Motinos meilė yra kuras, kuris suteikia žmogui galimybę padaryti tai kas neįmanoma. Marion C. Garretty
Siūlau ne gyventi, o žaisti gyvenimą. Tik pirštų galiukais prisiliesti prie realybės, kad nenudegti, o pūko švelnumu kutenti jausmus kitiems. Juoktis iš tų, kurie kažkada juokėsi iš Tavęs. Padaryti darbus, kurie būtų naudingi tik Tau. Kurti savanaudiškus norus ir kerštingus planus. Išmokti išeiti iš kitų gyvenimo ir užtrenkti po savęs duris. Rizikuoti prarasti viską, dėl akimirkos triumfo, kuris suteiks teisę sušukti: aš - legenda!
Kas nepalydi draugo jo gyvenimo kelyje, greit nuo jo nutolsta.
Iš Doris Glück knygos "Priversta tylėti"
Iš Doris Glück knygos "Priversta tylėti"

Esu vargšas ir turiu tik savo svajones. Kloju jas tau po kojom. Atsargiai! Juk lipi ant mano svajonių..
Jei įskaudino, tark jam: pageidautina, kad išnyktum. Iš gyvenimo, iš tikėjimo, iš laukimo. Išeik nieko nepaėmęs. Jei gali sugrąžink dienas, surink savo žodžius ir eik. Su kuo nori ir kur nori. Tik nebegrįžk.
Kai ateina laimė, pasiūlyk jai kėdę.
Graži diena buvo. Šiltas vakaras yra. Žvaigždėta naktis bus. Einu pasivaikščioti stogais.
Kai užsidaro vienos durys į laimę priešais atsidaro kitos..bet mes taip ilgai stovime prie tu uždarytų durų,kad nematome tų kurios atsidariusios priešais...
Jei įskaudino, tark jam: pageidautina, kad išnyktum. Iš gyvenimo, iš tikėjimo, iš laukimo. Išeik nieko nepaėmęs. Jei gali sugrąžink dienas, surink savo žodžius ir eik. Su kuo nori ir kur nori. Tik nebegrįžk.
Kai ateina laimė, pasiūlyk jai kėdę.
Graži diena buvo. Šiltas vakaras yra. Žvaigždėta naktis bus. Einu pasivaikščioti stogais.
Kai užsidaro vienos durys į laimę priešais atsidaro kitos..bet mes taip ilgai stovime prie tu uždarytų durų,kad nematome tų kurios atsidariusios priešais...
QUOTE(ugnisa @ 2012 02 24, 19:14)
Taip, parduodam meilę. Kiek pirksite ir kokios norėsite? Sakote pageidaujate TIKROS? Deja, neturime. Šios retos rūšies jau kelis mėnesius, o gal metus negauname. O ta, kuri guli lentynoje, palikta pirkėjo. Šiek tiek apgeltusi, na, tiesą pasakius, jau gerokai dvokianti. Šiaip jau ji, nemokama. Bet kam jums ji? Išduosiu paslaptį, dabar ji nelabai madinga, nors ir reta, bet visai nepaklausi. Viena visam gyvenimui
Juk taip nuobodu, dėl to reikia taip daug nuolat stengtis, tiesiog per daug rūpesčių.
Gal geriau imkite nieko rimto arba 11minučių, ar tik ne po vieną, 1001 ir 1 naktis, ši ypač populiari, kiekvieną naktį vis kito skonio.
Imate šią? Puikus pasirinkimas. Galite atsiskaityti pinigais, dirbtinėm šypsenom ar šaltais mechaniškais apkabinimais, ar suvaidinta šiluma.
Ačiū, neužmirškite apsilankyti po mėnesio. Gal ką naujo atvešime.
Gal geriau imkite nieko rimto arba 11minučių, ar tik ne po vieną, 1001 ir 1 naktis, ši ypač populiari, kiekvieną naktį vis kito skonio.
Imate šią? Puikus pasirinkimas. Galite atsiskaityti pinigais, dirbtinėm šypsenom ar šaltais mechaniškais apkabinimais, ar suvaidinta šiluma.
Ačiū, neužmirškite apsilankyti po mėnesio. Gal ką naujo atvešime.
Graudi tiesa...
Tie žmonės, kurie nori likti tavo gyvenime, visada suras kelią, kaip tai padaryti...
Jeigu turi kažką, ko neatiduotum už jokius - pinigus, vadinasi esi vienas turtingiausių!!!
Didžiulė laimė, kai meilė iš pirmo žvilgsnio tampa meile iki paskutinio atodūsio. ...
Neieškok rakto į sėkmę, nes kol rasi, kažkas pakeis spyna...
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo.Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalbasi.Pirmoji sako: Aš esu RAMYBĖ .Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, man nelieka nieko kitO, tik užgesti!Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sako: Aš esu TIKĖJIMAS Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti,todėl nėra prasmės man toliau degti. Vos ji tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:Aš esu MEILĖ .Nebeturiu jėgų ilgiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Netrukus ši žvakė užgeso.
