Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Kur visos dingusios 4u.gif aš laikau egzą 5dienį 8 val., trečiadieniui dar prigriebiau papildomą. Tikiuosi, keliuose bus mažiau mašinų, visgi kitiems ilgasis savaitgalis, nedarbo diena... O man išties dar trūksta įgūdžių gatvėse, variuoju pernelyg atsargiai, kaip bobutė blush2.gif
Atsakyti
tai jei vairavimo praktikos nėra daug, todėl ir vairuojasi sunkiau, viskas normalu, per egzaminą reikia stengtis važiuot ne įsitemous, o susikaupus ir viskas bus gerai smile.gif geriau lėčiau ir užtikrintai
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 02 11, 20:52)
Kur visos dingusios  4u.gif  aš laikau egzą 5dienį 8 val., trečiadieniui dar prigriebiau papildomą. Tikiuosi, keliuose bus mažiau mašinų, visgi kitiems ilgasis savaitgalis, nedarbo diena... O man išties dar trūksta įgūdžių gatvėse, variuoju pernelyg atsargiai, kaip bobutė  blush2.gif

Nesupratau, ka prigriebei papildoma? Taip galima?

QUOTE(kipras66 @ 2012 02 11, 20:59)
tai jei vairavimo praktikos nėra daug, todėl ir vairuojasi sunkiau, viskas normalu, per egzaminą reikia stengtis važiuot ne įsitemous, o susikaupus ir viskas bus gerai  smile.gif  geriau lėčiau ir užtikrintai

Bet jei vaziuosi per letai egzaminas taip pat gali buti neislaikytas. Del to, kad eismas bus trukdomas...
Atsakyti
Eismas skaitysis stabdomas jei važiuosi <35 km/h greičiu smile.gif
Atsakyti
Regitroj reikalauja vaziuoti maksimaliu leistinu,jei geros oro salygos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 11, 20:31)
Nesupratau, ka prigriebei papildoma? Taip galima?
Bet jei vaziuosi per letai egzaminas taip pat gali buti neislaikytas. Del to, kad eismas bus trukdomas...

prigriebiau papildomą pamoką su savo instruktoriumi ateinančiam trečiadieniui smile.gif

jo, reikia važiuoti maksimaliu leistinu, ir pačiam geriau, kai su srautu spėji, ir jiems patinka, mato, kad sugebi, pasitiki savimi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 02 11, 22:44)
prigriebiau papildomą pamoką su savo instruktoriumi ateinančiam trečiadieniui smile.gif

jo, reikia važiuoti maksimaliu leistinu, ir pačiam geriau, kai su srautu spėji, ir jiems patinka, mato, kad sugebi, pasitiki savimi ir pan.

smile.gif o jei taip tiesiai medin...Ai, nors egzaminuotojas matyt kaip ir instruktorius 100 proc. atsako, man tas zinojimas daro vairavima lengvesni.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 12, 09:41)
smile.gif o jei taip tiesiai medin...Ai, nors egzaminuotojas matyt kaip ir instruktorius 100 proc. atsako, man tas zinojimas daro vairavima lengvesni.

O man kažkaip ne, aš vis tiek žiauriai atsargi. Bet žinokit vis tiek pasitaiko situacijų, kad instruktorius už vairo pagriebia ar sustabdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 02 12, 10:51)
O man kažkaip ne, aš vis tiek žiauriai atsargi. Bet žinokit vis tiek pasitaiko situacijų, kad instruktorius už vairo pagriebia ar sustabdo doh.gif

Teko su dukra pamokos metu vaziuoti,taip jau atsitiko kad ir mane kartu paeme ax.gif Instruktorius visai nesikiso,jei masina nebutu buvus dvieju duru-buciau jau trecioj sankryzoj is jos pabegusi... doh.gif kelis kartus kilo tiesiog nenumaldomas noras prasytis kad mane isleistu,autobusu grizciau... doh.gif Vos istveriau,kaip man buvo baisu,sedejau gale sulindusi i sedyne ir isistverusi i ja nagais... blush2.gif doh.gif kosmaras vnz...nelengva instruktoriu duona,gelezinius nervus reikia tureti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 12, 11:03)
Teko su dukra pamokos metu vaziuoti,taip jau atsitiko kad ir mane kartu paeme ax.gif Instruktorius visai nesikiso,jei masina nebutu buvus dvieju duru-buciau jau trecioj sankryzoj is jos pabegusi... doh.gif kelis kartus kilo tiesiog nenumaldomas noras prasytis kad mane isleistu,autobusu grizciau... doh.gif  Vos istveriau,kaip man buvo baisu,sedejau gale sulindusi i sedyne ir isistverusi i ja nagais... blush2.gif  doh.gif kosmaras vnz...nelengva instruktoriu duona,gelezinius nervus reikia tureti... doh.gif

Čia žiūriu vis turiu ką pasisakyti biggrin.gif Pradėjus mokytis vairuoti ir važiuojant mašinoje, kai vairuoja kitas žmogus, darosi baisu, jei laksto ar tiesiog važiuoja greičiau, "nagliau", nei aš blink.gif Nes dabar, kai pati vairuoju, ir žinau, kaip mašina valdoma, atrodo, tas kitas žmogus nevertina situacijos (nors suprantu, kad jis jau turi daugiau įgūdžių ir dažniausiai žino, ką daro), per greitai važiuoja, per staigūs judesiai (nes aš pati taip važiuodama nespėčiau, nesugebėčiau tinkamai suvaldyti mašinos) doh.gif O anksčiau važinėdavau šalia atsipūtus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 11, 21:34)
Regitroj reikalauja vaziuoti maksimaliu leistinu,jei geros oro salygos... ax.gif

Bent jau kai aš laikiausi, klausiau instruktoriaus per patį egzaminą, sakė ne mažiau 35 km/h, oras buvo saulėtas puikus smile.gif
Atsakyti
Man visada budavo baisu keleivio vietoje vaziuoti,ir tada,kai teisiu dar neturejau,o dabar ypac...tik kai pati uz vairo,tada gerai jauciuosi...net su kai kuriais kolegomis baisoka vaziuot,buna,pasakau-ziurek,atsargiai...man irgi buna pasako... blush2.gif doh.gif protu as galiu suvokti,kad zmogus patyres,vaziuoja gerai,zino,ka daro ir viskas bus gerai,bet emocijas iveikti ne visada pasiseka... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kipras66 @ 2012 02 12, 13:22)
Bent jau kai aš laikiausi, klausiau instruktoriaus per patį egzaminą, sakė ne mažiau 35 km/h, oras buvo saulėtas puikus  smile.gif

As kai laikiau B, vienoj vietoj susigriebiau kad vaziuoju 75,atleidau gaza,egzaminatorius klausia kodel,sakau,taigi man negalima daugiau kaip 70,o jis tada sako,kad reikia vaziuoti su srautu ir netrukdyti kitiems,ir kad tai yra rimtas pazeidimas ir avarines situacijos sudarymas,jei vaziuoji leciau ir kiti priversti tave lenkti,o tie keli kilometrai yra nesvarbu... ax.gif Kai laikiau kitas kategorijas-ten jau grieztai reikalavo vaziuoti maximaliu leistinu ir kartu su srautu, tuo labiau,kad reikejo parodyti,jog moki naudotis visomis pavaromis... ax.gif
Atsakyti