Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 41 tema

O spalva ta pati twilight wash?
Atsakyti
Tippi sweater - XS dydis, didintas, dark grape spalva (realiai spalva visiskai atitinka sia katalogine foto). Modelis aptemptas per pecius ir rankoves, o per liemeni turintis laisvumo. Dahlia spalvos dydis pasirode sek tiek mazesnis, nezinau ar tai atsitiktinumas ar visi taip g.gif Laaaabai smagus megztukas, jau noriu N spalvu bigsmile.gif
user posted image
Watercolor leopard skirt is praeitu metu kolekcijos - 4 dydis, siaurintas iki 2 d.
Paskutineje foto - balti J.Crew 5'' chino short.
user posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:42)
O spalva ta pati twilight wash?

Taip, ta pati mirksiukas.gif Ir dydis tau turbut 26T tiktu (nes Tall yra dydziu didinti) mirksiukas.gif
Papildyta:
Nukopijuotas is jcrew derinukas: Watercolor leopard sijonas+merino turtleneck+kaklo papuosalas is factory su uzristu kaspinu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 27 sausio 2012 - 23:51
Kristela, kaip gražu. wub.gif Man jūsų derinius pamačius visada pačiai pirkti prisireikia. biggrin.gif Taip Donegal ir felted wool sijonukus nusikopijavau. blush2.gif
Atsakyti
Silk linen ruffle cardigan is praeitu metu kolekcijos - Savita1 rodesi su juo blush2.gif laaabai grazutis, padidintas, XS atitinka S
user posted image
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2012 01 28, 00:00)
Kristela, kaip gražu.  wub.gif Man jūsų derinius pamačius visada pačiai pirkti prisireikia.  biggrin.gif Taip Donegal ir felted wool sijonukus nusikopijavau.  blush2.gif

Aciu 4u.gif Smagu girdeti, jei pirkiniai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Va sitas silko lino megstukas koks man fainas, xs ir as turiu, bet noreciau s, nes rankos labai aptemptos. Kur pirkai ji? bigsmile.gif
Priminei tu man sita megstuka, as visai pamirsusi buvau kad ji turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 28 sausio 2012 - 00:08
Na ir paskutinis - printed woop paisley salikutis, kap ir visi jcrew vilnos salikai puikus wub.gif Vienintelis trukumas, kad rastas vienoje puseje ryskesnis nei kitoje (kaip ir visi printed salikai), ir risantis reikia graziai susidelioti.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 01 28, 00:06)
Va sitas silko lino megstukas koks man fainas, xs ir as turiu, bet noreciau s, nes rankos labai aptemptos. Kur pirkai ji? bigsmile.gif
Priminei tu man sita megstuka, as visai pamirsusi buvau kad ji turiu doh.gif

drinks_cheers.gif
pirkau manodrabuziai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
KRISTELA - labai labai wub.gif na kaip visada biggrin.gif
Atsakyti

KRISTELA, na, Tavo sesijos, kaip visada pribloskia... wub.gif
Kaip nuostabiai atrodo ant Taves ta silkine suknele, kvarbatkuota bigsmile.gif
O sash sijonuko treciasis devejimo variantas - ypatingai tinka ir traukia aki laiba talija... wub.gif
O wildcat megztukas ir man siek tiek uzkliuvo tuo,kad realiai jis kakavines spalvos.
Bet... nepaisant to, jau dvi gimines moteros, ji pamaciusios, kategoriskai pareikalavo,kad suorganizuociau lotuliukas.gif

p.s: Watercolor sijonukas,mano manymu, vienas graziausiu J.Crew kuriniu wub.gif

Tikra atgaiva akims KRISTELOS nuotraukos, aciu wub.gif
Atsakyti
Kristela, kaip visada viskas super ant taves atrodo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Kristela, aciu uz nuotraukas, tu saunuole kad tiek prikomentavai, tippi megztukas nerealus wub.gif jau kaip as jo noriu rolleyes.gif man tai labai rupejo sash skirt pamatyti, tai man kai tu su savo dirzeliu tai nesamone atrodo nelabai kazkaip liemuo, bet kai su tuo jcrew dirzu, tai liuks, man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
as irgi prisijungiu prie komplimentu Kristelai 4u.gif tikrai viskas labai grazu. ir labai idomu paziureti kap tie patys rubai atrodo ant kitu thumbup.gif
Atsakyti
Aleja.lt kazkaip man irgi nerodo antro derinuko, gal ikeltum vel ta antra nuotrauka 4u.gif
Papildyta:
P.s o koks ten blogas pas tave receptu? ikelk nuoroda ir as noriu paziureti ka gamini 4u.gif
Atsakyti