QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 05, 11:05)
Mano treniruoklis toks
http://www.youtube.c...h?v=KLTQs5rt1SI
Pulsa matuoju su krutines dirzu. nelabai as kreipiu demesi koks tas pulsas, pati zinau, kai man rodo 170 man maximumas, nuleidziu iki 160, kad netinginiaudama dirbciau. jei 150 rodo tai jau minu pasivaikciodama. su kalorijomis, per pusvalandi, 40 min sudeginu apie 500, ziurint kaip dirbu. praeita savaite myniau 4 kart po pusvalandi, tai nuo koju 1, nuo klubu -2 cm.
kadangi stipriai metu svori kas menesi fotkinuosi, filmuojuosi, kas penktadieni prisidavineju svoris, matmenys, matau kaip krinta. si savaite kas dien po 40 min mynimo ir lius papildomai viena diena pilvas, kita diena rankos. sportuoju 5 kart savaitej, dvi ilsiuosi. nes pilvas po trecio vaiko ziaurus, tai reikes papildomai labai pasistengti kad atgautu bent normalesne isvaizda.
Dar prisiminiau, as pasileidziu programa, ir ten automatiskai viskas kilnojas keicias, neziuriu as i ju rodomus greicius, minu pagal save ir ziuriu i pulsa, bet principe minu intervalais spaudi kiek gali, mini ramiai, tada vel spaudi kiek isgali ir vel ramiai. geriau riebalai tirpsta nei vienodu greiciu minant. ir yra pozos kas geriau minant. kiek radau internetre pritupus minti sikna dirba, priekine slaunu dalis, atgal pritupus dirba galas, blauzdos minti pirmyn atgal. todel kai minu vis nepamirstu ir atgal paminti intervalais treniruotes metu. jei mini be ranku, ant liemens uzsidejus ir islikti kuo tiesesnei, dirba juosmuo daugiau. minant spaudi daugiau priekine pedu dali dirba priekis, uzpakaline galas.
Net nematytas toks treniruoklis

Cia Lt pirkai? Na, istiesu tai man rodos nelabai ir svarbu, kiek ten rodo tu isdegintu kaloriju, svarbu kaip sakai, rezultatas, kuris akivaizdziai matosi. Sakai 4 kart po pusvalandi, tai cia per diena? Ojei, tu stipri

As kadien po pusvalandi, vakar 40min. Kolkas man per akis

As irgi programas nusistatau ir man taip patogiausia, ten irgi tai sunki apkrova, tai lengvesne, tai vel sunki. taip maloniau, kai gali ant greicio paminti, o po to kai sunku tai jau ciut paminu, is jegos varau, prakaitas zliaugia

Ale tu tai cia visai rimtai jau, su fotkinimaisis, su pratimais... saunuole. As po antro vaiko taip dariau, iki kol vel pastojau ir viskas baigesi

Dabar irgi po trecio pilvas nekoks, reikes irgi papildomai presui daryt pratimus. Nu bet ir apimtys gerai pas tave mazeja, smagu girdeti! As dar nematavau apimciu, tik svori ziuriu, tai dar ne pilnai savaite minu ir pagal ta specialu valgiarasti valgau, ziuriu jau irgi nukrito 1,3kg

per 6dienas