Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 31, 11:38)
Sveikos  4u.gif

gal galėtumėt brūkštelti kur ieškoti vidinių durų  ax.gif

mes pirkom Asmode 4u.gif
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 11:57)
Salia Akropolio, is kinoteatro puses,kur eile visokiu parduotuveliu, tik neprisimenu kaip vadinasi  doh.gif  4u.gif

teip teip cia Asmodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 15:05)
Jusu vonia 2 aukste, o skalbykla 1 aukste, tai 2 aukste neturit skalbiniu dezes? Ar tik pakolkas neturit?
Nu as tai jau neleisciau pradarius duris metyti ant grindu, dar to betruko.
Mes 10 metu metam i viena sviesius, i kita tamsius, as jau kitaip ir neisivaizduoju biggrin.gif . Merkt nieko nemerkiu, o megstinius skalbiu kartu, nebent keli yra isskirtiniai g.gif .

pas mus viena vonia pirmame aukste, kita antrame- nei vienoje nera skalbiniu dezes ir nebus 4u.gif tam ir dariau atskirai skalbyklos patalpa 4u.gif

o kodel ne- gi vistiek kai rusiuoju viska as ant grindu kruvikem dedu smile.gif as saviskiui leidziu nesvarius skalbinius ir patalyne numesti is antro auksto i pirma biggrin.gif- patikek- laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskui lekia i apacia viska surenka ir nunesa i skalbykla (kartais tik uz duru imeta mirksiukas.gif )- as tuo tarpu patalyne pasikeiciu, ar isisisiurbliuoju antra auksta tongue.gif zodziu barteris gaunasi- jis man padeda, as jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 15:55)
pas mus viena vonia pirmame aukste, kita antrame- nei vienoje nera skalbiniu dezes ir nebus  4u.gif tam ir dariau atskirai skalbyklos patalpa  4u.gif

Tai prausies 2 aukste tarkim ir isejus eini zemyn, kad purvinus rubus nunest? Ar meti ant grindu ir veliau pakeliui/prie to pacio nunesi zemyn g.gif .
Nu man idomu, nes keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 13:43)
drinks_cheers.gif  labai gera lova
o kur draugau pirko? internetu uzsakinejo?

grizinedami is kalnu i ikea uzleke ir nusipirko smile.gif

QUOTE(Lana*** @ 2012 01 31, 13:54)
neinzy, mano virtuvinis sviesus ir blizgus, stalvirsis ir kriaukle rudos spalvos 4u.gif bandziau fotkinti, bet kazkaip neiseina unsure.gif  as gi taves i sviecius vis laukiu, man dar ir tavo patarimu reikia 4u.gif taip kad susirasom per AZ kada ir viskas 4u.gif

per tuos mano darbus blush2.gif blush2.gif a su vaiku galiu atlekti kada ?

QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 15:11)
Mums reiketu 2. Kainos skirtumas nuo 200 ir daugiau, priklausomai nuo modelio ir firmos. Bet as kol kas apie kaina negalvoju, mastai ar nesugadins mano du berniukai  g.gif . Mazasis tai uzaugtu iprates neliesti, bet tada pas mociute dauzytu  biggrin.gif  doh.gif . Namie neturim ir niekas nedauzo kazkaip...bet lyg ir neblogai butu tureti...sedziu suku galva dabar ar reikia ar ne g.gif

manau, cia labiau pripratimo reikalas 4u.gif pas mus yra- viskas tvarkoj 4u.gif tik jei imsit, tai imkit abu arba soft close, arba be tos funkcijos 4u.gif pas puske buvo vienas toks, vienas toks- tai labai dziaugesi, kai soft closas sugedo- tada ismoko abu dangcius be triuksmo uzdaryti.. o pries tai tai budavo vis paleisdavo ta be mechanizmo is pripratimo, kad turi minkstai uzsidaryti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 16:04)
per tuos mano darbus  blush2.gif  blush2.gif [B]a su vaiku galiu atlekti kada [/B]?

neinzy, ZINOMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 16:00)
Tai prausies 2 aukste tarkim ir isejus eini zemyn, kad purvinus rubus nunest? Ar meti ant grindu ir veliau pakeliui/prie to pacio nunesi zemyn g.gif .

