Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Gal kas zinot kai uzsiregistruoji teoriniam egzaminui tarkim vienu laiku, ar galima iskart dar ir sekancia diena uzsiregistruoti kitu laiku. Kad nereiktu ilgai laukti jei sakykim is pirmo kart islaikyti nepavyktu? aciu kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 08, 19:43)
Gal kas zinot kai uzsiregistruoji teoriniam egzaminui tarkim vienu laiku, ar galima iskart dar ir sekancia diena uzsiregistruoti kitu laiku. Kad nereiktu ilgai laukti jei sakykim is pirmo kart islaikyti nepavyktu? aciu kas atsakys

Negalima,kazkada del praktikos sito klausiau regitroj,su teorija tas pats ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 08, 19:46)
Negalima,kazkada del praktikos sito klausiau regitroj,su teorija tas pats ax.gif .

O dar tada klausiu, kol neislaikytas teorijos egzaminas ar galima uzsiregistruoti praktikos egz. ? Ar pirma reikia butinai islaikyti teorija ir tik paskui registruotis praktikai? dekui
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 08, 21:03)
O dar tada klausiu, kol neislaikytas teorijos egzaminas ar galima uzsiregistruoti praktikos egz. ? Ar pirma reikia butinai islaikyti  teorija ir tik paskui registruotis praktikai? dekui

Pirma teorija, nes registruojantis i praktika reikia numerio nuo teorijos egzamino lapo biggrin.gif

sveikinu islaikiusias 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 08, 19:03)
O dar tada klausiu, kol neislaikytas teorijos egzaminas ar galima uzsiregistruoti praktikos egz. ? Ar pirma reikia butinai islaikyti  teorija ir tik paskui registruotis praktikai? dekui

Pirmiausia reikia butinai islaikyt teorijos egzamina,tada jau turi teise laikyti praktikos egzamina
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 08, 20:14)
Pirma teorija, nes registruojantis i praktika reikia numerio nuo teorijos egzamino lapo  biggrin.gif

sveikinu islaikiusias  4u.gif  thumbup.gif

QUOTE(gedas512 @ 2012 02 08, 20:16)
Pirmiausia reikia butinai islaikyt teorijos egzamina,tada jau turi teise laikyti praktikos egzamina

aciu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 02 08, 19:34)
taip  drinks_cheers.gif
perjungti pavarą, nuspausti sankabą, nieko ypatingo, su laiku išmokstama tai daryti sklandžiai, mano vairavimo mkla apart mechaninės kitokios neturėjo, bet vairuoju automatą ir net negaliu norėti mechaninės ax.gif
man tai paprasčiau , abi rankos jeigu to reikia visada ant vairo, nereikia dešiniąją grabalioti svirties, aplamai nebejaučiu jokio streso ar spėsiu išvažiuoti , ar neužgesiu prie šviesoforo.nepasakysiu kad labai bijau mechaninės, tenka tėvo golfiuką parvairuoti, bet ne tas.netraukia manęs.

Bet automata isisavinti turbut bus galima ir savarankiskai, pabaigus mechanine, jei jau taip yra lengviau ir streso maziau. Tik del paties egzamino gal lengviau.
Atsakyti
Man vis klausimu iskyla blush2.gif Gal zinot kas...? Per kiek laiko butinai rekia issilaikyti bent teorija regitroj, kad nenuplauktu visi kursai ir nereiktu vel is naujo moketi uz kursus? aCIU

Tiksliau taip...galima metus laiko, bet jei tie metai tarkim baigiasi ryt ir ryt bandau laikyti , bet neisslaikau, tai kaip tada, ar reikes kartoti kursa ar galima bus vel bandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytėea: 09 vasario 2012 - 14:41
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 09, 15:28)
Man vis klausimu iskyla  blush2.gif Gal zinot kas...? Per kiek laiko butinai rekia issilaikyti bent teorija regitroj, kad nenuplauktu visi kursai ir nereiktu vel is naujo moketi uz kursus? aCIU

Tiksliau taip...galima metus laiko, bet jei tie metai tarkim baigiasi ryt ir ryt bandau laikyti , bet neisslaikau, tai kaip tada, ar reikes kartoti kursa ar galima bus vel bandyti?

kas turėtų būti kad per metus neišsilaikyti teisių, žmonės per vieną mėnesį tai padaro.o "Regitra" rašo:
teigiamas teorijos egzaminas galioja, iki bus išlaikytas praktikos egzaminas, bet ne ilgiau kaip vienerius metus.
taigi suėjo tą dieną metai ir arivederči.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 09 vasario 2012 - 14:59
QUOTE(rentabili @ 2012 02 09, 15:58)
kas turėtų būti kad per metus laiko neišsilaikyti teisių, žmonės per vieną mėnesį tai padaro.o "Regitra" rašo:
teigiamas teorijos egzaminas galioja, iki bus išlaikytas praktikos egzaminas, bet ne ilgiau kaip vienerius metus.
taigi suėjo tą dieną metai ir arivederči.

Na maza kas pasitaiko, isvaziavo zmogus i uzsieni ir t.t.
Deja jus neteisi....Skambinausi i regitra, gal kam kitam pravers..taigi prisistatyti i regitra turi butinai paskutinia diena, bet gali ir neislaikyti, toliau vel galesi laikyti kol isslaikysi...Bet jei per vienerius metus nei karto neatvykai....ir net nebendei laikytis tada tikrai olovedreci 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 09, 17:01)
Na maza kas pasitaiko, isvaziavo zmogus i uzsieni ir t.t.
Deja jus neteisi....Skambinausi i regitra, gal kam kitam pravers..taigi prisistatyti i regitra turi butinai paskutinia diena, bet gali ir neislaikyti, toliau vel galesi laikyti kol isslaikysi...Bet jei per vienerius metus nei karto neatvykai....ir net nebendei laikytis tada tikrai olovedreci  4u.gif

Matai kaip.. Aš manaiu tik vienerius metus ir nesvarbu kiek ten mėginai kartų blush2.gif
Aš tai po vairavimo vakar labai savim nusivyliau, aikštelėj viskas ok, o gatvėj tai veliuos... doh.gif apgailėtina aš doh.gif
Bandysim aikštelę dar su maniškio mašina pravažiuoti, tai manau labai apdėtų, vistiek mašina kitokia wink.gif
Atsakyti
Teorija išlaikyta 97% 7 biggrin.gif registruosiuos į praktiką penktadieniui, jei dar bus vietų, reikia ir papildomą pasiimti..
Atsakyti