Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(jura-rura @ 2012 07 18, 10:56)
sveikos sportininkes,
norejau pasiteirauti, gal kas susidurete su panasia problema ir galite man ka patarti. Turiu trenriuokli Hammer, taciau pradejus ji mintis, ekranelyje nepradeda eiti nei laikas, nei kilometrazas niekas, tik pulsa rodo pridejus prie raudonu rankenu.
ivesti norimus parametrus leidzia, taciau niekaip man nerodo nei kokiu greiciu minu, nei kiek laiko minu...
gal zinot kame reikalas? o gal zinot kur kreiptis si gedima pasalinti? buciau begalo dekinga...

as irgi turiu hammer treniruokli begimo takeli ir su juo turiu problemu irgi,visu pirma meta eror ir kaista pats takas,kvieciau garantini,nieko nepataise,sake laukti,kol uzklausa i kauna duos,bet jauciu taip ir nesulauksim,teks nauja pirkti treniruokli ir tikrai nepatariu niekam pirktis HAMMER firmos jei sportuojate ilgai,as begiodawau po 1:30h,kiekviena diena,man atlaike puse metu,o dbr jau viskas galima ismest :/
Atsakyti
Na visai .... juk aiškiai parašyta, kad čia ne Skelbimų lenta !
Atsakyti
Sveikos 4u.gif zadu pirkti elipsini treniruokli ir man reikia jusu patarimo... ar geriau pirkti su didesniu ar mazesniu zingsniu? Kiek susidariau ispudi skaitydama, "Hamer" firmos nelabai patvarus elipsiniai treniruokliai?
Atsakyti
Laba diena smile.gif labai noriu elipsinio treniruoklio, ir pasidomejus supratau, kad norint gero kainuos nemazai. ispradziu tikejausi 600-700, bet pasirodo reiktu dvigubai tiek smile.gif noreciau is pradziu perzvelgt skelbimus, bet cia supermamoj skelbimuose neradau tam skirtu skelbimu, kazka turbut praziopsojau, gal galit padet surast? zinau kad skelbiu lt tai yra tu skelbimu, bet gal ir cia yra?
Atsakyti
čia nėra skelbimų, nes čia ne skelbimų lenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 27, 16:26)
čia nėra skelbimų, nes čia ne skelbimų lenta  ax.gif

Tai todel as ir klausiu, kur yra skelbimu su treniruokliais, nes supermamoje tokiu neradau smile.gif kur man dar tada paklaust, jei ne cia smile.gif bet turbut sportui skirtu skelbimu skyrelio nera apskritai sukurto supermamoje ( o ne butent sioje temoje).
Atsakyti
o aš patarčiau namo nepirkt. Pirkau pati, stovi ir tarnauja kaip pakaba, sąžinės priekaištas, užimantis daug vietos biggrin.gif
Atsakyti
Bet koks treniruoklis virs drabužių pakaba, jei nebus naudojamas pagal paskirtį- jei jau perki, vadinasi investuoji į save. ax.gif Man, asmeniškai, būtų per brangus malonumas už tokią "drabužių pakabą " mokėti 3000 lt tongue.gif O šiaip, tai superinis dalykas tas elipsinis treniruoklis thumbup.gif ir labai didelė nauda, jei jį mini/sportuoji , aišku biggrin.gif O vien tik nuo žiūrėjimo į bet kokį stovintį treniruoklį lašiakai nenukris lotuliukas.gif

Nors tada kaip saviškį pirkome, tai atrodė gan brangu (tiek ir suplojome už jį ), bet dabar galiu pasakyti - jis jau n kartų spėjo mums su vyru atsipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Investuoju kas mėnesį į sporto klubą smile.gif Elipsiniai treniruokliai netreniruoja, deja, viso kūno.
Atsakyti
Tai nereikia norėti, kad vien tik minant elipsinį treniruoklį, raumenys užaugtų biggrin.gif

Dar yra tinkama mityba ir kitos trenoruotės, kūno linijoms formuoti .

O šis treniruoklis yra labiau kardio treniruotei, t.y. riebalams deginti skirtas , o ne jėgos treniruotei ax.gif

Ir jei elipsinį minant sąžiningai kelis kartus per savaitė su atitinkamomis apkrovomis , riebalus drąsiai galima nutirpdyti nuo viso kūno thumbup.gif
Atsakyti
Siandien man labai liudna sad.gif treniruoklio pirkimas nusikele velesniam laikui sad.gif o jau taip buvau apsvaigus nuo svajoniu... sporto klubas man labai toli ir per nezmoniskus kamscius abejoju ar iki ten apskritai nuvaziuociau, kas zino kaip traku plentas dabar remontuojamas, tas supras... begioti as kaip ir nepries, tik vis kazkaip nedristu, spoksos kaimynai ir .t.t.t... butu bent kas nors i kompanija... tai manau man treniruoklis butu pats tas, anksciau sportavau klubuose, kai vilniuje gyvenau, tad manau uztektu valios ir ant treniruoklio uzsilipt, jau pamirsau ta jausma kai prakaitas zliaugia nuo sporto.
Atsakyti
Sveikos gerbiamosios,
šiandien užsisakiau Christopeit CS5 bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu savo eržilo. Svoris milžiniškas, bet užsispyrimas kažką keist ne ką menkesnis, tikiuos priimsite į savo būrį 4u.gif
Atsakyti