Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Kaune tai užkampyje, bet mieste biggrin.gif Na taip žinoma nereik vilktis ant 30 tongue.gif O, kad važiuot su srautu reik važiuot kažkur 60km/h greičiu. Bent Kaune ax.gif O tai jau greičio viršijimas bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 03, 00:24)
Mane instruktorius visada mokino vaziuoti su srautu, aisku ne greiciau nei leidziama, tai mieste praktiskai visada vaziavau 50 km, jei leisdavo zenklai tai 60-70 km/val.
Kitaip gaudavau pastaba, kad stabdau eisma smile.gif
Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).

Tai žinoma, kad kalba buvo apie važiavimą mieste, kai greitis ribojamas 50, kai būna iki 70, tai važiuoju 60, greitkelyje - iki 80 važiavau...

QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 09:56)
Kaune tai užkampyje, bet mieste  biggrin.gif Na taip žinoma nereik vilktis ant 30  tongue.gif O, kad važiuot su srautu reik važiuot kažkur 60km/h greičiu. Bent Kaune  ax.gif O tai jau greičio viršijimas bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif todėl norėdama persirikiuoti birbdama su savo 45 km/h pro veidrodėlius žiūrint atrodo mašinos šniūrais eina ir niekur tu čia nespėsi doh.gif
Atsakyti
Na ką aš po vairavimo... Aikštelėj visai nieko sekės. O gatvėj... Tai posūkį pravažiavau tai dar kokia nesamonė. Vienu metu prie sankryžos staigiai užstabdžiau ratai prasisuko. Sakė jau čia kritinė... verysad.gif Šiaip visokių kliurkų... Nemanau, kad ryt man pasiseks... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 15:38)
Na ką aš po vairavimo... Aikštelėj visai nieko sekės. O gatvėj... Tai posūkį pravažiavau tai dar kokia nesamonė. Vienu metu prie sankryžos staigiai užstabdžiau ratai prasisuko. Sakė jau čia kritinė...  verysad.gif  Šiaip visokių kliurkų... Nemanau, kad ryt man pasiseks... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Užjaučiu 4u.gif Iškart eisi perlaikyt? Neimsi papildomų? O tai kaip ten su tais posūkiais - reikėdavo sukt, bet nepasukdavai? g.gif
Atsakyti
Tai aš po papildomo vairavimo ir esu. Man egzaminas ryt... ax.gif Su tais posukiais tai tiesiog prazioplindavau. Nesusigaudau aš tam gale Kauno. Kiek bevažiuočiau man ten visur vienas ir taspats gatvės gatvės gatvelės gatvelytės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 03 vasario 2012 - 14:49
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 15:48)
Tai aš po papildomo vairavimo ir esu. Man egzaminas ryt... ax.gif Su tais posukiais tai tiesiog prazioplindavau. Nesusigaudau aš tam gale Kauno. Kiek bevažiuočiau man ten visur vienas ir taspats gatvės gatvės gatvelės gatvelytės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Supratau 4u.gif O čia Vilijampolėj važinėjai? Aš galvoju irgi ten pasiimti papildomą, tik pirma reikia tą įskaitą išlaikyti...
Atsakyti
Aha vilijampolėj. Na ten kur ir per egzą važinėsiu lotuliukas.gif
Ai, dėl tos filmuojamos pamokos. Tipo čia ta įskaita kaip suprantu ir yra? ax.gif
Tai va, nuvarėm su instruktorium į mokyklą, na ten baigėm pamoką, nes man reikėjo baigimo lapuką tą pasimt. Ir paaiškėjo, akd visgi man turėjo būt tokia pamoka, na ta filmuojama. Nes kaip supratau ji nuo 2012 metų sausio 1 dienos jau atsirado. Kaip ir naujovė tokia čia. Bet aš jos neturėjau, nors paskutinis mano vairavimas 16 sausio buvo... lotuliukas.gif Tai užrašė kad gruodžio gale baigiau kursus tipo lotuliukas.gif
Žodžiu aš prasisukau be įskaitų blush2.gif Laiku vadinas pradėjau mokintis lotuliukas.gif Tik nežinau ar man čia labai didelis pliusas blush2.gif doh.gif Labai tuo abejoju...

O regitroj per egzą filmuoja irgi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 03 vasario 2012 - 14:56
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 15:55)
Aha vilijampolėj. Na ten kur ir per egzą važinėsiu  lotuliukas.gif
Ai, dėl tos filmuojamos pamokos. Tipo čia ta įskaita kaip suprantu ir yra?  ax.gif
Tai va, nuvarėm su instruktorium į mokyklą, na ten baigėm pamoką, nes man reikėjo baigimo lapuką tą pasimt. Ir paaiškėjo, akd visgi man turėjo būt tokia pamoka, na ta filmuojama. Nes kaip supratau ji nuo 2012 metų sausio 1 dienos jau atsirado. Kaip ir naujovė tokia čia. Bet aš jos neturėjau, nors paskutinis mano vairavimas 16 sausio buvo...  lotuliukas.gif Tai užrašė kad gruodžio gale baigiau kursus tipo  lotuliukas.gif
Žodžiu aš prasisukau be įskaitų  blush2.gif Laiku vadinas pradėjau mokintis  lotuliukas.gif  Tik nežinau ar man čia labai didelis pliusas blush2.gif  doh.gif Labai tuo abejoju...

O regitroj per egzą filmuoja irgi?  unsure.gif

Jooo, pasisekė čia tau... Tik keista, kad instruktorius nežinojo ir nedarė įskaitos. Kurioj mokykloj mokaisi? Dėl regitros, ar filmuoja, tai nežinau unsure.gif
Papildyta:
Ir įskaita tai nėra šiaip filmuojama pamoka, o kaip mokyklinis egzaminas, turi nedaryti kritinių klaidų, važiuoji tam tikru maršrutu, parodai porą pratimų aikštelėje, viskas rimtai... Arba kaip ir regitroj, 8 nekritines padarai, vsio... Neišlaikai - moki pinigus - perlaikai unsure.gif
Atsakyti
Kiek žinau Regitroj egzas be kameros
Atsakyti
Tai tada nežinau. Man tokios nebuvo. ax.gif Kodėl nežinau. Nes ten mokykloj apie filmuojamą šnekėjo. Aš tai nemanau, kad jis nežinojo, nes taip negali būt, kad nežinojo ax.gif kažkas matyt nesigavo kaip turėjo gautis ir nepadarė man tos filmuojamos g.gif

Laimutės vairavimo mokykloj pas patį geriausią instruktorių lotuliukas.gif aš kai pagalvoju kaip jis mane iškenčia, net sunku patikėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 03, 16:13)
Tai tada nežinau. Man tokios nebuvo.  ax.gif Kodėl nežinau. Nes ten mokykloj apie filmuojamą šnekėjo. Aš tai nemanau, kad jis nežinojo, nes taip negali būt, kad nežinojo  ax.gif kažkas matyt nesigavo kaip turėjo gautis ir nepadarė man tos filmuojamos g.gif

Laimutės vairavimo mokykloj pas patį geriausią instruktorių  lotuliukas.gif aš kai pagalvoju kaip jis mane iškenčia, net sunku patikėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ka sako instruktorius, ar paleidzia viena aiksteleje ar sako, kad jau gerai vairuoji ir islaikytum?
Atsakyti
Ta prasme ar paleidžia vieną. Šalia sėdi, negi stovės lauke per šalčius. Bet aikštelėj aš gana normaliai važiuoju. smile.gif Visus pratimus pavyksta padaryt. Kažkodėl man atrodė, akd nemoku aikštelės, bet šiandien įsitikinau, kad klydau lotuliukas.gif Net nežinau, kodėl taip galvojau. Aišku visko gali būt, kad per stresą ir aikštelėj per egzą susivelsiu...
Dėl išlaikymo... Na kai klausiau sakė pabandyt smile.gif Bet nesakė nei, kad neišlaikysiu, nei, kad išlaikysiu... blush2.gif g.gif Visokių man pamokų visokių būdavo, nuo labai sėkmingų ir gerų kai man sekdavos ir nuo tokių kai visur veliuos kai pašėlus doh.gif lotuliukas.gif Kaip šiandien. Na nesakau, kad ištisai vėliaus, bet buvo buvo klaidelių. Buvo biškį man dar naujovių, nes keliai slidoki. Tokiais man dar niekad neteko važiuot. Nepasakyčiau, akd jaučiaus labai drasiai. blink.gif

P.S. Dėl aikštelės nematyčiau problemos mane vieną paleist, juk kur stabdis tai žinau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 03 vasario 2012 - 15:40