O spalva ta pati twilight wash?
Tippi sweater - XS dydis, didintas, dark grape spalva (realiai spalva visiskai atitinka sia katalogine foto). Modelis aptemptas per pecius ir rankoves, o per liemeni turintis laisvumo. Dahlia spalvos dydis pasirode sek tiek mazesnis, nezinau ar tai atsitiktinumas ar visi taip
Laaaabai smagus megztukas, jau noriu N spalvu 

Watercolor leopard skirt is praeitu metu kolekcijos - 4 dydis, siaurintas iki 2 d.
Paskutineje foto - balti J.Crew 5'' chino short.

Papildyta:
Taip, ta pati
Ir dydis tau turbut 26T tiktu (nes Tall yra dydziu didinti) 
Papildyta:
Nukopijuotas is jcrew derinukas: Watercolor leopard sijonas+merino turtleneck+kaklo papuosalas is factory su uzristu kaspinu

Watercolor leopard skirt is praeitu metu kolekcijos - 4 dydis, siaurintas iki 2 d.
Paskutineje foto - balti J.Crew 5'' chino short.

Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:42)
O spalva ta pati twilight wash?
Taip, ta pati

Papildyta:
Nukopijuotas is jcrew derinukas: Watercolor leopard sijonas+merino turtleneck+kaklo papuosalas is factory su uzristu kaspinu

Kristela, kaip gražu.
Man jūsų derinius pamačius visada pačiai pirkti prisireikia.
Taip Donegal ir felted wool sijonukus nusikopijavau.

Silk linen ruffle cardigan is praeitu metu kolekcijos - Savita1 rodesi su juo
laaabai grazutis, padidintas, XS atitinka S

Papildyta:
Aciu
Smagu girdeti, jei pirkiniai patiko

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2012 01 28, 00:00)
Kristela, kaip gražu.
Man jūsų derinius pamačius visada pačiai pirkti prisireikia.
Taip Donegal ir felted wool sijonukus nusikopijavau. 

Aciu

Va sitas silko lino megstukas koks man fainas, xs ir as turiu, bet noreciau s, nes rankos labai aptemptos. Kur pirkai ji? 
Priminei tu man sita megstuka, as visai pamirsusi buvau kad ji turiu

Na ir paskutinis - printed woop paisley salikutis, kap ir visi jcrew vilnos salikai puikus
Vienintelis trukumas, kad rastas vienoje puseje ryskesnis nei kitoje (kaip ir visi printed salikai), ir risantis reikia graziai susidelioti.

Papildyta:
pirkau manodrabuziai.lt

Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 01 28, 00:06)
Va sitas silko lino megstukas koks man fainas, xs ir as turiu, bet noreciau s, nes rankos labai aptemptos. Kur pirkai ji? 

pirkau manodrabuziai.lt

KRISTELA - labai labai
na kaip visada

KRISTELA, na, Tavo sesijos, kaip visada pribloskia...

Kaip nuostabiai atrodo ant Taves ta silkine suknele, kvarbatkuota

O sash sijonuko treciasis devejimo variantas - ypatingai tinka ir traukia aki laiba talija...

O wildcat megztukas ir man siek tiek uzkliuvo tuo,kad realiai jis kakavines spalvos.
Bet... nepaisant to, jau dvi gimines moteros, ji pamaciusios, kategoriskai pareikalavo,kad suorganizuociau

p.s: Watercolor sijonukas,mano manymu, vienas graziausiu J.Crew kuriniu

Tikra atgaiva akims KRISTELOS nuotraukos, aciu

Kristela, kaip visada viskas super ant taves atrodo

Labas rytas merginos
Kristela, aciu uz nuotraukas, tu saunuole kad tiek prikomentavai, tippi megztukas nerealus
jau kaip as jo noriu
man tai labai rupejo sash skirt pamatyti, tai man kai tu su savo dirzeliu tai nesamone atrodo nelabai kazkaip liemuo, bet kai su tuo jcrew dirzu, tai liuks, man labai patiko

Kristela, aciu uz nuotraukas, tu saunuole kad tiek prikomentavai, tippi megztukas nerealus

Aleja.lt kazkaip man irgi nerodo antro derinuko, gal ikeltum vel ta antra nuotrauka 
Papildyta:
P.s o koks ten blogas pas tave receptu? ikelk nuoroda ir as noriu paziureti ka gamini

Papildyta:
P.s o koks ten blogas pas tave receptu? ikelk nuoroda ir as noriu paziureti ka gamini