Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(nieko_sau @ 2012 03 29, 05:24)
Kartoju klausima  blush2.gif  man labai idomu kaip pradeti dazytis, jei menesi atgal dazyta cheminiais  blush2.gif

Gal kas turi parduoti (gali buti ne visa bonkute) http://www.iherb.com...113-g/9118?at=0

aš turiu, Kaune. Galėčiau apie pusę pakuotės -rašykite AŽ
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 03 29, 07:24)
Kartoju klausima  blush2.gif  man labai idomu kaip pradeti dazytis, jei menesi atgal dazyta cheminiais  blush2.gif

Gal kas turi parduoti (gali buti ne visa bonkute) http://www.iherb.com...113-g/9118?at=0

Tai kad nesinervink ir dažyk. Užplikai mišinį, įpili šaukštą obuolių acto ir palieki pusvalandukui. Paskui apsimozoji galvą, užsidedi -būtinai- žieminę kepurę ir laikai 2 valandas. Išskalauji su vandeniu, šampūno jokiu būdu nenaudoji. Galima naudoti tik plaukų balzamą. Ir bandai kuo ilgiau galvos neplauti. 3 dienos būtų super, nors aš iškenčiu tik 2.

Pradžioje spalva bus šviesesne. Tikra bus tik po kokio 3 dažymo. Pradžioje matysis skirtumas tarp ataugančių naturalių plukų ir prieš tai chemiškai dažytų. O paskui nebesimatys. Dažausi taip nuo 2011 rugsėjo. Atsidžiaugti negaliu wink.gif
Atsakyti
As pirma karta pabandziau dazyti su chna ir basma:) esu tamsiaplauke, maisiau pakeli chna ir pakeli basma- gavosi tamsiai ruda, tokia sodri spalva. man patiko. o mano dukra tokiais lietuviskos spalvos plaukais, ji daze tik su chna- gavosi ryza:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
As daziau jau tris kartus naturalia chna ir basma. Pirmus du kartus maisiau jas tarpusavy, pagrinde buvo basma (dar amlos sauksteli idejau). Vistik matydavos toks ne tamsus raudonumas. Po paskutinio dazymo patamsrjo . Tik nezinau ar nuo trecio karto, ar nuo to, kad pirma daziau su chna, o po to nuplovus dejau basmos. Man reikia isgaut kuo saltesne plauku spalva, nesupyksiu jeigu bus ir i juoduma smile.gif, idealiausia butu grazi tamsiai ruda smile.gif. Siaip dazioau visus kartus apytiksliai kas savaite, pusantros. Jau dabar pastebiu, kad po trecio karto beveik nebesiskiria saknys nuo galu, tas dziugina smile.gif.
Atsakyti
as jau metus laiko dazau su khadi, man niekada nesusivienodino cheminiai su naturaliais atauganciais, tai laukiu kantriai, kol pagaliau nuaugs...o zili tai kaip sruogeles auksines gaunasi. bandysiu dabar su rainbow dazyt, gal nors zilus geriau uzdazys
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2012 03 30, 22:21)
as jau metus laiko dazau su khadi, man niekada nesusivienodino cheminiai su naturaliais atauganciais, tai laukiu kantriai, kol pagaliau nuaugs...o zili tai kaip sruogeles auksines gaunasi. bandysiu dabar su rainbow dazyt, gal nors zilus geriau uzdazys

Na va kaip keista... sad.gif O man susivienodino. Dabar tik pagal šiurkštumą atskiriu, kur chemiškai dažyti buvo plaukai. Beje, Rainbow gali padėti. Jie kažkokie, kaip čia pasakius, - intensyvesni. Pradėjau nuo Rainbow, paskui išbandžiau Khadi. O kadangi po vieną dėžute nenusipirksi, o perki iškart tris, tai man tų trijų pusei metų užtenka. Vat ir laukiu kada pagaliau Khadi baigsis ir galėsiu prie Rainbow sugrįžti. Man jų medium brown labiausiai patiko.
Atsakyti
Noriu paklausti tų, kurios dažot plaukus Khadi dažais spalva dark brown, kokia jūsų pradinė spalva ir kokia gaunasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 31, 10:00)
Noriu paklausti tų, kurios dažot plaukus Khadi dažais spalva dark brown, kokia jūsų pradinė spalva ir kokia gaunasi? blush2.gif

Mano natūrali tipiška lietuviška pilka, o gaunasi tiesiog ruda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 31, 11:00)

mano tamsiai pilka, gaunasi labai labai tamsiai salto atspalvio ruda, nuotraukose atrodo vos ne juoda
Atsakyti
QUOTE(GrazusGyvenimas @ 2012 03 30, 23:56)
Vat ir laukiu kada pagaliau Khadi baigsis ir galėsiu prie Rainbow sugrįžti. Man jų medium brown labiausiai patiko.

O aš kaip tik po Rainbow žadu Khadi užsisakyti - kažkodėl noriu ne basmos sudėtinės dalies, o amlos. Man taip lyg ir sveikiau plaukams atrodo, o ir man pačiai basma nelabai tinka, gal alergizuoja g.gif (rašiau anksčiau apie tai)
O tikrai - Rainbow dažai intensybesni? ar spalva, ar kibimas skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 04 01, 18:28)
O aš kaip tik po Rainbow žadu Khadi užsisakyti - kažkodėl noriu ne basmos sudėtinės dalies, o amlos. Man taip lyg ir sveikiau plaukams atrodo, o ir man pačiai basma nelabai tinka, gal alergizuoja  g.gif  (rašiau anksčiau apie tai)
O tikrai - Rainbow dažai intensybesni? ar spalva, ar kibimas skiriasi?

katik isbandziau rainbow, man jie tokie patys, kaip ir khadi.nors ir i rainbow dejau acto, ilgiausiai laikiau su ziemie kepure, nu nenukanda jie man zilu plauku ir viskas doh.gif
bet tai khadi juk irgi yra basmos(indigo) juk irasyta sudetyje?o amla man duodavo salta ruda atspalvi. nors rainbow lyg ir tokia pat ruda, nu zodziu kaip nusiviliu kuo toliau, tuo labaiau, jau noriu prie cheminiu grizt, nes jau metai laiko skirtingu spalvu man plaukai, matyt nenukasniekada... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2012 04 01, 17:35)
katik isbandziau rainbow, man jie tokie patys, kaip ir khadi.nors ir i rainbow dejau acto, ilgiausiai laikiau su ziemie kepure, nu nenukanda jie man zilu plauku ir viskas doh.gif
bet tai khadi juk irgi yra basmos(indigo) juk irasyta sudetyje?o amla man duodavo salta ruda atspalvi. nors rainbow lyg ir tokia pat ruda, nu zodziu kaip nusiviliu kuo toliau, tuo labaiau, jau noriu prie cheminiu grizt, nes jau metai laiko skirtingu spalvu man plaukai, matyt nenukasniekada... verysad.gif

O kam jūs tą actą pilat, be jo nebandėte? unsure.gif
Atsakyti