Charizma, o kada tu baigei kursus ir kiek laiko dar mokeisi vairuoti?
QUOTE(Margareta @ 2012 02 02, 15:37)
Charizma, o kada tu baigei kursus ir kiek laiko dar mokeisi vairuoti?
As mokykla ir regitra su teorija uzsibaigiau liepos 30d. Vaziuot as nelabai daug vaziavau,nes laiko ne visada budavo,bet i miesta per menesi budavo 3-5 kokius kart isriededavau.Buvo laikas,kai isvis nevaziavau,nes su mama pykdavaus,labai stresina irgi,kai prie vairo pradeda klykt ir pastoviai stipriai kvepuot,kad man jau skels i sikna,tai paprasciausiai pati nevaziavau,nors galejau gi varyt ir varyt.Po to as tik aikstele pasiemiau instruktoriu ir viska.Bet matot,as pati jau drasiai prie vairo jutaus jauciu nuo kokio 5 vairavimo mokykloj,mane intstuktorius net klause,ar as neesu vairavus,ar tikrai cia pirmas kartas su mokykla.O va visi uze uze,kaip gerai vairuoju,o islaikiau va tik is kelinto karto?

DIGSE

Ai be to!!Siandien regitroj laike panele 16 karta :DDDD ir vel neislaike.O cia tai va nesuprantama,turbut vairuoti po biski kol neismeta,regitros masinos mokosi..
charizsma sveikinu islaikius
Panos, nereikia bijoti regitros, bet nereikia ir uzriest nosies "äi kaip as puikiai vairuoju, juoku darbas"
Kiek buvo mokiniu, mano instruktoriaus, kurie tikrai puikiai vairavo ir neissilaike is karto vien del per didelio pasitikejimo. Viena karta laike du vaikinai, tai visi buvom nusprende, kad vienas tai jau tikrai islaikys, o kitas gal..jei pasiseks...ir ka jus manot, buvo atvirksciai, issilaike tas is kurio to niekas nesitikejo
O kitas vaikinukas, bande isipaisyt i eisma "gal spesiu"metodu regitrininkas ant stabdziu ir viso gero
o tie/tos kurie gal ir nevairuoja be priekaistu egzamino metu pastabesni buna, gal del to ir issilaiko
Bet cia tik mano nuomone

Panos, nereikia bijoti regitros, bet nereikia ir uzriest nosies "äi kaip as puikiai vairuoju, juoku darbas"

Kiek buvo mokiniu, mano instruktoriaus, kurie tikrai puikiai vairavo ir neissilaike is karto vien del per didelio pasitikejimo. Viena karta laike du vaikinai, tai visi buvom nusprende, kad vienas tai jau tikrai islaikys, o kitas gal..jei pasiseks...ir ka jus manot, buvo atvirksciai, issilaike tas is kurio to niekas nesitikejo

o tie/tos kurie gal ir nevairuoja be priekaistu egzamino metu pastabesni buna, gal del to ir issilaiko

tai va, pritariu tau, idirbis daro savo..reikai nebijoti masinu ir vairuoti....o tai kai baigei kursus nelaikei egzo?
as tai kartais vaziuoju su vyru ir M raide..mano vyras tai spakainas, bet as tai bijau
o dar tas masinu skirtumas..kur golfas kazkoks ir kur ilga ir baisiai jautri mazda...
as tai kartais vaziuoju su vyru ir M raide..mano vyras tai spakainas, bet as tai bijau

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 02, 16:46)
charizsma sveikinu islaikius
O kitas vaikinukas, bande isipaisyt i eisma "gal spesiu"metodu regitrininkas ant stabdziu ir viso gero
Bet cia tik mano nuomone 

Zinok jo ir dazniausiai taip buna.
QUOTE(Margareta @ 2012 02 02, 16:48)
tai va, pritariu tau, idirbis daro savo..reikai nebijoti masinu ir vairuoti....o tai kai baigei kursus nelaikei egzo?
o dar tas masinu skirtumas..kur golfas kazkoks ir kur ilga ir baisiai jautri mazda... 

