Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 05, 10:05)
jei 150 rodo tai jau minu pasivaikciodama.

bet kokia tu stipri, aš prie 140 vos vos paminu, daugiau man niekaip nepavyksta užkelti pulso. vakar iš vis vos iki lovos dašliaužiau, visai beraumenė doh.gif
Atsakyti
Nu su tais pulsais tai domiai, nekreipiu demesio jau as, nes pradzioj man rodydavo tik apie 45-55 pulsa, o dabar kelias dienas jau taip kai varai normaliai ir greitai ir sunkiai, tai apie 125, bet daugiau tai niekaip nepakyla. Nezinau kaip tureciau as ten sportuoti. O zinot, man idomu kokiu greiciu jus minat? Na, nors vidutiniskai? Labai idomu pasidare. Nes mano vidutinis greitis apie 9,2. Kartais iki 10 daminu. cia jei programoje ant lengvesnes apkrovos, jei jau ant sunkesnes, tarkim is mano 16 lygiu ant 8-10 apkrovos tai jau greitis ciut 7,5 buna, o ant 2 - 3 apkrovos apie 9,2 -10. Cia kaip suprantu km/h. Nes raso tiesiog speed.
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2013 03 05, 12:40)
Labai fainas treniruoklis. ir as labai tokio norejau, bet teko nusipirkti Nordicktrack E4.0, senesnes laidos ir pigesnis, bet taip pat geras as manau, tik nesusilenkia per puse ir nera incline (nezinau kaip isversti).

galvojau apie 9 modeli bet ten nebuvo iFit live modulio, tai pasispaudem ir sita 12 nupirkom. incline yra rampa, imituoja lipima i kalna, smagiai minas. Lankstyti nelankstau tik jei sveciai ateina tada, tai is ties nera butinybe tas susilenkimas.

Papildyta:
QUOTE(burunduks @ 2013 03 05, 12:48)
bet kokia tu stipri, aš prie 140 vos vos paminu, daugiau man niekaip nepavyksta užkelti pulso. vakar iš vis vos iki lovos dašliaužiau, visai beraumenė  doh.gif

skirtingi treniruokliai skirtingi ir parodymai. mano ramybes busenoj rodo 98-110, kaip rasiau nesuku galvos turiu tavo minimuma-maximuma ir tiek. man pulsas padeda matyti ar ispaudziu viska ka galiu, jei pulsas zemas vadinasi simuliuoju ir vaizduoju kad jau nebeina nera jegu biggrin.gif o pasistengus ir pulsas pakyla.
Atsakyti
na aš vakar spec sekiau pulsą su laikrodžiu, tai labai panašiai ir elipsinio rodė. su laikrodžiu ramybės būsenoj buvo 72, tą ir parodė. sportuojant irgi tas pats, bet 140 kosmosas man jau.

greitis tai pas mane 25,1 - 26,4 svyruoja, trečias lygis
Atsakyti
Nu negali pulsas buti toks pat tiek ramybes busenoj, tiek ir sportuojant. schmoll.gif
lengavi vaikstant ir tai jau nemazai skiriasi nuo ramybes busenos, o ka jau kalbeti apie mynima.
Arba nekreipkit demesio i elipsinio pulsometra, arba jei norit tikslingai dirbti, pirkit normalu pulsometra-laikrodi .
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 05, 13:23)
Nu negali pulsas buti toks pat tiek ramybes busenoj, tiek ir sportuojant.  schmoll.gif
lengavi vaikstant ir tai jau nemazai skiriasi nuo ramybes busenos, o ka jau kalbeti apie mynima.
Arba nekreipkit demesio i elipsinio pulsometra, arba jei norit tikslingai dirbti, pirkit normalu pulsometra-laikrodi .

tikriausiai neaiškiai išsireiškiau. turėjau omenyje, kad mano elipsinis pulsą rodo panašiai tą patį, kaip ir laikrodis, t.y. ramybėj abu apie 70, sportuopjant tiek laikrodis, tiek elipsinis rodė apie 140
Atsakyti
QUOTE(burunduks @ 2013 03 05, 14:19)

