Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Gal galite duoti kokiu nuorodu kur knygos butu pdf formatu lietuviskai arba angliskai 4u.gif
Atsakyti
СОС> Йусу тема ыра падидинтос ризикос групейе, нес визуализацийа апсирибойа тиес А ир Б раидемис, виса ликусиа абецеле памирстант. ДЫДЕЛИС ПАВОЙУС ЛИКТИ КОСМОСЕ! йауциау диделе пареига испети wub.gif пис онлине wub.gif
Atsakyti
Labos mergaitės,
Kaip pasiilgau šios temos wub.gif
Vakar žiūrėjau filmą, dalinuosi mirksiukas.gif
http://rutube.ru/tracks/4013072.html
Čia yra tęsinys filmo "The secret"...
Atsakyti
Tai kur visos dingot?
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 23:37)

Jau nuotaiką pakėlei su savo rašinėjimais thumbup.gif ir sugalvok tu man taip biggrin.gif skaitau taip, tarsi Uspachikas būtų įsikūnijęs ir per mane šnekėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 02 11, 10:57)
Jau nuotaiką pakėlei su savo rašinėjimais thumbup.gif ir sugalvok tu man taip biggrin.gif skaitau taip, tarsi Uspachikas būtų įsikūnijęs ir per mane šnekėtų biggrin.gif

tokiu rasinejimu pilnas inetas smile.gif FB, bloguose pvz. pvz.2

Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 02 11, 14:19)
tokiu rasinejimu pilnas inetas  smile.gif 

FB nesėdžiu, ir šiaip nesu užtikusi unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Anokia čia naujovė ar 'šustrovė'. Septintoj klasėj šitaip rašinėdavau..
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 02 11, 10:57)

blush2.gif ациу искринеи, ир линкейимаи мано драугуи bigsmile.gif

QUOTE(Chuliganka @ 2012 02 11, 15:22)

ас змогус папрастутис ир незинау кур сита виета рандаси g.gif бет лабаи тикиуоси кад бутент тен мес ир матемес drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2012 02 11, 16:22)

Tai paauglystes sindromas ir veliau pasireiskia smile.gif Kai zmogus nezino kaip daugiau atkreipti i save demesi smile.gif Moderatoriai turetu siaip sutvarkyti sita dalyka.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 11, 16:29)
Tai paauglystes sindromas ir veliau pasireiskia smile.gif Kai zmogus nezino kaip daugiau atkreipti i save demesi smile.gif Moderatoriai turetu siaip sutvarkyti sita dalyka.

Tикраи турету, ну негали ги виси змонес планетойе бути виеноди, о ир паауглыстес резимас ики сенатвес ар китокие апсиреискима нетурету бути дискриминуойами турбут g.gif Креипиуоси и модераториус, буките гери истринките мано пасисакыму каип исисокелес ир непритампанциа сиосе темосе, нес циа виси турету мастыти ир веикти виенодаи, о турбут ир паауглиамс циа невиета 4u.gif ациу ир су меиле миели драугаи wub.gif
Atsakyti
Gaila, Ezokvante, bet neperskaitau tavo isminties. Ar kas su kompiuteriu atsitiko, negali rasyti lietuviskai? Ar kirilivoc ir yra visa ismintis? smile.gif
Atsakyti