Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Horo @ 2013 01 30, 16:16)
Mano bus panaši situacija 4u.gif Tik 3-ias mano vyro. O kaip sekasi gyventi tokioje jungtinėje šeimoje? Ar sunki tai patirtis?

Mūsų su vyru požiūris į vaikus ir jų auklėjimą yra vienodas, vienas kitą visada be išlygų palaikom, tai didelių problemų neturim mirksiukas.gif
Atsakyti
Veite, ohoho kokia šeima! wub.gif O koks am=iaus skirtumas tarp didžiausio ir mažiausio?
Ann, deja kartais taip nutinka verysad.gif Matyt, buvo kažkas negerai su genetika, kad lėliukas nesivystė verysad.gif Bet pamatysi, dabar viskas liuks! Aš tai rami, nes nestuke.gif jau pastebimas, draugai MB pradėjo sveikinti mane pamatę, nes šiaip aš tokia kūda, o dabar matosi, kad pūpso pilvukas nestuke.gif
Na, jei apie gimdymus: pirmas truko 8 val ir buvo labai skausmingas, bet gimdžiau be vaistų ir t.t., nes tokia yra mano nuostata. Tai jau jo buvo... Antrą gimdžiau kokias 6 valandas, bet... man iš vis beveik neskaudėjo thumbup.gif tai dabar tikiuosi, kad nebus labai sunku. bet kartais vakarais pagalvoju, kad va laukia manęs diena X biggrin.gif
Mimukai, liuks, kad sutariat thumbup.gif ga ir mums pavyks susitarti, kai turėsim bendrą vaiką nuo mažiuko augintą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 01 30, 19:12)
Veite, ką reiškia gimė su marškinėliais - su visa placenta? Smagi jūsų šeimynėlė  thumbup.gif

vadinamieji "marškinėliai" yra neatsiskyrusi, kūdikio galvytę dengianti vidinė placentos dalis 4u.gif

Horo, Mūsų mažiasiam gruodį suėjo metukai, o vyriausiai- 8-eri smile.gif Viduryje yra penkiametė ir trimečiai dvynukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 31 sausio 2013 - 10:28
Pas mane irgi jau matosi pilvukas, bet po paltais striukėm dar galima paslėpti.
Mb praeitą nėštumą nuo draugų nuslėpė - tik kai draugai susirinko jo su gimtadieniu pasveikinti, jis parodė telefone dukros nuotrauką - draugai nesuprato iš kur ta dukra, mb ir papasakojo kad ką tik gimė dukra ir tik atvažiavo iš gimdymo namų. Na balius buvo nerealus doh.gif
Tai mb aišku draugams vėl nieko nesakys, norėtų ir savo šeimai nesakyti - bet šitas variantas neišdegs, nebent aš pas juos į svečius nevažiuočiau.

Aš irgi gimdžiau be vaistų - aišku skauda, bet kentėti galima ax.gif

Gal jau matėt eksperimentą kaip vyrai pakelia gimdymo skausmą
Aš prisijuokiau iki ašarų bigsmile.gif
Atsakyti
Ann, va čia tai slapukas biggrin.gif Man tai nepavyskta nuslėpti, matyt toks mano organizmas, tik pastoju, visi pastebi ir stebisi, kad va labai nėščia, o laiko nestuke.gif tiek mažai...
Šitą video taio nuotaikingai pažiūrėjau biggrin.gif bet čia tik 2h jie kankinosi lotuliukas.gif nedaug sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mingam,2013 01 26, 16:51]
sveikos daugiavaikes biggrin.gif Jungiuos ir as i jusu bureli, uz poros men. tureciau supuoti savo trecia mazyli. Laukiam brolio. Turiu dvi dukras - 11 m. ir 6 m. Visi 3 nestumai suplanuoti ir labai laukti.
[/quote]
Labas, kada tau gimdymas, gal musm sutampa?

[quote=Ann,2013 01 26, 23:39]

Kažkaip sunkiai susigyvenu su tuo. Vyras laimingas, aš irgi - bet kaip kitiems pasakyti g.gif
Pabandžiau: mama niekaip nesureagavo, brolienė - šiltai pasveikino, nes ir ji tris turi.
Kažkaip net į polikliniką baisu eiti - jaučiuosi kaip asociali, nes tikrai nei dirbu, nei darbo biržoj stoviu, bet pašalpų neprašau.
[/quote]
Sveika, nu ką tu, kokia asocialė? Man irgi visokių minčių buvo, ir kad nepasiruošę, ir kad materialiai sunku, ir dėl darbo, bet kad asocialė - niekada. Nesu susidūrus su tokia nuomone.

