man tai trys ir daugiau vaikų šeimoje normalu. bet normalu jeigu yra pastovios pajamos. o jeigu gyvenama iš pašalpų ir sąmoningai planuojamas 3 ar 4 vaikas, arba gyvenama vieno kambario bute - tai jau neatsakinga
Dekoju visoms mamytems uz palaikyma, jauciuosi tikrai geriau
ryt einu pas gydytoja, bus pirmasis pokalbis bei susitikimas su mazuoju zmogiuku, ziuresiu ka pasakys vizito metu, tada po truputi galvosim apie naujienos paplatinima tarp artimuju
Su treciuoju tikrai jauciuosius daug blogiau, nuo visko pykina, saldaus visai negaliu, mesos nenoriu. O kaip issiputusi jauciuosi, toks jausmas, kad storeju ne dienom, o valandom
Su treciuoju tikrai jauciuosius daug blogiau, nuo visko pykina, saldaus visai negaliu, mesos nenoriu. O kaip issiputusi jauciuosi, toks jausmas, kad storeju ne dienom, o valandom
QUOTE(Narvile @ 2013 02 02, 10:47)
jei ne vyras, tai nezinau, kuom butu baigiasi
ŠAUNUOLIS VYRAS
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2013 02 02, 11:07)
dabar galvoju tik apie susitikimą su stebūklėliu ir dėliojuosi paskutinius trūkstamus daiktelius į GN. Tos šventos laukimo ramybės noriu palinkėti visoms einančioms trečiojo susitikimo link 
Negi jau???
QUOTE(Narvile @ 2013 02 03, 20:15)
Dekoju visoms mamytems uz palaikyma, jauciuosi tikrai geriau
ryt einu pas gydytoja, bus pirmasis pokalbis bei susitikimas su mazuoju zmogiuku, ziuresiu ka pasakys vizito metu, tada po truputi galvosim apie naujienos paplatinima tarp artimuju
O kiek pačiai savaitėlių?
Trečiasis nėštumas man ir labai kaip naujas,nes taip nebuvo su buvusiaisiais....jau taip prastai jaučiausi,kaip didžiausias ligonis:ir pykino ryte ypač ir vakare,ir silpna,ypač,kai reikia eilėje pastovėti parduotuvėje,tai šalta,tai karšta,tai ašaros krenta,rėmuo kankina,bėdos su tuštinimusi, spuogų masė ant veido ir galvoje...Klausiau daktaro,kas čia man darosi,o jis šypsosi-sako toks nėštumas...Dėl išsiputimo,tai jaučiuosi kaip kokių jau 7-8mėn.Pilvukas man nerealiai didelis anksti atrodė.Visa tai baigėsi ties 13-14 savaitę....Dabar pradedu 18savaitėlę.Mano
Sveiks gyvos
Aptikau šią tėmelę netikėtai, todėl prisijungiu ir aš
Smagu, kad yra nemažai šeimynų auginančių ir planuojančių ne po vieną ar du papiburučių, o daugiau
Mano nėštumas ir gimdymas ketvirtas, bet auginu kol kas tik du vaikiukus, dvi dukreles
Dabar laukiam trečios - gegužės pradžioj, žinom, kad trečia bus irgi dukra
Vyras labai tuo džiaugiasi ir jei kas pasako, kad turbūt norėtum sūnaus, tai šis atskerta, kad dėl takelio neina iš kelio
O man labai norėjosi sūnaus ir kai pasakė, kad bus mergaitė tai ištiesų stresavau, ir dabar vis mintys apie berniuką, nors žinau, kad taip ir nebus.
Dabar visa mūsų šeimyna labai intensyviai galvoja apie vardą sesei
Mano nėštumas ir gimdymas ketvirtas, bet auginu kol kas tik du vaikiukus, dvi dukreles
O man labai norėjosi sūnaus ir kai pasakė, kad bus mergaitė tai ištiesų stresavau, ir dabar vis mintys apie berniuką, nors žinau, kad taip ir nebus.
