Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Karolina_22 @ 2012 04 16, 14:24)
Paskaičiau Jūsų diskusiją apie egzamino laikymą provincijose. Na, nepykit, bet tikrai manau, jog tai nesąmonė. Tuo labiau, jei esate iš didmiesčio. Pačios sau prisidarysit problemų. Vėliau bus daug sunkiau orientuotis mieste, nepasimesti. Juk visos puikiai žinome, kaip žmonės vairuoja po Regitros. biggrin.gif Tada tik ir prasideda tikroji "vairavimo mokykla". Tad tikrai nėra prasmės.
Be to, nebijokite to egzamino! Sutinku, stresas didelis, nors turiu pripažinti, kad siaubingai bijojau teorijos, o per praktiką net kojos nedrebėjo! biggrin.gif Ir maršrutų mokytis, manau, neverta. Nežinojau nė vieno maršruto (kalbu apie Vilnių), neėmiau papildomų pamokų ir išlaikiau iš pirmo karto.
Mano patarimas būtų - pasitikėti savimi ir jeigu yra galimybė, kuo daugiau prieš egzaminą pasivažinėti su šeimos nariais. Daug vertingesnė praktika nei su instruktoriumi. mirksiukas.gif
Sėkmės laikančioms! 4u.gif

drinks_cheers.gif man cia irgi totali nesamone, gyvena vilniui, o vaziuoja i koki gimtaji miesteli teisiu laikytis, kuriame du sviesoforai, ziedo nera... doh.gif as isivaizduoju kaip turi buti paskui sunku vairuoti didmiestyje, ir dar kokiu piko metu doh.gif

QUOTE(chuchundra @ 2012 04 16, 14:38)
Dar pasakykit,kad prie Regitros nevazinejot. biggrin.gif

tai aplink regitra dar ne visas marsrutas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2012 04 16, 16:02)
drinks_cheers.gif man cia irgi totali nesamone, gyvena vilniui, o vaziuoja i koki gimtaji miesteli teisiu laikytis, kuriame du sviesoforai, ziedo nera... doh.gif as isivaizduoju kaip turi buti paskui sunku vairuoti didmiestyje, ir dar kokiu piko metu doh.gif
tai aplink regitra dar ne visas marsrutas mirksiukas.gif

Yra du skirtumai, teisiu laikyti ir mokytis teisems, as jei zinociau, kad kokiame miestelyje po vazinejimo sostineje egzamina islaikyti bus lengviau, tikrai vaziuociau,bet kiek domiuosi ten yra savu niuansu. Yra statistika - Kaune kazkodel islaiko daugiasiai laikanciuju bigsmile.gif (Klaipedoj berods maziausiai) Tai tipo vairuotojai geresni jau ten nei kitur? Nesamone. O kas ten tokio sunkaus piko metu? Jums kazkas itin sunkaus buna vazineti piko metu? Tada geriau jau nepradeti. Vairuoti pavyzdziui man yra malonumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 balandžio 2012 - 16:02
QUOTE(chuchundra @ 2012 04 16, 15:38)
Dar pasakykit,kad prie Regitros nevazinejot. biggrin.gif

Tiesą sakant, gal tik kelis kartus. Buvom nuvažiavę su instruktoriumi kartą apžiūrėti aikštelės. O šiaip ne. Be to, važinėti prie Regitros ir Regitros maršrutais skirtingi dalykai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 04 16, 17:42)
Tiesą sakant, gal tik kelis kartus. Buvom nuvažiavę su instruktoriumi kartą apžiūrėti aikštelės. O šiaip ne. Be to, važinėti prie Regitros ir Regitros maršrutais skirtingi dalykai. mirksiukas.gif

Tikrai neturejau omenyj Regitros parkinga biggrin.gif , o keli kartai is 15 tai netaip ir mazai, dar atmetus, kad pirmus vaziavimus niekas navaziuoja prie Regitros( REGITROS MARSRUTAIS) dar aikstelej pamokos praleidziamos.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 16, 15:53)
Yra du skirtumai, teisiu laikyti ir mokytis teisems, as jei zinociau, kad kokiame miestelyje po vazinejimo sostineje egzamina islaikyti bus lengviau, tikrai vaziuociau,bet kiek domiuosi ten yra savu niuansu. Yra statistika - Kaune kazkodel islaiko daugiasiai laikanciuju  bigsmile.gif (Klaipedoj berods maziausiai) Tai tipo vairuotojai geresni jau ten nei kitur? Nesamone. O kas ten tokio sunkaus piko metu? Jums kazkas itin sunkaus buna vazineti piko metu? Tada geriau jau nepradeti. Vairuoti pavyzdziui man yra malonumas.

