Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos

Žmonės savo regėjimo lauko ribas suvokia kaip pasaulio ribas (A. Schopenhauer)

Dažniausiai vidutiniški protai atmeta viską, ko nepajėgia suprasti (F. de la Rochefoucauld)

Žmogaus prigimties nėra, nes nėra Dievo, kuris ją suprastų (J. P. Sartre)
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 03, 11:23)
Ką kiti žmonės galvoja apie tave, yra ne tavo reikalas...[/i]

thumbup.gif

Šiandien nuostabi diena, nes aš ją tokia padariau.
Laivas uoste yra saugus, tačiau ar tokia jo paskirtis?
Kai jūs nekenčiate to, kas vyksta, žinokite, kad vyksta kažkas nuostabaus, kažkas svarbaus, kažkas, kas pakeis jūsų gyvenimą.
Atsakyti
suklupai?Tai kelkis ir eik toliau,kol nepamiršai,kad gali ant tavęs užlipti kiti.
Atsakyti
Kartą susitiko meilė ir draugystė. Meilė paklausė draugystės: kam žemei reikalinga tu, jeigu esu aš? Draugystė jai atsakė: kad palikčiau šypsenas ten, kur tu palieki ašaras.
Atsakyti
" Dieve, suteik man ramybės susitaikyti su dalykais, kurių negaliu pakeisti, drąsos keisti tai, ką galiu pakeisti ir išminties įžvelgti šį skirtumą."
Atsakyti

Geriausias tas juokas, kai juokiasi ne lūpos, o širdis...
Atsakyti
Geriausi pasaulyje dalykai-ryto saulė ir mėnulis nakties danguje-yra nemokami.
Atsakyti
Mylėti – tai regėti miražus, kurių nemato kiti. - Fransua Moriakas
Atsakyti
Tai ką girdi vaikai:
Stovėk ramiai, eik greičiau.Kur bėgi? Neskubėk, neliesk, atsargiai.Viską suvalgyk, eik žaisti, netrukdyk, nebėgiok.Šito tu nesugebėsi, esi dar mažas, duok aš pati padarysiu.
Tai, ką norėtų išgirsti vaikai:
Myliu tave.Kaip gera, kad tave turiu.Pabūkim kartu, pasikalbėkime.Ar tu laimingas?Man patinka kai tu juokiesi, išdykauji.Man patinki toks, koks esi.
Atsakyti
QUOTE(Marijaana @ 2012 02 02, 21:33)
Turbut visos zinome, kad isversti teisingai yra labai sunku, ne del kalbos ziniu trukumo, bet del paprasciausio skambesio.. pamenu visada mamos klausdavau ka reiskia kai kurie rusiski pasakymai, taciau ji visada atsakydavo-lietuviskai neskamba tai ka noriu pasakyt.

Del prancuziskos sentencijos siulau pasinaudoti google translate! smile.gif
P.s. lietuviu kalbininkes Didziosios... neapsistokite vien prie lietuvisku sentenciju.. manau yra daug daug graziu zodziu parasytu kitomis kalbomis, as jau nekalbu apie ju skambesi..... 4u.gif

Keista, kai kelis kartus į temelę užsukęs žmogus, bando keisti čia seniai nusistovėjusią tvarką. doh.gif Siūlyčiau sukurti naują temą "itin protingoms" gal net googlinti nereikėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*amira* @ 2012 02 02, 23:08)
"loving is like letting a blind person drive your car. you know that s/she will crash it sooner or later.. yet... you still give the damn keys"

Myleti tai tarsi leisti aklajam vairuoti tavo masina...tu zinai kad ji bus sudauzyta anksciau ar veliau....bet...vistiek duodi tuos prakeiktus raktelius

labai patiko 4u.gif 4u.gif

Norėčiau, kad padovanuotum man ramybę, truputi laimės, dar šiek tiek gerumo, gali dar ir švelnumo, supratimo, laisvės, priimčiau dar ir meilę, šiltą apkabinimą, švelnias rankas, tikrą džiaugsmą, be pykčio ir apgaulės,
ir dar bent vieną dieną be nusivylimų ir vienatvės.

Įsišaknijusios silpnybės panašios į musę: tu šimtus kartų ją nuvarai, o ji grįžta ir kankina tave vis labiau.
L.Šeferis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenu gerai: 04 vasario 2012 - 16:12
Žinios suteikia svorio, laimėjimai - blizgesio. Kur kas daugiau žmonių į mus žiūri, o ne mus sveria (Ph. Chesterfield)

Kai šalyje viešpatauja teisybė, gėda būti beturčiu ir menkam, kai teisybės nėra, gėda būti turtingam ir žymiam (Konfucijus)

Beveik visi žmonės gali įškęsti nelaimę, bet jei norite išbandyti žmogaus charakterį, suteikite jam valdžią (A. Lincoln)
Atsakyti
Mano gyvenimas - mano vienos problema. Koks tavo reikalas, kaip man sekasi? Koks tau skirtumas: aš vieniša ar ne? Jei aš viena, Tai gal viena būt ir noriu? O jei noriu, tai reiškia, kad tavęs ir tavo nuomonės apie mano vienatvę man mažiausiai reikia. Jei aš nesišypsau, tai irgi tik mano bėda, koks po galais tau skirtumas: aš šiandien linksma ar ne? Sakai neturiu draugų? Bet ar aš tau sakiau, kad man jų reikia? Nesuprantu, kodėl manimi rūpiniesi, jei puikiai žinai, kad negaliu tavęs pakęsti. Taip... Kažkada buvai mano gyvenimas, kažkada būčiau atidavusi viską dėl tavęs, kažkada, kažkada, kažkada..... kažkada tave mylėjau. Bet tai praeitis. Jei neirūpinai tada, palik mane ir dabar.

Mes kiekvienas esam geri, mandagūs, tvarkingi, linksmi, rimti - tik ne visi vienodai.

"I'm not afraid to die. I just don't want to be there when it happens." Woody Allen
(as nebijau mirti, as tiesiog nenoriu buti ten, kai tai nutiks)

Grįžk, kai norėsi. Ateik, kai pasiilgsi. Sakyk, kad myli, kai suprasi. Nusišypsok, kai būsi laimingas. Grįžk, bet nepažadu, kad priimsiu.

Jei išsiskiriant su gyvenimo meile ji Tau pasako: "Mes galime likti draugais", tai tas pats, kai mirus tavo šuniui mama pasakytų: "Tu gali jį pasilikti.."

Tie, kurie dovanoja saulę kitų gyvenimams, ir patys sušyla jos spinduliuose.
Atsakyti