Labas rytas
Spuogais ir aš galiu pasigirti
- tokia gražuolė, kad baisu žmonėms pasirodyt
Oda išblyškus, paakiai patamsėję ir krūva spuogų - tai čia kaip zombis atrodau
Dėl valgymo iš viso liūdna
ar skrandis sumažėjo, kad nieks netelpa (nuo nedidelio kiekio maisto skrandis išsipučia, pasidaro kietas, tada net dusina nuo to) - jau kuris laikas tiko pusė normalios porcijos, bet pasirodo, to per daug - nuo vakar dar labiau sumažinau kiekį - tiksliau paskelbiau vandens dietą iki kol skrandis pareikalaus maisto - nu tai jis visą parą ir pratylėjo. Čia vadinasi taip nėštumo hormonai sustabdė skrandžio ir žarnyno veiklą
Turbūt reiks griebtis džiovintų slyvų, o gal geriau tą lepicol bandyti, sako ir nėščioms galima
Papildyta:
Sveika prisijungus
Su dukrom daaaug smagiau
Jeigu palygint sūnų ir dukrą - tai dukra daugiau meilės šilumos visiems apdalina. Tarkim sūnus labiau prie manęs - prie kompo, prie puodų, prie tvarkos namuose, o dukra paskui tėtį - statybose pati pirma sienas lupinėja, muštis irgi geriau moka nei sūnus
Žodžiu moteriškės valdo
O kas nutiko jūsų sūneliui
(jeigu nenori gali neatsakyti
)
Mes dar apie vardus negalvojom - bet pas mus tradicija - mes pasitarėm ir aš nusprendžiau
Visada būna taip kaip aš noriu, nes aš nešioju ir geriau jaučiu kas geriau tinka - kol kas neapsirikau
Spuogais ir aš galiu pasigirti
Dėl valgymo iš viso liūdna
Papildyta:
QUOTE(atigil @ 2013 02 04, 10:20)
Sveiks gyvos
Smagu, kad yra nemažai šeimynų auginančių ir planuojančių ne po vieną ar du papiburučių, o daugiau
Dabar laukiam trečios - gegužės pradžioj, žinom, kad trečia bus irgi dukra
Vyras labai tuo džiaugiasi ir jei kas pasako, kad turbūt norėtum sūnaus, tai šis atskerta, kad dėl takelio neina iš kelio
Sveika prisijungus
Su dukrom daaaug smagiau
Mes dar apie vardus negalvojom - bet pas mus tradicija - mes pasitarėm ir aš nusprendžiau
vilmuteeee, man buvo panašiai
Vis galvojau, kad ot kokios tos
skundžiasi, kur nėra ko... tai va prisišnekėjau
Iki 11 svaitės jaučiausi tokia ligonė
Galvą skaudėjo, visą laiką pykino, viskas buvo neskanu, vėmiau daugiau nei per anuos kartus kartu sudėjus, pūtė pilvuką, mane nuolat migdė, vargino nuotaikų kaita... O dabar viskas ir neblogai. Bet kartais nerimas įsėlina į širdį, kaži kaip čia bus, ar viskas su
gerai. Nes dabar nesijaučiu net
na požymiai tokie, kad pučiasi mano pilvas, nėra mmm, jautri krūtinė ir greičiau pavargstu.
Ann, tarp mūsų numatomų lėliukų tik 3 dienų skirtumas
atigil, pas mane namie 3 bernai kartais duodasi
tai visi linki mergaitės ir aš norėčiau
tai va galvoju, kas bus jei sužinosiu, kad ir vėl bernas
Manau, kad truputį paapmaudaučiau, bet... svarbiausia sveikas, gražus lelis
atigil, pas mane namie 3 bernai kartais duodasi
[quote=Ann,2013 02 04, 10:33]
(jeigu nenori gali neatsakyti
)
[/quote
Sūnus 32 savaitę žuvo įsčiose ir teko gimdyti jau negyvą kūdikėlį
Tikiuosi neįsibaiminot, atsiprašau jei taip
Mintys materializuojasi todėl galvokite apie gažius dalykus ir laukim mažiukų sveikų ir riebuiliukų
[/quote
Labas rytas
Vakar vyras namo prinešė visokių skanėstų - neatsilaikiau. Atrodo su slyvom mes draugės
drauge gimdysim
Užjaučiu
Aš jau didelė mergaitė - ir sau visų bėdų netaikau.
