Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namukas

QUOTE(sniege555 @ 2012 01 31, 12:41)
g.gif gal tikrai nakčiai verta mišinio duoti? Manoji naktį kas dvi val. keliasi valgyti... Nu, kiek gi galima....?  blink.gif

Ne del maisto vaikuciai keliasi kas dvi val. Jau didesni, ispudziu per diena prisikaupia, o prie (.) nusiramina. Be to - gal dantukai dygsta, tada irgi joks misinukas nepades.
Atsakyti
O musu gydytoja siulo antibijotikus unsure.gif
Klausyt, ar daryt savo? Laboratorijos darbuotoja sako, kad ju nereikia, kad turetu uztektu geruju bakteriju...
Visai pasimeciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 31, 14:02)
O musu gydytoja siulo antibijotikus  unsure.gif
Klausyt, ar daryt savo? Laboratorijos darbuotoja sako, kad ju nereikia, kad turetu uztektu geruju bakteriju...
Visai pasimeciau sad.gif

Na zinok as nekisciau antibu,pabandyk gerosiom bakterijom pagydit ir vel darykit paseli,jeigu jau tada niekas nesikeis jau ir apie antibus pagalvokit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 31, 17:02)
O musu gydytoja siulo antibijotikus  unsure.gif
Visai pasimeciau sad.gif

Nueik pas dar viena gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 31, 17:09)
Nueik pas dar viena gydytoja  4u.gif

Gal galit rekomenduot kokia Vilniuje? 4u.gif
Nezinau, net kur kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 31, 16:29)
1.Nu ji pas mane prasosi kas 2val kazkur kartais kas 2,5,tai pries megeli panasiai ir gaunasi,pamaitinu ir miegoti eina apie 22val 22.30..ir tada tik keliasi apie 5-6ryto  ax.gif Uztai stengiuos pamaitint,bet jau dabar paskutine gera sav nekaip (.)neima ir kita pasiulau sakau gal tas netinka,soskiuka bandau duot irgi netinka nezinau kame saknys,gal veliau paaiskes,arba tada nemaitinus migdyt ir kada prasysis pati tada ir duot(.)  g.gif

as taip dabar ir darau, migdau vakare, o ji pati atsikelia kai nori (.), nekisu jei nenori ir rekia - ir mums jau nesigauna tu 5-6 val. tarpo, jau trumpesnis, bet gi su vaikuciais taip ir yra--keiciasi viskas, kas pastovu pasidaro biggrin.gif dabar jau tiesiog akyse pamaciau kaip mano vaikas paauges bigsmile.gif matyt tas valgymas kas 2 val. buvo augimo suolis, bet ir pienuko uzsivede vel. O tu tos Lactus arbateles negavai is LT, nes man tai ji labai super--tik pajauciu, kad mazokai, isgeriu 1 puoduka ir jauciu ant krutines tempima ax.gif gal tau nereiks ir nutraukinet su pientraukiu.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 31, 14:15)
as taip dabar ir darau, migdau vakare, o ji pati atsikelia kai nori (.), nekisu jei nenori ir rekia -  ir mums jau nesigauna tu 5-6 val. tarpo, jau trumpesnis, bet gi su vaikuciais taip ir yra--keiciasi viskas, kas pastovu pasidaro  biggrin.gif  dabar jau tiesiog akyse pamaciau kaip mano vaikas paauges  bigsmile.gif  matyt tas valgymas kas 2 val. buvo augimo suolis, bet ir pienuko uzsivede vel. O tu tos Lactus arbateles negavai is LT, nes man tai ji labai super--tik pajauciu, kad mazokai, isgeriu 1 puoduka ir jauciu ant krutines tempima  ax.gif gal tau nereiks ir nutraukinet su pientraukiu.

Nea zinok negavau,pamirsau paprsyti ax.gif Dabar jau tik to,nebenoriu prasineti vel ir taip jau brolienei uzkrovus darbelio buvau tai to tai dar po savaites ano..O gal kur yra koks saitas kur i uk siustu??
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 31, 13:47)
Na ka miegojom gerai,bet vakare vel tas pats (.)spjovimas ir i dudas  doh.gif Nu kas cia yra? Nesuprantu niekaip...

Maniškis taip daro kai pilvuką skauda

Adrija, mano Benukas irgi pradžioj labai tinginukas buvo - patraukia ir snaudžia. Tai visaip jį kutendavau, glostydavau kad tik neužmigtų o toliau trauktų. Ir po pusvalandžio sakydavau kad gana jau. Tai jis kokį pusvalandį nusnūsdavo ir tada vėl prisimindavo kad valgė biggrin.gif Nu bet ką padarysi - maitint tai reikia biggrin.gif Tokiem mažiem gi dar neįdomu jokie žaisliukai. Nebent vibrokėdutė kai pradėjo jis būdrauti padėdavo - kokį pusvalanduką nusnūsdavo ten. Dar turėk omeny kad 4, 6 ir 8 savaitę jiem apetito šuoliai būna, tai natūralu kad vis papo reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loraimitz @ 2012 01 31, 14:09)
regata, as i lauka kai vedu dedu pedkelnes ir is kart sniego batus...kojytes buna siltos gryzus...o po namus,visad nesiojo kajinaite tokia frotine su paduku (dedja isskalbiau, nepaziurejus, kad R nureguliavo skalbianke...zodziu isvirino drabuzius, tai susitrauke tapkutes jo  lotuliukas.gif ), o dabar dedu  tokias tapkutes neslystancias su kailiuku (nenaturaliu) viduj..nors va siom dienom tai su plona kojinaite vaiksto, kartais basas net...nes musu langai pietinej pusej, tai plikinejam kaip vasara thumbup.gif siaip pas mus namie visad apie +21 laipsnis.

