Du vilkai
Kadaise senelis perdavė savo anūkui vieną gyvenimišką tiesą:
- Kiekviename žmoguje vyksta kova, labai panaši į dviejų vilkų dvikovą. Vienas vilkas atstovauja blogį: pavydą, apmaudą, egoizmą, ambicijas, melą. Kitas vilkas įkūnija gėrį: taiką, meilę, viltį, tiesą, ištikimybę ir gerumą.
Anūkas, sukrėstas iki sielos gelmių susimąstė, o paskui paklausė:
... - O kuris vilkas galiausiai laimi?
Senukas nusišypsojęs atsakė:
- Visada laimi tas, kurį tu maitini.
Aš pikta... Ne ta koja išlipau iš lovos, ne ant tos šluotos atsisėdau, dar ir nuskridau ne į tą pusę...
Prabudau ryte, guliu, laukiu kol mama paruoš pusryčius, tik staiga prisimenu, kad mama - tai aš!...
Nusibodo viskas! Pavargau! Eisiu į vienuolyną! Į vyrų vienuolyną... trims dienoms, o gal ir keturioms... Pažiūrėsim kaip priims......
Ir aš kažkada buvo laiminga, tik net neįtariau...
Neieškokite ...tobulos moters ... aš šiandien namuose...
Mielasis , pažiūrėjau į tavo meilužę ir supratau, tai ne išdavystė , tai žygdarbis...
Ramybė stipresnė nei emocijos, tyla garsesnė už šauksmą, abejingumas baisesnis nei karas.
Įdomus faktas: žmogaus organizmas gali atlaikyti iki 45 del (skausmo vnt.). Bet gimdymo metu moteris patiria 57 del lygio skausmą. Tai tas pat kaip 20 kaulų lūžių vienu metu... Ir tai yra silpnoji lytis??
Gimus vaikui moteris įgyja nežemiškų gebėjimų- matyti tamsoje, girdėti sapne, vaikščioti be garso, gyventi be miego ištisas dienas...)))
Policininkui pareikalavus atiduot teises atsakiau, kad negaliu, tai dovana!
Noriu Matriarchato! O ką, visai linksma ... susipykai su vyru pamaukei alaus, nusisukaiį sieną, ir knarki sau. O jis į ašaras, renkas daiktus ir pas tėvelį, pas tėvelį...
Vaikystė baigiasi, kai esi kviečiamas ne valgyti o virti:))))
Nebūtinai žmogus, kuris išaugino sūnų, pastatė namą, pasodino medį --- tikras vyras.
Labai dažnai tai --- paprasta moteris!
Prabudau ryte, guliu, laukiu kol mama paruoš pusryčius, tik staiga prisimenu, kad mama - tai aš!...
Nusibodo viskas! Pavargau! Eisiu į vienuolyną! Į vyrų vienuolyną... trims dienoms, o gal ir keturioms... Pažiūrėsim kaip priims......
Ir aš kažkada buvo laiminga, tik net neįtariau...
Neieškokite ...tobulos moters ... aš šiandien namuose...
Mielasis , pažiūrėjau į tavo meilužę ir supratau, tai ne išdavystė , tai žygdarbis...
Ramybė stipresnė nei emocijos, tyla garsesnė už šauksmą, abejingumas baisesnis nei karas.
Įdomus faktas: žmogaus organizmas gali atlaikyti iki 45 del (skausmo vnt.). Bet gimdymo metu moteris patiria 57 del lygio skausmą. Tai tas pat kaip 20 kaulų lūžių vienu metu... Ir tai yra silpnoji lytis??
Gimus vaikui moteris įgyja nežemiškų gebėjimų- matyti tamsoje, girdėti sapne, vaikščioti be garso, gyventi be miego ištisas dienas...)))
Policininkui pareikalavus atiduot teises atsakiau, kad negaliu, tai dovana!
Noriu Matriarchato! O ką, visai linksma ... susipykai su vyru pamaukei alaus, nusisukaiį sieną, ir knarki sau. O jis į ašaras, renkas daiktus ir pas tėvelį, pas tėvelį...
Vaikystė baigiasi, kai esi kviečiamas ne valgyti o virti:))))
Nebūtinai žmogus, kuris išaugino sūnų, pastatė namą, pasodino medį --- tikras vyras.
Labai dažnai tai --- paprasta moteris!
Gyvenimas - paties Dievo paskola, už kurią sunkiu darbu mokame procentus.....
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 22, 23:48)

