Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(Lady-G* @ 2013 03 01, 21:53)
Aciu, nuraminot  rolleyes.gif  As jau irgi pradejau galvot, kad neziuret i tuos parodymus gal reik  rolleyes.gif Greiciau tiketi reikes svarstyklemis ir veidrodziu  rolleyes.gif Bet idomu vat tikrai pasimatuot pulsa su kitu matuokliu  g.gif

Nusiperkat pulsometrą. Būna jų ir spec sporto prekėse, ir dviračių prekėse, ir internete, kur tik norit... Segasi dirželis po krūtine, ir laikrodukas ant rankos. Ir matuoja jis jūsų pulsą, kai kurie ir kalorijas sudegintas rodo. Ant elipsinių dažnai rodo nesąmones. Pamatuoti galite ir pridėjus 2 pirštus prie kaklo kur užčiuopiat pulsą. 10s pamatuojat ir padauginat tą skaičių iš 6. Bet kartais labai maišo toks skaičiavimas treniruotės metu, tai pulsometras labai puiki išeitis, ir netrukdo jokių pratimų atlikti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 02, 22:14)
10s pamatuojat ir padauginat tą skaičių iš 6.

mes su treneriuku matuodavom 6 s, paskui *10, taip lengviau smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra kokie spec. reikalavimai perkant elipsinį treniruoklį? į ką atkreipti dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 02 27, 13:29)

Papildyta:

sita gera pilvui, yra trys lygiai, bet cia tik pirmas, bet uztenka pilna, nera lengva

Tikrai,liuks pratimukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 03, 19:51)
mes su treneriuku matuodavom 6 s, paskui *10, taip lengviau  smile.gif

pabandysim siandien, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 03, 21:51)
mes su treneriuku matuodavom 6 s, paskui *10, taip lengviau  smile.gif

Turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2013 03 01, 21:14)
As irgi po triju vaikuciu prisiauginau svorio, net 15kg (po 5kg nuo kiekvieno nestumo  biggrin.gif ) tiesa, paskutiniai du nestumai vienas po kito, tai nespejau nei atsigauti. Rudeni, kada mano maziausiasis buvo dar maziukas, tai iki gruodzio palankiau aerobika, man labai patiko, bet pagal galimybes isvaziuoti tegaledavau 2 kartus per savaite, o is to naudos kokios, norint numest svori. tad nieko nenumeciau visai. Todel pagaliau isigyjom elipsini, tad labai dziaugiuosi smile.gif saulyte0925,  500kcal sudegini per pusvalandi?, tai gal ten ne kcal rodo, o Kj, kaip pas mane, tai reikia padalinti is 4,2 ir tada pasivercia i kcal. gaunasi man, kad per pusvalandi sudeginu 240kcal. cia manau visai realiai. Tiesa, man visada labai buvo idomu su tuo pulsu... net negalvojau, kad jis toks didelis turi buti  g.gif pas mane sportuojant visada buna apie 45-55 tik  g.gif nu kartais pakyla iki 80, arba kai jau baigiasi programa ir jau sustoju, tada labai pakyla, iki 120 buna net. bet as visad galvojau, kad didelis pulsas negerai... o cia reikia sportuot prie 160-170????  blink.gif nebuna pas mane tokio  g.gif

Mano treniruoklis toks
http://www.youtube.c...h?v=KLTQs5rt1SI
Pulsa matuoju su krutines dirzu. nelabai as kreipiu demesi koks tas pulsas, pati zinau, kai man rodo 170 man maximumas, nuleidziu iki 160, kad netinginiaudama dirbciau. jei 150 rodo tai jau minu pasivaikciodama. su kalorijomis, per pusvalandi, 40 min sudeginu apie 500, ziurint kaip dirbu. praeita savaite myniau 4 kart po pusvalandi, tai nuo koju 1, nuo klubu -2 cm.
kadangi stipriai metu svori kas menesi fotkinuosi, filmuojuosi, kas penktadieni prisidavineju svoris, matmenys, matau kaip krinta. si savaite kas dien po 40 min mynimo ir lius papildomai viena diena pilvas, kita diena rankos. sportuoju 5 kart savaitej, dvi ilsiuosi. nes pilvas po trecio vaiko ziaurus, tai reikes papildomai labai pasistengti kad atgautu bent normalesne isvaizda.

