Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos

QUOTE(*amira* @ 2012 03 21, 19:24)

nėr čia ko akyčių pūst, reikia ir savikritiškoms mokėt būt biggrin.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 03 21, 15:59)
.
•Geras vyras myli ne tik savo žmoną, bet ir kitas moteris.

g.gif na tikiuosi, kad čia baika, bet kaip tada su gerom moterim? ar jos irgi geros tada kai ne tik savo vyrą myli? Na sory, ne į temą čia gavos, bet susidomėjimą sukėlė..
mano dienos sentencija:
"Joks vėjas nebus palankus, jei nežinosi į kurį uostą plaukti" rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 21, 20:53)
g.gif na tikiuosi, kad čia baika, bet kaip tada su gerom moterim? ar jos irgi geros tada kai ne tik savo vyrą myli? Na sory, ne į temą čia gavos, bet susidomėjimą sukėlė..
mano dienos sentencija:
"Joks vėjas nebus palankus, jei nežinosi į kurį uostą plaukti" rolleyes.gif  4u.gif

Gi čia kažkas ir prašė sąmojų apie santuoką , vyrus ir moteris.

Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 21, 19:53)

Man rodos, tas posakis, reiškia ne fizinę meilę svetimoms moterims, o pagarbą, apsaugą ir pan., nes moteris yra silpnoji lytis, ją reikia mylėti ir ginti. Panašiai kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 03 21, 10:24)
Labai reiktų pozityvių ir gal net šmaikščių minčių apie santuoką, šeimą smile.gif

Šeimyninis šampanas - vyras geria, žmona putoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 03 21, 21:06)
Šeimyninis šampanas - vyras geria, žmona putoja  biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Geriausia pagalvė miegui - tai švari sąžinė.

Mes dažnai galvojame kuo tapsime užaugę, - tačiau pamirštame, kad esame kažkas jau šiandien.

Gal pagaliau..nusiimkime tas kaukes - tas mandagumo, šūstrumo..ir pagalvokim kas iš tikro esame.

Žmonės - Galvoja viena, sako kita, o nedaro nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 22 kovo 2012 - 08:03
QUOTE(*amira* @ 2012 03 21, 18:24)

man ir labai žiaurus ir nejuokingas

QUOTE(Desire*~> @ 2012 03 21, 21:06)
Šeimyninis šampanas - vyras geria, žmona putoja  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 03 22, 09:02)
man ir labai žiaurus ir nejuokingas

čia žiūrint iš kurios pusės pažvelgsi.. Šis posakis labai tiko, kai draugas ruošėsi vesti.. (tipo bernvakariui)
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 03 21, 13:59)
Kad ir koks protingas ir išradingas yra žmogus, sėdintis tualete, išjungus jam šviesą nieko protingesnio nei "EEEEEEE" tu iš jo neišgirsi! Patikrinta!

tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2012 03 22, 09:11)
čia žiūrint iš kurios pusės pažvelgsi.. Šis posakis labai tiko, kai draugas ruošėsi vesti..  (tipo bernvakariui)

Bernvakariui tai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai Dievai nori sunaikinti žmogų, jie išpildo jo norus.
/O. Vaildas/
Atsakyti