Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Charizma, o kada tu baigei kursus ir kiek laiko dar mokeisi vairuoti?
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 02 02, 15:37)
Charizma, o kada tu baigei kursus ir kiek laiko dar mokeisi vairuoti?

As mokykla ir regitra su teorija uzsibaigiau liepos 30d. Vaziuot as nelabai daug vaziavau,nes laiko ne visada budavo,bet i miesta per menesi budavo 3-5 kokius kart isriededavau.Buvo laikas,kai isvis nevaziavau,nes su mama pykdavaus,labai stresina irgi,kai prie vairo pradeda klykt ir pastoviai stipriai kvepuot,kad man jau skels i sikna,tai paprasciausiai pati nevaziavau,nors galejau gi varyt ir varyt.Po to as tik aikstele pasiemiau instruktoriu ir viska.Bet matot,as pati jau drasiai prie vairo jutaus jauciu nuo kokio 5 vairavimo mokykloj,mane intstuktorius net klause,ar as neesu vairavus,ar tikrai cia pirmas kartas su mokykla.O va visi uze uze,kaip gerai vairuoju,o islaikiau va tik is kelinto karto? blush2.gif 4u.gif svarbiausia,kam as pasakoju,kad egzaminatoriai regitroj isgiria del vairavimo,sako tai patikek cia jau klase tada parodai.Nes ir vakar ir siandien tas pacias liaupses girdejau,o buvo keista,maniau regitrininkai tikrai nieko gero nepasako.Zodziu va taip ir islaikiau,su kruva nervu ir kitu bezpridielu,bet viska aciu Dievui susitvarkiau per sia savaite. Dalykas tas,kai vairuodavau tai pro visa Kauna,ant skirtingu dydziu labai dideliu ir mazesniu masinu. Paskiau jau taip ipratau vaziuot,kad matau kliuti ,jau net nestoju,pristabdau,praleidu masina lendu ir as i antra eismo juosta.Ir regitroj siandien pavyko sita padaryt biggrin.gifD o dar mokykloj atsmenu vis tiek sustodavau,vis tiek idirbis daro savo. O siandien,kai tycia,toki marsruta gavau ,kai kuriu keliu net akyse macius nebuvau biggrin.gifD
DIGSE 4u.gif ZINAU,koks jausmelis,ir puikiai uzjauciu ir suprantu.Bet viskas bus ok pamatysi.Siandien isitikinau,anksciau ar veliau vis tiek teises atsiras,aisku pinigeliai,bet ka darysi..
Ai be to!!Siandien regitroj laike panele 16 karta :DDDD ir vel neislaike.O cia tai va nesuprantama,turbut vairuoti po biski kol neismeta,regitros masinos mokosi..
Atsakyti
charizsma sveikinu islaikius mirksiukas.gif

Panos, nereikia bijoti regitros, bet nereikia ir uzriest nosies "äi kaip as puikiai vairuoju, juoku darbas" ax.gif
Kiek buvo mokiniu, mano instruktoriaus, kurie tikrai puikiai vairavo ir neissilaike is karto vien del per didelio pasitikejimo. Viena karta laike du vaikinai, tai visi buvom nusprende, kad vienas tai jau tikrai islaikys, o kitas gal..jei pasiseks...ir ka jus manot, buvo atvirksciai, issilaike tas is kurio to niekas nesitikejo blush2.gif O kitas vaikinukas, bande isipaisyt i eisma "gal spesiu"metodu regitrininkas ant stabdziu ir viso gero doh.gif
o tie/tos kurie gal ir nevairuoja be priekaistu egzamino metu pastabesni buna, gal del to ir issilaiko smile.gif Bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
tai va, pritariu tau, idirbis daro savo..reikai nebijoti masinu ir vairuoti....o tai kai baigei kursus nelaikei egzo?

as tai kartais vaziuoju su vyru ir M raide..mano vyras tai spakainas, bet as tai bijau doh.gif o dar tas masinu skirtumas..kur golfas kazkoks ir kur ilga ir baisiai jautri mazda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 02, 16:46)
charizsma sveikinu islaikius  mirksiukas.gif

Panos, nereikia bijoti regitros, bet nereikia ir uzriest nosies "äi kaip as puikiai vairuoju, juoku darbas" ax.gif 
Kiek buvo mokiniu, mano instruktoriaus, kurie tikrai puikiai vairavo ir neissilaike is karto vien del per didelio pasitikejimo. Viena karta laike du vaikinai, tai visi buvom nusprende, kad vienas tai jau tikrai islaikys, o kitas gal..jei pasiseks...ir ka jus manot, buvo atvirksciai, issilaike tas is kurio to niekas nesitikejo  blush2.gif  O kitas vaikinukas, bande isipaisyt i eisma "gal spesiu"metodu regitrininkas ant stabdziu ir viso gero  doh.gif
o tie/tos kurie gal ir nevairuoja be priekaistu egzamino metu pastabesni buna, gal del to ir issilaiko smile.gif Bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

Zinok jo ir dazniausiai taip buna.