Staiga Į kambarį įėjo berniukas ir ,pamatęs tris užgesusias žvakes, išsigandęs pravirko;Kodėl jūs nedegate? Aš bijau tamsos!
Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:Nebijok ir neverk!Kol aš degu, visuomet galime uždegti kitas tris žvakes:
Aš esu VILTIS.
Spindinčiomis ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
Mūsų širdyse tegul niekada neužgęsta VILTIS.....
Jeigu turi kažką, ko neatiduotum už jokius - pinigus, vadinasi esi vienas turtingiausių!!!
Didžiulė laimė, kai meilė iš pirmo žvilgsnio tampa meile iki paskutinio atodūsio. ...
Neieškok rakto į sėkmę, nes kol rasi, kažkas pakeis spyna...
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo.Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalbasi.Pirmoji sako: Aš esu RAMYBĖ .Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, man nelieka nieko kitO, tik užgesti!Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sako: Aš esu TIKĖJIMAS Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti,todėl nėra prasmės man toliau degti. Vos ji tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:Aš esu MEILĖ .Nebeturiu jėgų ilgiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Netrukus ši žvakė užgeso.
Staiga Į kambarį įėjo berniukas ir ,pamatęs tris užgesusias žvakes, išsigandęs pravirko;Kodėl jūs nedegate? Aš bijau tamsos!
Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:Nebijok ir neverk!Kol aš degu, visuomet galime uždegti kitas tris žvakes:
Aš esu VILTIS.
Spindinčiomis ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
Egzistuoja dešimt stiprių daiktų. Geležis stipri, bet ją išlydo ugnis. Ugnis stipri, bet ją užgesina vanduo. Vanduo stiprus, bet jį sugeria debesys. Debesys stiprūs, bet juos išvaiko vėjas. Žmogus stiprus, bet jį palaužia baimė. Baimė stipri, bet ją užslopina vynas. Vynas stiprus, bet jį nugali miegas. Miegas stiprus, bet mirtis stipresnė. Tačiau meilė ir gerumas pergyvena mirtį
liūdnos mintys tikriausiai niekada neklauso, kai jas ramini
jos plaka su širdim, jos tyli su tyla, jos kalba su žodžiais, tada, kai nori, jog jų nebeliktų - jos yra
įsirėmina akyse ir kažkokiu nepaaiškinamu būdu sukuria ašaras
bespalvius karoliukus, panašius į kristalines šukes, sudužusio kažkieno labai brangaus. kartais būna, jog bandai jas apgaut. bandai nupiešti savo veide šypseną, tačiau pažiūrėjęs į veidrodį pamatai tik iškraipytą liniją, kuri nepanaši į šypseną, gražią, nuoširdžią šypseną
. kuri primena tik tai, ką bandai paslėpti
ir rodos ta kreivė prašo, kad gražintum ją į buvusią formą, sako, jog skauda jai
prašo tavęs nevaryt iš savęs liūdesio, primindama, jog tiktai liūdesys supažindino su tikruoju džiaugsmu
o diena, eidama į pabaigą, ramina - išsives su savimi jį
padovanos truputėlį sapnų...
Kartais mes tokie žiaurūs, kad pamirštam ką reiškia mylėt, pamirštam atleist, svajot ir leidžiam kitiem už mūsų klaidas kentėt, kartais net pamirštam ką reiškia būt žmogum ir prarandam tai kas mums brangiausia patys to nesuprasdami...
Kiekvienas sugebame teisti ir kaltinti, tačiau ne kiekvienas - atleisti ir atsiprašyti. Kiekvienas sugebame nekęsti ir apgaudinėti, tačiau ne kiekvienas mokame mylėti ir likti ištikimi..
Yra akimirkos - kurios vertos amžinybės...
Kartais mes tokie žiaurūs, kad pamirštam ką reiškia mylėt, pamirštam atleist, svajot ir leidžiam kitiem už mūsų klaidas kentėt, kartais net pamirštam ką reiškia būt žmogum ir prarandam tai kas mums brangiausia patys to nesuprasdami...
Kiekvienas sugebame teisti ir kaltinti, tačiau ne kiekvienas - atleisti ir atsiprašyti. Kiekvienas sugebame nekęsti ir apgaudinėti, tačiau ne kiekvienas mokame mylėti ir likti ištikimi..
Yra akimirkos - kurios vertos amžinybės...
QUOTE(sigitela @ 2012 02 26, 09:19)
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo.Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalbasi....

Kai jau nebegali segėti šaliko pločio sijonėlio, tuomet pradedi suvokti, kad ne tik stilius, bet ir amžius pasikeitė....
Tik meilė žino paslaptį, kaip apdovanojant kitą, praturtėti pačiam.
(C. Brentano)
Tik meilė žino paslaptį, kaip apdovanojant kitą, praturtėti pačiam.
(C. Brentano)
Visi nori laimės, bet niekas nenori skausmo. Tačiau kaipgi atsiras vaivorykštė be trupučio lietaus?
Neprašyk, kad gyvenimas taptų lengvesnis. prašyk, kad tu taptum stipresne...
Neprašyk, kad gyvenimas taptų lengvesnis. prašyk, kad tu taptum stipresne...