Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Sveikos 4u.gif zadu pirkti ir as elipsini treniruokli, dabar zvalgybos laikotarpis biggrin.gif Tik pasimeciau dabar koki geriau pirkti mechanini ar elektronini unsure.gif Gal kas galetu patarti? Kaip suprantu su elektroniniu be elektros rimtai nepasportuosi ar ne? Ar ta elektronika patvari, negenda? Gal kas turit atsiliepimu apie Reebok firmos elipsinius?
Atsakyti
QUOTE(Troliautoja @ 2012 10 02, 08:47)
Sveikos  4u.gif  zadu pirkti ir as elipsini treniruokli, dabar zvalgybos laikotarpis  biggrin.gif  Tik pasimeciau dabar koki geriau pirkti mechanini ar elektronini  unsure.gif  Gal kas galetu patarti? Kaip suprantu su elektroniniu be elektros rimtai nepasportuosi ar ne? Ar ta elektronika patvari, negenda? Gal kas turit atsiliepimu apie Reebok firmos elipsinius?

Pas man toks.
Neturiu su kuom palyginti- nes tai mano pirmas treniruoklis.
Naudoju neintensyviai. Turiu jį jau gal 2,5 metų. Bet nusiskundimu neturiu. Viskas veikia.
tiek, kad instrukcija tik anglų kalba ir kazkodel nepavyksta uzsiprogramuoti savo asmenines programos i atminti. Ten galima sudeti visus duomenis ir matyti sportavimo istorija, pokycius. Nelabai atidziai matyt skaiciau...
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 08 13, 10:26)
Sveikos  4u.gif  zadu pirkti elipsini treniruokli ir man reikia jusu patarimo...  ar geriau pirkti su didesniu ar mazesniu zingsniu?

Daugelis gamintoju teigia, kad kuo didesnis elipsinio treniruoklio zingsnis tuo efektyvesne treniruote. Be to, reiketu orientuotis pagal ugi, jei esate auksta - geriau pirkti treniruokli su ilgesniu zingsniu, kad butu efektyvesnes treniruotes ir nebutu tarsi mynimas vietoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2012 10 02, 10:06)
Pas man toks.
Neturiu su kuom palyginti- nes tai mano pirmas treniruoklis.
Naudoju neintensyviai. Turiu jį jau gal 2,5 metų. Bet nusiskundimu neturiu. Viskas veikia.
tiek, kad instrukcija tik anglų kalba ir kazkodel nepavyksta uzsiprogramuoti savo asmenines programos i atminti.  Ten galima sudeti visus duomenis ir matyti sportavimo istorija, pokycius. Nelabai atidziai matyt skaiciau...

na, jei per 2,5 metu nera nusiskundimu, vadinasi patvarus treniruoklis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Troliautoja: 09 spalio 2012 - 16:04
Sveikos sportininkes 4u.gif biggrin.gif
Noriu jungtis i jusu buri, bet dar neturiu erzilo biggrin.gif skaiciau kad kazkuri is jusu turi christopeit cs5 ar patenkinta juo? nepradejo barsket? biggrin.gif finansai leidzia iki 1000Lt gal dar kuri nors gali ka nors uz tokia kaina rekomenduot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Davina: 16 spalio 2012 - 10:38
Labas vakarelis 4u.gif Kur gi visos sportuojancios dingo? Nei viena nebeminat savo geleziniu erzilu? biggrin.gif as siandien jau turiu savaji ant parketo (christopeit cx6, ikalbejo pirkt brangesni su patarle "skupus moka dvigubai"), bandem susidraugauti, tai pirma karta 5min ir pakirto kojas, antra karta 10min isstenejau, po keliu valandu vel uzlipau ir nuplasnojau 15min, greiciu apie 20 smile.gif na idomu ar skaudes kojas rytoj, nes labai nepernesu tos pieno rugsties skausmo raumenyse doh.gif vienu zodziu, esu pasiryzusi nusipurtyti lasinius nuo savo kuno... pries pastojant su pirmu vaiku sveriau 52, dabar 61 doh.gif ugis 164... ant liemens liko +14cm po abieju nestumu blush2.gif doh.gif vienu zodziu kimbu i trasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 20, 20:00)
Labas vakarelis  4u.gif  Kur gi visos sportuojancios dingo? Nei viena nebeminat savo geleziniu erzilu?  biggrin.gif as siandien jau turiu savaji ant parketo (christopeit cx6, ikalbejo pirkt brangesni su patarle "skupus moka dvigubai"), bandem susidraugauti, tai pirma karta 5min ir pakirto kojas, antra karta 10min isstenejau, po keliu valandu vel uzlipau ir nuplasnojau 15min, greiciu apie 20  smile.gif na idomu ar skaudes kojas rytoj, nes labai nepernesu tos pieno rugsties skausmo raumenyse  doh.gif  vienu zodziu, esu pasiryzusi nusipurtyti lasinius nuo savo kuno... pries pastojant su pirmu vaiku sveriau 52, dabar 61  doh.gif ugis 164... ant liemens liko +14cm po abieju nestumu  blush2.gif  doh.gif vienu zodziu kimbu i trasa  biggrin.gif

