QUOTE(Pasaulė @ 2012 04 02, 15:12)
Babi, manau, kad dažant su Khadi ar kitokiais mišiniais ryžumo neišvengsi. Aš turėjau pasidariusi mėginius su Khadi light brown, hazelnut ir dark brown, tai visi jie vienodi, išskyrus šviesumą. Pvz., hazelnut palaikius dvi valandas gaunasi tas pats, kas dark brown po 1,5 val. Bet visos trys spalvos gavosi rudos su ryžu žvilgesiu.
Kaip įdomiai su tuo laiku

Aš galvojau ten santykis visų tų žolių skiriasi, todėl kiek nori, tiek laikyk, bet jei ten nebus, pvz. basmos pakankamai, tai tamsi spalva niekaip nesigaus

Na, tada bent tikiuosi truputį sumažinti tą ryžumą (tik kažin, ar įmanoma?)
QUOTE(micefee @ 2012 04 02, 15:40)
Mano rudi, gaunasi tamsiai rudi.
Buvau ir aš foto su khadi dark brown dėjusi:
Gal natural hazel. Su dark brown gali tamsiai gautis... O su hazel pasiryškins spalva.
O lyginant su manaisiais plaukais, tavo pradinė tamsesnė ar šviesesnė?
Bet kaip suprantu pagal aprašymą, tai tik su dark brown gausis šaltas atspalvis:
Khadi Henna Natural Hazel
This natural herbal dye gives your hair a natural hazel dark brown colour. It can be used on grey hair.
Khadi Henna Dark Brown
This natural herbal dye gives your hair a cold dark chocolate brown colour. It can be used on grey hair.?
Nors gal pradžiai reikės bandyt natural hazel, o jei nepatiks, tada dark brown pirksiu
O dėl to tamsumo, tai nebenorėčiau aš daugiau labai nutamsint savo plaukų (tokie kaip micefee, manau, kad jau būtų per tamsūs), nebent aliejaus įmaišyt į dažus (ar čia iš vis nesąmonė?

)
Papildyta:
micefee ir
ernesin, berods esu skaičiusi, kad jūsų plaukų spalvos taip skiriasi, nes ernesin tik šaknis dažo, o micefee visus plaukus, taip?