QUOTE(Margareta @ 2012 02 02, 16:48)
tai va, pritariu tau, idirbis daro savo..reikai nebijoti masinu ir vairuoti....o tai kai baigei kursus nelaikei egzo?

as tai kartais vaziuoju su vyru ir M raide..mano vyras tai spakainas, bet as tai bijau  doh.gif o dar tas masinu skirtumas..kur golfas kazkoks ir kur ilga ir baisiai jautri mazda...  unsure.gif

Nelaikiau.O va maniske tai kol iprato,kad as vairuoju,tik po kiek laiko ramiau sedejo keleivio puseje.
Atsakyti

Beje, tai man važiuojant su tuo 6 golfuku (kas mokosi "Zebre", žino), įvyko autoįvykis, kad teko kurį laiką su 5-u pavažinėti mokiniams... Tai truputį gąsdina dabar išlindinėjančios mašinos, mažu vėl nepraleis manęs unsure.gif
[/quote]

o tas įvykis kartais ne Raudondvario plente atsitiko, išsukinėjant į dešinę g.gif , mačiau aš jį tada.ir tikrai žinau kad Linas buvo...
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 02 02, 19:00)
o tas įvykis kartais ne Raudondvario plente atsitiko, išsukinėjant į dešinę g.gif , mačiau aš jį tada.ir tikrai žinau kad Linas buvo...

Aha, ten pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 02 vasario 2012 - 18:03
QUOTE(Digse @ 2012 02 02, 15:46)
Man jau buvo paskutinis 15-as vairavimas, per kurį buvo vairavimo įskaita, tai dabar jau pinigėliu mokėti teks unsure.gif Mokausi Kaune, "Zebro" mokykloje.

Tai įskaitos perlaikimas irgi kainuoja? Bet kaip db sudetingai doh.gif O jei ir mokyklinės kelis syk neišlaikai doh.gif O kur dar laukiantis egzaminas Regitroje...

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 02 vasario 2012 - 20:19
QUOTE(linarija @ 2012 02 02, 21:18)
Tai įskaitos perlaikimas irgi kainuoja? Bet kaip db sudetingai  doh.gif O jei ir mokyklinės kelis syk neišlaikai  doh.gif O kur dar laukiantis egzaminas Regitroje...

Sėkmės  4u.gif

Tai kaip gali nekainuoti, juk sumoki tik už 15 pamokų, o ne už 16 ar daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2012 02 02, 21:18)
Tai įskaitos perlaikimas irgi kainuoja? Bet kaip db sudetingai  doh.gif O jei ir mokyklinės kelis syk neišlaikai  doh.gif O kur dar laukiantis egzaminas Regitroje...

Tai geriau moketi mokyklai ir laikyti mokyklini egzamina kelis kartus nei kelis kartus gaudyti laika ir laikyti regitroj. Mokykliniam bent visa skirta laika isvazineji ir pigiau sumoki nei regitroj 20min 100lt ir viso gero. Ir nereik sukt galvos kiek papildomu imt. Vaziuoji kol islaikai, islaikai - eini i regitra. Vasara maciau vazinejo tokia mokomoji su uzrasu vairavimo testavimas, ten alia egzamina laiko ir pasako ar butu islaikes ar ne. Tai dbr tie mokykliniai irgi tokie. Pasitikrini savo jegas. Juk jau praktiskai savarankiskas vairuotojas.
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 14:32)
Digse, o kelintas jau vairavimas? smile.gif
Aš ir važiuoju ant 40-45 ir tik kartais iki 50 paspaudžiu. Instruktorius sako, kad greičiau ir nevažiuot, geriau lėčiau, bet teisingai smile.gif  O greit sako visada suspėsiu, nes ir durnas gali gazą paspaust  lotuliukas.gif
Per egzaminą irgi nesiruošiu greičiau važiuot, nes pagal ket juk greitis tai 50 mieste  smile.gif Manau normaliu greičiu važiuoji.

Mane instruktorius visada mokino vaziuoti su srautu, aisku ne greiciau nei leidziama, tai mieste praktiskai visada vaziavau 50 km, jei leisdavo zenklai tai 60-70 km/val.
Kitaip gaudavau pastaba, kad stabdau eisma smile.gif
Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 02, 23:24)
Mane instruktorius visada mokino vaziuoti su srautu, aisku ne greiciau nei leidziama, tai mieste praktiskai visada vaziavau 50 km, jei leisdavo zenklai tai 60-70 km/val.
Kitaip gaudavau pastaba, kad stabdau eisma smile.gif
Beja, bent jau Vilniuje Regitra yra uz miesto ribu (aisku, laikant tenka vaziuoti ir i miesta), todel vaziuojant 50 km/val yra rizika neislaikyti (nes mazesnis nei 15 km/val greitis uz leistina greiti yra kritine klaida, aisku jei eismo salygos leidzia vaziuoti tuo leistinu greiciu).

Ir dar zenklus reikia labai stebet, o tai miestas, tai ne miestas. doh.gif
Atsakyti