Kai man buvo nesivystantis - tai labai išgyvenau, visa ligoninė skambėjo nuo verkimo ar rėkimo po narkozės. Bet namuose neleidau sau nė ašarėlei nubyrėti - kažkur vis važiavom, vis kažką veikėm. Labai norėjau greičiau pradėti vėl planuoti nėštumą - atgauti tai ką praradau. Dukros gimimas išsklaidė visas niūrias mintis.
Kai trečio laukiuos tai mintys matys gražiausios ateina - išnešioti, pagimdyti - vieni juokai, paskui maitinti - pradžia sunkesnė, paskui vieni juokai, naktimis nemiegoti - dar su dukra nelabai išeina išsimiegoti, tai koks skirtumas
Va reikia galvą pasukti vardą išrinkti - čia jau ne juokas
Vakar vyras namo prinešė visokių skanėstų - neatsilaikiau. Atrodo su slyvom mes draugės
QUOTE(Horo @ 2013 02 04, 21:15)
QUOTE(atigil @ 2013 02 05, 08:25)
Mintys materializuojasi todėl galvokite apie gažius dalykus ir laukim mažiukų sveikų ir riebuiliukų 
Užjaučiu
Aš jau didelė mergaitė - ir sau visų bėdų netaikau.
Kai man buvo nesivystantis - tai labai išgyvenau, visa ligoninė skambėjo nuo verkimo ar rėkimo po narkozės. Bet namuose neleidau sau nė ašarėlei nubyrėti - kažkur vis važiavom, vis kažką veikėm. Labai norėjau greičiau pradėti vėl planuoti nėštumą - atgauti tai ką praradau. Dukros gimimas išsklaidė visas niūrias mintis.
Kai trečio laukiuos tai mintys matys gražiausios ateina - išnešioti, pagimdyti - vieni juokai, paskui maitinti - pradžia sunkesnė, paskui vieni juokai, naktimis nemiegoti - dar su dukra nelabai išeina išsimiegoti, tai koks skirtumas
atigil,
Mano močiutė turėjo labai gražią dukrytę, bet kai jai suėjo 6 mėnesiai paskiepijo netinkama vakcina (viskas vyko vos ne 50 metų atgal, tada vakcinos buvo ne tokios švarios kaip dabar) ir ta mažutė mirė
Mano senelis labai išgyveno, močiutė ėmė nesisaugoti ir... po 10 mėnesių gimė mano tėtis. Tai kai močiutė parodo albumą tos mažylės, vis pagalvoju, kad jei nebūtų įvykusi ta nelaimė, nebūtų mano tėčio, manęs ir mano brolio... mano mažuliukų... toks keistas ir kartais žiaurus yra tas gyvenimas: vieno mirtis, dažnai tampa kito pradžia.
Mano močiutė turėjo labai gražią dukrytę, bet kai jai suėjo 6 mėnesiai paskiepijo netinkama vakcina (viskas vyko vos ne 50 metų atgal, tada vakcinos buvo ne tokios švarios kaip dabar) ir ta mažutė mirė
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 02 04, 10:59)
As vakar pirma karta maciau savo maziu, buvau pas gydytoja, tikrino ekoskopu
Oi,mamytės,linkiu gražių minčių ir sveikatytės visoms
Mamutės,o ką geriate?Kokius vitaminus?
Man liepė gerti Elevitą, gal nuo jo negaliu sustoti valgyti
Kažką galvoju,kad reikia pakeisti
Mamutės,o ką geriate?Kokius vitaminus?
Man liepė gerti Elevitą, gal nuo jo negaliu sustoti valgyti