karštas vaikinukas auga, kad kojos tokios šiltos biggrin.gif

tiesa, o kuom jūs sirgote, praleidau... ax.gif

QUOTE(pjurgitukas @ 2012 01 31, 15:29)
*tai va nors 4 aukstas bet kepam. mus pats silciausias butas visame name tongue.gif

**zinok man ir su pirma buvo 6 men ir pienas pasidare netoks svorio nepriaugo kaip ir sy kart o vaikas su manim miega salia apsikabinus tai arti sakyciau, o nakti jei prabus tai duosiu savo pienuka nes diena duodu 2 kart

*Pas mus kažkada irgi kuo lauke šalčiau, tuo viduje karščiau būdavo. Bet labai negerai toks skirtumas. Ir namie pastoviai išsirengt reikėdavo, o išeinant kol prisirengi, jau šlapia visa doh.gif
Tai dabar kasmet prašom, kad šildytų minimaliai, nuolat skambinėjam, kad primažintų, nors jie sako, kad jau nebegali daugiau mažinti. Bet vis tiek šiek tiek pamažina, kad bent jau nebūtų daugiau +23. Gyvenam senam name storom sienom 3 a., kaimynai aplinkui gerus remontus pasidarę, izoliacijas visokias. Labai šiltas namas.

**Na, jeigu svoris neauga, jeigu tau geriau su mišinuku, tai gerai smile.gif Bet jeigu sniegės mergaitės svoris geras, jeigu puikiai užtenka pienelio, tai manau, kad neverta pradėti mišinuko 4u.gif
Bet kiek žinau, tai su MP svoris kartais gali ir stabtelėti, augti ne pagal normas ir t.t. Nes su MP pats vaiko organizmas reguliuoja svorio augimą, kaip jam skirta iš prigimties. Be to, kartais pradžioje vaikiukai linkę užsiauginti jo daugiau, o 5 - 6 mėn. augimas prisistabdo. Mano mažė visada augo tolygiai - po 450 gr į mėnesį, ir yra prie smulkesnių vaikučių. Draugės berniukas pradžioje augo po 1 kg/mėn., todėl vienu metu du mėn. iš eilės nepriaugo svorio. Nes jau buvo iš anksčiau pasiekęs ne mažą svorį mirksiukas.gif

Na, bet mamytės jaučia, kas geriausia jos vaikeliui smile.gif Tik norčiau, kad kuo mažiau jos gundytųsi duoti sintetinį maistuką savo mažiukams 4u.gif

Mergyte_82, neduok tu vaikui jokių antibiotikų. LT gyd. yra nuprotėję ant šito reikalo, ir kas biškį, kiša juos vaikams doh.gif Antibiotikai negrįžtamai pakenkia žmogaus organizmui. Kuo daugiau vaikas jų gaus vaikystėje, tuo jo imunitetas bus silpnesnis, ir visą gyvenimą bus neatsparus. Yra šimtai pavyzdžių. Antibiotikas yra labai blogas dalykas, ir skirtas tik labai labai išimtiniais atvejais.
Va, būčiau davusi savo mažei antibų visai be reikalo. Gerai, kad padėjau juos į lentyną. Pagijome ir be jų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 31 sausio 2012 - 17:12

Sveikos sulaukusios speiguotos žiemužės smile.gif Turiu keletą klausimų, gal galės kas nors patarti ax.gif .
Mano mažiui ryt jau 10 mėn., bet jau kuris laikas naktimis labai pučia pilvuką( miega miega, poto pradeda raitytis, pabunda ir verkia verysad.gif ). Gyd. iš karto paklausė ar duodam pienuką, gali būti, kad netoleruoja jo ir reikia duoti geriau mišinuko. Gal kas buvot susidūrę su tokia problema. Ryte ir vakare dar valgom MP, o košytes verdam su karvės pienu g.gif . Gal kas galit patarti kokį mišinuką mums rinktis.
Dar vienas klausimas: skaičiau, kad kažkuri mamytė ruošiasi baigti maitinti savo mažylį, manau, kad iki metų dar maitinsiu, o po to bandysim ieškoti broliuko ar sesutės ax.gif Ką reikia daryti, kad nebesigamintų pienukas blush2.gif ir ką duoti ruošiatės mažyliui vietoj jo smile.gif
Iš anksto dėkoj už atsakymus ir patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 31, 17:19)
Nea zinok negavau,pamirsau paprsyti  ax.gif Dabar jau tik to,nebenoriu prasineti vel ir taip jau brolienei uzkrovus darbelio buvau tai to tai dar po savaites ano..O gal kur yra koks saitas kur i uk siustu??