Dar prisiminiau, as pasileidziu programa, ir ten automatiskai viskas kilnojas keicias, neziuriu as i ju rodomus greicius, minu pagal save ir ziuriu i pulsa, bet principe minu intervalais spaudi kiek gali, mini ramiai, tada vel spaudi kiek isgali ir vel ramiai. geriau riebalai tirpsta nei vienodu greiciu minant. ir yra pozos kas geriau minant. kiek radau internetre pritupus minti sikna dirba, priekine slaunu dalis, atgal pritupus dirba galas, blauzdos minti pirmyn atgal. todel kai minu vis nepamirstu ir atgal paminti intervalais treniruotes metu. jei mini be ranku, ant liemens uzsidejus ir islikti kuo tiesesnei, dirba juosmuo daugiau. minant spaudi daugiau priekine pedu dali dirba priekis, uzpakaline galas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 05 kovo 2013 - 10:13
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 05, 11:05)
Mano treniruoklis toks
Pulsa matuoju su krutines dirzu. nelabai as kreipiu demesi koks tas pulsas, pati zinau, kai man rodo 170 man maximumas, nuleidziu iki 160, kad netinginiaudama dirbciau. jei 150 rodo tai jau minu pasivaikciodama. su kalorijomis, per pusvalandi, 40 min sudeginu apie 500, ziurint kaip dirbu. praeita savaite myniau 4 kart po pusvalandi, tai nuo koju 1, nuo klubu -2 cm.
kadangi stipriai metu svori kas menesi fotkinuosi, filmuojuosi, kas penktadieni prisidavineju svoris, matmenys, matau kaip krinta. si savaite  kas dien po 40 min mynimo ir lius papildomai viena diena pilvas, kita diena rankos. sportuoju 5 kart savaitej, dvi ilsiuosi. nes pilvas po trecio vaiko ziaurus, tai reikes papildomai labai pasistengti kad atgautu bent normalesne isvaizda.

Dar prisiminiau, as pasileidziu programa, ir ten automatiskai viskas kilnojas keicias, neziuriu as i ju rodomus greicius, minu pagal save ir ziuriu i pulsa, bet principe minu intervalais spaudi kiek gali, mini ramiai, tada vel spaudi kiek isgali ir vel ramiai. geriau riebalai tirpsta nei vienodu greiciu minant. ir yra pozos kas geriau minant. kiek radau internetre pritupus minti sikna dirba, priekine slaunu dalis, atgal pritupus dirba galas, blauzdos minti pirmyn atgal. todel kai minu vis nepamirstu ir atgal paminti intervalais treniruotes metu. jei mini be ranku, ant liemens uzsidejus ir islikti kuo tiesesnei, dirba juosmuo daugiau. minant spaudi daugiau priekine pedu dali dirba priekis, uzpakaline galas.

Net nematytas toks treniruoklis g.gif smile.gif Cia Lt pirkai? Na, istiesu tai man rodos nelabai ir svarbu, kiek ten rodo tu isdegintu kaloriju, svarbu kaip sakai, rezultatas, kuris akivaizdziai matosi. Sakai 4 kart po pusvalandi, tai cia per diena? Ojei, tu stipri thumbup.gif As kadien po pusvalandi, vakar 40min. Kolkas man per akis rolleyes.gif As irgi programas nusistatau ir man taip patogiausia, ten irgi tai sunki apkrova, tai lengvesne, tai vel sunki. taip maloniau, kai gali ant greicio paminti, o po to kai sunku tai jau ciut paminu, is jegos varau, prakaitas zliaugia biggrin.gif Ale tu tai cia visai rimtai jau, su fotkinimaisis, su pratimais... saunuole. As po antro vaiko taip dariau, iki kol vel pastojau ir viskas baigesi biggrin.gif Dabar irgi po trecio pilvas nekoks, reikes irgi papildomai presui daryt pratimus. Nu bet ir apimtys gerai pas tave mazeja, smagu girdeti! As dar nematavau apimciu, tik svori ziuriu, tai dar ne pilnai savaite minu ir pagal ta specialu valgiarasti valgau, ziuriu jau irgi nukrito 1,3kg smile.gif per 6dienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2013 03 04, 14:29)
Sakykit, ar yra kokie spec. reikalavimai perkant elipsinį treniruoklį? į ką atkreipti dėmesį?

