Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 31, 11:38)
Sveikos  4u.gif

gal galėtumėt brūkštelti kur ieškoti vidinių durų  ax.gif

Salia Akropolio, is kinoteatro puses,kur eile visokiu parduotuveliu, tik neprisimenu kaip vadinasi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 30, 00:29)
-Negi mazai amway platintoju g.gif ?

-A gali nufotkint ta "klaida"? Imestum prie patarimu albume ir dar parasyciau 1 puslapy prie patarimu. Cia kaip suprantu aktualu su zemom lubom, nes musu uzuolaidos puse metro nuo lubu g.gif
-Tai gal uz visus ciudus ir mums imt issimokejimui (kai jis apsireiks biggrin.gif ) ar dali kokia  g.gif , o uz tuos pinigus dar kazka nusipirkt namams namuciams ax.gif .

- pilna biggrin.gif tik vat as noriu pigiau mirksiukas.gif
--ne del zemu lubu cia 4u.gif pas mane iki lubu 45cm- bet vat stanga uzuolaidom norisi per viduri kabinti, tai ir gaunasi ne kaip- bet lyg sake pakels g.gif pas mane albume 12 nuotraukoj matosi, pas rackiene 24
--nu as neuzstoju Dainiaus, su tuo laiko tempimu jis ir Velykas mums kaip koks Grincas Kaledas pavoge biggrin.gif , ir kliurkikiu pavare, bet as ji kazkaip prisisaukiu smile.gif buvo atvaziaves meistrai man virtuves stalcius pareguliavo, ir vonios stalciaus mechanizma pakeite- o ir pinigeliai jau sumoketi seniai, ir daugiau kaip trys menesiai praeje ax.gif
QUOTE(braske24 @ 2012 01 30, 11:06)
toki staliuka esu maciusi sba balduose ir nemuno balduose, bet tas buvo seniai, dabar nezinau ar bera ax.gif

staliuka kas nors pagamins, bet vat is kur lenktus pufikus gauti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 30, 17:42)

grazu wub.gif o kaip tavo virtuvinis -ar sviesus, ar su filingais, ar be ax.gif - baisiai man smalsu blush2.gif
ir ziuriu nemazai LT interjeruose ikejos bldeliu ir smulkmenu atsirade yra ax.gif man dabar "ikeamanija" biski yra uzejus ax.gif dabar jei is naujo isirenginetume, tai nemazai daiktu is ikejos namie atsirastu ax.gif savaitgali pas draugus "ismeginom" sitokia lova, man patiko thumbup.gif :
http://www.ikea.com/...ducts/60162886/
dabar vaikui tikrai tokia imciau smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 10:15)
KUR JUSU VAIKAI DEDA SKALBINIUS rolleyes.gif ?

i skalbykla 4u.gif blush2.gif nu ne i skalbimo masina, o i deze skalbiniu 4u.gif leidziu as savo "vaikams" ir pradarius ukinio koridoriuko duris viska mesti blush2.gif eidama susirenku- svarbu nereikia dar ir po dezes voniose kuistis ....
nu taviskiai saunuoliai- sugeba atrusiuoti kas prie sviesiu, kas prie tamsiu- as pati nerusiuoju is karto- pries skalbiant perrusiuoju ir susimetu kruvom- balti, uzmerkimui, spalvoti, juodi, megztiniai ir t.t.. tai kiek cia deziu reiktu tureti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 31, 00:20)
Mmm, aš tai dar neatradau dirbtinių gėlių grožio  ax.gif  man norisi gyvos, gali palaistyti, pasidžiaugti nauju lapeliu.

as irgi nesizaviu prastom dirbtinem gelem- bet vat tokios kurios neina suprasti ar dirbtines ar tikros, o dar jei pamerki i stikline vaza su vandeniu wub.gif biggrin.gif biggrin.gif tai ir klausia visi ieje- kokia cia proga geliu gavai bigsmile.gif bigsmile.gif ir orchidejai as turiu "proteza" biggrin.gif biggrin.gif kai nuzydi- tai ismeigiu ta su ziedais koteli- nu niekas nepasakys kad dirbtine- na nebent paciai dikomfortas, kad netikra tongue.gif - nors kai ja gavau dovanu, nesupratau, kad dirbtine- ilgai laikiau pamerkus biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 31 sausio 2012 - 12:27
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 12:38)
ir ziuriu nemazai LT interjeruose ikejos bldeliu ir smulkmenu atsirade yra  ax.gif man dabar "ikeamanija" biski yra uzejus ax.gif dabar jei is naujo isirenginetume, tai nemazai daiktu is ikejos namie atsirastu  ax.gif savaitgali pas draugus "ismeginom" sitokia lova, man patiko  thumbup.gif :
http://www.ikea.com/...ducts/60162886/
dabar vaikui tikrai tokia imciau  smile.gif

