Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Gute444 @ 2012 02 06, 12:36)
Artimiausiomis dienomis isbandysiu spalba medium brown. Tai po kokios savaitelesgalesiu papasakoti įspudzius. Tiesa, as zilu paluku neturiu (na bent jau nesu radusi).

Gal jau yra atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 02 12, 15:28)
Gal jau yra atsiliepimų?  4u.gif

Taip, dažiau antradienį vakare tik košę pasidariau per sausą, kol nepradėjau tepti ant plaukų nepastebėjau, o tada jau buvo vėlu eit daplikyt. Taigi įpūdžiai: pirmiausia, tai žolės sumaltos kur kas geriau nei tos kur maximoje pardavinėjamos. Žoles plikiau kava, palaikiau pusvalandį tada dažiau. Pagal instrukciją palaikyti lyg ir valandą reikėjo. Neturiu nuotraukos prieš dažymą, bet spalva buvo paši į anksčiau monmorensi dėtą pavyzdį user posted image tik mano plaukai tamsesni, bet tas bordo - raudonmedžio atspalvis labai lindo į viršų. Plaukus nudažė tamsiai rudai (net per tamsiai), papildomas raudonumas - bordinis atspalvis kol kas nelenda.
Kadangi mano tikslas yra saikingas vario kiekis plaukuose jau uzsisakiau rainbow copper.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 02 12, 19:45)
Kadangi mano tikslas yra saikingas vario kiekis plaukuose jau uzsisakiau rainbow copper.

Dabar jau lauksim atsiliepimų apie Copper'į mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 02 12, 20:26)
Dabar jau lauksim atsiliepimų apie Copper'į  mirksiukas.gif  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tokiais tempais isbandydama vis naujus roduktus vieną kartą liksiu žaliaplaukė.
Atsakyti
Aš esu išbandžiusi po kelis Khadi ir Rainbow atspalvius.
Gražiausia elegantiška ruda spalva man gaunasi su Rainbow medium brown. Po antro ir trečio dažymo plaukas prisigeria dažų ir patamsėja. Skirtumo su ataugančiom nedažytom chemikalais šaknim nebesimato jau seniai. Plaukai blizga - super, labai džiaugiuosi. Abiejų gamintojų dark brown'ai vis dėl to man per tamsūs. Aš kaip ir daug kas užkliuvau ant to kabliuko, kad neįvertinau, jog plaukai tamsėja dažant iki tam tikros ribos. Po pirmo dažymo medium brown'u pagalvojau, kad per šviesi spalva ir užsisakiau dark brown'a, o kol jis atkeliavo, dar kartą dažiau su medium ruda ir rezultatu buvau labai patenkinta. Reziumuojant, neskubėkit vertint spalvos, kol nedažėt plaukų 2-3 kartus.

Mergaitės, noriu primint, kad jei norit geriau nudažyti žilus plaukus įpilkit užplikant žoles šaukštą obuolių acto. Ir būtinai devėkit šiltą žieminę kepurę - sakau iš savo patirties po daugybės eksperimentų smile.gif
Atsakyti
Va man irgi Medium brown geriausiai patiko iš Rainbow. Tikrai graži spalva gaunasi wub.gif Manau, kad apsistosiu ties ja ir greit ir gerai nusidažo. Žodžiu liuks ji man smile.gif
Atsakyti
Sveiki, patarkit prasau 4u.gif
noriu pereiti dazytis su chna, basma, pvz su sitais
http://www.iherb.com...n...3?at=0&l=ru

Kas su jais daze, kokia spalva gaunasi? noriu labiau i sokolada nei i ruduma, gal ka kito patarsit?

Ir labai bijau, kaip su zilais plaukais? ar nudazo vienodai? Dar baisu po heminiu dazu ar nebus kokios reakcijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 02 29, 00:21)
Sveiki, patarkit prasau  4u.gif
noriu pereiti dazytis su chna, basma, pvz su sitais
http://www.iherb.com...n...3?at=0&l=ru

Kas su jais daze, kokia spalva gaunasi? noriu labiau i sokolada nei i ruduma, gal ka kito patarsit?

Ir labai bijau, kaip su zilais plaukais? ar nudazo vienodai? Dar baisu po heminiu dazu ar nebus kokios reakcijos  blush2.gif

Kažkaip nelabai aišku dėl pageidaujamos spalvos- juk šokoladas ir yra rudas. Ryža nebūsit. Būsit šokoladinė. Nebijokit, bandykit smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as nutariau isbandyti naturalesni dazyma. Kur jus perkate rainbow ar kitus zolinius dazus? Ar tik siustis galima? Maximoj ziurejau, tai ten jokiu neradau...
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2012 03 01, 10:13)
Sveikos,
ir as nutariau isbandyti naturalesni dazyma. Kur jus perkate rainbow ar kitus zolinius dazus? Ar tik siustis galima? Maximoj ziurejau, tai ten jokiu neradau...

Pas mus tik iranietiska.Nors man jinai visai nieko,tiesa as ,del zilu,dazau tik su chna,o antras zingsnis tik su basma.Gaunasi labai tamsi,beveik juoda ,spalva.
Atsakyti
aš pirkau Rainbow medium brown iš iHerb'o
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 03 02, 19:34)
aš pirkau Rainbow medium brown iš iHerb'o

Kokia jusu pradine spalva ir kokia gaunasi su medium? ax.gif
Atsakyti