QUOTE(mėnulis @ 2012 04 17, 18:48)
Gal galiu paklausti kiek pamoku moketes aiksteleje, kaip instruktorius aiskino. Ar aiksteleje moketes pradzioje mokymo, ar kursui baigiantis?
tai buvo pati pirma pamoka, ir tada lyg 5 dar, bijau dabar sumeluoti ar dar 5, ar su mano viena papildoma gavosi dar 5
QUOTE(Anajoana @ 2012 04 17, 22:56)
Nireglina be sansu man ji islaikyti, nes nu vaziuoju klaikiai, ir supranti, 80lt ta pamoka , ir kai instruktorius kalbedamas telefonu pamato kad as jau neisipaisysiu tarp kuoliuku (kalbu apie vairavima aiksteleje)dugmaz biski pasuka man vaira i reikiama puse ir viskas ciki, tai kaip cia ismokt galima ..
kosmaras, o su juo pyktis irgi nesinori, nes visgi pas ji mokyklini laikysiu ... aisku imciau as tu pamoku kas 3 dienos tarkim, tai gal po poros menesiu pasirodytu nauda, nu bet blem po 80 as nepajegi tiek primoketi
atleiskit, bet jus mokate pinigus ir jus dar nenorit pyktis su instruktorium kuris jusu nemoko?

na tada mokekit toliau pinigelius... man taip butu, tai senei jis butu telefona i sali padejes ir mokytu normaliai, moki pinigus ne uz tai kad jis telefonu plepetu sededamas salia taves, o uz tai kad tave mokytu
mano instruktorius pora kartu 15min min anksciau pamoka pabaige, tai kai pasakiau keleta zodeliu, tai toliau visada gryzdavom laiku, ir dar masinoj aptardavom viska, isaiskindavo kas neaisku, nereikia nieada tyleti ir nusileisti, jei tylesit tai ir lips jie jums ant galvos, tai tada dar tiek pat papildomu reikes, o jam tai nauda, jis uz tai pinigu gaus daugiau.
suprantu kada pasiima na 5 kokias papildomas, na bet kai po 15 pamoku pasako, kad vairuoju tragiskai, tai nezinau net ka pasakyti....
as nuejau visiskai zalia mokytis, nebuvau vairo laikiusi rankoj, nieko nezinojau, bet uzteko tu pamoku, aisku didelis aciu mano puikiam instruktoriui, kuris stengesi ismokyti, o ne halturino sededamas salia