Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(avietia @ 2012 03 08, 13:23)
gal tiesiog trumpiau palaikykite kita karta,arba gal jus alergiska basmai

Kokią valandą tepalaikius efekto nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 03 08, 13:30)
Kokią valandą tepalaikius efekto nebus verysad.gif

siaip raso kad laikyti rekomenduojama nuo valandos iki 4val, tai realiai ir po valandos turetu buti efektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 03 08, 12:15)
Betgi, įtariu, negerai  g.gif  - apsinuodijimas gaunasi... Ieškom, kad kuo sveikiau ir... ar tik ne blogiau padarom?
Tikrai, pasižiūrėjau ir Khadi dažuose indigo (basma) yra  verysad.gif
Tai gal geraiu imti xna ir dėti amlos?
http://www.indien-pr...mla-Powder.html

Man atrodo ne apsinuodijimas, bet tiesiog netoleravimas kvapo ir pan. mirksiukas.gif Niekada nebandėte matuotis kraujospūdžio užėjus skausmui, gal kelia ar muša spaudimą? rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už susirūpinimą 4u.gif , bet nemanau, kad nuo kvapo - man jis visai pakenčiamas, ne taip, kaip ernesin sako, kad dar kitus kartus plaunant kvapas erzina.
Ir spaudimą matavau, ir kitų priežasčių ieškojau - jokių kitų sąsajų, tik basmą pačią galiu kaltinti unsure.gif
Atsakyti
Ar kas bandes Light Brown is Khadi?
http://www.indien-pr...-Hellbraun.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2012 03 08, 09:35)
nu ne. jei tik chna dazot tai manau gali palikti ryzi, bet kartu su basma jie gaunasi tamsiai rudi, vienom daugiau kastoniniai, kitom variniai, o man gaunasi tiesiog tamsiai rudi, ryzumo ne kvapo, pries saule, ar sviesa jie atrodo daugiau rudi nei tamsiai rudi bet ne ryzi mirksiukas.gif reikia po to keleta dienu galvos neplauti kad dazas isigertu, as visada dedu obuoliu acto ir medaus, bei eterinio aliejaus stiprinancio plaukus mirksiukas.gif
as pati pirmus kartus daziau su rainbow chna ir basmos misiniu dark brown, kazkaip atrode saugiau, nes bijojau likti ryza, o dabar pati maisau chna ir basma pirkta LT mirksiukas.gif ir gaunasi labai gerai drinks_cheers.gif

Nuraminot tada 4u.gif O kokia jūsų pradinė spalva? Kaip dažot: pirma chna, o po to basma ar viską kartu sumaišot? Jei kartu maišot, tai kokiu santykiu? blush2.gif
Atsakyti
Ir dar noriu pasitikslinti, kad paskui nesigautų nesąmonių: galima su chna ir basma dažyti plaukus, kurie buvo dažyti cheminiais ir dar nėra nuaugę? blush2.gif
Atsakyti
Aišku galima dažyti, tik paskui truputį spalva skiriasi tų chemiškai pažeistų plaukų ir naujai ataugančių.Bet man tai nėra didelė problema
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2012 03 08, 17:03)
Ačiū už susirūpinimą  4u.gif , bet nemanau, kad nuo kvapo - man jis visai pakenčiamas, ne taip, kaip ernesin sako, kad dar kitus kartus plaunant kvapas erzina.
Ir spaudimą matavau, ir kitų priežasčių ieškojau - jokių kitų sąsajų, tik basmą pačią galiu kaltinti unsure.gif

Na jei esate įsitikinusi, kad ji jums kenkia, tuomet nenaudokite, tiesiog sunku patikėti, kad nuodus kas nors sertifikuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 08, 21:35)
Ir dar noriu pasitikslinti, kad paskui nesigautų nesąmonių: galima su chna ir basma dažyti plaukus, kurie buvo dažyti cheminiais ir dar nėra nuaugę? blush2.gif

Maniškiai tokie smile.gif Tiesiog prieš galvojant, kad vėl dažysiu su Chna nusidažiau panašia spalva ir toliau dažausi su chna (kad nebūtų labai didelio skirtumo). Tai pusė plaukų kiek nuaugę, tai kirpėja sakė, kad tie kur buvo dažyti cheminiais kitokios struktūros, tarsi būtų gerai pablukę saulėje. Tai liko koks sprindis dar chemija dažytų, Laukiu oi laukiu kada jie nuaugs doh.gif: Šiaip tai su žolėm dažyti tikrai gražesnės struktūros plaukai.

Beje, dažausi dabar Rainbow medium brown spalva.
Atsakyti
Dėl to netoleravimo g.gif aš kai užplikiau stipria kava kažkas pradėjo darytis g.gif toks dirglumas atsirado, norėjau ilgai laikyti, ben nebeištvėriau, gal kofeinas tiesiai ant smegeninės irgi negerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzkiene @ 2012 03 09, 08:36)
Maniškiai tokie smile.gif Tiesiog prieš galvojant, kad vėl dažysiu su Chna nusidažiau panašia spalva ir toliau dažausi su chna (kad nebūtų labai didelio skirtumo). Tai pusė plaukų kiek nuaugę, tai kirpėja sakė, kad tie kur buvo dažyti cheminiais kitokios struktūros, tarsi būtų gerai pablukę saulėje. Tai liko koks sprindis dar chemija dažytų, Laukiu oi laukiu kada jie nuaugs doh.gif: Šiaip tai su žolėm dažyti tikrai gražesnės struktūros plaukai.

As irgi dazau ant anksciau sviesintu, tai skirtumas matosi, nes ju taip gerai "neima". Beliko dar kokie 4-5 cm, jau nesulaukiu kada nusikirpsiu biggrin.gif Ir irgi struktura kitokia, siurkstesni tie, kur anksciau dazyti chemiskai doh.gif
Atsakyti