Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 05, 22:14)
Oi,mamytės,linkiu gražių minčių ir sveikatytės visoms  nestuke.gif

Mamutės,o ką geriate?Kokius vitaminus?
Man liepė gerti Elevitą, gal nuo jo negaliu sustoti valgyti  verysad.gif Kažką galvoju,kad reikia pakeisti  g.gif

Kol kas dar tik folinę rūgštį geriu - vėliau turbūt kalcį magnį - nes paprastai kojas pradeda traukti. O ar tuos spec. nėščioms gersiu, nežinau - matysiu.

Aš naktimis pradėjau prastai miegoti - maluosi kaip ventiliatorius, vyrą apdaužau su alkūnėm doh.gif Jau galvoju eiti ant sofos miegot, kad bent vyras išsimiegotų.

Nenoriu naudoti naujos žinutės - taupau vietą diskusijai. 4u.gif
HORO - mūsų bendraujančių nėra labai daug, atrodo galima būtų likti ir čia, bet jeigu persikeltume į pašnekesius - ten turbūt daugiau kas prisijungtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ann: 05 vasario 2013 - 23:12
O aš jau geriu magnį ir B6, bet vis tiek prisikabino mažakraujystė sad.gif Mielosios, o kur atidarom naują temą: ar nėštukių pašnekiuose ar čia? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O aš pirmus 3 mėn tik folio rūgštį geriau, taip gydytoja liepė, sakė daugiau nieko nereikia. O dabar magnį su kalciu geriu, ir vitaminų kompleksą nėščiosioms. Bet vis su pertraukom, nes apetitą tai neblogą turiu.
Atsakyti
Na, kas gi naujo? Kur visos prapuolę? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš su visokiom problemom užsikasiau - sunku išlįsti.
Mama koją susilaužė - tai teks ilgesniam laikui apsigyventi pas tėvus - grįšiu tik su trumpam su reikalais. Vyrai lieka mieste, o merginos važiuoja pas senelius. Taigi prisijungsiu nebent savaitgaliais - kai mb kompą atveš.

Buvau pas gyd. vakar - viskas puiku viskas gerai. Tėvelis nuotraukyčių dovanų gavo. Mano nuojauta + gydytojos pastabumas = atrodo bus bernužėlis.
Vaikai sužinojo apie šeimos pagausėjimą - nuotaikos geros, visi atrodo laimingi.
Tėtis savo šeimai pasigirti nesiruošia, maniškiai artimiausi visi jau žino.
Atsakyti
As irgi trecio laukiuosi ax.gif
Tiksliau, nestumas jau 5-tas, bet lauktume tik 3-io mazuliuko wub.gif
Atsakyti

i 
Merginos, paplepėjimams apie šį bei tą gal geriau šitame skyrelyje temą kurkitės http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;s=&f=58 . Būtent šitą temą palikime išliekamosios vertės žinutėms: pamąstymams, pasidalinimams vertinga informacija ir pan.

Ačiū ir sėkmės visoms šaunuolėms, besilaukiančioms trečiojo :)
Atsakyti
Būtų labai smagu neutraukti mūsų plepesių, todėl sukūriau nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 09 vasario 2013 - 17:05
Sveikos, mamytes,
visai neplanuotai ir as laukiuosi trecio....dar tiek laiko, kad negaliu niekam dziaugtis, nors visai ir nesidziaugiu, labiau sokas nei dziaugsmas. Visokios mintys buvo kilusios, bet ...
Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2013 02 22, 19:25)
Sveikos, mamytes,
visai neplanuotai ir as laukiuosi trecio....dar tiek laiko, kad negaliu niekam dziaugtis, nors visai ir nesidziaugiu, labiau sokas nei dziaugsmas. Visokios mintys buvo kilusios, bet ...

AAAAAAaaaaa, šaunuole thumbup.gif kaip džiaugiuos už TAVE, JUS. Linkiu broliuko ax.gif Ai, velnias...susigraudinau. Niekaip antro nepagaunu. Mačiau, ir Linavaido iš mūsų spaliukų trečio laukia.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti