Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(ernesin @ 2012 04 01, 19:47)
O kam jūs tą actą pilat, be jo nebandėte? unsure.gif

cia rainbow instrukcijoje parasyta, kad reikia pilt obuoliu acta , kad zilus nudazytu. bandziau ir be jo-rezultatas tas pats...
Atsakyti
man žilus nudažo Rainbow, šaukštą acto pyliau, kava plikiau, paskutinius dažus sunaudojau šiandien. Galvoju gal dabar pirkti Dark brown g.gif užsimaniau tamsesnės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 03 31, 12:28)
Mano natūrali tipiška lietuviška pilka, o gaunasi tiesiog ruda mirksiukas.gif

QUOTE(atenia @ 2012 03 31, 13:31)
mano tamsiai pilka, gaunasi labai labai tamsiai salto atspalvio ruda, nuotraukose atrodo vos ne juoda

4u.gif

Niekaip neapsisprendžiu ar dark brown pirkti ar natural hazel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 09:27)
4u.gif

ziurint kokia jusu naturali plauku spalva. siaip manau geriau pradeti nuo sviesesnes, arba artimesnes naturaliai spalvai mirksiukas.gif jeigu jusiskiai nera itin tamsus, tada siulyciau bandyti pirma hazel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2012 04 02, 10:47)
ziurint kokia jusu naturali plauku spalva. siaip manau geriau pradeti nuo sviesesnes, arba artimesnes naturaliai spalvai mirksiukas.gif  jeigu jusiskiai nera itin tamsus, tada siulyciau bandyti pirma hazel mirksiukas.gif

Mano plaukai dabar atrodo maždaug taip:
user posted image
user posted image

Gal pas ką nors irgi yra/buvo panašūs ir dažėt Khadi dark brown/natural hazel dažais? Kokia spalva gavosi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 02 balandžio 2012 - 11:51
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 11:44)
Mano plaukai dabar atrodo maždaug taip:
user posted image
user posted image

Gal pas ką nors irgi yra/buvo panašūs ir dažėt Khadi dark brown/natural hazel dažais? Kokia spalva gavosi? blush2.gif

Mano natūrali tokia, bet nuo chna įgavusi auksinio atspalvio, kai nusidažau visus Khadi dark brown, panašiai tokia ir gaunasi mirksiukas.gif O kodėl tu nori dažyti, man tavo plaukų spalva labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 04 02, 12:53)
Mano natūrali tokia, bet nuo chna įgavusi auksinio atspalvio, kai nusidažau visus Khadi dark brown, panašiai tokia ir gaunasi mirksiukas.gif O kodėl tu nori dažyti, man tavo plaukų spalva labai graži wub.gif

Aš norėčiau, kad jie visi būtų šalto atspalvio, nes dabar prieš šviesą jie ryži (per daug blush2.gif ) ir tas ryžumas nepatinka man unsure.gif O tavieji nudažius turi ryžumo? ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 02 balandžio 2012 - 12:05
QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 11:58)
Aš norėčiau, kad jie visi būtų šalto atspalvio, nes dabar prieš šviesą jie ryži (per daug blush2.gif ) ir tas ryžumas nepatinka man unsure.gif O tavieji nudažius turi ryžumo? ax.gif

Ačiū 4u.gif
Turi, nes tik šaknis dažau, tuoj surasiu iš seniau nuotrauką mirksiukas.gif
Papildyta:
Iš arti fotografuota su blicu
user posted image
Iš toliau
user posted image
Atsakyti
Babi, manau, kad dažant su Khadi ar kitokiais mišiniais ryžumo neišvengsi. Aš turėjau pasidariusi mėginius su Khadi light brown, hazelnut ir dark brown, tai visi jie vienodi, išskyrus šviesumą. Pvz., hazelnut palaikius dvi valandas gaunasi tas pats, kas dark brown po 1,5 val. Bet visos trys spalvos gavosi rudos su ryžu žvilgesiu.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 31, 10:00)
Noriu paklausti tų, kurios dažot plaukus Khadi dažais spalva dark brown, kokia jūsų pradinė spalva ir kokia gaunasi? blush2.gif

Mano rudi, gaunasi tamsiai rudi.

Buvau ir aš foto su khadi dark brown dėjusi:

user posted image

user posted image

QUOTE(atenia @ 2012 04 01, 17:35)
nu zodziu kaip nusiviliu kuo toliau, tuo labaiau, jau noriu prie cheminiu grizt, nes jau metai laiko skirtingu spalvu man plaukai, matyt nenukasniekada... verysad.gif

Aš nukirpau galus, kur cheminiais dažyti buvo... Čia toj foto kur įdėjau dar nekirpti. Bet jie vos vos tamsesni nei likę buvo ir tikrai labai sausi, pastoviai veldavosi.

QUOTE(Babi* @ 2012 04 02, 08:27)

Gal natural hazel. Su dark brown gali tamsiai gautis... O su hazel pasiryškins spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 02 balandžio 2012 - 14:45
QUOTE(Pasaulė @ 2012 04 02, 15:12)
Babi, manau, kad dažant su Khadi ar kitokiais mišiniais ryžumo neišvengsi. Aš turėjau pasidariusi mėginius su Khadi light brown, hazelnut ir dark brown, tai visi jie vienodi, išskyrus šviesumą. Pvz., hazelnut palaikius dvi valandas gaunasi tas pats, kas dark brown po 1,5 val. Bet visos trys spalvos gavosi rudos su ryžu žvilgesiu.

Kaip įdomiai su tuo laiku g.gif Aš galvojau ten santykis visų tų žolių skiriasi, todėl kiek nori, tiek laikyk, bet jei ten nebus, pvz. basmos pakankamai, tai tamsi spalva niekaip nesigaus blush2.gif Na, tada bent tikiuosi truputį sumažinti tą ryžumą (tik kažin, ar įmanoma?) ax.gif

QUOTE(micefee @ 2012 04 02, 15:40)
Mano rudi, gaunasi tamsiai rudi.

Buvau ir aš foto su khadi dark brown dėjusi:

Gal natural hazel. Su dark brown gali tamsiai gautis... O su hazel pasiryškins spalva.

O lyginant su manaisiais plaukais, tavo pradinė tamsesnė ar šviesesnė? ax.gif

Bet kaip suprantu pagal aprašymą, tai tik su dark brown gausis šaltas atspalvis:
Khadi Henna Natural Hazel
This natural herbal dye gives your hair a natural hazel dark brown colour. It can be used on grey hair.

Khadi Henna Dark Brown
This natural herbal dye gives your hair a cold dark chocolate brown colour. It can be used on grey hair.?
Nors gal pradžiai reikės bandyt natural hazel, o jei nepatiks, tada dark brown pirksiu unsure.gif

O dėl to tamsumo, tai nebenorėčiau aš daugiau labai nutamsint savo plaukų (tokie kaip micefee, manau, kad jau būtų per tamsūs), nebent aliejaus įmaišyt į dažus (ar čia iš vis nesąmonė? biggrin.gif ) smile.gif
Papildyta:
micefee ir ernesin, berods esu skaičiusi, kad jūsų plaukų spalvos taip skiriasi, nes ernesin tik šaknis dažo, o micefee visus plaukus, taip? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas bandet vien basma ir amla dazyti? g.gif Pagalvojau, kad gal patamsintu , bet ryzumo nebutu, nes tai duoda chna.
man , kaip ir Babi reikia salto atspalvio unsure.gif bet nuo chna vistiek jis siltas, nors plaukai ir patamsejo.
Atsakyti