Man visada budavo baisu keleivio vietoje vaziuoti,ir tada,kai teisiu dar neturejau,o dabar ypac...tik kai pati uz vairo,tada gerai jauciuosi...net su kai kuriais kolegomis baisoka vaziuot,buna,pasakau-ziurek,atsargiai...man irgi buna pasako...

protu as galiu suvokti,kad zmogus patyres,vaziuoja gerai,zino,ka daro ir viskas bus gerai,bet emocijas iveikti ne visada pasiseka...
Papildyta:
QUOTE(kipras66 @ 2012 02 12, 13:22)
Bent jau kai aš laikiausi, klausiau instruktoriaus per patį egzaminą, sakė ne mažiau 35 km/h, oras buvo saulėtas puikus
As kai laikiau B, vienoj vietoj susigriebiau kad vaziuoju 75,atleidau gaza,egzaminatorius klausia kodel,sakau,taigi man negalima daugiau kaip 70,o jis tada sako,kad reikia vaziuoti su srautu ir netrukdyti kitiems,ir kad tai yra rimtas pazeidimas ir avarines situacijos sudarymas,jei vaziuoji leciau ir kiti priversti tave lenkti,o tie keli kilometrai yra nesvarbu...

Kai laikiau kitas kategorijas-ten jau grieztai reikalavo vaziuoti maximaliu leistinu ir kartu su srautu, tuo labiau,kad reikejo parodyti,jog moki naudotis visomis pavaromis...