drinks_cheers.gif labai gera lova
o kur draugau pirko? internetu uzsakinejo?
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 12:38)
ar dirbtines ar tikros, o dar jei pamerki i stikline vaza su vandeniu  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai ir klausia visi ieje- kokia cia proga geliu gavai  bigsmile.gif  bigsmile.gif ir orchidejai as turiu "proteza"  biggrin.gif  biggrin.gif kai nuzydi- tai ismeigiu ta su ziedais koteli- nu niekas nepasakys kad dirbtine- na nebent paciai dikomfortas, kad netikra  tongue.gif - nors  kai ja gavau dovanu, nesupratau, kad dirbtine-  ilgai laikiau pamerkus biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 12:57)
Salia Akropolio, is kinoteatro puses,kur eile visokiu parduotuveliu, tik neprisimenu kaip vadinasi  doh.gif  4u.gif

greiciausiai Asmoda turit omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 31, 12:48)
greiciausiai Asmoda turit omeny 4u.gif

taip taip 4u.gif prisimenu, akd lyg is A raides, bet uzsikirto koks butent pavadinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 13:38)
grazu  wub.gif o kaip tavo virtuvinis -ar sviesus, ar su filingais, ar be ax.gif - baisiai man smalsu  blush2.gif

neinzy, mano virtuvinis sviesus ir blizgus, stalvirsis ir kriaukle rudos spalvos 4u.gif bandziau fotkinti, bet kazkaip neiseina unsure.gif as gi taves i sviecius vis laukiu, man dar ir tavo patarimu reikia 4u.gif taip kad susirasom per AZ kada ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Patarkit del klozetu 4u.gif Ar reikalingas soft close?
Pradzioje tikrai galvojom pirkti su ta fubkcija, nu toks patogumas atrode. O kai pradejau ziureti....sako, jei vis pamirsit ir "uzdarinesisit per jega" sulauzisit. doh.gif Tai suabejojau ar rekia to soft close? Issakykis savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 15:14)
Patarkit del klozetu  4u.gif  Ar reikalingas soft close?
Pradzioje tikrai galvojom pirkti su ta fubkcija, nu toks patogumas atrode. O kai pradejau ziureti....sako, jei vis pamirsit ir "uzdarinesisit per jega" sulauzisit.  doh.gif  Tai suabejojau ar rekia to soft close? Issakykis savo nuomone  4u.gif

kiek pamenu esminio kainų skirtumo nėra, o pardavėja sakė imkit su "soft close" o vėliau jei sulūžtų pataps paprastu dangčiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 13:38)
--ne del zemu lubu cia  4u.gif pas mane iki lubu 45cm- bet vat stanga uzuolaidom norisi per viduri kabinti, tai ir gaunasi ne kaip- bet lyg sake pakels  g.gif pas mane albume 12 nuotraukoj matosi, pas rackiene 24

i skalbykla  4u.gif  blush2.gif nu ne i skalbimo masina, o i deze skalbiniu  4u.gif leidziu as savo "vaikams" ir pradarius ukinio koridoriuko duris viska mesti  blush2.gif eidama susirenku- svarbu nereikia dar ir po dezes voniose kuistis .... 
nu taviskiai saunuoliai- sugeba atrusiuoti kas prie sviesiu, kas prie tamsiu- as pati nerusiuoju is karto- pries skalbiant perrusiuoju ir  susimetu kruvom- balti, uzmerkimui, spalvoti, juodi, megztiniai ir t.t.. tai kiek cia deziu reiktu tureti  g.gif

Tai as tas jusu 2 foto idesiu albume prie patarimu, gal kam pravers ax.gif

Jusu vonia 2 aukste, o skalbykla 1 aukste, tai 2 aukste neturit skalbiniu dezes? Ar tik pakolkas neturit?
Nu as tai jau neleisciau pradarius duris metyti ant grindu, dar to betruko.
Mes 10 metu metam i viena sviesius, i kita tamsius, as jau kitaip ir neisivaizduoju biggrin.gif . Merkt nieko nemerkiu, o megstinius skalbiu kartu, nebent keli yra isskirtiniai g.gif .

QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 14:14)
Patarkit del klozetu  4u.gif  Ar reikalingas soft close?
Pradzioje tikrai galvojom pirkti su ta fubkcija, nu toks patogumas atrode. O kai pradejau ziureti....sako, jei vis pamirsit ir "uzdarinesisit per jega" sulauzisit.  doh.gif  Tai suabejojau ar rekia to soft close? Issakykis savo nuomone  4u.gif

Smagu tas soft close, bet kai kokie sveciai nezino ir gruda ji uzdarinet, tai susigadins greit. Pas mano sese soft close, tai pas mane ji visada paleidzia dangti is inercijos, o nuo garso tada isijungia signalizacija (langai turi duzio/garso signalizacija, kai bunam namie).
O kiek jums tokiu reikia?

