Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(Loreli @ 2012 01 30, 10:32)
Syri, kažkur esu mačiusi padarytą medinį suoliuką apvalų aplink medžio kamieną, labao patiko smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2012 01 30, 18:42)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 01 31, 12:57)
Salia Akropolio, is kinoteatro puses,kur eile visokiu parduotuveliu, tik neprisimenu kaip vadinasi  doh.gif  4u.gif

Asmodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 01 31, 16:31)
O del skalbiniu - tai planuoju 2 a voniose statyt skalbiniu dezes ir kai sugalvosiu skalbt surankiosiu ir skalbsiu.Gal dar skalbykloj padaryt?  g.gif  O voniose tai galvoju apie tokius kaip suoliukus su pakeliamais dangciais 2 in 1, bet pirkt nemaciau - reiks gamint.

As skalbykloj turiu ta paprasta plasmasini krepsi.
O voniose jei suoliukams yra vietos tai super variantas thumbup.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 31, 16:43)
"Sniego" periodas (tinkas, gipsas ir pan. ), meistriukas dirbuojas. O to kaimyno aš jau dabar "nemyliu"  schmoll.gif  mum jo darbininkai sklypą išrauliojo, Dzessika su juo dėl išmalto kelio kariavo  o jam dzin jei jums nepatinka tai čia jūsų bėdos doh.gif o apkasus tai pavarė jo pamatas gaunas ties mūsų pirmo aukšto langais  blink.gif kartais net noris ne vidų įsirenginėt o pinigus tvorai taupyt  doh.gif 
išsiplėčiau  blush2.gif

JO blink.gif . Jusu sklypai ribojasi, kaip suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 14:05)
Mes 10 metu metam i viena sviesius, i kita tamsius, as jau kitaip ir neisivaizduoju

aš pati taipnemetu, tai neisivaizduoju kaip reiktų vyrą ir dar mažą vaiką išmokyt biggrin.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 01 31, 15:31)
Asmodas mums laukines duris velavo 3 savaites, zadejo per 5 padaryt, o padare per 8... Kiek girdejau daug kam taip.

Mums irgi darė laukines ir nevėlavo schmoll.gif gal kad tas buvo prieš 2 metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2012 01 31, 22:58)
aš pati taipnemetu, tai neisivaizduoju kaip reiktų vyrą ir dar mažą vaiką išmokyt  biggrin.gif

Cia turbut pripratimas g.gif , panasiai kaip kad siuksles kiti rusiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Kristal: vidiniu duru gali rasti dar Makanadoj Silutes plente (pries buvuse Medija)

Rytine Kava: didelis dekui uz svetinguma, uz namuciu parodyma. Kaip man pas jus grazu wub.gif O dukriuko kambarys, tikrai mergaitiskas wub.gif Saunuoliai jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 15:00)
Tai prausies 2 aukste tarkim ir isejus eini zemyn, kad purvinus rubus nunest? Ar meti ant grindu ir veliau pakeliui/prie to pacio nunesi zemyn g.gif .
Nu man idomu, nes keista biggrin.gif

MES IR PRAUSIAMES 2 AUKSTE,VONIOJ TURIU TOKIA NEDIDELE pinta krepsi,ten ir sumetam,o ryte ar tai as ar vyras paima ir nunesa i 1 auksto skalbimo patalpa,ten salia skalbiankes turiu skalbiniu deze ten viska ir metam 4u.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 01 31, 15:31)
O del skalbiniu - tai planuoju 2 a voniose statyt skalbiniu dezes ir kai sugalvosiu skalbt surankiosiu ir skalbsiu.Gal dar skalbykloj padaryt?  g.gif  O voniose tai galvoju apie tokius kaip suoliukus su pakeliamais dangciais 2 in 1, bet pirkt nemaciau - reiks gamint.