na as kalbu butent apie tai, kad isvaziuojama i mazesnius miestelius mokytis. Man nera nieko sunkaus vazineti piko metu, nes as cia visa laika vazinejau, net ir egzamino metu, papuolem i nemaza kamsti pries zieda, ziedas buvo uzkimstas, bet pravaziavau, nepasimeciau, nes jau buvo vazineta ne karta po tuos ziedus, bet zinau panele kuri butent taip dare - vaziavo i savo maza gimtaji meisteli teisiu mokytis, ir aisku ten jas laikyti, tai cia atvaziavus sake gerai kad su vyru pirma kart vaziavau, nes jai buvo sunku vazineti tokiomis eismo salygomis, sake kamstis, visi lenda, sako pasimeciau ir nebezinojau nei ka daryti, ir nieko nuostabaus, nes kai ipranti vazineti gatvelemis kur nebuna nei piko, nei kamsciu, o cia atvaziavus visai juk kitoks eismas mirksiukas.gif
aisku su laiku iprantama, bet pradzia buna sunki smile.gif

QUOTE(chuchundra @ 2012 04 17, 08:50)
Tikrai neturejau omenyj Regitros parkinga biggrin.gif , o keli kartai is 15 tai netaip ir mazai, dar atmetus, kad pirmus vaziavimus niekas navaziuoja prie Regitros( REGITROS MARSRUTAIS) dar aikstelej pamokos praleidziamos.

kaip niekas nevaziuoja, mano pirma pamoka buvo aikstelej, antra jau po miesta vazinejau, pamoku aisktelej mazai duota, tai instruktorius man jas visas sukaupe kai jau pamokos ejo i pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 04 17, 09:50)

Na as papasakojau savo instruktoriui kaip merginos islaiko is pirmo karto po 15 vaziavimu, niekada niekur ir su niekuo nevazineje ir atsisede prie vairo pirma karta, tai jis man pasake anekdota apie 70 -meti dieduka kuris nuejo pas dakatara ir klause kas jam blogai, nes jo bendraamzis draugas, sakosi besimylys su zmona 3 kartus per diena, o jis taip negali smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 17, 09:50)
Na as papasakojau savo instruktoriui kaip merginos islaiko is pirmo karto po 15 vaziavimu, niekada niekur ir su niekuo nevazineje ir atsisede prie vairo pirma karta, tai jis man pasake anekdota apie 70 -meti dieduka kuris nuejo pas dakatara ir klause kas jam blogai, nes jo bendraamzis draugas, sakosi besimylys su zmona 3 kartus per diena, o jis taip negali  smile.gif  smile.gif

Tai ir man juokinga, kai paraso, kad ta Regitra tik pro langa maciau, marsrutais nevazinejau, bet egza islaikiau.
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2012 04 17, 09:48)
kaip niekas nevaziuoja, mano pirma pamoka buvo aikstelej, antra jau po miesta vazinejau, pamoku aisktelej mazai duota, tai instruktorius man jas visas sukaupe kai jau pamokos ejo i pabaiga mirksiukas.gif

Parasiau, kad keleta pamoku pavazinet Regitros marsrutais yra nemazai, nes tu pamoku tik 15, pirma pamoka aikstelej, dar kazkiek tiesiog po miesta vazinejama, o dar keleta praleidziama aikstelej,nes PARKUOTIS moko, o ne todel kad i miesta neisleidzia.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 04 17, 11:02)
Tai ir man juokinga, kai paraso, kad ta Regitra tik pro langa maciau, marsrutais nevazinejau, bet egza islaikiau.