Be principų ir be valios žmogus panašus į laivą be vairo ir kompaso, keičiantį savo kryptį vos pasisukus vėjui.
/S. Smailas/
/S. Smailas/
Pavydas plėšikų ginklas, dažniausiai puolamasis. Jį visada pamatysi pačių negabiausiųjų rankose. - Eduardas Mieželaitis
Santuoka-ne rojus ir ne pragaras, tai tiesiog skaistykla

QUOTE(liūtuke @ 2012 03 22, 22:49)
Gyvenimas - paties Dievo paskola, už kurią sunkiu darbu mokame procentus.....
Patiko!
* Vyrai panašūs į kavą: stiprūs, karšti ir neduodantys užmigti visą naktį. ech..
* Sako esi tas ką valgai. Neatsimenu, kad šiandien pusryčiams suvalgyčiau seksualų žvėrį.
* Norėčiau užrašyti ant akmens "pasiilgau" ir tada mesti jį tau į veida, kad tu suprastum kaip skauda tavęs ilgėtis!!!
* Kas sako, kad stebuklų nebūna?? O aš tada kas?
* Norėčiau mirti ištardama: "milijoną paslėpiau po..." ....

* Sako esi tas ką valgai. Neatsimenu, kad šiandien pusryčiams suvalgyčiau seksualų žvėrį.

* Norėčiau užrašyti ant akmens "pasiilgau" ir tada mesti jį tau į veida, kad tu suprastum kaip skauda tavęs ilgėtis!!!
* Kas sako, kad stebuklų nebūna?? O aš tada kas?

* Norėčiau mirti ištardama: "milijoną paslėpiau po..." ....

Didžioji tiesa apie vyrukus 
Vyrams įtikti neįmanoma... jeigu elgiesi su juo gražiai - sako, kad įsimylėjai, jei ne - pareiškia, jog esi išdidi. Jeigu su juo ginčijiesi - išvadina ožka, jeigu tyli - nutaria, kad neturi smegenų. Jeigu jo nemyli - stengiasi tave užkariauti, jei rodai jausmus - nekreipia į tave dėmesio... Jeigu atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi... Jeigu įskaudini - esi žiauri. Jei taip pasielgia jis, paaiškėja, kad tu per daug jautriai reaguoji. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jeigu nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jeigu bariesi sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jeigu jis šaukia ant tavęs - tai tik dėl to, kad rūpinasi tavimi. Jeigu sulaužai pažadą - tavim negalima pasitikėti. Jeigu jis tai padaro - pasirodo, buvo priverstas tai padaryti... tai kaip jiems įtikti?

Vyrams įtikti neįmanoma... jeigu elgiesi su juo gražiai - sako, kad įsimylėjai, jei ne - pareiškia, jog esi išdidi. Jeigu su juo ginčijiesi - išvadina ožka, jeigu tyli - nutaria, kad neturi smegenų. Jeigu jo nemyli - stengiasi tave užkariauti, jei rodai jausmus - nekreipia į tave dėmesio... Jeigu atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi... Jeigu įskaudini - esi žiauri. Jei taip pasielgia jis, paaiškėja, kad tu per daug jautriai reaguoji. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jeigu nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jeigu bariesi sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jeigu jis šaukia ant tavęs - tai tik dėl to, kad rūpinasi tavimi. Jeigu sulaužai pažadą - tavim negalima pasitikėti. Jeigu jis tai padaro - pasirodo, buvo priverstas tai padaryti... tai kaip jiems įtikti?

Kas pažįsta kitus - protingas,
kas pažįsta save - išmintingas,
kas nugali kitus - galingas,
kas nugali save - neįveikiamas,
kas turi saiką - turtingas,
kas atkakliai veikia - ryžtingas,
kas nepraranda savo esmės - ilgaamžis,
kas miręs neužmirštamas - nemirtingas.
(Dao De Dzing)
Ironija priklauso patologijai. Matei medžius apaugusius šungrybiais? Jie ironiški, tačiau ar jie sveiki? (Antanas Škėma Balta drobulė)
"Visi žino, kaip naudinga būti naudingu, tačiau tik nedaugelis žino, kaip naudinga būti nenaudingu".
kas pažįsta save - išmintingas,
kas nugali kitus - galingas,
kas nugali save - neįveikiamas,
kas turi saiką - turtingas,
kas atkakliai veikia - ryžtingas,
kas nepraranda savo esmės - ilgaamžis,
kas miręs neužmirštamas - nemirtingas.
(Dao De Dzing)
Ironija priklauso patologijai. Matei medžius apaugusius šungrybiais? Jie ironiški, tačiau ar jie sveiki? (Antanas Škėma Balta drobulė)
"Visi žino, kaip naudinga būti naudingu, tačiau tik nedaugelis žino, kaip naudinga būti nenaudingu".