[quote=Horo,2013 01 27, 12:30]
Ir aš mielai prisijungčiau į Jūsų būrį 4u.gif

Labas ir tau, didelė šeima jūsų, įdomu, ar ketvirtas irgi bus berniokas.

[quote=Ann,2013 01 28, 23:37]

Va pvz. Vilniuje darželiui gauti daugiavaikės turi pirmenybę - tai kaip gražiai tėveliai ir mamytės atsiliepia apie daugiavaikes doh.gif doh.gif doh.gif jau geriau ir neskaityti.
[/quote
Taip, aš va prieš kelias savaites registravau savo mažėlį į darželį, tai gavosi kažkur virš 300 elėje, bet kai gims trečiasis, pranešiu, turėtume pašokti į viršų. Dėl reakcijos tai įdomu, nesusidūriau dar.

[quote=Horo,2013 01 29, 17:03]

Jei galit papasakokit, kaip sekasi su buitimi?
[/quote]
Mes ir gyvenam galiam sakyti dviejų kambarių bute, nes trečias yra bendra erdvė su virtuve, ir tokia ne per didžiausia, tai mums labai ankšta, nėra vietos daiktam susidėti, miegamasis toks mažas, kad ten nėra spintos, tad rūbus net į lovos vidų dedam. Kur dar tai, kad reikia ten antros lovytės, kuri normali netilps, tad ieškom babybay ar bedside variantų. Žo budžiu, kitų metų gale jau reiks ieškoti 4 kambarių buto, kad mažiai turėtų savo, vyresnėlis savo, na ir mum dar kambarį.Aišku viskas remsis į paskolos galimybes.

[quote=vilmuteė eee,2013 01 29, 17:20
lotuliukas.gif Tikrai,mamytės,apsauga dedasi stebėtinu greičiu lotuliukas.gif aš su pirmais dviem berniukais priaugau po 21, 20kg.

O dėl buities,tai išsipildė svajonė mano...kai tik sužinojau,kad laukiuosi,griebiausi plano ir įkalbėjau vyrą,kraustytis į 4 kambarių butą.
[/quote]

Aš su pirmui gal tik 10, bet jis irgime 2,6,anksčiau. Su antru 15 kažkur, dabar irgi jau apie 15, jei nedaugiau, ir tai vos judu jau, sunku, o dar tą mažių tampyti. Atrodo, kad jau didesnio pilvo negali būti. Ko gero taip yra ir dėl to, kad iš karto po antro gimdymo.
Dėl 4 kambarių čia ir mano svajonė.

Gimdymo trečio bijau, nes antras nors ir buvo labai greitas, bet jau toks skausmingas, kad nenpriu net pagalvot apie dar vieną tokį. Tik kažkas čia rašė, kad jei po antro neilgas tarpas, tada viskas greit, tad gal šį kartą nebus taip baisu.

