Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 41 tema

QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:28)
O kaip ju medziaga, ar minksti, tamprus? Noreciau tokiu wub.gif

Man regis, tokie dzinsiukai buvo pardavinejami isparduotuveje, pati svarsciau del ju.
Ar cia ne sie ?

http://www.supermama...;#entry52715037

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Nieko naujo nepasakysiu - ant Kristelos viskas labai gerai atdrodo bigsmile.gif gal galima to Factory papuošalo nuorodą? dar jį įmeta? g.gif
Atsakyti

Kristela, viskas nuostabu wub.gif Tik sash skirt man keistokas unsure.gif
Ir baisiai įdomu koks čia kaklo papuošalas bigsmile.gif
Atsakyti
Kartoju:
Cia Heart me megztukas XXS dydis
ir Flair skirt in double-serge wool Petite 00
Aš 83-65-88, 167сm

user posted image

Blogo nuoroda idedu parasiuke (truputi uzsnudes del jcrew ispardavimu smile.gif)

Kristela, man labai dzinsiukai wub.gif ir papuosalas thumbup.gif
Atsakyti
Aleja, dabar matosi 4u.gif
Labai tinka Jums šitas sijonukas ir visas derinukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 28 sausio 2012 - 10:23
Aleja, labai grazu, tokia prancuzaite thumbup.gif
Kristela jau isgirta visu ir taip, viskas nerealiai atrodo, derinukai visi wub.gif As dukrai paemiau ta leopardini ar kates megztuka, kazkoks idomus jis-atrodo lyg nieko ypatingo, bet parduot butu gaila ir dabar net gailiuosi, kad ji iskarto pazadejau, o pazadejau del to, kad prie mano leopardinio nagu nekistu...
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 27, 23:29)
Ateinu su savo jcrew pasirodyt smile.gif

Niu jau kaip Kristela sumeta savo grozius,tai varvinu seile i figura ir derinius,tikrai viskas labai labai wub.gif
As irgi po Kristelos pozavimu uzsimanau puse rubu doh.gif Tik va tas Sash ir man nlb rolleyes.gif
QUOTE(savita1 @ 2012 01 28, 00:19)
Kristela, dzinsai labiausiai patiko, tau ziaurai tinka wub.gif Megstukas kaip megstukas, o va sitas sijonas, tai as jo rimtai nesuprantu, toks berysio, negraziai atrodo, o dar uz tokia kaina unsure.gif

drinks_cheers.gif as vis ta pati galvoju ir maniau kad as tokia viena bigsmile.gif . Uz tokia kaina as nerandu to nerealaus zavesio. Ir apskritai visa virsutine dali rubu del juosmens reik i vidu kistis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 28 sausio 2012 - 10:41
Kristela, aciu, kad papuoset tema wub.gif
Sash pati turiu, tikrai priskirciau ji prie keistesniu pirkiniu, bet kartais norisi ir tokiu drinks_cheers.gif
Nuo tippi megztuko vis susilaikydavau, bet dabar jau reikia ir man rolleyes.gif

O juodi aukstakluniai bateliai is kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 28 sausio 2012 - 10:54
QUOTE(Dzinte @ 2012 01 28, 10:16)
Kristela, viskas nuostabu wub.gif Tik sash skirt man keistokas unsure.gif
Ir baisiai įdomu koks čia kaklo papuošalas bigsmile.gif

Factory pearl patch necklace
item #: 37683
price: $19.99
size: ONE SIZE
color: SHEER LILAC
Atsakyti
Gal nelabai i tema, bet zinau, kad perkat ir is Talbots, kaip ten batai-padidinti, pamazinti?
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 01 28, 10:58)
Gal nelabai i tema, bet zinau, kad perkat ir is Talbots, kaip ten batai-padidinti, pamazinti?

as turiu tik vienas basutes, tai atitiko dydis 39-9. labai kokybe nustebino, pralenkia jcrew wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 01 28, 12:01)
as turiu tik vienas basutes, tai atitiko dydis 39-9. labai kokybe nustebino, pralenkia jcrew wub.gif

Tada reikia bandyt, ten dabar taip pigu atrodo, nebent dar yra tikimybes, kad papildoma nuolaida ismes..
Atsakyti