Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Tai koks čia pas jus, supermamos, rekordas perlaikymų? smile.gif Įdomu bigsmile.gif

Mano žmona, tai sakė, kad neišlaikys, kai ėjo ir išlaikė iš pirmo karto. Bet po išlaikymo (jau bene daugiau nei du metai praėjo) važiavo gal kokius du kartus... Aš gal ir pats kaltas, dėl to, bet maniškei vairavimas yra kaip katorga - nei patinka nei įdomu. Tik kad "reikia".

Manau, kad jei norit iš tiesų gerai vairuoti, tai šis procesas turi nors truputėlį patikti. Man dar kažkodėl atrodo, kad merginoms, kurios dėl įtampos ar tiesiog dėl praktikos trūkumo nesiseka vairuoti ir išlaikyti egzaminų, tai reikėtų pabandyti pažaisti gerus kompiuterinius žaidimus lenktyninius. Paprašykit vyro, kad leistų pažaist - pamatysit, kaip bus vyras patenkintas! Bent jau aš tai užsidegęs rodyčiau ir imčiau instalinti visus mašinų žaidimus, kurie man patikę kažkada buvo wink.gif

Nu rimtai. Ten pvz Colin Mcrae ralio žaidimai - ten fizika vairavimo yra gan neblogai atkartota ir labai nedaug skiriasi nuo realios.

Žodžiu, reikia pabandyti susieti malonias emocijas su automobiliais ir pamatysite kaip puikiai jums pasiseks!
Atsakyti
QUOTE(Skirmantas.T @ 2012 02 03, 19:11)
Tai koks čia pas jus, supermamos, rekordas perlaikymų? smile.gif Įdomu  bigsmile.gif

Mano žmona, tai sakė, kad neišlaikys, kai ėjo ir išlaikė iš pirmo karto. Bet po išlaikymo (jau bene daugiau nei du metai praėjo) važiavo gal kokius du kartus... Aš gal ir pats kaltas, dėl to, bet maniškei vairavimas yra kaip katorga - nei patinka nei įdomu. Tik kad "reikia".

Manau, kad jei norit iš tiesų gerai vairuoti, tai šis procesas turi nors truputėlį patikti. Man dar kažkodėl atrodo, kad merginoms, kurios dėl įtampos ar tiesiog dėl praktikos trūkumo nesiseka vairuoti ir išlaikyti egzaminų, tai reikėtų pabandyti pažaisti gerus kompiuterinius žaidimus lenktyninius. Paprašykit vyro, kad leistų pažaist - pamatysit, kaip bus vyras patenkintas! Bent jau aš tai užsidegęs rodyčiau ir imčiau instalinti visus mašinų žaidimus, kurie man patikę kažkada buvo wink.gif

Nu rimtai. Ten pvz Colin Mcrae ralio žaidimai - ten fizika vairavimo yra gan neblogai atkartota ir labai nedaug skiriasi nuo realios.

Žodžiu, reikia pabandyti susieti malonias emocijas su automobiliais ir pamatysite kaip puikiai jums pasiseks!

aciu uz info biggrin.gif
Susidomejau del to zaidimo, turetu buti kur atsisiust? Man vairavimas ir yra nerealus malonumas, bet kas is to, dar praktikos reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantas.T @ 2012 02 03, 20:11)
Tai koks čia pas jus, supermamos, rekordas perlaikymų? smile.gif Įdomu  bigsmile.gif

Labai teisingas komentaras lotuliukas.gif Man tai labai pakyla noras vairuot, kai įsijungiu gerą muziką ir įsivaizduoju save vairuojant lotuliukas.gif

O kompiuterinius žaidimus aš išvis mėgstu thumbup.gif Labai įvairius aišku smile.gif
Geras žaidimas yra dar GRID ir dabar įsirašius DIRT 3 man jis labai fainas thumbup.gif
Dar turiu NFS RUN, bet NFS tai nekažką... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir reikia važiuoji, ir didelio noro, vistiek važiuoji, bet labai patinka greitis, ogis vairuoju tik gerą savaitę, o šiandien autostrada jau variau virš 100, tokia situacija buvo, kad reikėjo spausti, arba laukti kol furų karavanas pravažiuos, nes visos antroj juostoj, keturios, ir eina viena po kitos blink.gif nu bet čia jų mada.o pirma užkimšta kažkokio šiukšlių sunkvežimio...
šiandien pirmą kartą važiavau į "Megą", nu galiu pasakyti, kad blūdijau ax.gif , per anksti užsukau, reikėjo už tilto blush2.gif , tai leidausi ir apsisukinėjau kieme, o atgal vėl susimaišiau tuose žieduose doh.gif , pataikiau ant Klaipėdos, doh.gif apsisukinėjau prie Giraitės.ai blūdinu vis dar, bet radau kelią namo tongue.gif .atrodo ne pirmą kartą megoj, bet visai yra kitaip kai tave veža:sėdžiu ir spoksau blink.gif , ir kai pati važiuoji, ar čia sukti ar ten, o tuos žiedus-tiltus pamačius tai man visai galvelė susisuka... mega_shok.gif
Atsakyti
Oi,merginos!!!! Siandien atsiemiau teises,ir skriejau miestu viena!Taippp gera!!!!!Negaliu atsidziaugt!!!!!!!!!!!!!negaliu atsidziaugt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 19:35)
Labai teisingas komentaras  lotuliukas.gif Man tai labai pakyla noras vairuot, kai įsijungiu gerą muziką ir įsivaizduoju save vairuojant  lotuliukas.gif