Nelaikiau.O va maniske tai kol iprato,kad as vairuoju,tik po kiek laiko ramiau sedejo keleivio puseje.
Beje, tai man važiuojant su tuo 6 golfuku (kas mokosi "Zebre", žino), įvyko autoįvykis, kad teko kurį laiką su 5-u pavažinėti mokiniams... Tai truputį gąsdina dabar išlindinėjančios mašinos, mažu vėl nepraleis manęs

[/quote]
o tas įvykis kartais ne Raudondvario plente atsitiko, išsukinėjant į dešinę

QUOTE(rentabili @ 2012 02 02, 19:00)
o tas įvykis kartais ne Raudondvario plente atsitiko, išsukinėjant į dešinę
, mačiau aš jį tada.ir tikrai žinau kad Linas buvo...

Aha, ten pat
QUOTE(Digse @ 2012 02 02, 15:46)
Man jau buvo paskutinis 15-as vairavimas, per kurį buvo vairavimo įskaita, tai dabar jau pinigėliu mokėti teks
Mokausi Kaune, "Zebro" mokykloje.

Tai įskaitos perlaikimas irgi kainuoja? Bet kaip db sudetingai

Sėkmės

QUOTE(linarija @ 2012 02 02, 21:18)
O jei ir mokyklinės kelis syk neišlaikai
O kur dar laukiantis egzaminas Regitroje...
Sėkmės

Sėkmės

Tai kaip gali nekainuoti, juk sumoki tik už 15 pamokų, o ne už 16 ar daugiau

QUOTE(linarija @ 2012 02 02, 21:18)
O jei ir mokyklinės kelis syk neišlaikai
O kur dar laukiantis egzaminas Regitroje...

Tai geriau moketi mokyklai ir laikyti mokyklini egzamina kelis kartus nei kelis kartus gaudyti laika ir laikyti regitroj. Mokykliniam bent visa skirta laika isvazineji ir pigiau sumoki nei regitroj 20min 100lt ir viso gero. Ir nereik sukt galvos kiek papildomu imt. Vaziuoji kol islaikai, islaikai - eini i regitra. Vasara maciau vazinejo tokia mokomoji su uzrasu vairavimo testavimas, ten alia egzamina laiko ir pasako ar butu islaikes ar ne. Tai dbr tie mokykliniai irgi tokie. Pasitikrini savo jegas. Juk jau praktiskai savarankiskas vairuotojas.
QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 14:32)
Digse, o kelintas jau vairavimas?
Aš ir važiuoju ant 40-45 ir tik kartais iki 50 paspaudžiu. Instruktorius sako, kad greičiau ir nevažiuot, geriau lėčiau, bet teisingai
O greit sako visada suspėsiu, nes ir durnas gali gazą paspaust
Per egzaminą irgi nesiruošiu greičiau važiuot, nes pagal ket juk greitis tai 50 mieste
Manau normaliu greičiu važiuoji.

Aš ir važiuoju ant 40-45 ir tik kartais iki 50 paspaudžiu. Instruktorius sako, kad greičiau ir nevažiuot, geriau lėčiau, bet teisingai

Per egzaminą irgi nesiruošiu greičiau važiuot, nes pagal ket juk greitis tai 50 mieste

Mane instruktorius visada mokino vaziuoti su srautu, aisku ne greiciau nei leidziama, tai mieste praktiskai visada vaziavau 50 km, jei leisdavo zenklai tai 60-70 km/val.
Kitaip gaudavau pastaba, kad stabdau eisma

Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 02, 23:24)
Mane instruktorius visada mokino vaziuoti su srautu, aisku ne greiciau nei leidziama, tai mieste praktiskai visada vaziavau 50 km, jei leisdavo zenklai tai 60-70 km/val.
Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).

Ir dar zenklus reikia labai stebet, o tai miestas, tai ne miestas.