool.gif

Oi magistrante atsibudo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 26 kovo 2012 - 14:07
Ši tema skirta klausimams ir atsakymams,kurie susiję su emigravimu į Vokietiją cool.gif

Taip kad nenukrypstam nuo temos,pokalbiams yra skirta tema,vokietijos lietuvaitės 4u.gif nes niekam nėra įdomu 15 puslapių skaityt,kurios su šia tema niekaip nesusijusios schmoll.gif
Atsakyti