As manau, kad su kai kuriais norais as per daug "uzsiciklinu", neatsipalaiduoju, nepaleidziu noro ir pati padarau "bloka"
As manau, kad su kai kuriais norais as per daug "uzsiciklinu", neatsipalaiduoju, nepaleidziu noro ir pati padarau "bloka"
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 02, 11:02)
Ne, cia knyga kieki suprantu. Panasu i sitas http://www.youtube.c...feature=related
Tik pas mane ne viena paskaita ir lt kalboj
Tik pas mane ne viena paskaita ir lt kalboj
supratau
QUOTE(Solemn still @ 2012 02 02, 12:14)
. Todel kai kurie norai-mintys greitai pasiekiami, pasiekiami, o kai kurie....
o jums yra labai didelis skirtumas kada tas noras issipildys? juk ne tik dabar , bet ir ateityje norim but laimingos
man nebera, delto labai gerai jauciuosi, kai isitikinau, kad viskas turi savo laika ir priezastis
Papildyta:
QUOTE(eupforia @ 2012 02 02, 13:04)
supratau
O aš jau buvau nusiminusi, kad iki tokio anglų kalbos supratimo, kad galėčiau klausytis tokios greitakalbės, man dar truputi tolokai...
Kitą savaitę pradedu eiti į kursus anglų k., bandau kasdien save matyti gerai susikalbančią angliškai ir tikiu, kad viskas pavyks. 
na murphy cia kalba palyginus dar negreitai , bet ir man paciai tektu itempti klausa ir sukoncentruot demesi, kad suprasciau
as anglu kalbos daugiau pramokau emus bendraut su uzsenieciais, lb gerai ziuret filmus, ir nebutina kazka suprast, laikui begant ir daznai ziurint savaime dalis informacijos uzsifiksuotu
as ir noriu papilodomai dar kokia kalbele ismokt, bet nesugalvoju kuri gyvenime labiausiai praverstu, reikia palaukti zenklu
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 02, 13:14)
Papildyta:
na murphy cia kalba palyginus dar negreitai , bet ir man paciai tektu itempti klausa ir sukoncentruot demesi, kad suprasciau
as anglu kalbos daugiau pramokau emus bendraut su uzsenieciais, lb gerai ziuret filmus, ir nebutina kazka suprast, laikui begant ir daznai ziurint savaime dalis informacijos uzsifiksuotu
as ir noriu papilodomai dar kokia kalbele ismokt, bet nesugalvoju kuri gyvenime labiausiai praverstu, reikia palaukti zenklu
Neseniai girdėjau, kad italų kalba nesunki mokytis. O dėl anglų - bandžiau ir aš klausytis kalbos filmuose, per TV, bet kažko man nelabai, turiu matyti parašytą žodį, jie ten šneka galūnes nukasdami... brolis mano išmoko namie būdamas, tik iš filmų ir laidų, galima sakyti vien iš interneto, neseniai išvyko į UK, sėkmingai ir greit įsidarbino, ir kalba jam labai padėjo. Bet jis jaunesnis... As kai buvau UK, labai norėjau suprasti ir susikalbėti angliškai, be kalbos ten jaučiausi kaip miške pasiklydusi
QUOTE(eupforia @ 2012 02 02, 13:28)
Neseniai girdėjau, kad italų kalba nesunki mokytis. Verčiu tekstus su žodynu, tikiuosi kursai paspartins procesą. 
tikrai paspartins, didziausios sekmes
o beja nenaudojant google vertejo?jisai sakinius vercia gana klaikiai,bet pavienius zodzius gan neblogai, tikiuos ne su paprastu zodynu verciates
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 02, 14:08)
tikrai paspartins, didziausios sekmes
o beja nenaudojant google vertejo?jisai sakinius vercia gana klaikiai,bet pavienius zodzius gan neblogai, tikiuos ne su paprastu zodynu verciates
naudoju kai verčiu tekstus, turimus kompiuteryje arba kažką neaiškaus radus internete. Popierinius tekstus verčiu su paprastu žodynu. Man kažkaip patogiau ir akys mažiau paskausta...
Sustingot, merginos, ar ką?
Tylu čia kažkaip...
QUOTE(Spalvota diena @ 2012 02 03, 13:04)
Namus nesiseka vizualizuoti, tai ir aptilo
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 03, 14:28)
Šiandienai gerai būtų puodelis kvapnios žolelių arbatos su gabalėliu kokio skanėsto
QUOTE(Spalvota diena @ 2012 02 03, 13:42)
Šiandienai gerai būtų puodelis kvapnios žolelių arbatos su gabalėliu kokio skanėsto

Na taip, bet tam vizualizacija nereikalinga- nuėjai ir nusipirkai
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 03, 14:28)
Oi neeee, dabar jau perejom i kita lygi-kam mum paprastas namas, jei galim turet pili ar kokia vila su vaizdu i kalnus arba ant juros kranto
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2012 02 03, 14:42)

Gal norejo zmogus igyventint nora nekises nosies per salcius i lauka?
O man buvo taip,kad uzsinorejau metu arbatos -ir jau po pusdienio netycia aptikau spinteleje namie..
QUOTE(Auksaranke7 @ 2012 02 08, 15:38)
Oi neeee, dabar jau perejom i kita lygi-kam mum paprastas namas, jei galim turet pili ar kokia vila su vaizdu i kalnus arba ant juros kranto
Papildyta:
O man buvo taip,kad uzsinorejau metu arbatos -ir jau po pusdienio netycia aptikau spinteleje namie..

Papildyta:
na tik nesakykit,kad ta metu arbata i spintele padejo nykstukai