Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 41 tema

QUOTE(Vlastimila @ 2012 01 28, 10:58)
Gal nelabai i tema, bet zinau, kad perkat ir is Talbots, kaip ten batai-padidinti, pamazinti?

man balerinos atitiko (gal keliais mm didesnes)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi prie pagyru Kristelai bigsmile.gif Viskas atrodo nuostabiai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 01 28, 11:03)
Tada reikia bandyt, ten dabar taip pigu atrodo, nebent dar yra tikimybes, kad papildoma nuolaida ismes..

ai jie gudrus, jeigu imeta papildoma nuolaida, tai kainas pakelia
Atsakyti
0 dydis sortuku su inkariukais kazkas kazkada ieskojo rolleyes.gif

http://www.manodrabu...t-crew-sortukai
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2012 01 28, 09:58)
Man regis, tokie dzinsiukai buvo pardavinejami isparduotuveje, pati svarsciau del ju.
Ar cia ne sie ?

http://www.supermama...;#entry52715037

Tai as juos ir paciupau blush2.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 28, 10:09)
Nieko naujo nepasakysiu - ant Kristelos viskas labai gerai atdrodo bigsmile.gif  gal galima to Factory papuošalo nuorodą? dar jį įmeta? g.gif

QUOTE(Dzinte @ 2012 01 28, 10:16)
Kristela, viskas nuostabu wub.gif Tik sash skirt man keistokas unsure.gif
Ir baisiai įdomu koks čia kaklo papuošalas bigsmile.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif
Papuosalas Factory pearl patch necklace
, pirkau pries metus clearance, tai abejoju ar dar imanoma tiketis... Kokybe jo labai maloniai nustebino, tikrai nepriekaistinga. Tik kiek ziurinejau internete, tai jcrew originalas (cluster bib necklace?) vos ne dvigubai didesnis, aisku ir kaina jo apie 150$ buvo doh.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2012 01 28, 10:30)

Kristela jau isgirta visu ir taip, viskas nerealiai atrodo, derinukai visi wub.gif  As dukrai paemiau ta leopardini ar kates megztuka, kazkoks idomus jis-atrodo lyg nieko ypatingo, bet parduot butu gaila ir dabar net gailiuosi, kad ji iskarto pazadejau, o pazadejau del to, kad prie mano leopardinio nagu nekistu...

Dekui smile.gif Panasu, kad teks medzioti dar viena kate mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2012 01 28, 10:31)
Niu jau kaip Kristela sumeta savo grozius,tai varvinu seile i figura ir derinius,tikrai viskas labai labai wub.gif
As irgi po Kristelos pozavimu uzsimanau puse rubu doh.gif Tik va tas Sash ir man nlb rolleyes.gif
drinks_cheers.gif as vis ta pati galvoju ir maniau kad as tokia viena bigsmile.gif . Uz tokia kaina as nerandu to nerealaus zavesio. Ir apskritai visa virsutine dali rubu del juosmens reik i vidu kistis g.gif

Aciu 4u.gif O sash skirt yra labai nestandartinis, normalu, kad vienoms patiks, kitoms ne, o kaina yra uz kokybe - pasiutas tikrai nepriekaistingai, vilnele kokybiska, minksta, nesiglamzo, su pamusalu...
Bet del derinimo visiskai sutinku - jis kaprizingas, prie bet ko ir bet kaip nepanesiosi. Bet kuri gi is musu perka viena vieninteli sijona ir derina prie visko? blush2.gif
Beje, galima ji ir su atsegtu kardi nesioti, pvz sioje foto man grazu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 28, 12:16)

Aciu 4u.gif  O sash skirt yra labai nestandartinis, normalu, kad vienoms patiks,  kitoms ne, o kaina yra uz kokybe - pasiutas tikrai nepriekaistingai, vilnele kokybiska, minksta, nesiglamzo, su pamusalu...
Bet del derinimo visiskai sutinku - jis kaprizingas, prie bet ko ir bet kaip nepanesiosi. Bet kuri gi is musu perka viena vieninteli sijona ir derina prie visko?  blush2.gif 
Beje, galima ji ir su atsegtu kardi nesioti, pvz sioje foto man grazu ax.gif