Na del to tai nzn, jei tikrai gerai moki vaziuoti, vaziuosi visur gerai, atkreipsi demesi i zenklus (ten greicio ribojimai stovi vienas po kito salia, spidometras uz zenklo ne kiek neturi sokti daugiau), bet vat kaip 15 vaziavimu egzamina islaikyti ir tai ismokti, niekad anksciau ir pries egzamina su niekuo daugiau nevazinejus, cia mysle g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 17, 10:11)
Na del to tai nzn, jei tikrai gerai moki vaziuoti, vaziuosi visur gerai, atkreipsi demesi i zenklus (ten greicio ribojimai stovi vienas po kito salia, spidometras uz zenklo ne kiek neturi sokti daugiau), bet vat kaip 15 vaziavimu egzamina islaikyti ir tai ismokti, niekad anksciau ir pries egzamina su niekuo daugiau nevazinejus, cia mysle g.gif

Tai ir eina kalba apie 15 pamoku, dabar tikriausiai ir as islaikyciau tos Regitros net nemacius pries tai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 17, 10:50)
Na as papasakojau savo instruktoriui kaip merginos islaiko is pirmo karto po 15 vaziavimu, niekada niekur ir su niekuo nevazineje ir atsisede prie vairo pirma karta, tai jis man pasake anekdota apie 70 -meti dieduka kuris nuejo pas dakatara ir klause kas jam blogai, nes jo bendraamzis draugas, sakosi besimylys su zmona 3 kartus per diena, o jis taip negali  smile.gif  smile.gif

Taip, as butent taip laikiau, prie vairo atsisedau pirma karta su instruktorium. Vazinejau tik 15 pamoku, su seimos nariais nevazinejau, nes niekas isskyrus MB (kuris buvo 3 men. isvaziaves i komandiruote) nezinojo, kad mokausi vairuoti. Tai as meluoju taip gaunasi? Tada reiskia ne as viena tokia bemeluojanti cia wink.gif Tiesiog vieni ismoksta kazka greiciau, kitiems reikia daugiau laiko, tai normalu. Be to, turejau superini instruktoriu, ir pas ji buvau tikriai ne vienintele, kuri islaiko is pirmo karto be jokiu papildomu pamoku.
Specialiai Regitros marsrutais nevazinajau (o ir siaip, kai laikiau, nebuvo jokiu patvirtintu marsrutu, nes kas savaite vis kitoje vietoje uzdarinejo/atidarinejo kelia del remontu), nors prie Regitros per paskutines pamokas buvom nuvaziave paziureti kaip kas. Instruktorius dar aprode ju aikstele, pasake kur pradesiu, kur baigsiu, kur pazymejima reikes daryt biggrin.gif
Beja, per pirma pamoka vazinejau mieste smile.gif I aikstele vaziavom tik po 6 pamoku.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 17, 10:23)
Taip, as butent taip laikiau, prie vairo atsisedau pirma karta su instruktorium. Vazinejau tik 15 pamoku, su seimos nariais nevazinejau, nes niekas isskyrus MB (kuris buvo 3 men. isvaziaves i komandiruote) nezinojo, kad mokausi vairuoti. Tai as meluoju taip gaunasi? Tada reiskia ne as viena tokia bemeluojanti cia wink.gif Tiesiog vieni ismoksta kazka greiciau, kitiems reikia daugiau laiko, tai normalu. Be to, turejau superini instruktoriu, ir pas ji buvau tikriai ne vienintele, kuri islaiko is pirmo karto be jokiu papildomu pamoku.
Specialiai Regitros marsrutais nevazinajau (o ir siaip, kai laikiau, nebuvo jokiu patvirtintu marsrutu, nes kas savaite vis kitoje vietoje uzdarinejo/atidarinejo kelia del remontu), nors prie Regitros per paskutines pamokas buvom nuvaziave paziureti kaip kas. Instruktorius dar aprode ju aikstele, pasake kur pradesiu, kur baigsiu, kur pazymejima reikes daryt biggrin.gif
Beja, per pirma pamoka vazinejau mieste smile.gif I aikstele vaziavom tik po 6 pamoku.

Kai laikiau irgi nebuvo marsrutu, bet vistiek per egza mazdaug tais paciais keliais buvo vazinejama, jais ir vazinejom su instruktorium, nieko ten naujo neprigalvosi. Tie vazinejimai man tikrai padejo, keliai jau buvo pazistami, laikiau po 15 pamoku, papildomiems nei pinigu, nei noro nebuvo, nes jau nemaciau prasmes, dar ir teisiu sventems labai norejosi(pries Kaledas laikiau).
Atsakyti
Beja, kai buvom nuvaziave aiksteles paziuret, isvaziuojant instruktorius sako "dabar suksim i desine, ir tikrai tavo marsrutas taip prasides, nes i kaire kelias uzdarytas". Po 3 dienu po sios pamokos laikiau, ir ka, sukau i kaire, nes kelia ta diena atidare biggrin.gif
Atsakyti