Mano žmona, tai sakė, kad neišlaikys, kai ėjo ir išlaikė iš pirmo karto. Bet po išlaikymo (jau bene daugiau nei du metai praėjo) važiavo gal kokius du kartus... Aš gal ir pats kaltas, dėl to, bet maniškei vairavimas yra kaip katorga - nei patinka nei įdomu. Tik kad "reikia".
Manau, kad jei norit iš tiesų gerai vairuoti, tai šis procesas turi nors truputėlį patikti. Man dar kažkodėl atrodo, kad merginoms, kurios dėl įtampos ar tiesiog dėl praktikos trūkumo nesiseka vairuoti ir išlaikyti egzaminų, tai reikėtų pabandyti pažaisti gerus kompiuterinius žaidimus lenktyninius. Paprašykit vyro, kad leistų pažaist - pamatysit, kaip bus vyras patenkintas! Bent jau aš tai užsidegęs rodyčiau ir imčiau instalinti visus mašinų žaidimus, kurie man patikę kažkada buvo

Nu rimtai. Ten pvz Colin Mcrae ralio žaidimai - ten fizika vairavimo yra gan neblogai atkartota ir labai nedaug skiriasi nuo realios.
Žodžiu, reikia pabandyti susieti malonias emocijas su automobiliais ir pamatysite kaip puikiai jums pasiseks!