Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(brita33 @ 2012 03 09, 20:13)
Aš tepu ant drėgnų plaukų, nes taip rašo ant maximinės chna

O ant pirktos Eurokos rašo, kad tepti ant sausų g.gif Kitą kartą bandysiu ant drėgnų ax.gif
Atsakyti
kadangi žoles reikia tepti ant švarių plaukų- aš juos išsiplaunu ir tepu ant drėgnų
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 08, 18:42)
Ar kas bandes Light Brown is Khadi?
http://www.indien-pr...-Hellbraun.html
4u.gif

as bandziau: saknys gavosi sviesiai rudos, o galai, kurie dazyti su dark brown ir hazelnut tamsiai rudi. po keliu kartu susivienodino galai su saknimis-gavosi man labai labai tamsi ruda, kaip su dark brown
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2012 03 10, 12:43)
as bandziau: saknys gavosi sviesiai rudos, o galai, kurie dazyti su dark brown ir hazelnut tamsiai rudi. po keliu kartu susivienodino galai su saknimis-gavosi man labai labai tamsi ruda, kaip su dark brown

Oho, kaip idomiai. Matyt pats plaukas skirtingai paima daza. As maisau Light Brown su Hazelnut santykiu 3:1, tai man grazi tamsi ruda gaunasi, bet tikrai ne tamsiai tamsiai, o tamsi ruda. Jau atejo laikas vel dazyti, tai pabandysiu maziau Halzenut deti, o gal visai nedesiu, paziuresiu, kaip man gausis.
Papildyta:
QUOTE(Čiaaš @ 2012 03 09, 09:56)
Dėl to netoleravimo  g.gif aš kai užplikiau stipria kava kažkas pradėjo darytis g.gif toks dirglumas atsirado, norėjau ilgai laikyti, ben nebeištvėriau, gal kofeinas tiesiai ant smegeninės irgi negerai cool.gif

Del to galvos skausmo. O gal tiesiog plastiku uzspausta galva ir ant virsaus uzdeta kepure toki poveiki turi. As tai, pastebejau, keistai jauciuosi kai uzsidedu bet kokia kauke ir apsuku galva plastikine plevele pusvalandziui. Tokia kaip apspangusi jauciuosi. Man atrodo, kad galvos oda taip pat kvepuoja, o kadangi tuo metu deguonies sumazeja, tai ir isiskauda galva.
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, gal kuri turite parduoti Rainbow Henna Medium brown dažus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atenia @ 2012 03 10, 11:43)

QUOTE(jotvingė @ 2012 03 10, 12:15)
Oho, kaip idomiai. Matyt pats plaukas skirtingai paima daza. As maisau Light Brown su Hazelnut santykiu 3:1, tai man grazi tamsi ruda gaunasi, bet tikrai ne tamsiai tamsiai, o tamsi ruda.

unsure.gif
Visai pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(jotvingė @ 2012 03 10, 13:15)
Del to galvos skausmo. O gal tiesiog plastiku uzspausta galva ir ant virsaus uzdeta kepure toki poveiki turi.

Kai dedu vien xna - kad ir kaip apsivyniočiau- to nebūna...
Atsakyti
QUOTE(Jadzkiene @ 2012 03 09, 14:19)
Gal vien tik chna g.gif: Arba bandyk Rainbow Cooper spalvytę  g.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 14:23)
drinks_cheers.gif
Sita jau lyg esu dejus, tokia duoda Copper, bet cia damaisyta tik apie 30 %

gal reikia Cooper parsisiūst, nes Khadi chna (ant pakelio parašyta RED), tai tikrai gana raudoną atspalvį duoda, o aš noriu labiau ryžų, nes galai, kurie dažyti dar chemiškai ryžai labai jau skiriasi nuo šaknų, dažomų tik Khadi chna... žodžiu, teks toliau eksperimentuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2012 03 11, 12:54)

gal reikia Cooper parsisiūst, nes Khadi chna (ant pakelio parašyta RED), tai tikrai gana raudoną atspalvį duoda, o aš noriu labiau ryžų, nes galai, kurie dažyti dar chemiškai ryžai labai jau skiriasi nuo šaknų, dažomų tik Khadi chna... žodžiu, teks toliau eksperimentuot biggrin.gif

o man cooper tai rudai nudažė smile.gif tai aš dabar kitus iherbinius (light mountain ar kaip ten jie) perku bright red, tai va tie man daugiau mažiau į ryžumą, nors šviesiaplaukėms turbūt į raudonumą būtų.
Atsakyti
Ar galite kas pakomentuoti , del zylu plauku dazymo? Nuo saknu atauga, jau ir nemazai. Kas 2 savaites nedazysi su heminiais doh.gif Noriu pereiti prie chna , basma, bet bijau kaip bus. Kas bande? idomu kokie rezultatai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 03 11, 21:44)
o man cooper tai rudai nudažė smile.gif tai aš dabar kitus iherbinius (light mountain ar kaip ten jie) perku bright red, tai va tie man daugiau mažiau į ryžumą, nors šviesiaplaukėms turbūt į raudonumą būtų.

o kokios spalvos plaukai "originale"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 03 10, 23:07)
Kai dedu vien xna - kad ir kaip apsivyniočiau- to nebūna...

Tada itarciau netolerancija butent basmai, nes daugiau lyg ir niekas nesiskunde, kad galva isiskaudetu.
Dar galetu buti alergija, bet tuomet turetu buti be galvos skausmo ir kiti alergijos pozymiai: akiu paraudimas, ciaudejimas, berimas ir pan.
Gal but reiketu isbandyti kitos firmos basma, kokia organizmo reakcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotvingė: 12 kovo 2012 - 15:22