Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Bet tai fainai, kad geras egzaminuotojas, kad padrasino dar lotuliukas.gif Kada vėl laikysi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 00:53)
Bet tai fainai, kad geras egzaminuotojas, kad padrasino dar lotuliukas.gif Kada vėl laikysi?  blink.gif

jei susisuks,gal ryt..Bet jau etatine as ten,pazista mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif galetu kokia nuolaidike inmest,jeckau kiekviena diena regitroj dienas leist lotuliukas.gif
Atsakyti
Matai kaip tu nori tų teisių tongue.gif thumbup.gif Klausau aš tavo istorijas ir vajė neįsivaizduoju kaip man reikės važiuot ir nesusimaut lotuliukas.gif O tai aikštutę jei praeini vieną kartą kitus kartus nereik už ją mokėt? Bet vistiek reik pravažiuot ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 00:59)
Matai kaip tu nori tų teisių  tongue.gif  thumbup.gif Klausau aš tavo istorijas ir vajė neįsivaizduoju kaip man reikės važiuot ir nesusimaut  lotuliukas.gif O tai aikštutę jei praeini vieną kartą kitus kartus nereik už ją mokėt? Bet vistiek reik pravažiuot ar kaip?  g.gif

tai jei aikstutej susimauni,moki maziau,nes neisvaziavai i miesta,kainuoja tada 82lt.Bet jei tu is aikstutes isvaziavai,ir taip kaip mane sukirstu iskart isvaziavus is kiemo biggrin.gifD nesvarbu,kad nuvaziavai tik 10m kita karta moki pilna kaina is naujo 107lt biggrin.gif
Atsakyti
Aš kažkaip maniau, kad geriau jei aikštutę praeini, bet pasirodo ne lotuliukas.gif Ot velnias...
Atsakyti
ISLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hohohohohohohohohohohohohhohoho hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 02 02, 12:21)
ISLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hohohohohohohohohohohohohhohoho hihihi.gif

Sakeu, kad taip bus first.gif birthday.gif
bet kaip cia suspejai taip greitai, su uzsiregistravimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 02 02, 12:26)
Sakeu, kad taip bus  first.gif  birthday.gif
bet kaip cia suspejai taip greitai, su uzsiregistravimu  biggrin.gif

As gyvenau pastorosiom dienom regitros puslapyje ir pacioj regitroj biggrin.gif tris dienas is eiles nuo antradienio biggrin.gifD vakar pries einant miegot pasitikrinau regitra,ziu ogi vieta yra 9h ryto.JAMAM biggrin.gif das svarbiausia susapnavau 3sapnus per nakti,kad neislaikau ir skirtingas situacijas biggrin.gifD ir ka jus manot uzregistravo tik 2 klaidas. O smagiausia buvo,jau raudondvario pl. vaziuojam atgal i regitra ir egzaminuotojas sako:dabar taip nelek ir matai aikstele salia vaistines sustok.As tokia jau verksmingu balsu:tai ka ir vel neislaikiau? sad.gif ne sako,islaikei,dabar as einu savo reikalu tvarkyt biggrin.gifD uzsoko vaistu pasiimt biggrin.gif sako ziurek dabar neprisidirbk.Grizom ir psio.Viskas.URA!!! Sakau as jam as jau cia etatine sia savaite,tris kart is eiles,jis man sako,as tai nesuprantu ko tu cia vaikstai vaziuoji netgi labai gerai.AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!Antradieni turetu but teises biggrin.gif URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
ISLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hohohohohohohohohohohohohhohoho hihihi.gif

Sveikinimai!!!! Saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 02, 12:37)
Sveikinimai!!!!  Saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui!!Vis dar pergales soki soku :DDDDDD
Atsakyti
Eina sau sveikinu lotuliukas.gif Net nuotaiką pakėlei. thumbup.gif Aišku gaila neprasilenksim regitroj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Et jei tu gerai važiuodama iš trečio kart išlaikei, ką man kalbėt doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikinu!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti