Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

Gal patartumėt, kurią spalvą rinktis, kad dažytų ryžai (vario spalva), o ne raudonai?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 10:49)
As irgi dazau ant anksciau sviesintu, tai skirtumas matosi, nes ju taip gerai "neima". Beliko dar kokie 4-5 cm, jau nesulaukiu kada nusikirpsiu biggrin.gif Ir irgi struktura kitokia, siurkstesni tie, kur anksciau dazyti chemiskai doh.gif

Va va,.... aš irgi laukiu nesulaukiu, tik man dar koks sprindis likęs doh.gif:
Ir mintyse prisiekinėju jau sau, kag tikrai nebekišiu nagų prie chemijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Martini @ 2012 03 09, 14:53)
Gal patartumėt, kurią spalvą rinktis, kad dažytų ryžai (vario spalva), o ne raudonai?

Gal vien tik chna g.gif: Arba bandyk Rainbow Cooper spalvytę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzkiene @ 2012 03 09, 14:19)
Va va,.... aš irgi laukiu nesulaukiu, tik man dar koks sprindis likęs doh.gif:
Ir mintyse prisiekinėju jau sau, kag tikrai nebekišiu nagų prie chemijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Sita jau lyg esu dejus, tokia duoda Copper, bet cia damaisyta tik apie 30 %
user posted image
Atsakyti
Jadzkiene, ačiū už atsakymą 4u.gif Dabar sėdžiu chna užsidėjus, po to dažysiu basma. Kolkas baisiausia, kad plaukai nusidažys nelygiai doh.gif Ar normalu, kad plaukams, vos vos žemiau pečių užteko 25g pakelio chna?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 16:36)
Jadzkiene, ačiū už atsakymą 4u.gif Dabar sėdžiu chna užsidėjus, po to dažysiu basma. Kolkas baisiausia, kad plaukai nusidažys nelygiai doh.gif Ar normalu, kad plaukams, vos vos žemiau pečių užteko 25g pakelio chna?

Drasiau 4u.gif nesitikek kad is pirmo karto labai stipriai paims.
O del kiekio, cia ziuriu labai individualu, nzn kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 17:43)
Drasiau 4u.gif nesitikek kad is pirmo karto labai stipriai paims.
O del kiekio, cia ziuriu labai individualu, nzn kodel taip g.gif

4u.gif Dabar pagalvojau, kad blogiausiu atveju atrodys kaip sruogelės ar perėjimai (kolkas negriaukit niekas mano svajonių, bent išsėdėsiu ramiai biggrin.gif ) rolleyes.gif O ar galima ant šlapių plaukų tepti žoles? ax.gif
Atsakyti
As ant slapiu, t.y. dregnu ir tepu, o kaip tu tepei?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 18:08)
As ant slapiu, t.y. dregnu ir tepu, o kaip tu tepei?

Ant sausų (taip rašė ant pakelio) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 17:15)
Ant sausų (taip rašė ant pakelio) unsure.gif

As nuo pat pradziu tepu ant dregnu unsure.gif dabar neatsimenu is kur ta istraukiau doh.gif g.gif
Atsakyti
4u.gif

gal niekas nebars už žinutę apie nieką, bet atradau temą ir apsidžiaugiau - chna plaukus dažau... eeee... šešerius metus, o tokių "fintų" dar nežinojau, kaip pirmojoje žinutėje surašyta.

Tai tiesiog AČIŪ norėjau pasakyt. va.
Atsakyti
Pasipasakosiu kaip sekėsi smile.gif taigi, spalva gavosi tolygi, basma nebedažiau, nes nesigavau ryža ( biggrin.gif ), žodžiu, likau patenkinta, bet dar leisiuosi į ieškojimus "tos" spalvos smile.gif
Atsakyti
Aš tepu ant drėgnų plaukų, nes taip rašo ant maximinės chna
Atsakyti