Kaune tai užkampyje, bet mieste
Na taip žinoma nereik vilktis ant 30
O, kad važiuot su srautu reik važiuot kažkur 60km/h greičiu. Bent Kaune
O tai jau greičio viršijimas
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 03, 00:24)
Mane instruktorius visada mokino vaziuoti su srautu, aisku ne greiciau nei leidziama, tai mieste praktiskai visada vaziavau 50 km, jei leisdavo zenklai tai 60-70 km/val.
Kitaip gaudavau pastaba, kad stabdau eisma
Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).
Kitaip gaudavau pastaba, kad stabdau eisma
Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).
Tai žinoma, kad kalba buvo apie važiavimą mieste, kai greitis ribojamas 50, kai būna iki 70, tai važiuoju 60, greitkelyje - iki 80 važiavau...
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 09:56)
Kaune tai užkampyje, bet mieste
Na taip žinoma nereik vilktis ant 30
O, kad važiuot su srautu reik važiuot kažkur 60km/h greičiu. Bent Kaune
O tai jau greičio viršijimas

Na ką aš po vairavimo... Aikštelėj visai nieko sekės. O gatvėj... Tai posūkį pravažiavau tai dar kokia nesamonė. Vienu metu prie sankryžos staigiai užstabdžiau ratai prasisuko. Sakė jau čia kritinė...
Šiaip visokių kliurkų... Nemanau, kad ryt man pasiseks...
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 15:38)
Na ką aš po vairavimo... Aikštelėj visai nieko sekės. O gatvėj... Tai posūkį pravažiavau tai dar kokia nesamonė. Vienu metu prie sankryžos staigiai užstabdžiau ratai prasisuko. Sakė jau čia kritinė...
Šiaip visokių kliurkų... Nemanau, kad ryt man pasiseks...

Užjaučiu
Tai aš po papildomo vairavimo ir esu. Man egzaminas ryt...
Su tais posukiais tai tiesiog prazioplindavau. Nesusigaudau aš tam gale Kauno. Kiek bevažiuočiau man ten visur vienas ir taspats gatvės gatvės gatvelės gatvelytės
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 15:48)
Tai aš po papildomo vairavimo ir esu. Man egzaminas ryt...
Su tais posukiais tai tiesiog prazioplindavau. Nesusigaudau aš tam gale Kauno. Kiek bevažiuočiau man ten visur vienas ir taspats gatvės gatvės gatvelės gatvelytės

Supratau
Aha vilijampolėj. Na ten kur ir per egzą važinėsiu
Ai, dėl tos filmuojamos pamokos. Tipo čia ta įskaita kaip suprantu ir yra?
Tai va, nuvarėm su instruktorium į mokyklą, na ten baigėm pamoką, nes man reikėjo baigimo lapuką tą pasimt. Ir paaiškėjo, akd visgi man turėjo būt tokia pamoka, na ta filmuojama. Nes kaip supratau ji nuo 2012 metų sausio 1 dienos jau atsirado. Kaip ir naujovė tokia čia. Bet aš jos neturėjau, nors paskutinis mano vairavimas 16 sausio buvo...
Tai užrašė kad gruodžio gale baigiau kursus tipo
Žodžiu aš prasisukau be įskaitų
Laiku vadinas pradėjau mokintis
Tik nežinau ar man čia labai didelis pliusas
Labai tuo abejoju...
O regitroj per egzą filmuoja irgi?
Tai va, nuvarėm su instruktorium į mokyklą, na ten baigėm pamoką, nes man reikėjo baigimo lapuką tą pasimt. Ir paaiškėjo, akd visgi man turėjo būt tokia pamoka, na ta filmuojama. Nes kaip supratau ji nuo 2012 metų sausio 1 dienos jau atsirado. Kaip ir naujovė tokia čia. Bet aš jos neturėjau, nors paskutinis mano vairavimas 16 sausio buvo...
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 15:55)
Aha vilijampolėj. Na ten kur ir per egzą važinėsiu
Tai užrašė kad gruodžio gale baigiau kursus tipo
Laiku vadinas pradėjau mokintis
Tik nežinau ar man čia labai didelis pliusas
Labai tuo abejoju...
Jooo, pasisekė čia tau... Tik keista, kad instruktorius nežinojo ir nedarė įskaitos. Kurioj mokykloj mokaisi? Dėl regitros, ar filmuoja, tai nežinau
Papildyta:
Ir įskaita tai nėra šiaip filmuojama pamoka, o kaip mokyklinis egzaminas, turi nedaryti kritinių klaidų, važiuoji tam tikru maršrutu, parodai porą pratimų aikštelėje, viskas rimtai... Arba kaip ir regitroj, 8 nekritines padarai, vsio... Neišlaikai - moki pinigus - perlaikai
Kiek žinau Regitroj egzas be kameros
Tai tada nežinau. Man tokios nebuvo.
Kodėl nežinau. Nes ten mokykloj apie filmuojamą šnekėjo. Aš tai nemanau, kad jis nežinojo, nes taip negali būt, kad nežinojo
kažkas matyt nesigavo kaip turėjo gautis ir nepadarė man tos filmuojamos
Laimutės vairavimo mokykloj pas patį geriausią instruktorių
aš kai pagalvoju kaip jis mane iškenčia, net sunku patikėt
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 16:13)
Tai tada nežinau. Man tokios nebuvo.
Kodėl nežinau. Nes ten mokykloj apie filmuojamą šnekėjo. Aš tai nemanau, kad jis nežinojo, nes taip negali būt, kad nežinojo
kažkas matyt nesigavo kaip turėjo gautis ir nepadarė man tos filmuojamos
aš kai pagalvoju kaip jis mane iškenčia, net sunku patikėt

Ka sako instruktorius, ar paleidzia viena aiksteleje ar sako, kad jau gerai vairuoji ir islaikytum?
Ta prasme ar paleidžia vieną. Šalia sėdi, negi stovės lauke per šalčius. Bet aikštelėj aš gana normaliai važiuoju.
Visus pratimus pavyksta padaryt. Kažkodėl man atrodė, akd nemoku aikštelės, bet šiandien įsitikinau, kad klydau
Net nežinau, kodėl taip galvojau. Aišku visko gali būt, kad per stresą ir aikštelėj per egzą susivelsiu...
Dėl išlaikymo... Na kai klausiau sakė pabandyt
Bet nesakė nei, kad neišlaikysiu, nei, kad išlaikysiu...
Visokių man pamokų visokių būdavo, nuo labai sėkmingų ir gerų kai man sekdavos ir nuo tokių kai visur veliuos kai pašėlus
Kaip šiandien. Na nesakau, kad ištisai vėliaus, bet buvo buvo klaidelių. Buvo biškį man dar naujovių, nes keliai slidoki. Tokiais man dar niekad neteko važiuot. Nepasakyčiau, akd jaučiaus labai drasiai. 
P.S. Dėl aikštelės nematyčiau problemos mane vieną paleist, juk kur stabdis tai žinau...
Dėl išlaikymo... Na kai klausiau sakė pabandyt
P.S. Dėl aikštelės nematyčiau problemos mane vieną paleist, juk kur stabdis tai žinau...