pas mane pagrindas skalbykloj.nelaikau visa savaite purvinu rubu vonioje blush2.gif tik nakciai jie ten guuli toje dezeje 4u.gif
kiekvienas pasirenkam kaip patogiausia kai jau pradedi gyvent mirksiukas.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 31, 15:33)
Man jau dzin tie velavimai (bo visi veluoja unsure.gif ), svarbu KOKYBISKAI.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Katik išvažiavo Balticum meistrai, turėsiu internetą PAGALIAUUU doh.gif thumbup.gif
Rytorasa, pas mus uosinės palangės, man gražu, po buto nebenorėjau baltų, kiekviena dulkelė matos biggrin.gif
QUOTE(neinzy @ 2012 01 28, 21:52)
4u.gif zinau, kad ir pas rackiene panasi beda- kaip issiprendet jus ta dalyka?

miegamajame MB kažkaip perkėlė į spintos priekį g.gif o svetainėj dar neturim užuolaidų ax.gif
kokia faina idėja su pufikais po stalu thumbup.gif super
QUOTE(dier @ 2012 01 31, 16:54)
Sveikos mergaites, gal kuri turit uzsirasiusi mano dazu koda, geda klausti, bet neberandu... Lyg Rackiene buvo klaususi balintos kavos dazu spalvos koda, as kaip tik tuo metu daziau ir rasiau, kad gera spalva mano, kad patinka, tikrai pamenu , kad rasiau kazkuriai i asmenine zinute.... pamenu, kad Sadolin firmos lyg RAL, o skaitinio kodo neberandu, nors uzsimusk.... doh.gif  doh.gif  jei kuri zymejotes ir turit, parasykit  4u.gif

turiu, bet darbe esu palikus, šią savaitę nedirbu, mažasis serga. Kiek pamenu RAL 9001, jei ne, galėčiau kitą savaite pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 02 01, 12:47)
Rytine Kava: didelis dekui uz svetinguma, uz namuciu parodyma. Kaip man pas jus grazu  wub.gif O dukriuko kambarys, tikrai mergaitiskas  wub.gif Saunuoliai jus  thumbup.gif

Aciu uz siltus zodzius ax.gif . Ir labai dekui uz savo keptus keksiukus bigsmile.gif .
Ir Ritaram su savo keptu pyragu buvo ir seniau Kristal. Saunuoles merginos, nes as gyvenime nesu iskepus pyrago lotuliukas.gif . Tik MB sake nori ismokt kept "jaunystes" pyraga, nes labai ji megsta.

QUOTE(jurčik @ 2012 02 01, 12:56)
nelaikau visa savaite purvinu rubu vonioje blush2.gif tik nakciai jie ten guuli toje dezeje 4u.gif

Tai kas kiek tu juos skalbi?

QUOTE(rackiene @ 2012 02 01, 13:19)
o svetainėj dar neturim užuolaidų  ax.gif

O buvai parsivezusi kelias uzuolaidas pasiziuret?
Jei nesunku, nufotkink ta kampa, kur signalizacija kabo, idetume prie patarimu ax.gif , nes kitose foto labai is toli matosi.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 13:59)
Aciu uz siltus zodzius  ax.gif . Ir labai dekui uz savo keptus keksiukus bigsmile.gif .
Ir Ritaram su savo keptu pyragu buvo ir seniau Kristal. Saunuoles merginos, nes as gyvenime nesu iskepus pyrago lotuliukas.gif . Tik MB sake nori ismokt kept "jaunystes" pyraga, nes labai ji megsta.

koks tas pyragas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 13:59)

ivairiai ax.gif dazniausiai viduri savaites,is savaitgaliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 14:59)
Aciu uz siltus zodzius  ax.gif . Ir labai dekui uz savo keptus keksiukus bigsmile.gif .
O buvai parsivezusi kelias uzuolaidas pasiziuret?
Jei nesunku, nufotkink ta kampa, kur signalizacija kabo, idetume prie patarimu ax.gif , nes kitose foto labai is toli matosi.

nea, nedavažiavau, mažasis susirgo..
Fotiko pakrovėjo nerandu, neįsivaizduoju, kur galima buvo taip nukišti g.gif jau unsure.gif pradedu bijot, kad nebučiau išmetus netyčia unsure.gif nebent kas nufotkintų atvares doh.gif
Atsakyti