O kompiuterinius žaidimus aš išvis mėgstu  thumbup.gif Labai įvairius aišku  smile.gif
Geras žaidimas yra dar GRID ir dabar įsirašius DIRT 3 man jis labai fainas  thumbup.gif
Dar turiu NFS RUN, bet NFS tai nekažką...  doh.gif  lotuliukas.gif

Aha! UŽskaitau! wink.gif DIRT yra gerai. NFS tai toks savotiškas. Ten nėra to tikroviškumo...
Atsakyti
Nemegstu kompiuteriniu zaidimu...nezaidziu,jokiu... schmoll.gif Bet labai megstu zaisti su tikrom masinytem... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 02 03, 21:23)
...ar ten, o tuos žiedus-tiltus pamačius tai man visai galvelė susisuka... mega_shok.gif

taip, prie megos ten makalošė su tais keliais, ypač tamsoj.
Aš suprantu, kad vairuoji gerą mašiną ir jautiesi drąsiai, bet taip lakstyti pašalusiais keliais, kad lenkti 4 fūras kai už vairo nuvažiuota dar tik koks šimtas ar du km savarankiškai, tai jau naglumas. Aš ir dbr retai drįstu kažką aplenkti greitkely, užtenka man kai fūros 90 važiuoja. Draugiškai sakau geriau pagalvok kad būna ne visada viskas laimingai, pasitaiko visokių netikėtų situacijų, pagalvok apie savo sveikatą, artimuosius. Linkiu turėti daugiau baimės kelyje. Žinok tos fūros irgi labai naglos.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 02 03, 21:43)
Aš suprantu, kad vairuoji gerą mašiną ir jautiesi drąsiai, bet taip lakstyti pašalusiais keliais, kad lenkti 4 fūras kai už vairo nuvažiuota dar tik koks šimtas ar du km savarankiškai, tai jau naglumas. Aš ir dbr retai drįstu kažką aplenkti greitkely, užtenka man kai fūros 90 važiuoja. Draugiškai sakau geriau pagalvok kad būna ne visada viskas laimingai, pasitaiko visokių netikėtų situacijų, pagalvok apie savo sveikatą, artimuosius. Linkiu turėti daugiau baimės kelyje. Žinok tos fūros irgi labai naglos.

drinks_cheers.gif Pritariu.O furos ne tai kad naglos...vaziuoja jos pasistate autopilota ir paprastai buna visai nenusiteikusios greicio kaitalioti,turint galvoje ju darbo salygas-daznas nesilaiko darbo ir poilsio rezimo (darbdaviu pareikalavimu),taigi gali buti biski primiges ar is nuovargio jau reakcija prarades,arba gali tiesiog vaziuodamas pietus gamintis,ar kava virtis... ax.gif Vnz.,atsargiai su jais reikia... ax.gif
Atsakyti

Visiskai pritariu, kaip bebutu bet pavazinejus tik menesiuka savarankiskai dar truksta patirties ir greitos reakcijos, bei bendrai ziniu kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, o ir keliai siuo metu nevisur yra sutvarkyti, visgi ziema smile.gif
O su furom tuo labiau gerai pagalvociau pries lenkdama/lisdama smile.gif
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Kazkas klause, tai Regitroje egzaminas nera irasomas smile.gif
Atsakyti

o matai aš zuikis-drąsuolis, mažai tos baimės turiu, sutinku kad pavojinga, bet...mano vyras sako, jeigu pradėjai daryti kokią nesąmonę tai pasistenk ją atlikti arba greitai arba išvis nepradėk tada manevro, tai jau kai ką nors pradedu ir matau kad grybas gausis, varau akis išdegus blink.gif , žinau kad įgūdžių dar oijojio kaip mažai, bet greitį jau pamėgau tada, kai tėvukas davė savo žiguliuką pavažiuoti, yra moterų taip pat ir vyrų kurie bijo spausti, o man ir instruktorius sakydavo-jau skrendam.visada save turiu stabdyti, vyras žinodamas mano šitą pasinešimą, taip ir suviliojo mane ax.gif sakydavo važiuojam į kokį kaimą, aš tau duosiu pavairuoti.....o tik visai neseniai išsilaikiau teises, kai jau neturėjau kitos išeities.
Atsakyti
Neišlaikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš apgailėtina. Aikštelėj sugebėjau susivelt ir dar ant parkavimosi įstrižai atbulom ax.gif lotuliukas.gif blush2.gif Nu kurmi, važiuoju ir galvoju linija man per ari, o maniškis sakė būčiau įvažiavus, ebt aš galvojau, kad blogai varau pradėjaut taisytis veltis ten ir neišlaikiau blush2.gif lotuliukas.gif Jau kaip pasiutimas paimė. Viskas. Reikia. Noriu. PRIVALAU IŠLAIKYT lotuliukas.gif thumbup.gif Užtat egzaminuotojas buvo geras vyras toks viską išaiškino kur kas kaip lotuliukas.gif Ai dar uždavė klausimus du prieš egzą, į vieną nelabai atsakiau, ir galvoju tai man dabar neduos net bandyt važiuot... lotuliukas.gif Bet leido thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu šakės, kokia aš kvaiša. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 04 vasario 2012 - 10:26