QUOTE(Solemn still @ 2012 02 02, 12:14)
As manau, kad su kai kuriais norais as per daug "uzsiciklinu", neatsipalaiduoju, nepaleidziu noro ir pati padarau "bloka"

. Todel kai kurie norai-mintys greitai pasiekiami, pasiekiami, o kai kurie....
o jums yra labai didelis skirtumas kada tas noras issipildys? juk ne tik dabar , bet ir ateityje norim but laimingos
man nebera, delto labai gerai jauciuosi, kai isitikinau, kad viskas turi savo laika ir priezastis
Papildyta:
QUOTE(eupforia @ 2012 02 02, 13:04)
supratau

O aš jau buvau nusiminusi, kad iki tokio anglų kalbos supratimo, kad galėčiau klausytis tokios greitakalbės, man dar truputi tolokai...

Kitą savaitę pradedu eiti į kursus anglų k., bandau kasdien save matyti gerai susikalbančią angliškai ir tikiu, kad viskas pavyks.
na murphy cia kalba palyginus dar negreitai , bet ir man paciai tektu itempti klausa ir sukoncentruot demesi, kad suprasciau
as anglu kalbos daugiau pramokau emus bendraut su uzsenieciais, lb gerai ziuret filmus, ir nebutina kazka suprast, laikui begant ir daznai ziurint savaime dalis informacijos uzsifiksuotu
as ir noriu papilodomai dar kokia kalbele ismokt, bet nesugalvoju kuri gyvenime labiausiai praverstu, reikia palaukti zenklu