Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

ačiū už atsakymus 4u.gif
aš būtinai dieną prieš egzaminą prasivažinėsiu. tik su šeimos nariu, M raide. manau bus į naudą thumbup.gif o tą pačią dieną nenorėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 06, 20:29)
Taip smile.gif
As uzsiregistravau i vairavimo egzamina ir paskutines pamokas deliojom jau zinodami data.
Nelabai supratau antro klausimo  g.gif

Antras klausimas, kada tau instruktorius pasirasyti spejo, kada mokyklini egza laikei? Nuo kada jis tau pasake, kad stai jau esi pajegi islaikyti egzamina regitroje. Juk nesiregistruotum, jei zinotum, kad dar negali islaikyti?
Atsakyti
sveikos,ziurekit,juk avarine signalizacija turi buti ijungta tik vekamojoje/
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 06, 20:51)
Taip, pradejau nuo nulio, su seimos nariais nevazinejau nei karto (niekas nezinojo, kad mokausi isskyrus MB, bet jis buvo isvykes 3 menesiams), islaikiau po 15 privalomu pamoku, be papildomu smile.gif
Is karto gaza iki dugno ir vaziuoji, masina "rekia" bet nieko, uztat pasieksi be problemu reikiama greiti smile.gif

negerai,kad ji aip rekia,bet nepriskabins isntruktorius,manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 07, 09:08)
Antras klausimas, kada tau instruktorius pasirasyti spejo, kada mokyklini egza laikei? Nuo kada jis tau pasake, kad stai jau esi pajegi islaikyti egzamina regitroje. Juk nesiregistruotum, jei zinotum, kad dar negali islaikyti?

Ta pacia diena ir pasirase ir is karto nuejau i mokykla pasiimti baigimo liudijima (baigimo liudijimai mokykloje jau su jo parasu buvo, reikejo tik uzrasyt mano duomenis).
Privalomo kazkokio mokyklinio egzamino nebuvo. Jis tiesiog pasieme balta lapa ir zymejo ten mano klaidas, bet net kalbos nebuvo, kad gali nepasirasyti smile.gif (as laikiau dar kai nebuvo tos tvarkos su filmuojamu mokykliniu egzaminu).
Jei matyciau, kad labai prastai vaziuoju tai tiesiog atsisakyciau egzamino laiko ir tiek. Tiesiog tada egzamino tekdavo laukti po menesi, todel jei registruociausi tik po visu pravaziuotu pamoku, tai tektu imti papildomas, kad iki egzamino neuzmirst visko smile.gif

QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 02 07, 09:54)
negerai,kad ji aip rekia,bet nepriskabins isntruktorius,manau g.gif

kitaip niekaip nepasieksi tokio greicio esant tokiam atstumui, reikia staigiai gazuot, o tas, kaip zinoma, masinai nepatinka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal cia yra besimokanciu vairuoti automata? 4u.gif Gal galetumet parekomenduot gera instruktoriu Vilniuje? ax.gif Pries metus bandziau mokytis mechanine-nepatiko,tiksliau nekenciau sankabos ir pavaru,tiesiog pykindavo pries kiekviena pamoka,bandysiu gal automatas nebus tokia kancia biggrin.gif gal isgimdysiu kaip nors bent su tokia masina teises-blyn gyvenimas vercia smile.gif nors kad pajusiu kada vairavimo malonuma sansu labai mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 02 07, 21:03)
Sveikutes 4u.gif Gal cia yra besimokanciu vairuoti automata? 4u.gif Gal galetumet parekomenduot gera instruktoriu Vilniuje? ax.gif Pries metus bandziau mokytis mechanine-nepatiko,tiksliau nekenciau sankabos ir pavaru,tiesiog pykindavo pries kiekviena pamoka,bandysiu gal automatas nebus tokia kancia biggrin.gif gal isgimdysiu kaip nors bent su tokia masina teises-blyn gyvenimas vercia smile.gif nors kad pajusiu kada vairavimo malonuma sansu labai mazai biggrin.gif

bent su tokia mašina yra vienas malonumas važiuoti ir kitokios nenoriu ir nenorėsiu:šviesoforai, kamščiai, užgazavimas, pajudėjimas iš vietos, rieda tik į priekį-man tai didžiausi privalumai.
žinau tikrai kad atsiras sakančių apie brangų išlaikymą ir pan.BET irnesakyk.gif
Atsakyti
as siandien islaikiau vairavimo egzamina ax.gif eina sau..sirdis dreba dar dabar....pati kazkaip negaliu tuo patiketi (cia buvo antras kartas)...kazkaip dar nepalengvejo..padejau jausti vairuotojo atsakomybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 02 08, 14:21)
as siandien islaikiau vairavimo egzamina  ax.gif eina sau..sirdis dreba dar dabar....pati kazkaip negaliu tuo patiketi (cia buvo antras kartas)...kazkaip dar nepalengvejo..padejau jausti vairuotojo atsakomybe  unsure.gif

Tai šaunu , sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien išlaikiau vairavimo įskaitą!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 02 07, 20:03)

Bet jei nesugebejote isisavinti pavaru ir sankabos, gal nereikia lysti i gatves? nes gatves - ne sankaba ir pavaros, situaciju buna simta kart sudetingesniu nei pavaros.... biggrin.gif
Kai paskaitai tokius postus pradedi bijoti vairuotoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 02 08, 17:46)
O aš šiandien išlaikiau vairavimo įskaitą!! biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2012 02 08, 17:27)
Bet jei nesugebejote isisavinti pavaru ir sankabos, gal nereikia lysti i gatves? nes gatves - ne sankaba ir pavaros, situaciju buna simta kart sudetingesniu nei pavaros.... biggrin.gif
Kai paskaitai tokius postus pradedi bijoti vairuotoju. biggrin.gif

taip drinks_cheers.gif
perjungti pavarą, nuspausti sankabą, nieko ypatingo, su laiku išmokstama tai daryti sklandžiai, mano vairavimo mkla apart mechaninės kitokios neturėjo, bet vairuoju automatą ir net negaliu norėti mechaninės ax.gif
man tai paprasčiau , abi rankos jeigu to reikia visada ant vairo, nereikia dešiniąją grabalioti svirties, aplamai nebejaučiu jokio streso ar spėsiu išvažiuoti , ar neužgesiu prie šviesoforo.nepasakysiu kad labai bijau mechaninės, tenka tėvo golfiuką parvairuoti, bet ne tas.netraukia manęs.
Atsakyti