Atsakyti
Veite, kokie dar mažuliukai visi 4u.gif
Bozeboze, na gali būti ir ketvirtas muškietininkas lotuliukas.gif laukiu kada sužinosim 4u.gif manau MB tai būtų labiau patenkintas dar vieno sūnaus susilaukęs... aš taip galvoju biggrin.gif na, o man... na norėtųsi kaspiną įrišti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na nesitikejau tokia tema rasti smile.gif paskaiciau jusu pasisakymus ir daug geriau pasijauciau, vadinasi ne mane viena tokios mintys kankina, as laukiuosiu ir 3, dar niekam nesakem, dar net pas gydytoja nebuvau, na tikiuos, kad kita savaite prieisiu, sis nestumas buvo man neplanuotas, man asmeniskai sokas, jei ne vyras, tai nezinau, kuom butu baigiasi, as pasimeciau, visada galvojau, kad turesiu tik 2 vaikus (turiu 2 dukras vienai 13 metu, kitai 4.5 metu), vyras suzinojes, kad laukiuosi laimingas, man demesingas, sugebejo mane itikinti, kad sitas nestumas nera kazkas baisaus, jis yra is 3 vaiku seimos, tai man teske, juk mano tevai tikrai nebuvo asocialus, kad uzaugino mus tris, tada as tik rimtai susimasciau, kad kalbu nesamones, jau pagaliau susitaikau su sia mintim, mane taip pat kamuoja mintys, kaip reiks darbe pasakyti, kaip reaguos vyresnele dukra, manau artimiesiams bus nelaukta bomba, nu bet dabar po truputi vis jauciuosi geriau, tvirciau, na jei jau taip atsitiko, manau, susitvarkysim ir bus visiems gerai smile.gif labai dziaugiuosi paskaiciusi jusu mintis, dabar nebesijauciu vienisa, galvojau, kad tik mane tokios mintys kamuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2013 02 02, 10:47)
Sveikos mamytes, na nesitikejau tokia tema rasti smile.gif paskaiciau jusu pasisakymus ir daug geriau pasijauciau, vadinasi ne mane viena tokios mintys kankina, as laukiuosiu ir 3, dar niekam nesakem, dar net pas gydytoja nebuvau, na tikiuos, kad kita savaite prieisiu, sis nestumas buvo man neplanuotas, man asmeniskai sokas, jei ne vyras, tai nezinau, kuom butu baigiasi, as pasimeciau, visada galvojau, kad turesiu tik 2 vaikus (turiu 2 dukras vienai 13 metu, kitai 4.5 metu), vyras suzinojes, kad laukiuosi laimingas, man demesingas, sugebejo mane itikinti, kad sitas nestumas nera kazkas baisaus, jis yra is 3 vaiku seimos, tai man teske, juk mano tevai tikrai nebuvo asocialus, kad uzaugino mus tris, tada as tik rimtai susimasciau, kad kalbu nesamones,  jau pagaliau susitaikau su sia mintim, mane taip pat kamuoja mintys, kaip reiks darbe pasakyti, kaip reaguos vyresnele dukra, manau artimiesiams bus nelaukta bomba, nu bet dabar po truputi vis jauciuosi geriau, tvirciau, na jei jau taip atsitiko, manau, susitvarkysim ir bus visiems gerai smile.gif labai dziaugiuosi paskaiciusi jusu mintis, dabar nebesijauciu vienisa, galvojau, kad tik mane tokios mintys kamuoja  thumbup.gif

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
trijų vaikučių šeima toli gražu ne asocialus smile.gif
Jei Dievulis davė trečią vaikutį, reiškia taip turi būti smile.gif ir smagu, kad šaunų vyrą turi. mano vyras taip pat šiuo nėštumu daug labiau domisi ir "dalyvauja" jame negu pirmame ar antrame nėštume. Tiesiog galbūt dėl to, kad jis beprotiškai troško trečio smile.gif
Tad, 4u.gif tau ir auginkime pilvukus kartu smile.gif
Atsakyti
Narvile, nuostabios naujienos thumbup.gif sveikinu 4u.gif stebūklėlių šiaip sau negauname dovanų bigsmile.gif

Dabar, baigiantis mano trečiajam nėštumui, pagalvoju, kad visas tas nerimas kaip, kam ir kada pranešti naujieną, kaip kas sureaguos jau praeitas etapas, dabar galvoju tik apie susitikimą su stebūklėliu ir dėliojuosi paskutinius trūkstamus daiktelius į GN. Tos šventos laukimo ramybės noriu palinkėti visoms einančioms trečiojo susitikimo link mirksiukas.gif

Atsakyti
Narvile sveikinu ir aš 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai tokias mintis baidykite laukan ir džiaukitės duota dovana wub.gif dukra supras tikrai ir lauks.Mano sūnus 15metų,tai ir jis man dėmesį rodo,kad neneščiau sunkiau,kad nepavargčiau,jei ašaros krenta,visada paklaus kas man...žodžiu nesitikėjau to... Bus viskas gerai jums,pamatysite,turėsite stebuklingas padėjėjas visame kame thumbup.gif

Viktorija_Bz jei kaip jums smagu thumbup.gif linkiu sveikatos ir sėkmės, ir lengvo ir greito gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Vat man ir įdomu, iš kur tas stereotipas, kad 3 - jau asocialai ir t.t.? Nes pagalvokim, juk seniau šeima su 3 vaikais tikrai neatrodė didelė. Kada čia viskas pasikeitė?
Viktorija_BZ, lengvo susitikimo su mažiuku wub.gif
Narvile, sveika prisijungusi.
Atsakyti