Pas mus pirmam aukste yra skalbiniu deze, o antram aukste nera. Ziauriai truksta jos antram aukste. As kaskart pasikeitus rubus tingiu nest i pirma auksta smile.gif Dazniausiai tokie purvini rubai prigula kur lentynoj, o kai prisikaupia daugiau nunesu i pirmojo auksto vonia... Vyras saziningas ir viska nusinesa is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 01 31, 15:04)
grizinedami is kalnu i ikea uzleke ir nusipirko  smile.gif
per tuos mano darbus  blush2.gif  blush2.gif a su vaiku galiu atlekti kada ?
manau, cia labiau pripratimo reikalas  4u.gif pas mus yra- viskas tvarkoj  4u.gif  tik jei imsit, tai imkit abu arba soft close, arba be tos funkcijos  4u.gif  pas puske buvo vienas toks, vienas toks- tai labai dziaugesi, kai soft closas sugedo- tada ismoko abu dangcius be triuksmo uzdaryti.. o pries tai tai budavo vis paleisdavo ta be mechanizmo is pripratimo, kad turi minkstai uzsidaryti  doh.gif  doh.gif

taip, ta patarima gavau pirmaji, kai pradejau dometis soft close, sake tik vienodai arba su arba be 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 16:00)

tai kad as dabar pagrinde prausiuosi pirmame aukste biggrin.gif
visaip buna- ir prie to pacio nesi, ir pasimeti salia, kartais pagalbininkas "pagelbeja" - jau automatiskai kazkaip gaunasi, net susimasciau kaip cia as viska darau kai uzklausei g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 31, 13:48)
greiciausiai Asmoda turit omeny 4u.gif

Asmodas mums laukines duris velavo 3 savaites, zadejo per 5 padaryt, o padare per 8... Kiek girdejau daug kam taip.
O del skalbiniu - tai planuoju 2 a voniose statyt skalbiniu dezes ir kai sugalvosiu skalbt surankiosiu ir skalbsiu.Gal dar skalbykloj padaryt? g.gif O voniose tai galvoju apie tokius kaip suoliukus su pakeliamais dangciais 2 in 1, bet pirkt nemaciau - reiks gamint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 31 sausio 2012 - 15:33
QUOTE(salamandra07 @ 2012 01 31, 16:31)
Asmodas mums laukines duris velavo 3 savaites, zadejo per 5 padaryt, o padare per 8... Kiek girdejau daug kam taip.

Man jau dzin tie velavimai (bo visi veluoja unsure.gif ), svarbu KOKYBISKAI.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 16:17)
O kas pas jus vyksta dabar? Vis matau, kad stovi masina daznai.
O jusu kaimynu nesuprantu, a jie ten kokius bunkerius rausia lotuliukas.gif ? Jau bobketus ir visokia technika veze ir veze kelis menesius g.gif

"Sniego" periodas (tinkas, gipsas ir pan. ), meistriukas dirbuojas. O to kaimyno aš jau dabar "nemyliu" schmoll.gif mum jo darbininkai sklypą išrauliojo, Dzessika su juo dėl išmalto kelio kariavo o jam dzin jei jums nepatinka tai čia jūsų bėdos doh.gif o apkasus tai pavarė jo pamatas gaunas ties mūsų pirmo aukšto langais blink.gif kartais net noris ne vidų įsirenginėt o pinigus tvorai taupyt doh.gif
išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri turit uzsirasiusi mano dazu koda, geda klausti, bet neberandu... Lyg Rackiene buvo klaususi balintos kavos dazu spalvos koda, as kaip tik tuo metu daziau ir rasiau, kad gera spalva mano, kad patinka, tikrai pamenu , kad rasiau kazkuriai i asmenine zinute.... pamenu, kad Sadolin firmos lyg RAL, o skaitinio kodo neberandu, nors uzsimusk.... doh.gif doh.gif jei kuri zymejotes ir turit, parasykit 4u.gif
Atsakyti