greitis tai pas mane 25,1 - 26,4 svyruoja, trečias lygis

ojei doh.gif tai jau tu cia visai varai kaip vovere rate lotuliukas.gif einu pabandysiu ant tiek paminti tuoj, paziuresiu kaip cia atrodo g.gif rolleyes.gif net idomu. Nes man jau 10 atdodo greitai. idomu matavimo vienetai ar nesiskiria, o tai skirtingi elipsiniai gali skirtingai gal rodyti ,ne?
Papildyta:
Oi ne, pas mane kitaip rodo visai, as ant 3 lygio jau kaip isprotejus jei varau tai daugiausiai 16,1 greiti rode. bet taip neimanoma man ilgiau kaip minute pamint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady-G*: 05 kovo 2013 - 13:31
QUOTE(burunduks @ 2013 03 05, 11:48)
bet kokia tu stipri, aš prie 140 vos vos paminu, daugiau man niekaip nepavyksta užkelti pulso. vakar iš vis vos iki lovos dašliaužiau, visai beraumenė  doh.gif

Čia kaip tik ne stiprumo ženklas smile.gif aš prie 160 pulso net nedūstu. Ramiai sau ristele bėgu. Minant ramiai elipsinį visad būna apie 140. Ir net nereikia stengtis, kad tokį pasiekti. Reiškias, širdelė silpna, reikia stiprint. Ir tikrai nevaryti ir nesiekti 170 pulso. Kam tada tas pulsometras, jei jo nepaisoma biggrin.gif jei neleidžia galimybės dar tiek lėkti, reiškias minsit visai visai lėtai, kol pripras širdis. O kad tau nepavyksta užkelti pulso, tai tik sveikintina. Širdis sustiprėjus, ištverminga ir gali daug pakelti. Suprantu ten prieš tai pasisakiusią moterį, kad užkyla ir viskas. Ir man užkyla, mano pulsas ramybės būsenoj 80-100 kartais net siekia, paskutiniu metu truputį pastiprinau tai būna ir 70-80. Ir nesistengi kol negali. Bėgi lėtai, mini lėtai, ir pan. Žingsnis po žingsnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 05, 15:49)
Čia kaip tik ne stiprumo ženklas  smile.gif  aš prie 160 pulso net nedūstu. Ramiai sau ristele bėgu. Minant ramiai elipsinį visad būna apie 140. Ir net nereikia stengtis, kad tokį pasiekti. Reiškias, širdelė silpna, reikia stiprint. Ir tikrai nevaryti ir nesiekti 170 pulso. Kam tada tas pulsometras, jei jo nepaisoma  biggrin.gif  jei neleidžia galimybės dar tiek lėkti, reiškias minsit visai visai lėtai, kol pripras širdis. O kad tau nepavyksta užkelti pulso, tai tik sveikintina. Širdis sustiprėjus, ištverminga ir gali daug pakelti. Suprantu ten prieš tai pasisakiusią moterį, kad užkyla ir viskas. Ir man užkyla, mano pulsas ramybės būsenoj 80-100 kartais net siekia, paskutiniu metu truputį pastiprinau tai būna ir 70-80. Ir nesistengi kol negali. Bėgi lėtai, mini lėtai, ir pan. Žingsnis po žingsnio  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Na sveikos mergaites smile.gif jungiuos ir as prie jusu elipsinio burio. turiu elipsiuka dar neilgai, apie 3 savaites. treniruojuos 4-5 kartus per savaite. tikekimes pasieksiu norimu rezultatu iki vasaros smile.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas bandet http://www.senukai.l...-yk-s04a_4.html arba http://www.senukai.l...-yk-s05a_5.html treniruoklius, idomu koks efektas, planuoju isigyti, nes mazas bet kur nugrust galima, bet ar nebus pinigai ismesti i bala? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burunduks @ 2013 03 05, 16:01)

Va va biggrin.gif mano draugui per šokdynę peršokus 3000 kartų su mini pauzytėm susimovus pulsas tebūna 130 kažkur biggrin.gif jis plaukikas buvęs, tai širdis krūvio gavus ir dabar stipri tai jopapa lotuliukas.gif o man užtenka nušoliuot 300 kartų kad turėčiau pavaikštinėt ir atsipūst, sumažint pulsą. Nieko, po truputį tobulėju šitoj srity, galėsiu ir aš didesniu pajėgumu varyti už kelių mėnesių biggrin.gif elipsinis puikiai tinka tokiems "širdininkams", nes gali minti lėtai ir palaikyti tą tempą neapkraunant per daug širdies. Bet man jis toks nuobodus treniruoklis, sveikinu tas kurioms jis patinka, nes tikrai būtų supe jei greičiau ant jo laikas bėgtų lotuliukas.gif
Atsakyti