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 31, 14:23)
kiek pamenu esminio kainų skirtumo nėra, o  pardavėja sakė imkit su "soft close"  o vėliau jei sulūžtų pataps paprastu dangčiu  ax.gif

Oho nera skirtumo, sakyciau dar ir nemazas g.gif . Bet gal nuo modelio ir aplamai firmos priklauso. As norejau tokiu, bet moket po puse tukstancio uz 1 dangti nesinorejo...
Papildyta:

QUOTE(Ritaram @ 2012 01 31, 11:14)
Labas rytas  4u.gif
Šiaip vaikus sunkiai eina įpratinti, kad nešvarius drabužius dėtų į skalbinių dėžę, tai galvočiau, kad reikia padaryti/nupirkti tokią dėžę, kad ji be vargo galėtų atidaryti ir sumesti (o tavo mergytė labai mažytė dar, kažkaip neįsivaizduoju jos taip rušiuojant drabužius, o jei dar tamsius nuo šviesių  doh.gif bet negali žinoti).
Maniškė tai metą į vieną bendrą skalbinių dėžę.

As dabar mazajai tik i rankas igrudu, kad nunestu mest i deze, nes pati nelabai supras, a cia jau skalbt ar dar ne g.gif .
Mano mazyte lyginant su tavo dicke tongue.gif . O mano mazei vasara 5 metai ax.gif
Kur buvau imetus nuoroda, tai ten patogiai siaip, sese toki turi.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 14:00)
, o megstinius skalbiu kartu, nebent keli yra isskirtiniai g.gif .
Smagu tas soft close, bet kai kokie sveciai nezino ir gruda ji uzdarinet, tai susigadins greit. Pas mano sese soft close, tai pas mane ji visada paleidzia dangti is inercijos, o nuo garso tada isijungia signalizacija (langai turi duzio/garso signalizacija, kai bunam namie).
O kiek jums tokiu reikia?
Oho nera skirtumo, sakyciau dar ir nemazas g.gif . Bet gal nuo modelio ir aplamai firmos priklauso. As norejau tokiu, bet moket po puse tukstancio uz 1 dangti nesinorejo...

Mums reiketu 2. Kainos skirtumas nuo 200 ir daugiau, priklausomai nuo modelio ir firmos. Bet as kol kas apie kaina negalvoju, mastai ar nesugadins mano du berniukai g.gif . Mazasis tai uzaugtu iprates neliesti, bet tada pas mociute dauzytu biggrin.gif doh.gif . Namie neturim ir niekas nedauzo kazkaip...bet lyg ir neblogai butu tureti...sedziu suku galva dabar ar reikia ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 30, 20:34)
RK. ne pati kartais ziurejai i panasias  ax.gif cia toks labiau ekonominis variantas  ax.gif
pakabinama:
user posted image

pastatoma
user posted image

Maciau jas lyg moki-vezi. Noris geresniu grazesniu, taigi lauksim geresniu laiku, o jei kazka pasikabinciau laikinai tai aleliuja, nieks ju ir nebekeistu... O mes apsvietima turim pilnai didziajam kambary+virtuvej, tai kaip ir nedega.
Aciu uz rupesti drinks_cheers.gif
O kas pas jus vyksta dabar? Vis matau, kad stovi masina daznai.
O jusu kaimynu nesuprantu, a jie ten kokius bunkerius rausia lotuliukas.gif ? Jau bobketus ir visokia technika veze ir veze kelis menesius g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 15:11)
Mums reiketu 2. Kainos skirtumas nuo 200 ir daugiau, priklausomai nuo modelio ir firmos. Bet as kol kas apie kaina negalvoju, mastai ar nesugadins mano du berniukai  g.gif . Mazasis tai uzaugtu iprates neliesti, bet tada pas mociute dauzytu  biggrin.gif  doh.gif . Namie neturim ir niekas nedauzo kazkaip...bet lyg ir neblogai butu tureti...sedziu suku galva dabar ar reikia ar ne g.gif

Siaip labai patogus dalykas, tik klausimas kiek tarnaus g.gif . Jei yra uz ka, pirkit biggrin.gif
Dar is kazkur istraukiau, kad sest negalim ant tokiu dangciu, bet gal ka ir "susapnavau" as cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 14:17)
Siaip labai patogus dalykas, tik klausimas kiek tarnaus g.gif . Jei yra uz ka, pirkit  biggrin.gif
Dar is kazkur istraukiau, kad sest negalim ant tokiu dangciu, bet gal ka ir "susapnavau" as cia g.gif

ne ne, nesusapnavai, negalima ir sestis ant ju doh.gif As vis galvoju kaip gi juo valyti reiketu, neuzdarius per jega? doh.gif
Atsakyti