Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Shana @ 2012 03 03, 19:04)
Kokia jusu pradine spalva ir kokia gaunasi su medium? ax.gif

pradinė -rudaplaukė, pusiau žila ax.gif
o su medium dabar plaukai nuo šaknų koks sprindis, kur nematę cheminių dažų, tamsiai rudi. O galai, kur chemijos pažeisti- tai ryžo atspalvio. Nukirpčiau tuos galus , liktų ruda graži spalva, ale noriu kasas atsiauginti, todėl ir vaikštau dvispalvė.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 03 03, 20:14)
pradinė -rudaplaukė, pusiau žila ax.gif
o su medium dabar plaukai nuo šaknų koks sprindis, kur nematę cheminių dažų, tamsiai rudi.

Tamsiai rudi su raudonu/ryzu atspalviu ar kokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 03, 20:18)
Tamsiai rudi su raudonu/ryzu atspalviu ar kokie? g.gif

jokio raudono/ryžo atspalvio nėra. Taip galiu pasakyti tik apie galus.
Atsakyti
nu va, radau Mendyje chna ir ir basmos po 1.30lt tai nusprendziau bandyti pati maisyti mirksiukas.gif pries tai daziau rainbow dark brown. siandien pabandziau pati miksuoti misini pagal http://www.mehandi.c...op/hennahow.pdf 13psl esancia lentele-dejau du pokucius chna, uzplikiau is vakaro, ipyliau obuoliu acto, palikau nakciai ant radiatoriaus stoveti siltai, o ryte du pokucius basmos uzpyliau vandeniu, palaikiau minute ir sumaisiau su chna, idejau medaus, rozmarinu eterinio aliejaus ir laikiau 2val ant plauku su ziemine kepure lotuliukas.gif ir rezultatas tas pats kaip ir su rainbow thumbup.gif dar paziuresiu po galvos plovimo kas bus, bet siaip manau rainbow chna nebeuzsakinesiu, nes ir milteliai patys faini, smulkus(pirkau ryskiai zaliuose pokiukuose chna, iranietiska), o kaina gaunasi gerokai pigiau mirksiukas.gif dejau po du pokiukus, bet ryskiai padauginau, gauto kiekio butu uzteke plaukam iki uzpakalio doh.gif
Atsakyti
Man Rainbow Medium brown nepalyginamai geriau nei pokučiuose pirkta Lt. Neturiu kantrybės iš vakaro plikyti, paprastai būna greitas gyvenimo tempas ir neišeina taip planuotis. Plius jei šoles laikau ant galvos ilgiau nei 1,5 val. tai basma duoda raudonumo ir nuraudonėja atspalvis kas man nepatinka.

Va su Medium brown patinka rezultatas net labai thumbup.gif: Tikrai graži ruda spalva gaunasi.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Tiksliau, ruošiuosi jungtis blush2.gif Skaitau senesnes temas ir dabar paaiškinkit, jei galit ar kažką ne taip supratau, ar iš tiesų taip yra: nusidažius plaukus chna ir basma po kiek laiko basma atsiplauna ir plaukai lieka ryžoki unsure.gif
Atsakyti
Ir dar: šiuo metu mano plaukai yra dažyti beamoniakiais dažais. Vienur skaičiau, kad galima palaukti dvi savaites ir dažyti, kitur rašo, kad chna ir basma nenudys nieko. Kaip yra iš tiesų? Ar vėlgi nėra vienos "taisyklės"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 07, 21:54)
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Tiksliau, ruošiuosi jungtis blush2.gif Skaitau senesnes temas ir dabar paaiškinkit, jei galit ar kažką ne taip supratau, ar iš tiesų taip yra: nusidažius plaukus chna ir basma po kiek laiko basma atsiplauna ir plaukai lieka ryžoki unsure.gif