Siaip sios temos paciam pirmam puslapyje vienasi vaikinukas ten visai puikiai isdestes pagal ka rinktis elipsini mirksiukas.gif Mes su vyru kai ieskojome, tai asmeniskai mes butent ziurejome daugiau ir Kettler firmos, nes daug geru atsiliepimu, mazai gedimu (o gal ir nebuna isvis), esu dirbusi senukuose, tai zinau, kad i Hamer isvis neverta ziureti. Taigi dar aisku tas, kiek galite sau leisti isleisti pinigu tokiam dalykui, tai viskas nuo to ir prasideda siaip. Nes kiekvienas nedidelis dalykelis treniruoklje kelia kaina. Mes ziurejom, kad butu su elektra, na ta prasme pajungiamas, o ne su baterija. Taip pat ziurejome, kad smagratis butu ne maziau 12kg, aisku ir pacio treniruoklio svoris svarbu, kuo sunkesnis, tuo stabilesnis (musiskio svoris 60kg, tikrai mums jis stabilus). Aisku ziurint kas sportuos, bet dar ir atkreipkite demesi koks leidziamas svoris, ne buna iki 100kg arba iki 130kg. Na, apkrovu lygiai, programos nera esminis dalykas, bet kai rinkomes is poros, tai viename buvo 8 apkrovos lygiai ,kitame 16, tai pasirinkome su 16 rolleyes.gif daugiau kaip ir viskas. Kas daugiau domisi, daugiau ten visko ismano, tai gal ir daugiau i ka atkreipia demesi, bet mums, paprastiems "sportininkams-megejams" namuose pilnai uztenka tokio gerio smile.gif Aisku kaina irgi buvo ne labai jau ir maza, mes su nuolaida pirkome uz 1800lt, o siaip jis 2500 kainuoja.
musu kettler axos cross p
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady-G*: 05 kovo 2013 - 11:06
QUOTE(Lady-G* @ 2013 03 05, 11:44)
Net nematytas toks treniruoklis  g.gif  smile.gif Cia Lt pirkai? Na, istiesu tai man rodos nelabai ir svarbu, kiek ten rodo tu isdegintu kaloriju, svarbu kaip sakai, rezultatas, kuris akivaizdziai matosi. Sakai 4 kart po pusvalandi, tai cia per diena? Ojei, tu stipri  thumbup.gif As kadien po pusvalandi, vakar 40min. Kolkas man per akis  rolleyes.gif  As irgi programas nusistatau ir man taip patogiausia, ten irgi tai sunki apkrova, tai lengvesne, tai vel sunki. taip maloniau, kai gali ant greicio paminti, o po to kai sunku tai jau ciut paminu, is jegos varau, prakaitas zliaugia  biggrin.gif Ale tu tai cia visai rimtai jau, su fotkinimaisis, su pratimais... saunuole. As po antro vaiko taip dariau, iki kol vel pastojau ir viskas baigesi biggrin.gif Dabar irgi po trecio pilvas nekoks, reikes irgi papildomai presui daryt pratimus. Nu bet ir apimtys gerai pas tave mazeja, smagu girdeti! As dar nematavau apimciu, tik svori ziuriu, tai dar ne pilnai savaite minu ir pagal ta specialu valgiarasti valgau, ziuriu jau irgi nukrito 1,3kg  smile.gif per 6dienas  rolleyes.gif

sveika, ne cia kas dien po pusvalandi praeita savaite, gavosi 4 kartai savaiteje biggrin.gif pirkau ne Lietuvoj, esu Airijoj siunciaus is Anglijos internetu. Po antro vaikelio per tris menesius numeciau 10 kg, tai ir dariau viska ta pati, dabar vel viskas is naujo noriu kokius 25 kg pamesti per laika, dabar 83 noriu kokiu 59 kg, niekur neskubu laiko i marias. per du menesius numeciau 4 kg, po truputi krinta, nes vaikeliui dar tik 6 menesiai ir piena valgo, nu bet nors tiek i prieki einam.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 05, 12:03)
sveika, ne cia kas dien po pusvalandi praeita savaite, gavosi 4 kartai savaiteje biggrin.gif pirkau ne Lietuvoj, esu Airijoj siunciaus is Anglijos internetu. Po antro vaikelio per tris menesius numeciau 10 kg, tai ir dariau viska ta pati, dabar vel viskas is naujo noriu kokius 25 kg pamesti per laika, dabar 83 noriu kokiu 59 kg, niekur neskubu laiko i marias. per du menesius numeciau 4 kg, po truputi krinta, nes vaikeliui dar tik 6 menesiai ir piena valgo, nu bet nors tiek i prieki einam.

aaa... galvojau cia per diena 4 kart lotuliukas.gif doh.gif as kasdien minu irgi. tai va, galvoju, kad LT tokiu nesu maciusi. o geras, per 3men 10kg - thumbup.gif o dabar tikslas dar didesnis, na, belieka palinketi tik istvermes ir toliau tokio pat didelio ryzto. Saunuole drinks_cheers.gif Aisku, kai maitini dar tai velgi viskas sunkiau, reikia ir maista ziuretis ir viska... ir dar kiek laiko skirti maziukui ir dar sau laiko pasportuoti, nu kai pagalvoju tai isvis stebiuosi, kad yra tokiu mamyciu, kur viska speja. Kitos su vienu vaikeliu mazai ka speja, o cia su trim sukames kaip bites thumbup.gif As 66-65.5kg sveriau po trecio gimdymo (ugis 1,60m), mano maziui jau 10 su puse men. kazkaip po triju cezariu neskubejau labai sportuot, nors dar kai buvo 6men maziui tai aerobika rudeni palankydavau. taciau kadangi tik pora kartu pavykdavo per savaite islekt pasportuot, tai naudos buvo nulis, nieko nenumeciau. o dabar kasdien minu tik 5dienas ir jau akivaizdus pokyciai smile.gif Kaip seniau ilgai svarstydavau ar man reikia to elipsinio namie, taip dabar negaliu as juo atsidziaugti. tikiuosi tai ilgam. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 05, 08:05)
Mano treniruoklis toks
Pulsa matuoju su krutines dirzu. nelabai as kreipiu demesi koks tas pulsas, pati zinau, kai man rodo 170 man maximumas, nuleidziu iki 160, kad netinginiaudama dirbciau. jei 150 rodo tai jau minu pasivaikciodama. su kalorijomis, per pusvalandi,

Labai fainas treniruoklis. ir as labai tokio norejau, bet teko nusipirkti Nordicktrack E4.0, senesnes laidos ir pigesnis, bet taip pat geras as manau, tik nesusilenkia per puse ir nera incline (nezinau kaip isversti).
Atsakyti