Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Suluzti yra kam, ir buna, kad suluzta, sitoj temoj merginos yra pasakojsios kokie gedimai, luzimai ju treniruokliams buvo.

Cypia tikrai ne visi, jei visi "sanariai" guoliniai, nera ten kam cypt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 03 25, 18:25)
na nelabai suprantu ka jus turit omeny  4u.gif yra vienintelis naudojimo apribojimas tai yra maximalus svoris, o daugiau tai neisivaizduoju  4u.gif
vakar sportavau 25min, numyniau 8km, sudeginau 30kcal  lotuliukas.gif nesuprantu nuo ko tos kalorijos priklauso  lotuliukas.gif

na man irgi idomu kur cia teisybe, smalsu istikro kiek tu kaloriju galima sudeginti minant apie 30 min ? g.gif pakonsultuokit
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2013 03 28, 14:19)
na man irgi idomu kur cia teisybe, smalsu istikro kiek tu kaloriju galima sudeginti minant apie 30 min ?  g.gif  pakonsultuokit

pulsą stebėk ir pirmyn, degs tikrai kalorijos. aš saviškiam net elementų nebededu, žinau tempą jau savaime. be to, grybą kai kurie elipsiniai rodo, tad geriau su laikrodžiu stebėk pulsą ir degs tie riebalai.

pas mane 30 min apie 300kcal jeigu labai jau įdomu. apie tai buvo daugiau pasisakymų keletą lapų atgal

gitulia, tai gal sulūžta kokie nors brokiniai, dar per garantinį laikotarpį. kiek iš draugų turi, tai dar nė vienam problemų jokių nebuvo. o šimtu proventu juk niekas negenda
Atsakyti
Ne, cia buvo ir ne brokiuniu gedimu. Nepamenu kas pasakojo, bet lyg neguoliniam egzemplioriui metalas nusipjove-susidevejo sukimo vietoj ir luzo. Gali buti visokiu gedimu, todel perkant deveta, reiketu apziureti, paminti, viskas gi genda. wink.gif

Almasau, sudeginamu kaloriju kiekis priklauso labai nuo kuno mases (kuo didesne, tuo daugiau sudegs), pulso daznio, idetu pastangu ir pan. Todel as gal sudeginu 200 per 30 min, uz mane sunkesne sudegintu pvz. 350, gerokai lieknesne ir treniruota mergina, gali ir tik 100 sudegint mindama tuo paciu ritmu. Taigi - individualu biggrin.gif
Atsakyti
Tai reiskia logiska, kad per 30 min numynus apie 11 km sudega 250 kaloriju? thumbup.gif
pulsa man rodo treniruoklis 105 kazkur, jei greiciau paminu, jei ramiau, tai 80-90, ar gerai? 4u.gif
Atsakyti
Logiskas skaicius. Tik pulsas nelabai - arba matuoja blogai arba apkrova didinkit, kad butu bent 120- 130. Naudos bus daugiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 30 kovo 2013 - 10:19
QUOTE(almasau @ 2013 03 29, 12:43)
Tai reiskia logiska, kad per 30 min numynus apie 11 km sudega 250 kaloriju?  thumbup.gif
pulsa man rodo treniruoklis 105 kazkur, jei greiciau paminu, jei ramiau, tai 80-90, ar gerai? 4u.gif

jus gal sportininke esat? jei ne, tada visiska nesamone kad toks pulsas.... jus pabandykit pulsa skaiciuot pati, ant kaklo geriausia jauciasi, paskaiciuokit 6 sekundes ir padauginkit is 10...
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2013 03 18, 14:00)
Sveiki. Patarkit, kuris geresnis - Hammer Ellyptech 4000  ar Hammer crosstech XT?

Nerekomenduoju schmoll.gif Visiškas š... Mums tarnavo pusmetį, po to dar pusmetį tampėmės su servisu pirmyn atgal, kol po visokių virinimų, begalinių taisymų atidaviau atgal senukams rolleyes.gif (dar nesibaigęs garantinis).
Atsakyti
Isivaizduoju kad tie brangus rekomenduojami trenirokliai super, bet as tai tikrai nebudama milioniere nepirkciau tokio, nes vis vien jo vieno sportui neuztenka ir graziai figurai. Tai va noriu paklaus, o kas turite pigius treniruoklius uz kelis simtus Lt, ar imanoma su jais sportuot, ar verta prasidet, ar is vis geriau jau be nieko namie sportuot? Kokie didziausi ju trukumai pigiuju?

Kitas dalykas, pastebejau yra net tokiu entuazijasciu kurios labai daug mina treniruokli beveik kasdien. Teko kitam forume skaityt tokiu nuomoniu, kad nuo ilgo monotonisko mynimo, neidedant daug fiziniu jegu, ta prasme mini neintensyviai ilgai ir nuobodziai, kaip tik gali svoris nekrist ar netgi augt pradet. Nezinau kiek tame tiesos, bet manau verta placiau pasidomet, ypac toms kurioms svoris nekrenta net sportuojant ir mazai valgant. Tai susije su hormono kortizono gamyba, kuris gaminasi patiriant ilgalaiki stresa. Nezinau tikrai kiek tame tiesos yra, cia bodybuilding.lt forume apie tai skaiciau.
Atsakyti
Dar noriu paklaust, kokiu garsu dirba elipsiniai, ar imanoma telika ziuret ar muzikos klausytis. Nes mane pavyzdziui lanko sukimas is proto varo, kai magnetai jame garsiai barska, o tiek laiko reikia sukti. Ar cia nuo elipsinio kainos priklauso barskejimas ir uzimas minant.
Atsakyti
Turejau prastesni, ne visais guoliniais sanariais, tai triuksmavo. Su dabartiniu ketleriu dziaugiuosi ir ramiai TV ziuriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 03 30, 17:09)
jus gal sportininke esat? jei ne, tada visiska nesamone kad toks pulsas.... jus pabandykit pulsa skaiciuot pati, ant kaklo geriausia jauciasi, paskaiciuokit 6 sekundes ir padauginkit is 10...

ooo, noreciau but sportininke, reikes paciai pasiskaiciuot, nes itariu, kad klaidigai rodo pulsa mirksiukas.gif siandien kaip tik po svenciu puiki proga intensyviai pasportuoti thumbup.gif
Atsakyti