Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Tynka @ 2012 01 27, 11:59)
acha, tas vyšninis lenda nuo Rainbow, kai pasiplauna. O Khadi to nėra?

schmoll.gif

QUOTE(avietia @ 2012 01 27, 15:37)

Ant drėgnų kai išsiplaunu galvą.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 01 27, 03:14)
Nugi yra nemažai Khadi dažančių. Aš, kaip minėjau, irgi Khadi dažau. Nors ir lieka žili auksiniai, nesiruošiu prie Rainbow pereiti. Nepatinka man tas vyšninis a le "dark brown" atspalvis".  schmoll.gif

micefee su kuriais Khadi dažai? Dark Brown? man tai lindo tas raudonumas su jais.

o Khadi Natural Hazel spalva kokia maždaug? o gal kas šiaip žino, su kuo išgaut ryžą spalvą, be raudonio. jau geriau ryža, nei bordo smile.gif

jei vaizdžiai, tai ką daryti kad būtų labiau į tokią:
user posted image
negu į tokią:
user posted image

suprantu, kad pradinė spalva čia esminis dalykas, bet gal yra kažkokių priemonių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 29 sausio 2012 - 20:38
QUOTE(avietia @ 2012 01 26, 19:30)
as pries keleta metu zaidziau su bespalve mirksiukas.gif plikydavau su zoleliu arbata kokia arba vandeniu paprastu, dedavau kiausinio tryni, medaus ir dar kokio aliejaus salto spaudimo mirksiukas.gif aliejaus tik patariu nedeti jeigu jusu plaukai nera sausi, nes maniskiai likdavo riebaluoti, o medus padedavo isskalauti zoles, bandziau ir be medaus, bet su medum daug malonesni plaukai lieka, ir lengviau issiplauna smile.gif  tai rezultatai tikrai buvo, sulaukiau daug pagyru del blizganciu plauku thumbup.gif laykydavau tiesa apie valanda laiko, kadangi spalvos nereikejo, tai tiesiog kaip plauku kauke budavo, darydavau karta i savaite ar dvi savaites, nes reikia laiko pasiterlioti su ja mirksiukas.gif

kaip supratau dabar dazoti su spalvota chna tai nuo kurios poveikis labiau jauciasi ?
Atsakyti
smile.gif sveikos, mačiau pirkti baltą chną, bet pažiūrėjau į sudėtį - ten yra peroksido ir kt. nepageidaujamų dalykų, žodžiu, nėra natūralus produktas. smile.gif klausimas - ar įmanoma su chna išgauti šviesią spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 29, 23:01)
kaip supratau dabar dazoti su spalvota chna tai nuo kurios poveikis labiau jauciasi ?

as bespalve laikydavau trumpiau, apie valanda, plaukai pradejo blizgeti, pasidare tokie svelnuciai smile.gif o su dark brown dar tik 2kartus daziau, tai dar nelabai ka galiu pasakyti, tik kad irgi plaukai blizga, sveikai atrodo,o gal dar ir viso gerio negavau su spalvota, nes kiek zinau su ja reikia ilgai dazyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 30 sausio 2012 - 08:10
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 29, 21:25)
micefee su kuriais Khadi dažai? Dark Brown? man tai lindo tas raudonumas su jais.

Taip, su dark brown. Bandžiau ir natural hazel, gavosi šiek tiek šviesiau nei su dark brown. Bet kadangi anksčiau daug kartų su dark brown dažiau, tai nelabai pasakysiu, kokia ta galutinė spalva gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 29, 21:25)

o Khadi Natural Hazel spalva kokia maždaug? o gal kas šiaip žino, su kuo išgaut ryžą spalvą, be raudonio. jau geriau ryža, nei bordo smile.gif

user posted image
negu į tokią:
user posted image

suprantu, kad pradinė spalva čia esminis dalykas, bet gal yra kažkokių priemonių  g.gif

Man panasus atspalvis, t.y. be raudonos, gavosi sumaisius Khadi Light brown su Natural hazel santykiu 3:1 ant zilu plauku. Naturalus rudi nusidaze tamsiau, tokia silta sokoladine spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotvingė: 30 sausio 2012 - 22:01
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 29, 20:25)

user posted image
negu į tokią:
user posted image

suprantu, kad pradinė spalva čia esminis dalykas, bet gal yra kažkokių priemonių  g.gif

Norint isgauti labiau kaip pirma, as bandyciau su Rainbow Copper mirksiukas.gif jei su Khadi nelabai gausis 4u.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus, bandysiu eksperimentuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 31, 19:40)
ačiū už patarimus, bandysiu eksperimentuot  4u.gif

Monsmorensi, radau kur matosi gerai mano dabartine plauku spalva, prie pora sav fotkinta, dazai pakaitom su rainbos Copper maisyta su Rainbow Light Brown arba su paprasta is pokeliu chna 4u.gif
Sakyciau gaunasi i ta puse, kaip jus norit, ryza, ne bordine g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 vasario 2012 - 17:44
Gal kas bandet LIGHT MOUNTAIN plauku dazus http://www.iherb.com/Light-Mountain
kazin. ar jie gerai nudazo zilus plaukus, ar reikia dvizingniuoti ten su jais?o raudonumas labai musa?
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2012 02 06, 11:30)
Gal kas bandet LIGHT MOUNTAIN plauku dazus http://www.iherb.com/Light-Mountain
kazin. ar jie gerai nudazo zilus plaukus, ar reikia dvizingniuoti ten su jais?o raudonumas labai musa?

Artimiausiomis dienomis isbandysiu spalba medium brown. Tai po kokios savaitelesgalesiu papasakoti įspudzius. Tiesa, as zilu paluku neturiu (na bent jau nesu radusi).
Atsakyti