Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Oi mergyt laikykis kaip bus taip tik nenuleisk rankų... Man šeštadienį dar tik pirmas kartas bus (tikrai nemanau, kad paskutinis lotuliukas.gif ), o tu jau gali save ramint, kad žinai kaip viskas vyksta, kad jau gal vistiek nėr taip baisu? bigsmile.gif Laikykis, aš tau linkiu šaltų nervų. blush2.gif Lauksiu žinių. Turbūt neatlipsiu nuo supermamų laukdama lotuliukas.gif[QUOTE]

čia geri žodžiai kuriais dabar pati vadovautis bandysiu lotuliukas.gif

Aš atsparus žodžiui "nesėkmė". Man pavyko ją permanyti. Vienintelė nesėkmė, kurios žmogus turi bijoti – tai ryžto praradimas siekiant užsibrėžto tikslo. — [Dž.Eliotas]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 01 vasario 2012 - 11:48
Miela CHARIZMA, viskas tau bus labai gerai, turesi tu tas teises ir galesi vazineti visa savo puiku gyvenima sau ramiai ir nepriklausomai cool.gif Tik pamanykit, regitra. g.gif
Atsakyti
Oi laukiam charizmos su žinom tongue.gif Laukiam ir šampę ruošiam ir nosinaites ašarom šluostyt čia visiems galimiems atvejams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 01, 17:37)
Oi laukiam charizmos su žinom  tongue.gif Laukiam ir šampę ruošiam ir nosinaites ašarom šluostyt čia visiems galimiems atvejams  tongue.gif

nebebus tu kitu galimu atveju. charizma, mes tave mylim
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 01, 11:45)

Aš atsparus žodžiui "nesėkmė". Man pavyko ją permanyti. Vienintelė nesėkmė, kurios žmogus turi bijoti – tai ryžto praradimas siekiant užsibrėžto tikslo. — [Dž.Eliotas]

drinks_cheers.gif geri žodžiai mirksiukas.gif
Laukiam charizsma gerų žinių.
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 01, 12:00)
Man ir taip lengviau... Kažką dar paprikolint galima... Aišku vairuojant kalba apie eismą geriausia, kad eitų  ax.gif todėl labai bijau, kad ten niekas su manim nekalbės ir man bus labai sunku ištvert įtampą...

Pakalbink automobiliu temomis(modeliai, galingumai ir pan.) biggrin.gif vienintele tema kuria dar kazkiek kalbejo jie su manimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 02 01, 19:17)
Pakalbink automobiliu temomis(modeliai, galingumai ir pan.) biggrin.gif  vienintele tema kuria dar kazkiek kalbejo jie su manimi lotuliukas.gif

Kad nelabai išmanau aš tuos dalyks. Aš kaip tikra moteris automobilius vertinu akimis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 01, 18:19)
Kad nelabai išmanau aš tuos dalyks. Aš kaip tikra moteris automobilius vertinu akimis  lotuliukas.gif

Cia ir pliusas, jie turi kur pasireiksti tada biggrin.gif uztenka paklausti biggrin.gif
Atsakyti
Jo sakysiu kaip manot jei išlaikysiu teises kokį man automobilį pirkt, koks Jūms gražus, koks geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 01, 17:30)
Jo sakysiu kaip manot jei išlaikysiu teises kokį man automobilį pirkt, koks Jūms gražus, koks geras  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kuris nebyra greit,ir t.t... kaip klevukui kokį rekomenduotų pradžiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 01, 18:39)
drinks_cheers.gif kuris nebyra greit,ir t.t... kaip klevukui kokį rekomenduotų pradžiai lotuliukas.gif

Man tai pirma karta naturaliai gavosi, nes jis paklause su kokia mokiausi, ar labai skiriasi nuo regitrines, apie sankabas ir tt. Kita karta kaip tik pirma diena hiunday buvo, tai jau buvo ka paklausti, kodel pakeite astras, kodel hiunday, kuo geresnes, kurios galingesnes, patogesnes,kuriu metu cia tie golfai, isgyriau koks fainas ir smagus ir tt lotuliukas.gif Labai idomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 02 01, 17:48)
Man tai pirma karta naturaliai gavosi, nes jis paklause su kokia mokiausi, ar labai skiriasi nuo regitrines, apie sankabas ir tt. Kita karta kaip tik pirma diena hiunday buvo, tai jau buvo ka paklausti, kodel pakeite astras, kodel hiunday, kuo geresnes, kurios galingesnes, patogesnes,kuriu metu cia tie golfai, isgyriau koks fainas ir smagus ir tt lotuliukas.gif  Labai idomu tongue.gif

Kaip tau hyundai? Man patiko biggrin.gif labai smagiai važinėjos smile.gif iki kritinės žinoma, bet ką čia grežiosies atgal smile.gif
Atsakyti