nu ne. jei tik chna dazot tai manau gali palikti ryzi, bet kartu su basma jie gaunasi tamsiai rudi, vienom daugiau kastoniniai, kitom variniai, o man gaunasi tiesiog tamsiai rudi, ryzumo ne kvapo, pries saule, ar sviesa jie atrodo daugiau rudi nei tamsiai rudi bet ne ryzi mirksiukas.gif reikia po to keleta dienu galvos neplauti kad dazas isigertu, as visada dedu obuoliu acto ir medaus, bei eterinio aliejaus stiprinancio plaukus mirksiukas.gif
as pati pirmus kartus daziau su rainbow chna ir basmos misiniu dark brown, kazkaip atrode saugiau, nes bijojau likti ryza, o dabar pati maisau chna ir basma pirkta LT mirksiukas.gif ir gaunasi labai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagarba visoms natūralistėms thumbup.gif
Dažau jau ir aš savo žilę beveik pusmetį su Rainbow dark brown (pradžioje tai su maximiniais xna ir basma). Viskas būtų gerai, bet... Ilgokai negalėjau tuo patikėti, galvojau sutapimai ar dar kas, bet nuo basmos man gaunasi kaip apsinuodijimas, ypač, jei ilgiau (virš 2 val.) palaikau g.gif . Kartą, kai dar nebuvau tuo įsitikinusi, per naktį laikiau (Rainbow), tai iš ryto plyšo galva, net vėmiau. Kitais kartais mažiau jau laikau- tai ne taip stipriai, bet skauda galvą visą dieną verysad.gif Kai darydavau dvižingsniavimu- nuo xna nieko, o po basmos doh.gif
Taip buvo jau gal 10 kartų - taigi, tikrai ne sutapimas.
Ar niekam daugiau taip nebūna? Skaičiau forume- bet nė mažiausios užuominos apie tai neradau g.gif
Reiks bandyti Khadi - ten basmos nėra, yra amla, kiek žinau
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 03 08, 11:42)
Taip buvo jau gal 10 kartų - taigi, tikrai ne sutapimas.
Ar niekam daugiau taip nebūna? Skaičiau forume- bet nė mažiausios užuominos apie tai neradau  g.gif
Reiks bandyti Khadi - ten basmos nėra, yra amla, kiek žinau

Tikrai ne sutapimas mirksiukas.gif
Aš irgi daugiau kaip 2,5-3val negaliu išlaikyti žolytės ant plaukų, nes užskausta galva. Dar 4-5 kartus po to plaunant galvą, kai sudrėksta plaukai ir užuodus jų kvapą toks nemalonus pojūtis užeina. Dažausi Khadi dark brown, jų didžiąją dalį sudėties taip pat sudaro basma.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 03 08, 13:03)
Tikrai ne sutapimas mirksiukas.gif
Dažausi Khadi dark brown, jų didžiąją dalį sudėties taip pat sudaro basma.

Betgi, įtariu, negerai g.gif - apsinuodijimas gaunasi... Ieškom, kad kuo sveikiau ir... ar tik ne blogiau padarom?
Tikrai, pasižiūrėjau ir Khadi dažuose indigo (basma) yra verysad.gif
Tai gal geraiu imti xna ir dėti amlos?
http://www.indien-pr...mla-Powder.html

O gal kas bandėte http://www.indien-pr...--Jatropha.html Kažin kokia spalva gaunasi - negi kaip dėžutė, juk amlos dėta, kuri tamsina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 08 kovo 2012 - 12:28
QUOTE(Rasa:) @ 2012 03 08, 13:15)
Betgi, įtariu, negerai  g.gif  - apsinuodijimas gaunasi... Ieškom, kad kuo sveikiau ir... ar tik ne blogiau padarom?
Tikrai, pasižiūrėjau ir Khadi dažuose indigo (basma) yra  verysad.gif
Tai gal geraiu imti xna ir dėti amlos?
http://www.indien-pr...mla-Powder.html

gal tiesiog trumpiau palaikykite kita karta,arba gal jus alergiska basmai
Atsakyti