o kaip tau siuncia? paprastu pastu? as tau atsiusiu, nes as gavau dovanu kelis pokus, nu man tikrai tiek nereiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 01 31, 18:09)
karštas vaikinukas auga, kad kojos tokios šiltos biggrin.gif

tiesa, o kuom jūs sirgote, praleidau...  ax.gif
*Pas mus kažkada irgi kuo lauke šalčiau, tuo viduje karščiau būdavo. Bet labai negerai toks skirtumas. Ir namie pastoviai išsirengt reikėdavo, o išeinant kol prisirengi, jau šlapia visa  doh.gif
Tai dabar kasmet prašom, kad šildytų minimaliai, nuolat skambinėjam, kad primažintų, nors jie sako, kad jau nebegali daugiau mažinti. Bet vis tiek šiek tiek pamažina, kad bent jau nebūtų daugiau +23. Gyvenam senam name storom sienom 3 a., kaimynai aplinkui gerus remontus pasidarę, izoliacijas visokias. Labai šiltas namas.

**Na, jeigu svoris neauga, jeigu tau geriau su mišinuku, tai gerai smile.gif Bet jeigu sniegės mergaitės svoris geras, jeigu puikiai užtenka pienelio, tai manau, kad neverta pradėti mišinuko  4u.gif
Bet kiek žinau, tai su MP svoris kartais gali ir stabtelėti, augti ne pagal normas ir t.t. Nes su MP pats vaiko organizmas reguliuoja svorio augimą, kaip jam skirta iš prigimties. Be to, kartais pradžioje vaikiukai linkę užsiauginti jo daugiau, o 5 - 6 mėn. augimas prisistabdo. Mano mažė visada augo tolygiai - po 450 gr į mėnesį, ir yra prie smulkesnių vaikučių. Draugės berniukas pradžioje augo po 1 kg/mėn., todėl vienu metu du mėn. iš eilės nepriaugo svorio. Nes jau buvo iš anksčiau pasiekęs ne mažą svorį  mirksiukas.gif

Na, bet mamytės jaučia, kas geriausia jos vaikeliui smile.gif Tik norčiau, kad kuo mažiau jos gundytųsi duoti sintetinį maistuką savo mažiukams  4u.gif

Mergyte_82, neduok tu vaikui jokių antibiotikų. LT gyd. yra nuprotėję ant šito reikalo, ir kas biškį, kiša juos vaikams  doh.gif  Antibiotikai negrįžtamai pakenkia žmogaus organizmui. Kuo daugiau vaikas jų gaus vaikystėje, tuo jo imunitetas bus silpnesnis, ir visą gyvenimą bus neatsparus. Yra šimtai pavyzdžių. Antibiotikas yra labai blogas dalykas, ir skirtas tik labai labai išimtiniais atvejais.
Va, būčiau davusi savo mažei antibų visai be reikalo. Gerai, kad padėjau juos į lentyną. Pagijome ir be jų wink.gif

musu butas krastisnis ir mes vieninteliai pas kuriuos yra apsildinitas butas (toki jau nusipirkom) o del prisukimo tai baik tu cia visi pencininkai beveik o jiems salta pastoviai tai ir rekia kad nereik prisukt jiems plius dar kompensuoja. as tai bijau kad saskaita tai bus gerule (paciam brangiausiaim mieste gyvenam lotuliukas.gif )

o del pienelio tai pritariu jei svoris auga viskas gerai tai misinio nereikia, bet va mano grazuole 5 ir 6 men nieko nepriaugo o netgi 6 men numete tai baisoka kad nedavalgius. mes jau nuo 4 men valgom koseles ir mesike kapojam tai va kiek namuose pasveriau jau paaugo svorio thumbup.gif

del antibu tai tikrai kad jie skiriami be reikalo. va mano teta gydytoja o vaikai suserga laringitu ir iskart kisa antibus o as ligonineje su maze pagulejau nakti ir dali dienos pakvepavo adrenalinu ir praejo. antibijotikai naikina bakterijas tame tarbe ir gerasias kurios atsakingos uz imuniteta tad jei tikrai nereikia nekiskit. mano mazei kaip cia buvo sunkus bronchitas gavo ju ir ka ant putkes grybelis issivyste.

Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2012 01 31, 18:53)
Sveikos sulaukusios speiguotos žiemužės smile.gif Turiu keletą klausimų, gal galės kas nors patarti ax.gif .

as karves pieno nedaviau pirmajai iki kokiu 2metu kol pati nepaprase. o yra tyrimai kad berniukams (mergaitems kazkodel ne) jei vaikysteje duodamas karves pienas dideja tikimybe susirgti parkinsono liga
neduok kuri laika pieno ir pamatysi ar nuo jo. o siaip tai pataria tik nuo metu duoti.
Atsakyti