tai jei vairavimo praktikos nėra daug, todėl ir vairuojasi sunkiau, viskas normalu, per egzaminą reikia stengtis važiuot ne įsitemous, o susikaupus ir viskas bus gerai
geriau lėčiau ir užtikrintai
QUOTE(Digse @ 2012 02 11, 20:52)
Kur visos dingusios
aš laikau egzą 5dienį 8 val., trečiadieniui dar prigriebiau papildomą. Tikiuosi, keliuose bus mažiau mašinų, visgi kitiems ilgasis savaitgalis, nedarbo diena... O man išties dar trūksta įgūdžių gatvėse, variuoju pernelyg atsargiai, kaip bobutė 
Nesupratau, ka prigriebei papildoma? Taip galima?
QUOTE(kipras66 @ 2012 02 11, 20:59)
tai jei vairavimo praktikos nėra daug, todėl ir vairuojasi sunkiau, viskas normalu, per egzaminą reikia stengtis važiuot ne įsitemous, o susikaupus ir viskas bus gerai
geriau lėčiau ir užtikrintai
Bet jei vaziuosi per letai egzaminas taip pat gali buti neislaikytas. Del to, kad eismas bus trukdomas...
Eismas skaitysis stabdomas jei važiuosi <35 km/h greičiu
Regitroj reikalauja vaziuoti maksimaliu leistinu,jei geros oro salygos...
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 11, 20:31)
Nesupratau, ka prigriebei papildoma? Taip galima?
Bet jei vaziuosi per letai egzaminas taip pat gali buti neislaikytas. Del to, kad eismas bus trukdomas...
prigriebiau papildomą pamoką su savo instruktoriumi ateinančiam trečiadieniui
jo, reikia važiuoti maksimaliu leistinu, ir pačiam geriau, kai su srautu spėji, ir jiems patinka, mato, kad sugebi, pasitiki savimi ir pan.
QUOTE(Digse @ 2012 02 11, 22:44)
prigriebiau papildomą pamoką su savo instruktoriumi ateinančiam trečiadieniui 
jo, reikia važiuoti maksimaliu leistinu, ir pačiam geriau, kai su srautu spėji, ir jiems patinka, mato, kad sugebi, pasitiki savimi ir pan.
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 12, 09:41)
O man kažkaip ne, aš vis tiek žiauriai atsargi. Bet žinokit vis tiek pasitaiko situacijų, kad instruktorius už vairo pagriebia ar sustabdo
QUOTE(Digse @ 2012 02 12, 10:51)
O man kažkaip ne, aš vis tiek žiauriai atsargi. Bet žinokit vis tiek pasitaiko situacijų, kad instruktorius už vairo pagriebia ar sustabdo 
Teko su dukra pamokos metu vaziuoti,taip jau atsitiko kad ir mane kartu paeme
QUOTE(denaxa @ 2012 02 12, 11:03)
Teko su dukra pamokos metu vaziuoti,taip jau atsitiko kad ir mane kartu paeme
Instruktorius visai nesikiso,jei masina nebutu buvus dvieju duru-buciau jau trecioj sankryzoj is jos pabegusi...
kelis kartus kilo tiesiog nenumaldomas noras prasytis kad mane isleistu,autobusu grizciau...
Vos istveriau,kaip man buvo baisu,sedejau gale sulindusi i sedyne ir isistverusi i ja nagais...
kosmaras vnz...nelengva instruktoriu duona,gelezinius nervus reikia tureti... 
Čia žiūriu vis turiu ką pasisakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 11, 21:34)
Bent jau kai aš laikiausi, klausiau instruktoriaus per patį egzaminą, sakė ne mažiau 35 km/h, oras buvo saulėtas puikus
Man visada budavo baisu keleivio vietoje vaziuoti,ir tada,kai teisiu dar neturejau,o dabar ypac...tik kai pati uz vairo,tada gerai jauciuosi...net su kai kuriais kolegomis baisoka vaziuot,buna,pasakau-ziurek,atsargiai...man irgi buna pasako...
protu as galiu suvokti,kad zmogus patyres,vaziuoja gerai,zino,ka daro ir viskas bus gerai,bet emocijas iveikti ne visada pasiseka... 
Papildyta:
As kai laikiau B, vienoj vietoj susigriebiau kad vaziuoju 75,atleidau gaza,egzaminatorius klausia kodel,sakau,taigi man negalima daugiau kaip 70,o jis tada sako,kad reikia vaziuoti su srautu ir netrukdyti kitiems,ir kad tai yra rimtas pazeidimas ir avarines situacijos sudarymas,jei vaziuoji leciau ir kiti priversti tave lenkti,o tie keli kilometrai yra nesvarbu...
Kai laikiau kitas kategorijas-ten jau grieztai reikalavo vaziuoti maximaliu leistinu ir kartu su srautu, tuo labiau,kad reikejo parodyti,jog moki naudotis visomis pavaromis...
Papildyta:
QUOTE(kipras66 @ 2012 02 12, 13:22)
Bent jau kai aš laikiausi, klausiau instruktoriaus per patį egzaminą, sakė ne mažiau 35 km/h, oras buvo saulėtas puikus 
As kai laikiau B, vienoj vietoj susigriebiau kad vaziuoju 75,atleidau gaza,egzaminatorius klausia kodel,sakau,taigi man negalima daugiau kaip 70,o jis tada sako,kad reikia vaziuoti su srautu ir netrukdyti kitiems,ir kad tai yra rimtas pazeidimas ir avarines situacijos sudarymas,jei vaziuoji leciau ir kiti priversti tave lenkti,o tie keli kilometrai yra nesvarbu...