Niu jo,vilnele+pasiuvimas+modeliukas g.gif ale vis tiek brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2012 01 28, 00:33)

QUOTE(cikada7 @ 2012 01 28, 01:43)

QUOTE(Lyn @ 2012 01 28, 09:07)

QUOTE(varlyte3 @ 2012 01 28, 11:08)

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Chloja @ 2012 01 28, 01:23)
KRISTELA, na, Tavo sesijos, kaip visada pribloskia... wub.gif
Kaip nuostabiai atrodo ant Taves ta silkine suknele, kvarbatkuota bigsmile.gif
O sash sijonuko treciasis devejimo variantas - ypatingai tinka ir traukia aki laiba talija... wub.gif
O wildcat megztukas ir man siek tiek uzkliuvo tuo,kad realiai jis kakavines spalvos.
Bet... nepaisant to, jau dvi gimines moteros, ji pamaciusios, kategoriskai pareikalavo,kad suorganizuociau lotuliukas.gif

p.s: Watercolor sijonukas,mano manymu, vienas graziausiu J.Crew kuriniu wub.gif

Tikra atgaiva akims KRISTELOS nuotraukos, aciu wub.gif

Aciu, Chloja, uz gera zodi 4u.gif
Sash su originaliu dirziuku devint labiau reikalauja aptempto minimalistinio virsaus (pats dirzas pakankamai masyvus), todel ir pamegau pakeisti dirzeli plonu, tada galima ir su kardiganu apsivilkti mirksiukas.gif
O wildcat ir manes visi klausineja kur toki nusipirkti, kai apsivelku drinks_cheers.gif biggrin.gif Is tiesu jo lebai geras spalvu derinys - tinkamas prie bet kokio gymio ir bet kokios spalvos apacios.

QUOTE(sher @ 2012 01 28, 08:33)
Labas rytas merginos  4u.gif
Kristela, aciu uz nuotraukas, tu saunuole kad tiek prikomentavai, tippi megztukas nerealus  wub.gif  jau kaip as jo noriu  rolleyes.gif  man tai labai rupejo sash skirt pamatyti, tai man kai tu su savo dirzeliu tai nesamone atrodo nelabai kazkaip liemuo, bet kai su tuo jcrew dirzu, tai liuks, man labai patiko  4u.gif

Nera uz ka, smagu, jei naudos yra is komantaru mirksiukas.gif Tippi megztuku ir as pirksiu dar ne viena, manau jie sekmingai nesiojami bus ir vesiomis lietuviskos vasaros dienomis.

Atsakyti
Kristela,

Nuostabu wub.gif Labai grazus derinuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na taip, internetinese foto tas sash sijonas kartais neblogai atrodo, kaip ir cia idejai-dailu, bet realiai ir bloguose kiek maciau, tai nekas.... blush2.gif
Atsakyti
Gavau Bistro sijona camel spalvos yahoo.gif Koks fainas, dydis tiko 4 puikiai, ir tas pigutis megstukas moheros is factory neblogas good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 28 sausio 2012 - 12:15
QUOTE(savita1 @ 2012 01 28, 14:15)
Gavau Bistro sijona camel spalvos yahoo.gif Koks fainas, dydis tiko 4 puikiai, ir tas pigutis megstukas moheros is factory neblogas good.gif

Savita1, pasirodyk su juo bigsmile.gif Labai įdomu, aš jo žiauriai laukiu, tikiuosi nebus taip, kad neatsiųs man jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 28, 12:23)
Savita1, pasirodyk su juo  bigsmile.gif  Labai įdomu, aš jo žiauriai laukiu, tikiuosi nebus taip, kad neatsiųs man jo  unsure.gif

OK, tik ne siandien
Atsakyti