QUOTE(jura-rura @ 2012 07 18, 10:56)
sveikos sportininkes,
norejau pasiteirauti, gal kas susidurete su panasia problema ir galite man ka patarti. Turiu trenriuokli Hammer, taciau pradejus ji mintis, ekranelyje nepradeda eiti nei laikas, nei kilometrazas niekas, tik pulsa rodo pridejus prie raudonu rankenu.
ivesti norimus parametrus leidzia, taciau niekaip man nerodo nei kokiu greiciu minu, nei kiek laiko minu...
gal zinot kame reikalas? o gal zinot kur kreiptis si gedima pasalinti? buciau begalo dekinga...
norejau pasiteirauti, gal kas susidurete su panasia problema ir galite man ka patarti. Turiu trenriuokli Hammer, taciau pradejus ji mintis, ekranelyje nepradeda eiti nei laikas, nei kilometrazas niekas, tik pulsa rodo pridejus prie raudonu rankenu.
ivesti norimus parametrus leidzia, taciau niekaip man nerodo nei kokiu greiciu minu, nei kiek laiko minu...
gal zinot kame reikalas? o gal zinot kur kreiptis si gedima pasalinti? buciau begalo dekinga...
as irgi turiu hammer treniruokli begimo takeli ir su juo turiu problemu irgi,visu pirma meta eror ir kaista pats takas,kvieciau garantini,nieko nepataise,sake laukti,kol uzklausa i kauna duos,bet jauciu taip ir nesulauksim,teks nauja pirkti treniruokli ir tikrai nepatariu niekam pirktis HAMMER firmos jei sportuojate ilgai,as begiodawau po 1:30h,kiekviena diena,man atlaike puse metu,o dbr jau viskas galima ismest :/