Tikiuosi kitą savaitę susiimti ir rytais pradėti mint elipsiuką. Nusipirkau vasarą ir myniau tvarkingai, tada išvažiavau atostogauti ir grįžusi neberadau laiko. Dabar vyras vis ironizuoja – a la vaikai nelieskit treniruoklio, čia mamos muziejinis eksponatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2012 10 21, 10:48)
Tikiuosi kitą savaitę susiimti ir rytais pradėti mint elipsiuką. Nusipirkau vasarą ir myniau tvarkingai, tada išvažiavau atostogauti ir grįžusi neberadau laiko. Dabar vyras vis ironizuoja – a la vaikai nelieskit treniruoklio, čia mamos muziejinis eksponatas biggrin.gif

lotuliukas.gif o kai mynei vasara ar pasiekei kokiu rezultatu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 21, 18:26)
lotuliukas.gif o kai mynei vasara ar pasiekei kokiu rezultatu? rolleyes.gif

Pasiekiau – darbingumą ir man rodos, sutvirtinau raumenukus kojų. Neturiu tikslo numesti svorio, bet išmokus teisingai maitintis ir tei pasiekti galima. Man apetitas nekilo. Man patinka judėti, bet turiu aibę kitų veiklų, todėl į sporto klubą negaliu eiti. Elipsiukas man pats tas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 20, 20:00)
... pries pastojant su pirmu vaiku sveriau 52, dabar 61  doh.gif ugis 164... ant liemens liko +14cm po abieju nestumu  blush2.gif  doh.gif vienu zodziu kimbu i trasa  biggrin.gif

Sėkmės, 4u.gif papsakok karts nuo karto kaip sekasi.
Na 52 pasiekti jau bus sunkoka, bet linkiu sėkmės judant link svajonių svorio. Tik nepamiršk suderinti mytybos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 10 22, 06:20)
Sėkmės,  4u.gif papsakok karts nuo karto kaip sekasi.
Na 52 pasiekti jau bus sunkoka, bet  linkiu sėkmės judant link svajonių svorio. Tik nepamiršk suderinti mytybos.  mirksiukas.gif

nu jeigu nebus cia draugijos tai vargu ar monologa cia varysiu lotuliukas.gif
52 labai tai pasiekt neturiu tikslo, bet riebalu sankaupos ant viso kuno tikrai i nevilti varo... doh.gif mityba pakoregavau, tikiuosi pokycius pamatyti greitai, nes motyvacija greit gali dingti jei palaikymo neturesiu doh.gif biggrin.gif na bet tikiuosi taip neatsitiks rolleyes.gif AS GALIU!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif siaip pries perkant treniruokli gerai butu isbandyti,ar butent elipsinis jums tinka, nes gal jums bus per sunku ilga laika minti slidemis, o patogiau paprasciausiai atsisedus minti dvirati smile.gif
Atsakyti
sveikos panos jungiuos ir as prie jusu.apleistas elipsiukas buvo.zadu vel minti.
Atsakyti