[quote=mingam,2013 01 26, 16:51]
sveikos daugiavaikes

Jungiuos ir as i jusu bureli, uz poros men. tureciau supuoti savo trecia mazyli. Laukiam brolio. Turiu dvi dukras - 11 m. ir 6 m. Visi 3 nestumai suplanuoti ir labai laukti.
[/quote]
Labas, kada tau gimdymas, gal musm sutampa?
[quote=Ann,2013 01 26, 23:39]
Kažkaip sunkiai susigyvenu su tuo. Vyras laimingas, aš irgi - bet kaip kitiems pasakyti
Pabandžiau: mama niekaip nesureagavo, brolienė - šiltai pasveikino, nes ir ji tris turi.
Kažkaip net į polikliniką baisu eiti - jaučiuosi kaip asociali, nes tikrai nei dirbu, nei darbo biržoj stoviu, bet pašalpų neprašau.
[/quote]
Sveika, nu ką tu, kokia asocialė? Man irgi visokių minčių buvo, ir kad nepasiruošę, ir kad materialiai sunku, ir dėl darbo, bet kad asocialė - niekada. Nesu susidūrus su tokia nuomone.
[quote=Horo,2013 01 27, 12:30]
Ir aš mielai prisijungčiau į Jūsų būrį
Labas ir tau, didelė šeima jūsų, įdomu, ar ketvirtas irgi bus berniokas.
[quote=Ann,2013 01 28, 23:37]
Va pvz. Vilniuje darželiui gauti daugiavaikės turi pirmenybę - tai kaip gražiai tėveliai ir mamytės atsiliepia apie daugiavaikes

jau geriau ir neskaityti.
[/quote
Taip, aš va prieš kelias savaites registravau savo mažėlį į darželį, tai gavosi kažkur virš 300 elėje, bet kai gims trečiasis, pranešiu, turėtume pašokti į viršų. Dėl reakcijos tai įdomu, nesusidūriau dar.
[quote=Horo,2013 01 29, 17:03]
Jei galit papasakokit, kaip sekasi su buitimi?
[/quote]
Mes ir gyvenam galiam sakyti dviejų kambarių bute, nes trečias yra bendra erdvė su virtuve, ir tokia ne per didžiausia, tai mums labai ankšta, nėra vietos daiktam susidėti, miegamasis toks mažas, kad ten nėra spintos, tad rūbus net į lovos vidų dedam. Kur dar tai, kad reikia ten antros lovytės, kuri normali netilps, tad ieškom babybay ar bedside variantų. Žo budžiu, kitų metų gale jau reiks ieškoti 4 kambarių buto, kad mažiai turėtų savo, vyresnėlis savo, na ir mum dar kambarį.Aišku viskas remsis į paskolos galimybes.
[quote=vilmuteė eee,2013 01 29, 17:20

Tikrai,mamytės,apsauga dedasi stebėtinu greičiu

aš su pirmais dviem berniukais priaugau po 21, 20kg.
O dėl buities,tai išsipildė svajonė mano...kai tik sužinojau,kad laukiuosi,griebiausi plano ir įkalbėjau vyrą,kraustytis į 4 kambarių butą.
[/quote]
Aš su pirmui gal tik 10, bet jis irgime 2,6,anksčiau. Su antru 15 kažkur, dabar irgi jau apie 15, jei nedaugiau, ir tai vos judu jau, sunku, o dar tą mažių tampyti. Atrodo, kad jau didesnio pilvo negali būti. Ko gero taip yra ir dėl to, kad iš karto po antro gimdymo.
Dėl 4 kambarių čia ir mano svajonė.
Gimdymo trečio bijau, nes antras nors ir buvo labai greitas, bet jau toks skausmingas, kad nenpriu net pagalvot apie dar vieną tokį. Tik kažkas čia rašė, kad jei po antro neilgas tarpas, tada viskas greit, tad gal šį kartą nebus taip baisu.