Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(VABALIUKE @ 2012 02 01, 18:48)
Man tai pirma karta naturaliai gavosi, nes jis paklause su kokia mokiausi, ar labai skiriasi nuo regitrines, apie sankabas ir tt. Kita karta kaip tik pirma diena hiunday buvo, tai jau buvo ka paklausti, kodel pakeite astras, kodel hiunday, kuo geresnes, kurios galingesnes, patogesnes,kuriu metu cia tie golfai, isgyriau koks fainas ir smagus ir tt lotuliukas.gif  Labai idomu tongue.gif

drinks_cheers.gif Aha,as paskutini karta kai laikiau tai egzaminatorius istisai nonstop kalbino,ir apie masinas,apie darba,ir apie gyvenima,ir apie vyrus... tongue.gif Vnz.,viska apsnekejom,o man taip sunku susikoncentruot buvo,masina tokia nelabai maza,is paskos priekaba velkasi,pavaru dafiga,tik ziurek kad nepamirstum is paaukstintu i pazemintas permest...vnz...taip norejau,kad jis geriau patyletu...non stop prapliurpem...o kur vaziuoti as pati klausiau,man reikejo anksciau zinoti nei kad jis pasakys...kazkaip nesulaukdavau...uz maximos tik kai uzklausiau ar cia i desine,tai sako,jeigu tik sugebesit,tai galit ir i kaire... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu, man tai galėtų taukšt, būtų lengviau lotuliukas.gif Nu tik aišku, viskas yra ribos... lotuliukas.gif

P.S. Charizma turbūt jau baliavoja, kad nesulaukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 01 vasario 2012 - 17:59
QUOTE(denaxa @ 2012 02 01, 17:57)
drinks_cheers.gif Aha,as paskutini karta kai laikiau tai egzaminatorius istisai nonstop kalbino,ir apie masinas,apie darba,ir apie gyvenima,ir apie vyrus... tongue.gif Vnz.,viska apsnekejom,o man taip sunku susikoncentruot buvo,masina tokia nelabai maza,is paskos priekaba velkasi,pavaru dafiga,tik ziurek kad nepamirstum is paaukstintu i pazemintas permest...vnz...taip norejau,kad jis geriau patyletu...non stop prapliurpem...o kur vaziuoti as pati klausiau,man reikejo anksciau zinoti nei kad jis pasakys...kazkaip nesulaukdavau...uz maximos tik kai uzklausiau ar cia i desine,tai sako,jeigu tik sugebesit,tai galit ir i kaire... doh.gif  lotuliukas.gif

Dar ir taip biggrin.gif tai smagus egzaminas buvo thumbup.gif
Man pliurpt pastoviai tai nereikėtų , nes blaškausi labai, o tylėjimas žudo smile.gif

P.S aš ir įtariu, kad jau švenčia, kad nesirodo Charizma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 01 vasario 2012 - 18:05
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 01, 18:51)
Kaip tau hyundai? Man patiko biggrin.gif labai smagiai važinėjos smile.gif iki kritinės žinoma, bet ką čia  grežiosies atgal smile.gif

Kai laikiau joms buvo pirma diena, dar 8 ryto visai sviezuteles...bet man nekliuvo su ja vaziuot, tik apziuret. Tai ir sakau, kazkam pasiseke su tokiom naujom vaziuot, kitam ir vienintelis kartas gyvenime gali buti lotuliukas.gif ne kiekvienas nauja masina nusipirks biggrin.gif
man golfas buvo, bet irgi toks fainas. blush2.gif
Atsakyti
Man tai tekę tik sėdėt naujoj mašinoj, ta prasme keleivio vietoje. Fainai kvapas naujos mašinos tas lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien turejau 4 pravaziavima. Dieve, kaip per savaite viskas uzsimirsta. Bet pabaigoj net nenorejau islipt. Noriu daaaar! Vis skaitau sita tema ir palaikau kiekviena laikancia. Sekmes visom 4u.gif o man dar daug kelio liko smile.gif
Atsakyti
Tai nieko, praeis daugiau vairavimų ir nebepasimirš taip jau poto. Man tai dviejų sav pertrauka....buvo.. dabar penktadienį vairavimas, šeštadienį egzas... neįsivaizduoju kaip sugebėsiu išlaikyt tą egzą. Nors atrodo atsimenu viską kaip ką daryt, bet tokia baimė ima, kad va gal įgūdžių nemenkai praradus esu per dvi savaites verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tikrai tikiu, kad viskas susigulejo tavo galvoj per tas dvi savaites. Penktadieni viska praktiskai atsiminsi, o sestadieni svesi ir pamirsi ta regitra! smile.gif
Atsakyti
Aš tai net negalvoju, apie išlaikymą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 01 vasario 2012 - 20:46
baliavojau,tik is kitos puses-nevilties biggrin.gif Neislaikiau .Susikirtau vaziuodama atgal i regitra.Jau maciau akyse regitros ziburius,ir zodziu eik fotkintis.Taip skriejau,kad nei zenklu ,nei pestininko nemaciau biggrin.gif Ziuiu i zenkla:kelio susiaurejimas ,ir mintis tokia:ka sitas cia reiskia? biggrin.gif vamzdec:DDDDD toooooks juokas ,MUAHAHAHA!!! :DDDDDDDD Sake egzaminatorius puikiai vairuoji,ivaldzius masina,nieko nedrozi,sako nedrisk numest,nes pats atvesiu biggrin.gif Kas pasidare sako tau atgal vaziuojant nieko nebepaisei,sprendimai nelogiski ,masinas spaudi biggrin.gifD doh.gif labai geras diedukas buvo.O fainiausia,sako tave laukia regitroj?Jo sakau,draugas,drauge.Sako tai tu jiem sakyk,kad as sukirtau bigsmile.gif lotuliukas.gif vienu zodziu,mergos biggrin.gif statau sampes si vakara visom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau net nebeliudna biggrin.gifD
Atsakyti
kas kur kam sampe stato?
Is nosies kaip is krano beda, galva plysta, manau sampe nepamaisytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 02, 00:09)
kas kur kam sampe stato?
Is nosies kaip is krano beda, galva plysta, manau sampe nepamaisytu biggrin.gif

cia cia,Kaunas/silainiai lotuliukas.gif nevilties kloniai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti