Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(AniMi @ 2012 01 31, 17:52)
Na pas mano instruktorių mašiniukė irgi sava  ax.gif Nes ta mokyklėlė vairavimo yra išvis jų šeimos.  bigsmile.gif Bet kažkaip niekad nepanikuoja jis, nors nesamonių pridarius kaip ir visi tikrai esu  lotuliukas.gif  rolleyes.gif Jeigu da ir instruktorius bijotų ne tik aš tai išvis būtų šakutės  lotuliukas.gif Aš tai tik vieną instruktorių turėjus ir nekeisčiau jo į nieką kitą  tongue.gif
Kiek prisiskaitau forumuos kokių tų instruktorių būna tai žiaurumėlis g.gif

Tai mano pirmasis tai po koki pusvalanduka nuo kiekvieno karto nusimuliuodavo biggrin.gif Reikejo ji pakeisti jau po antro karto, bet ne, kentejau iki 4 doh.gif O mano "kursioke" tai taip ir neisdriso jam jo bajeriuku pasakyti i akis, ir po siai dienai tebevazineja. Na ir kas kad laukia prie pardos po 15 minuciu. smile.gif
Atsakyti
Zodziu nx dejau ant tos regitros.***** metu tas teises,man nervu daugiau atseis,nei tos suknistos teises.Aikstele ledas,tik Kaune regitroj kur yra posukis i kalna arba i desne,suku i desne ir tikrai galvojau prasoksiu ,pyst ant stabdziu kritine klaida ate.Nu ir naciort.Pisau bl..Nespejau kiemeli regitros pravaziuot jau 3 nekritines klaidos uzfiksuotos.BBD tikrai..pinigu rinkliava shtoli...Dar lyg norejo leist toliau vaziuot,bet ne sako sitiap nebus ,sitaip negalima.Ir nx gerai ****..Nemokesiu po 107lt neimanoma cia islaikyt,mieste su M kaip zmogus vaziuoju,o cia ***** iskart kritines klaidos..Vienu zodziu atleidziu vadzias,ir palieku jusu buri,tiek to.Jei kam reiktu masinytes,parduodu pigiai ,rieda ledas..Deja nevykele nesugeba teisiu islaikyt.Sekmes laikancioms.
Atsakyti
Nesinervuok. Kiek jau kartų bandei laikyt? Man šeštadienį bus pirmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 01 31, 17:04)
Zodziu nx dejau ant tos regitros.***** metu tas teises,man nervu daugiau atseis,nei tos suknistos teises.Aikstele ledas,tik Kaune regitroj kur yra posukis i kalna arba i desne,suku i desne ir tikrai galvojau prasoksiu ,pyst ant stabdziu kritine klaida ate.Nu ir naciort.Pisau bl..Nespejau kiemeli regitros pravaziuot jau 3 nekritines klaidos uzfiksuotos.BBD tikrai..pinigu rinkliava shtoli...Dar lyg norejo leist toliau vaziuot,bet ne sako sitiap nebus ,sitaip negalima.Ir nx gerai ****..Nemokesiu po 107lt neimanoma cia islaikyt,mieste su M kaip zmogus vaziuoju,o cia ***** iskart kritines klaidos..Vienu zodziu atleidziu vadzias,ir palieku jusu buri,tiek to.Jei kam reiktu masinytes,parduodu pigiai ,rieda ledas..Deja nevykele nesugeba teisiu islaikyt.Sekmes laikancioms.

nono.gif: negalima sitaip uzsikategorinti, as du kartus spjoviau nelaikysiu, dabar treciu kartu bandau viska is naujo, jau du kartus neislaikiau, bet sakiau sikart eisiu iki galo, nes tikrai mums reikia ratu, nes grozis mano tikrai neis ir nelaikys, tas visai kantrybes neturi... gaila pinigu, laiko, bet reikia...
Kazi ne tas pats instruktorius papuole biggrin.gif nes kai kritine padariau sako:sitaip nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 01 31, 18:10)
nono.gif: negalima sitaip uzsikategorinti, as du kartus spjoviau nelaikysiu, dabar treciu kartu bandau viska is naujo, jau du kartus neislaikiau, bet sakiau sikart eisiu iki galo, nes tikrai mums reikia ratu, nes grozis mano tikrai neis ir nelaikys, tas visai kantrybes neturi... gaila pinigu, laiko, bet reikia...
Kazi ne tas pats instruktorius papuole biggrin.gif nes kai kritine padariau sako:sitaip nieko nebus biggrin.gif

toks stikliniu veidu,didelem rudom akim.Sypsos jis paskiau sako parvezt ar pati pareisi (prie regitros duru) galvoju saipais ane,komisare rekse?
Papildyta:
QUOTE(AniMi @ 2012 01 31, 18:09)
Nesinervuok. Kiek jau kartų bandei laikyt? Man šeštadienį bus pirmas  blush2.gif

Antras buvo.
Jau dabar nebeverkiu, bet zvengiu kaip isterike prie kompo...Jezau,jezau kokia as durna/...
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 01 31, 17:13)
toks stikliniu veidu,didelem rudom akim.Sypsos jis paskiau sako parvezt ar pati pareisi (prie regitros duru) galvoju saipais ane,komisare rekse?
Papildyta:

Antras buvo.
Jau dabar nebeverkiu, bet zvengiu kaip isterike prie kompo...Jezau,jezau kokia as durna/...

Zinok nepamenu akiu biggrin.gif o kad beveik visi stikliniais veidais smile.gif beveik nekalbus smile.gif
Atsakyti
Ai dar tik antras. Tikrai nepasiduok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 01 31, 17:17)
Ai dar tik antras. Tikrai nepasiduok  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
labai greit nori pasiduot smile.gif
Atsakyti
Zodynas nustebino biggrin.gif biggrin.gif
Ne visada viskas is pirmo karto pavyksta. Jei neislaikei, reiskia buvo klaida. Pasiimk kelias pamokas ir bandyk vel wink.gif Kitos ir po penkis kartus bando ir nieko, nepasiduoda, jei teisiu reikia smile.gif
O su tais "maniau spesiu" visada labai rizikinga, regitrininkai labai gieztai i tai ziuri, geriau ilgiau pastovet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 31 sausio 2012 - 17:21
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 31, 18:21)
Zodynas nustebino  biggrin.gif  biggrin.gif
Ne visada viskas is pirmo karto pavyksta. Jei neislaikei, reiskia buvo klaida. Pasiimk kelias pamokas ir bandyk vel wink.gif Kitos ir po penkis kartus bando ir nieko, nepasiduoda, jei teisiu reikia smile.gif
O su tais "maniau spesiu" visada labai rizikinga, regitrininkai labai gieztai i tai ziuri, geriau ilgiau pastovet.

as tokia pikta,gerai,kad negirdejot kaip as keikiaus is regitros iseidama..O su tuo pastovejimu,mano drauge neislaike irgi...Suprask kaip nori..
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 01 31, 18:23)
as tokia pikta,gerai,kad negirdejot kaip as keikiaus is regitros iseidama..O su tuo pastovejimu,mano drauge neislaike irgi...Suprask kaip nori..

Charizsma,net nemegink nuleisti ranku,islaikysi!!! negali juk pasiduoti,kai pergale visai jau netoli... 4u.gif nekvailiok,buk gera... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 31 sausio 2012 - 17:34
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 31, 17:21)
Zodynas nustebino  biggrin.gif  biggrin.gif

sitas reikalas tikrai ir nuo egzaminuotojo priklauso...per anksti uzsuksi kritine gausi, per ilgai stovesi vel klaida - nepasitikejimas savimi doh.gif
Atsakyti